Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz fboldog #68115 üzenetére
Nice!!!!
Megneztem en is kb 1 hete, nalam 150W-on megy a proci : y-cruncher alatt...
- 5800x
- supremacy evo copper-plexi
- alaplapon ek-nb/sb blokk
- ek d5 g2 1800as fordulaton
- 360x45 alphacool xt radi
- thermaltake argb radiventi rpm800on
- TT view71 side radija
- szobaho 25fok
- proci 85fok felett vegig a teszt alatt
A vizho 1 ora alatt 32-33fok. ( viszont ugye majd 2x akkora fordulaton, mint a te ventijeid )Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
veterán
válasz Aljasvip #68081 üzenetére
5800X, varazslo weboldalan nezgelodtem, mikor kiszaladtam egy cigire. Energiatakarekossagi funkciok be voltak kapcsolva, terhelest pedig nem kapott. Nem voltam a gep kozeleben ( ugye kint cigiztem ), hacsak nem rakott a varazslo a weboldalara banyasz bongeszokieget, akkor talan 20W erhette 5-10percig ( nem emlekszem 1 v. 2 cigi volt )... Mikor bekapcsoltam, lattam, hogy a pumpa nem forog, de a vizho 30 alatt volt... En a tartalybol kilepo vizet merem.
A lenyeg, hogy csak esztetikai serules keletkezett, a blokkon, jelenleg is hibatlanul megy, akarcsak a gep...
Tanulsag? Kibasztam az osszes itthonlevo fosedli DDC pumpat... #CsakisaD5
Szerk : most nezem, szerintem Te felrenezted, vagy en fogalmaztam nem egyertelmuen, ez nem DDC teto, hanem a supremacy evo cpu blokke
[ Szerkesztve ]
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
veterán
válasz F e Z o #68075 üzenetére
260W gyari limiten 40fok fole kuszott a viz kb fel ora utan. Ha megfujtam 1200rpmel, akkor nem persze...
Meghat szamit a haz is sokat, be v. Kilepo oldalon van a radi, stb ( nekem minden radi kintrol kap levegot, igy lettek a legjobbak a hofokok )
-
veterán
válasz mihellers56 #68072 üzenetére
1 radival 400+++W-ot szerintem necces huteni... Nagyon magas lesz a vizhofok. Vigyazni kell, mert ha elszalad, az akril cuccok deformalodhatnak....
Nekem pont volt egy balesetem. Konkretan megallt az ideiglenesen berakott ddc-m menet kozben. Mivel csak neteztem akkor a geppel, csak a lap+proci volt rakotve. Eppen tisztitottam, meg atterveztem a rendszert. Kiugrottam egy cigire, es mire beertem, kikapcsolt a gep... Mondom mi a retek. Bekapcsolom, es akkor latom, nem megy a pumpa. Megerintettem a supremacy evo plexim tetejet, es szinte puha volt... Na meg jo meleg. Azota kitakaritottam a blokkot, mely serult, de csak esztetikailag. Kerdes, ha nem allt volna le a gep, mi tortenik...
-
veterán
válasz mihellers56 #68070 üzenetére
A Pe360 oonmagaban a videokartyanak is keveske lenne... 2db mar ok. Legalabbis nalam a 420/60 egyedul keves volt a 2080tinek... ( push-pull, de csak 600rpm ) csakhat kitortem egy fittinget, igy melloznom kellett a front radit ( 360/60 )
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #67572 üzenetére
Nekem a 2080tinek 260W mellett is van egy kicsi cicergese, de amit 360W-nal produkal, azt igazabol egyvalamihez lehet hasonlitani : r9 nano 350W-nal ( ugye az csak 4 fazisos vrmel volt )
-
-
veterán
Hogy miert erdemes szetszedni a hasznalt vizes kartyakat...
55-60fokos volt, hatlap egetett... holott ugy hallottam, a tepsi GPU miatt ezt kegyetlenul jol lehet huteni...
Szetkaptam. A gpu kornyeki 4 csavar 3 fele hosszusagu volt, egyik raadasul laza, gpu negyede nem is erintkezett a blokkal, csoda hogy nem lett lesarkazva... 3 thermal pad hianyzott ( 2 a gpu oldali tekercsekrol, karikazva, 1 pedig a hatlaprol a hatlap alol). Konkretan 1 perc alatt leesett 300W-rol 180W ala a teljesitmenyfelvetel, mint utolag gondolom, throttlingolt a vrm...Miutan helyesen osszeraktam, ahogy le vagyon irva a szent bibliaban ( ek installation manual ), valahogy elojott a power es lecsokkent a homerseklet. Egyelore csak egy 420x60 huti, mert kitort egy fitting a front 360x60as radibol
Ugyhogy ha hasznaltan vesztek fullcoveres kartyat, bontsatok szet, csekkoljatok...Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
veterán
válasz perecKING #67491 üzenetére
A radikon kivul corsair ventik vannak, masik vezerlovel.
Nem a tt vezerlot fogom hasznalni, van egy argb-s ventivezerlom, arra lesznek kotve a belso ventik, de majd csak akkor, ha bekerul vissza az elso radi ( az oda van forrasztatni )...
18 venti, a belso ventik forognak allandoan ( 300-600 kozott) , a kulsok csak akkor, ha ha kezd melege lennie a vganak...
-
veterán
-
veterán
Ha ram hallgatsz, ezt a fost nem veszed meg...
Akarom mondani, semmi baja persze, de a chipszetnel rogzul az armor egyik csavarja, es maga a ventifedel is az armorral egyutt van, ugyhogy az nem megtarthato...
Nagyon egyszeruen vizezheto, de tenyleg az m.2-kre figyelni kell, nekem 3 volt, de mivel csak 2 blokkom jott, igy egyet kukaztam
Nekem slc-s samum van ( sm961) meg liteon 22110 1TB, az ketoldalas, es mivel csak az egyik oldala vizes, 25-30fok van a 2 oldal kozott. Viz nelkul az 1TBos alaplapi oldala insta 100 fokos volt
-
veterán
válasz Fantomas80 #66254 üzenetére
Ugyanilyen lapom van. Home made chipsetblokk, m.2 blokkok vannak rajta, igy a chipset 40fok sincs...
Keszulj, hogy armor eltavolitasa utan az m.2ok, ha nincs legmozgas felettuk felforrnak...
-
veterán
válasz Fantomas80 #66245 üzenetére
En ilyet rendeltem. Jelenleg egy csoro szar chipsetborda van rajta...
-
veterán
Nekem is vertikal gpuval van kb fel eve, es en nem lakkoztam semmit, ellenben sokszor kentem mar femet...
Nagyon keves kell, akkor nem folyik. Ha meg nem kentep ilyet, celszeru valakitol segitseget kerni. Emberek mikor azt hinnek, nem sok, az rohadtul az
-
veterán
válasz MPowerPH #65994 üzenetére
Fem van az 5700xt-men ( gyarilag grafitpad volt). Az a rohadt sokat az 3 fok Itt 5700XT-nel mar egy szamodra is ismeros helyzet van :
- nem kepes atadni a hot normalisan, picike a gpu felulete...
- hot spot meres lt hasznal az amd... Gpu-nak nevezett erzekelo nekem is csak 48-50fokos. A hotspotom melegebb...En kupak nelkuli inteleket epitettem regebben parat, mind femmel, es van ami 4 eve nincs szetszedve, ujrakenve, es csak par fokot romlott...
VGA-mon is egy eve bantatlanul dolgozik a conductonaut gelix extreme paddal. A grafitot en nem mertem a ramchipekre rakni, mert fel milis a legvekonyabb ami a vector ala kell...
-
veterán
válasz Devid_81 #65992 üzenetére
Az a pad nagyon jo, en is azt hasznalom
De mx-4 szerintem nem tul jo vgara...
Mivel a 2080ti brutalis meretu maggal rendelkezik, meg lehet normalisan huteni. Emiatt en minden nvidiara kryonaut-ot teszek. Egyetlen baja, hogy 80fok felett jelentosem romlik a hovezetese, de az uj, kryonaut extreme mar nem, 110foknal sem volt semmi baja allitolag...
-
veterán
válasz LGG555 #65002 üzenetére
jah, a kis kocsog, mikor nem voltam itthon, rendetlenkedik. Mostmar hiszti van ha odapakolok...
Grozi : azert van... dragabb a kajaja, mint az enyem...
A kepen latszik amugy, hogy az oldalso uveglapok nem fekszenek fel a hazra. Ergo 2 centis res van ott. Ezert is sokkalnszellosebb ez a haz, mint az o11d volt. Csak azt nem ertem, minek van minden ventinel porszuro, ha ugyis az oldalan bedzsal a ganye??? Fck thermaltake...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz m0h0senator #64983 üzenetére
3db vastag radiator eseten beszorul a levego kis ventifordulatnal. Slim radiatoroknal valszeg nem.
1200on forgo ventikkel 40 fole maszott a viz..Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
veterán
válasz apollo12 #64864 üzenetére
a 1080nal ezereves diodas homeres van, raadasul jo nagy feluleten hutheto...
Itt az 5700XTnel tobb ezer szenzor jelebol latod a legmelegebbet...
Nekem a hotspot elszall 80fole, de a gpu nem igen jart meg 60 felett, nem kell vele vergodni...
-
veterán
válasz apollo12 #64860 üzenetére
miert lenne nehez huteni egy 5700xt-t?
Nekem a gpu 65 felett meg nem jart, pedig volt tesztre majd 50fokos vizzel is kinalva...
( ne keverd a hotspotot a gpu homersekletevel.. Es ugyan az a baj ezzel a kartyaval, mint a zen2 procikkal... Uttoro.. )Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
veterán
válasz hash99 #64828 üzenetére
de igen, mielott valtottam, sokat nezegettem a hazakat. Viszont az o11d xl csak rogos kivitelben volt akkor elerheto, raadasul nem rul. kedvezo 65-70eFtos aron. ami elonye az XL-nek, hogy tenyleg nagy, fel bele levego, bejovo oldalra olyan vastagot teszel, amit nem szegyelsz, de felulre kisebb radi fer, mint a simaba... Mondjuk en a simaba is beraktam alulra egy 60as radit push-pullba + 2.5cm szelterelo az alaplaphoz, igaz berakni a vgat kozel lehetetlen volt..
Ugye a porszuroket kilepo oldalon eltavolitottad a Az o11nel? Nekem 3-4 vizhofokot jelentett, hogy csak az also, belepo ventiknel hagytam porszurot.
Szerintem a sima O11D-nel ki kell vagdalni a lemezt alul, es egy minosegi fem porszurovel helyettesiteni, ugy tobb levego megy be... De nem volt szivem szetvagdalni, mennie kellett. Szerelni horror volt. Itt meg kicserelem a konkret lapot mindenestol annelkul, hogy kivennem barmelyik radit v. ventit...
Fezo : Nem kell, sot, mivel nem is igazan forog, csak disz. Azert ilyen jo a szellozese a haznak, mert a 2 oldalso uvegpanel nem er a hazhoz, rest kepezve, igy ott megy szabadon jar a levego. Nem is ertem, miert igy csinaltak. Ha pedig mar ilyenre csinaltak, akkor vegkepp nem ertem ezt az atombiztos porszurozest korbe... Minek? Mikor a resen befer az ujjam, gondolom a por is bemegy
Szerk : 2 liternel is picivel tobb folyadek ment bele. Keves lett a bekevert cuccom, igy kapott kis ioncserelt vizet, atmenetileg jo lesz... ( fagyallo - desztviz 1:3 arannyal tolom)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
na, mukodok. O11D utan kellett valami nagyobb, amibe nem reked meg a levego, es nem szall el a viz normalis ventifordulat mellett. Ehhez pedig terfogatot kellett novelnem. Nehez olyan hazat talalni, ami megfelel 3db 360as radiatornak. Slim es 45os radikkal nem lenne gond, de nekem 45, 54 es 60as radik vannak, nem akartam 45ossel vegigrakni...
View 71 TG : fer bele minden. TT nem ir radiatorvastagsagot, es reviewekben sem talaltam konkret infot rola...
Csak 360as radival mertem, 420nal borul, ugy szerintem max 45os fer be barhova...
Front :
- Ha nem hasznalsz side radit, csak ventit, akkor ventitakarasig kb 90mm. A ventik kivul vannak, tehat 60as radi push-pull simaliba.
- Side radival ugyanez, csak radiatorvastagsagtol fuggoen takar az elso radiator hatso ventijeibol ( Slimnel szinte semmit, 45nel kb 1/3ad reszet a ventinek...)
Side ( 2 pozicioban is beszerelheto) :
- kozvetlen a haz elejenel, itt tudsz rakni a radiator hatuljara is ventit, viszont front radiator eseten csak slim egyseg fer ide.
- a kabelvezeto lukak mellett is vannak rogzitesi pontok, igy beszerelve a radiatort bukjuk a hatoldalra szerelt ventiket, elllenben elolre 90mm-ig jok vagyunk
Top :
- mozgathato a radiator rogzito talca, tobb pozicioba, igy egeszen 60mmig kenyelmesen elfer, ha csak a radiator moge rakunk ventit
- ha push-pullt akarunk, akkor sajna max 45os radi, mert igy is mar kitakar az alaplapbol 2centit, de elfer felette, a front es side radiba akad fel a vastagabb radi...Tehat barmennyire is nagy a haz, nem csak becsavaroznom kellett a radikat :)
En elolre raktam a 360x60ast, 3db TT venti fujja at rajta a levegot. Oldalra raktam az 360x54est 3db SilentiumPC ARGB ventivel, kozvetlen a kabelek melle, igy elfert az elso radi( meg mehetne ra venti is, csak a felet kitakarna az oldalso, igy nem lattam ertelmet), felulre pedig beszereltem a 45os radit, push-pullba ( 3db 12es TT ARGB venti nyomja ra a levegot, es 14es ventik szivjak le rola). Ellenben a venti felakadt a side radiator fittingjeibe. kb masfel centi hianyzott... Az oldalso radiator lecsavarozva "uj" rogzitesi pontokat kerestem, mert alatta a haz aljaig volt meg masfel centi, pici sulyt bevetve sikerult befesziteni a radit ugy, hogy 6db csavarral sikerult megfogatni. Igy elfert a felso radiator. Mivel minel kevesebb csovezessel akartam megoldani ( majd 1x merev lesz, de nem ez a setup...), igy jol megszopattam magam, volt olyan 6centis cso, amit 1 ora hosszaig probaltam a fittingre felimadkozni tores nelkul)
Vegul osszeallt, a tartalyt is sikerult "normalisan" elhelyezni. A pumpa helye nem vegleges, valamint a chipsethuto is csak probara kerult fel, masmilyen csovel, stb... Tehat ez meg nagyon nem vegleges, de mar hasznalhato...Teszt : 35fokos chipset homerseklet alatt leallnak elol a befujo, es felul a 14es kiszivo ventik. Csak a haz hatuljaba rakott 12es venti, a side egysegen levo ventik es felul a 12es kiszivo ventik mennek, kemeny 600 koruli fordulaton. A chipset homerseklete par fokkal melegebb, mint a viz, igy ahogy melegszik a rendszer, szepen kapcsolgatja a ventiket. 2db PWM vezerlo megy, minden forgo venti azonos fordulaton.
1 ora aida stress teszt utan, 27 fokos szobahomerseklet mellett a vizem nem erte el a 38fokot, a d5 pumpa 1700on forog, a ventik pedig egysegesen 700on. Nagyon jo lett, sokkal halkabb az o11d-tol, es sokkal huvosebb lett, pedig 5el kevesebb venti kerult be. Ellenben az o11el nem kellett ennyit szopni, mire bekerult a cucc...
Itt tartok most, most 1-2 honapig tesztelem ( uton vannak a cuccok hozza, meghat jon az uj amd kartya osszel, jon a zen3, ha megjelentek, bekerulnek a gepbe, es kap egy merev csovezest, meg normalis chipszet bordat...)
Sajnos az m.2ok nagyon melegszenek ( ugye meg lett fosztva az armortol az alaplap... ) , hutesukre majd kitalalok valamit, addig ki is vettem egyet, mert az instant 95+, nem kinzom...[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Aljasvip #64592 üzenetére
Igazából nem, mármint nem is gondolkodom, de nem is segitene sokat...
Ugyanis ott van a terelő, amit nyomtattam, az úgyis az m.2-re nyomatja a levegőt. Kell is, mert az x570 eléggé forrófejű...
És pont a pci-e sínnal egyvonalban van... Igy bevizezni sem tudom, bár lehet az lesz a vége, hogy maratok menetet az egyik evo blokkba, és feldobom chipszethűtőnek. Akkor viszont riserezni kell... VÁÁÁÁ
Most elszívja majd a pénzt meg a szabadidőt a cockpit felújítása, stb, igy erre nem locsolok többet, egészen a zen3 v. a bignavi érkezéséig...
-
veterán
csak nem hagyott nyugodni, hogy nem ferek el a hazban normalisan, ugyhogy meg szukebbe tettem
immar minden radin 6 venti van, push-pullba ( 360x60 10fpi felul, 360x54 20fpi radi alul es 360x45 16fpi oldalt...
a 20fpis radit meg kell kinalni levegovel, mert onnan hutom az m.2ket meg az alaplapi chipsetet... ezert kovetkezo lepes a venti elott szabadda tenni az utat, mar rendeltem is 360as ventiracsot, a haz aljat pedig kivagom. ( felso radin levo utolso, azaz a leghatso venti kulso burkolatat le kellett szednem, mert felakadt az i/o shieldbe... [kép] [kép] )
-
veterán
válasz apollo12 #64428 üzenetére
Még nem túlzottan tesztelgettem, de nagyon sokat számít, hogy az oldalsó radi kapott második ventisort...
No meg eddig a sűrű lamellás GTX a ház tetején volt push-ban, most meg alul van a befuvásnál 2 ventisorral.
Előzőleg itt a GTX helyén egy 45-os Alphacool volt, magán a házban berekedt belső levegő hőmérsékletén meg is látszott, és az idle vízhőfok is alacsonyabb volt, lévén kapott friss levegőt. Most 27 fokos szobában 32fokos a víz.
Jelenleg azt tesztelem, hogy befolytom idle, tehát csak az alsó radin lévő ventik mennek 600-al, a többi 400 körül küzd az életbenmaradásért...
Ellenben terhelésre látszik, hogy szabadabban tud hűlni, mert kisebb fordulattal ( alul 1000, oldalt 800 ) alacsonyabb a vízhőfok, eddig elment 40-ig is a melegebb napokon, ma nem láttam 36 fölé menni. Pedig sokkal lassabban forognak a ventik....
Azért a BL080 nem túl halk, ha odapergetem, foleg a gtx radin.
Ez van alul, 13cm "vastag"
[kép] [kép][ Szerkesztve ]
-
veterán
elkezdte dobalni a 3. nvme meghajtot a gepem, kivetelehez sajnos engednem kellett a vizet. Ha mar ugyis szetszedtem, akkor portalanitottam, meg kicsereltem az egyik 45os radit 60asra, valamint bekerult meg par venti...
Mikor megvettem azt hittem vegre egy nagy haz ( O11D) , sosem fog betelni... Aha...
-
veterán
-
veterán
válasz MPowerPH #64186 üzenetére
most nezem...
En biztos nem vizeznem be, inkabb egy normalis leghuto es a 1060 helyere egy jofele 1070ti ( esetleg 1660)
gyorsabb is lenne, halk is lenne...
Egy adott teljesitmenyszint alatt nem koltenek vizre, persze akinek a kinezet fontos... ( bar nem tudom hogy erheti meg par cso a gepbe +50-80% kepkockasebesseggel szemben...)
Mondjuk en beszelek, tobb kilo van a 3600on, oszt ugyanolyan meleg, mint egy 4eFtos hutovel...
-
veterán
válasz DonDennis #64145 üzenetére
nalam a 3600as 90w fogyasztassal 1fokot emel a vizhofokon 30 perc alatt... Meghat Amd hotspotot mer. Nem kell aggodni, es rakhatsz ra barmit, magas lesz a homerseklete. De mikor 90fokot ir, a cpu blokkom meg csak nem is langyos...
-
veterán
válasz apollo12 #63916 üzenetére
nalam az also radinal fent van, sajnos szukseg van ra.
en meg azt fogom kiprobalni, hogy riserrel elhozom a vgat a levego utjabol, ugy talan kevesbe reked meg a levego a hazban.
Ha ez sem lesz jo, akkor marad az, hogy az also-felso befele fuj majd, az oldalso meg kifele...
De most nem nyulok hozza, majd osszel...
-
-
veterán
válasz proci985 #63840 üzenetére
sapphire ref vector fc
semennyit.
kicsi a gpu felulete, sok a hotermeles
elegge, elsonek paszta ment, ugy hotspot 110fok... azota femezve van, 1900@1.1V mellett elmegy 80 fole...Nem.
Dehat nem volt mit tenni, ha vizes minden, ennek is azza kellett valni.
-
veterán
válasz MPowerPH #63832 üzenetére
nekem nem is tudom hany kartya szenderult jobb letre a vrm miatt... De en tartom, hogy igazabol nem a hotol mentek el, hanem azert, mert egyszeruen megmihalylottak... Valamint jellemzoen a VGAkra masmilyen mosfetek kerulnek a helyhiany miatt, pl a 290xemen siman volt 120fok a vrm, es mai napig megy... Vagy ott volt az r9 nano, ami a vicces kis 4 fazison benyelte a 300W fogyit
A lenyeg az, hogy nem kell tartani a hotol, mert ugyis elvesz, ha igy erzi szukseget. S ha ez bekovetkezett, akkor is hamarabb raknek oda szelet, mint vizet... :)
nalam pl 1db venti sem mozgatja a vrm korul a levegot, max 110W-ot tudok raengedni, de tobb ora utan is csak 65 fok korul van... Az semmi, meg be sem melegedett
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz korcsi #63822 üzenetére
mivel a minosegi vrm olyan komponensekbol all, hogy 150fokot is gond nelkul kibir, annyira nem kell felteni...
Nekem eleg lehuzni az io shield kabelet, es mar hibakoddal indul.... igy nem is tudnam lecserelni...
Bar nemsoka landol nalam egy x570 aqua, majd megnezem, mit tol vrmre...Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
veterán
válasz mpierre #62604 üzenetére
nalam az ek-s szutyokrol minus pad 8ra valtas 3 fokot hozott. Viszont surubben cserelem, kb evente.
Most 3 ho utan leszedtem a vga blokkot, paszta helyere folyekony femeztem, es nem raktam ujra a minus pad 8as padokat. ugyanolyanok a hofokok...
-
veterán
válasz apollo12 #62542 üzenetére
a legelsok kozul valo r5 3600am van, es megkockaztatom, a legrosszabb forrasztassal
y cruncher alatt 82ig megy el 103w fogyi mellett, a vga jelenleg megall 260-280w fogyival 60foknal ( hotspot max 80-85). 3 ora cod utan a viz 39 fok ( szoba 26 fok)
-
veterán
Dobok par kepet a retkemrol, a csovezest ne nezzetek, majd 1x merevezek, de addig ez is tokeletes
Mivel femeztem a vgat ( rx5700xt, valszeg rosszul passzaztam, mert a hotspot elszallt 110 fole), le kellett engednem a rendszert. Beepitettem a 3d nyomtatóval keszitett szelterelot is a vga ala, kb fel centi maradt
Azert mikor tervezgettem, azt hittem nagyobb ez a haz ( O11 Dynamic), lathato a kepeken hogy szukosen vagyunk
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Thermaltake TH360 ARGB Sync Snow Edition AIO Liquid Cooler
- Új bontatlan Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-N RTX 4090 + Backplate (Referencia kàrtyákh (13429)
- 1db Alphacool NexXxoS XT45 Full Copper 360mm radiátor !
- ASUS ROG Strix LC II 360 ARGB (90RC00F1-M0UAY0) garanciális
- GPX-N Alphacool Eisblock Aurora Plexiglass RTX 3090/3080 with Blackplate
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest