Hirdetés
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd_R+
őstag
Megjöttem
kiderítettem..
1x a hdd add ki valami fura hangot lehúztam és érezhetően jobb lett de még mindig hallottam valami sistergés szerűt..
lehúztam az összes ventilátort és eltűnt a hang, szóval a pumpa tuti hogy nem add ki ilyen hangot se a táp se az alaplap se a vgaAztán egyenként végig mentem a ventiken és meglett a ludas a 3db vardar adja ki ezt a hangot ahogy fújja a szelet vagy mit csinál ... :\
Mivel engem nagyon idegesít ez a hang kb ugyan olyan mint fentebb hsz-em ben linkelt videóban .. így lecserélem mind 3db vardart ja és a hdd-t 2008 as 1tb wd blue ..
+ Delid mindenképp .. aztán ha még mindig magas hőfokok és hangok fognak fogadni kivágom az egészet az ablakon..
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest