Hirdetés
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a baj ezekkel (meg a korábbi) linkekkel, hogy az egyszerű példácskákból nehezen áll össze az ember fejében a teljes kép...
Főleg amikor némelyik teljesen tévútra viszi, miért kéne ObservableCollection itt például? Ha manuálisan hozza fel az adatot, akkor az eredményt egy az egyben berakhatja egy lista-típusú propertybe, és a listára meghívja a PropertyChangedet. Szerintem felesleges elemenként bizsergetni a listát.
Crytec2010:
Időközben elkészültem a saját megoldásommal. Írtam hozzá egy olyan terjedelmes leírást, hogy ide már nem is merem bedobni, inkább logoutra. Amint felment, beszerkesztem ide a linket, vagy külön hozzászólásba.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest