- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferensz
senior tag
válasz
Aquiles #5980 üzenetére
Első lépésnek a helyedben errefelé néznék szét: autocomplete
-
ferensz
senior tag
válasz
leximester #5707 üzenetére
1. Attól függ, hogy milyen szerverre akarod. Ha ftp-re akkor valami ftp lib kell, ha pedig webszerverre, akkor ajánlatos lenne csinálni azon egy webservice-t, ami stringet, string listát fogad, vagy fájlt.
2. Valószínunek tartom, hogy azok a gombok nem teljes egészében gombok, hanem a közepük az ami kvázi "érzékel", így ha hozzá is ér az ujjad a többinek a széléhez, az akkor sem fogja interakciónak venni. -
ferensz
senior tag
válasz
trisztan94 #5283 üzenetére
Én imádom a ReSharpert, szerintem a funkciói felét nem használom ki, de így is sokkal gyorsabban tudok vele haladni, mint nélküle.
-
ferensz
senior tag
Urak, amennyiben valakit érdekelne:
-
ferensz
senior tag
válasz
Pttypang #4660 üzenetére
Első blikkre valami ilyesmi jutott eszembe:
public static bool TryGetPowerIfAny(int x, int y, out int result)
{
var flag = true;
int iter = 1;
while (flag)
{
if (Math.Abs(Math.Pow(Convert.ToDouble(x), Convert.ToDouble(iter)) - Convert.ToDouble(y)) < Double.Epsilon)
{
result = iter;
return true;
}
if (Math.Pow(Convert.ToDouble(x), Convert.ToDouble(iter)) > Convert.ToDouble(y))
{
flag = false;
}
iter++;
}
result = 0;
return false;
} -
ferensz
senior tag
Urak, egy olyan érdekes dologba ütköztem, amit sehogy sem tudtam megoldani. Egy Windows Store App alkalmazásban adatbázisnak SQLite-ot használok SQLite for Windows Runtime-mal és sqlite-nettel. Tábla azonosítónak Guid-ot használok, viszont amikor vissza szeretném kapni egy listában az összes Guid-ot, akkor csak üreseket kapok vissza ilyen formában: {00000000-0000-0000-0000-000000000000}. A lista Count-ja megegyezik a tábla rowcountjával. Ha viszont csak a FirstOrDefault Guid-ot kérem, azt rendesen meg is kapom a kellő adattal. A kód, amivel próbálkoztam:
async void SyncSurveys()
{
SQLiteConnection _db = new SQLiteConnection(Path.Combine(ApplicationData.Current.LocalFolder.Path, "SurveyDB"));
var localSurveys = (from s in _db.Table<Survey>()
select s.SurveyGuid).ToList();
//illetve ez volt a másik, amit még próbáltam
var localSurveys = _db.Table<Survey>().Select(s => s.SurveyGuid).ToList();
....
}A kérdésem az lenne, hogy valaki ilyennel már találkozott?
-
ferensz
senior tag
Kedves urak, egy olyan gondba ütköztem, hogy van egy asp.net oldal masterpage-el, egy sima aspx-es oldal, amibe van egy homemade .ascx kiterjesztésű webusercontrolom. A problémám az, hogy a wuc-on belülről nem tudok javascriptet futtatni. Ha magába az aspx-be rakok bele egy egyszerű document ready-re történő alertet, akkor az szépen lefut, viszont ha tök ugyan azt a kódot az ascx-be rakom, akkor onnan biza már nem hajlandó működni. Van valakinek valami ötlete, hogy miért van ez?
-
ferensz
senior tag
Egy olyan kérdésem lenne urak, hogy próbálkozom a bootstrap mvc4-el, és nem tudok sehogy rájönni, hogy hogyan tudnám az EditorTemplate-t, amit csináltam hozzá egy táblázatba rendereltetni?
Itt egy kép, hogy mi a jelenlegi helyzet:
Azt szeretném elérni, hogy akkor kezdődjön csak új sor, ha már az előzőbe nem fér oda az új elem.
-
ferensz
senior tag
Urak!
Olyan kérdésem lenne, hogy van valamilyen mód arra, hogy az alkalmazásomban elkapjak egy billentyű leütést, viszont azt valahogy kiszedjem a windows message loopból, tehát a többi alkalmazás észre se vegye, hogy valaki megnyomott valamit?
-
ferensz
senior tag
válasz
trisztan94 #4183 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a Global.asax-ben kell átállítani valahogy így, de az okosabbak úgy is megmondják majd:
routes.MapRoute(
"Default", // Route neve
"{controller}/{action}",
new { controller = "NewsController", action = "Action neve(news, Index, ahogy elnevezted)" }); -
ferensz
senior tag
Sziasztok!
Keresek olyan személyt, aki szokott maszekban fejleszteni, lenne egy két kérdésem.
Előre is köszi.
-
ferensz
senior tag
válasz
Peter Kiss #4021 üzenetére
Ideiglenes tarolasra szerintem tokeletes. Egy projektben CSV fajlokat olvasok be, majd azokat a megfelelo szures utan egy sqlite db-be dobom be, eddig tokeletesen mukodik.
-
ferensz
senior tag
válasz
Neil Watts #4016 üzenetére
Esetleg meg a beolvasott ertekparokat pakolhatnad tuple-okbe is, amik meg mehetnek egy darab listaba, es utana a tuple elso item-je alapjan rendezhetsz, igy a hozza tartozo ertekparok is arrebb vandorolnak a rendezesednek megfeleloen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xbox Series S 512gb 2 kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest