- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lord.lakli
őstag
Jó csak nem értettem, hogy valójában csak rögzítésnél kell, de utána már felesleges "szívatás", akkor miért érdemes letárolni. Formátum teljesen fix? Azaz adott pozíciókban van a megfelelő szeparátor? Ha igen, akkor mentésnél kiveszed a textbox értékéből. Szerkesztésnél meg megjelenítés előtt visszapakolod.
-
Kommy
veterán
Válasz magamnak.
az rdlc fájl így volt megadva: report.ReportPath = @"..\..\Report.rdlc";;
itt csak simán @"Report.rdlc"-t használva működik amint átállítottam, hogy másolja azt a fájlt is.Sőt arra is rátaláltam, hogy oneclick alkalmazásnál nem lehet telepítési lehet változtatni, de végülös jó így is.
-
Goose-T
veterán
Amiket én használok adatok formázott nyomtatására, az a ReportViewer control és a nyomtatós RichTextBox. Adatok táblázatos megjelenítéséhez inkább a ReportViewert ajánlom.
-
-
Pedig ránézésre azon túl, hogy túl hosszan fogalmaztál, rendben van a kód.
Ezt írtam próbaképp és működik is:
private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
{
int value;
if (int.TryParse(textBox1.Text, out value))
{
label1.Text = string.Format("Siker: {0}", value);
}
else
{
label1.Text = string.Format("Nem sikerult: '{0}'", textBox1.Text);
}
}Két dolgot próbálnék meg:
1) Breakpointot tegyél a metódus elejére, és kövesd végig milyen adatokat lát a kód.
2) A TryParse-ot cseréld ki Parse-ra, ami exceptiont dob -> abból láthatod, hogy mi akadályozta meg a feldolgozást.(#5183) Kommy: Nem lehet, hogy elnézted a nevét a controlnak, és a Round11 egy Label, nem pedig a TextBoxod? Vidd fölé a kurzort az IDE-ben, és tooltipben kiírja a típusát. Debuggolás közben meg meg tudod nézni akár azt is, hogy a sender kicsoda (pl. mi a neve).
-
amargo
addikt
-
fatal`
titán
A datagridview (és a datatable) oszlopait eléred szöveggel (a 0 helyett Stringként írd az oszlop nevét, pl. ["Id"] ) is, így teljesen mindegy, hogy hanyadik. Egyébként valóban a lekérdezés sorrendjében kéne kitegye, legalábbis nálam így működik, de ez nem acces, hanem ms-sql.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Crohn betegség
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged