- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_kovi_
aktív tag
-
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
Kellene nekem egy kis segítség, tök egyszerű lenne de nem bírok vele, sok-sok guglizás után sem.
Adott embedded resource-ban egy fájl. Legyen: "xxx.exe"
Ez bele van fordítva a fő programba.A lényeg az lenne hogy az embedded resource-ból át kellene másolni ezt a fájlt egy megadott helyre ahonnan futtatni lehessen. Pl. c:\progi\...
Hibás kódokat nem szívesen másolnék ide, de mindig elszáll pl a System.IO.File.Copy a filenotfound exceptionnel.
Köszönöm!
-
_kovi_
aktív tag
Esetleg azt hogy tudom megadni, hogy az alapértelmezett telepített könyvtárából használja az adott fájlt.
Kódból adnám meg az elérési utat. Mert mivan ha valaki aki telepíti megváltoztatja a telepítés helyét.
Ezért nem akarom beégetni a program files\valami könyvtárat. -
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
Lehet olyat csinálni egy C# projektbe hogy az exe fájlba belefordítom/importálom egy másik fájlt amit a form indít?
-
_kovi_
aktív tag
-
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha összecsomagolom egyetlen exe-be a projeket, akkor a projekten belül a resources-be kell tenni minden fájlt? pl. a bat-okat, az .reg fájlokat amiket a program futtat.
Illetve ezt a kódon belül hogy adom meg, hogy ott keresse? Eddig pl d:\asd\asd.reg volt
Köszi!
-
_kovi_
aktív tag
Lehet hogy console app-ként kéne projektben csinálni nem form-ba
-
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
reg fájlt szeretnék hozzáadni a reg adatbázishoz, programkódból. Egy kedves fórumtagtól kaptam ezt a kódot, de nem csinál semmit.
System.Diagnostics.Process process = new System.Diagnostics.Process();
System.Diagnostics.ProcessStartInfo startInfo = new System.Diagnostics.ProcessStartInfo();
startInfo.WindowStyle = System.Diagnostics.ProcessWindowStyle.Hidden;
startInfo.FileName = "reg.exe";
startInfo.Arguments = "import d:\\vdfreg15_64_bit.reg"; -
_kovi_
aktív tag
válasz
sztanozs #7224 üzenetére
Ezt próbálom, le is fordul, de nem történik semmi. Nem adja hozzá a reg adatbázishoz
System.Diagnostics.Process process = new System.Diagnostics.Process();
System.Diagnostics.ProcessStartInfo startInfo = new System.Diagnostics.ProcessStartInfo();
startInfo.WindowStyle = System.Diagnostics.ProcessWindowStyle.Hidden;startInfo.FileName = "regedit.exe";
startInfo.Arguments = "d:\\vdfreg15_64_bit.reg"; -
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
Hogy tudom megoladni, C# kódból azt hogy le tudjak futtatni egy registry bejegyzést?
Illetve hogy kódból egy .bat fájlt lehessen lefuttatni -
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy egy datagridview-ban szereplő táblázatnak szeretnék random értékeket megadni és nem jövök rá, hogy miként lehet.
A randommal érték adásával nincs gond.
Dupla for-al próbálom, a j-s második for-ban nem tudok indexelni mert ez a ku.. vstudio nem eszi meg.Próbáltam már:
dataGridView1.Columns.IndexOf[j]
dataGridView1.Rows.IndexOf(i)
dataGridView1.CellValueChanged..s még jó sok félét...
Normálisan ugye így kéne:
pl:
Random rnd = new Random();
table(i)[j] = rnd.nexttint[10]+1;KÖSZI!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Nitro AN17-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 7735HS GeForce RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch7 44mm LTE (esim)
- Eladó 4 hónapos Asus Vivobook S14 M5406NA-PP014W 3 év garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest