- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Az UWP architekturálisan teljesen más, sokkal modernebb. Ugyanakkor eléggé felülről nézve az is yaml + c# alapú (leszámítva a js képességet és a DX12 + C++ képességet).
Két fő különbség van egyébként (ahogy én látom, aztán persze hosszasan lehetne még sorolni az apróságokat): 1. UWP csak store-ból telepíthető, 2. UWP minden esetben sandboxban fut, abból sehogy nem tud kilépni, nem adható neki admin mód.
Ja, és UWP tud .Net Native-ra fordulni, míg WFP nem, már ha ez fontos (teljesítmény szempontból). -
martonx
veterán
Miért ne lenne a C# jó irány? Persze ha csak a pénz a lényeg, akkor a legjobb valami extrém nyelven istenkirály programozónak lenni, pl. bank szektorban COBOL programozók 1,5-2 misit simán meg lehet keresni. Más kérdés, hogy a munka is pont ennyire szar
Aztán ott vannak a big data nyelvek (Scala és társai) ezekkel is jól lehet keresni. Igaziból bármilyen nyelvvel jól lehet keresni, ha igazán jó leszel abban, amit csinálsz. A nyelvenkénti fizetés eltérések hiszem, hogy 10-20%-on belül mozognak.
-
don_peter
senior tag
Sajnos egyik megoldás sem volt jó, a for() ciklusos megoldásom működik, most teszteltem.
Most csak azt a részt tesztelem, hogy betöltöm a 4 fájlt, és for ciklusokkal mint amit fentebb is mutattam, és azonnal kiírom az összefűzött tömb tartamát egy fájlba.
A memória másolós nem működött sajnos, egyik sem. -
don_peter
senior tag
Most lord-lakli javaslatára ezt tesztelem:
var osszefuzott = new byte[DataLenght]; // DataLenght értéke a 4 file mérete
rows.CopyTo(osszefuzott, 0);
rows2.CopyTo(osszefuzott, rows.Length);
rows3.CopyTo(osszefuzott, rows2.Length);
rows4.CopyTo(osszefuzott, rows3.Length);Ez után kipróbálom majd ezt ez, mert az első teszten már nem ment át a fentebbi kód.:
byte[] rv = new byte[a1.Length + a2.Length + a3.Length];
System.Buffer.BlockCopy(a1, 0, rv, 0, a1.Length);
System.Buffer.BlockCopy(a2, 0, rv, a1.Length, a2.Length);
System.Buffer.BlockCopy(a3, 0, rv, a1.Length + a2.Length, a3.Length);
Valamelyik csak jó lesz -
don_peter
senior tag
Egy saját fejlesztésű hardverről van szó.
Itt egy videó az adat feltöltésről: [DPTP System - DPTP SMFD 64/128Mbit cartridge proto ]
A videón látszik, hogy csak 1 fájl választható ki, de az új verzión már 4.
Ezt képbe tudom csak mutatni:Utóbbi esetben kellene összefűzöm a betöltött fájlokat egy tömbbe, majd azt az egy tömböt fogom feltölteni a hardverre..
Ha van ötleted vagy példa kódod a byte-os ősszéfűzésre, ne tartsd magadba, mert a feljebb beírt kódom nem a legjobb és szerintem hibás is, mert kb 6.7MB után valami hiba miatt nem tölt be semmit. -
-
fatal`
titán
Szerintem kevered a vart a dynamic-kal. Maximum olyan eset tud előfordulni, hogy object lesz a konkrét típus helyett (pl. a Regex osztályon van ilyen a Matches property esetében).
(#7182) harylmu: Az említett szintaxis sokkal olvashatóbb, mint az hogy .Item1, .Item2 stb.
Olyan helyzetben tud hasznos lenni, amikor 1-2 helyen kéne pár elemű összetett típus (de nem kulcs-érték pár) és nem akarsz külön osztályt definiálni. Nem túl gyakori de azért néha előfordul.
-
-
Sokan egyebkent keverik a Java-t, mint nyelvet, meg a Java-t, mint okoszisztemat. A nyelv nem frenetikus, de pl. a JVM az egy csoda (bar a CLR is fejlodik ezerrel), meg olyan tooling van, ami kb. sehol mashol.
Az USA legnagyobb halozati forgalmat ado szolgaltatas mogott JVM-ek allnak.
-
Peter Kiss
őstag
-
Ja, sejtem, mire gondolsz. Ha mondjuk ez a fajl:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<channels>
<feed>
<limit>30</limit>
<name> 11111PROHARDVER! - Hírek és tesztek vegyesen</name>
<url>http://prohardver.hu/hirfolyam/anyagok/rss.xml</url>
</feed>
<feed>
<limit>30</limit>
<name> 222222PROHARDVER! - Hírek és tesztek vegyesen</name>
</feed>
<feed>
<limit>30</limit>
<name> 33333PROHARDVER! - Hírek és tesztek vegyesen</name>
</feed>
<feed>
<limit>30</limit>
<name> 44444PROHARDVER! - Hírek és tesztek vegyesen</name>
</feed>
</channels>Akkor ez:
var xml = XElement.Load (@"c:\\tmp\\test.xml");
var query =
from e in xml.Descendants()
where e.Name == ("feed")
select new { Name = e.Descendants("name").First().Value, URL = e.Descendants("url").First().Value};... visszaad egy IEnumerable-t, amiben benne vannak az URL-ek meg a nevek.
Vagy listad van, vagy dictionaryd, a kettonek egyszerre itt nincs ertelme.
-
drkbl
őstag
TL;DR: Egy jó ikonszerkesztő, pl. [link]
És az alábbi felbontások egy ico fájlba:
◦Application icons and Control Panel items: The full set includes 16x16, 32x32, 48x48, and 256x256 (code scales between 32 and 256). The .ico file format is required. For Classic Mode, the full set is 16x16, 24x24, 32x32, 48x48 and 64x64.
MOD: én 16X16, 32X32, és nagy ritkán 48X48 méretben dolgozom ki az ikonjaimat. Ha profi alkalmazás lesz, ismeretlen helyeken futtatva, akkor érdemes az összeset, az összes színmélységben optimalizáltan elkészíteni.
-
sztanozs
veterán
Specifikálnád egy kicsit jobban a kérdést? A windows "saját" context menüje is típusonként, elemenként, és állapotonként is változó. Más ha ikonra kattintasz, más ha az asztalra, más ha form fejlécre. A context menünek épp az a lényege, hogy az elem típusának és állapotának megfelelő menüt adjon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Corsair RM750
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest