- VoLTE/VoWiFi
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Egy verseny nevezéseit feldolgozó szoftvert kellett csinálni. 4 kategóriában nevezhettek, 3 fős csapatot alkottak, meg kellett adni a megyét, az iskolát. Létrehoztam egy Nevezesek osztályt és hozzá a property-ket. A nevezes() példányokat egy listában tároltam. A feladat az volt, hogy minden megyében megkeresni az 1-es kategóriákban azokat az iskolákat, ahonnan a legtöbben neveztek, ha pedig ugyanannyian, akkor lehessen közülük választani.
Ez most pszeudokódban leírva hogy nézne ki? Én csak egy külön listába tudtam kiszedni a megyéket, aztán az iskolákat, majd úgy gondoltam, hogy létrehozok egy int[] tömböt, ahol számolom, hogy melyik iskolából hány nevezés van ( az iskolák indexe és az tömb indexe ugyanaz) és ha a külön listába kigyűjtött iskola neve megegyezik a nevezésekben eltárolt iskola nevével, akkor a tömb ahhoz az eleméhez hozzáadok egyet, ami az iskola indexe, aztán már csak egy max keresés.
Amúgy mi a suliban Visual Studiot használunk(C#), az összes többiben meg kb. Code:: Blocks-ot használnak, melyik a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Autóhifi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VoLTE/VoWiFi
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MacSzerez.com - iPhone 13 Mini / 128GB / Kék / Új gyári Apple akkumulátor! / Garancia!
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged