- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Nem lesz Xiaomi 16
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Yettel topik
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
Bocs, ma extra rossz a felfogásom.
Volt melóhelyen hozzám vágtak egy wsdl-t (php volt a háttérben), az általad linkelt cikkben is említett wsdl.exe-vel legeneráltam a proxy osztályt és hozzáadtam egy konzol apphoz, majd az app.configban beállítottam, hogy mentsen minden küldött és fogadott xml-t. Ott ránézésre az általam linkelt dolgokat kellett beállítani, most jobban megnézve, nem teljesen ez volt. (már ami 3év múltán rémlik)Nem írtam le eddig egyszer sem, hogy ASP.Net, mit nézek be?
ui: Karma a korábbi posztomban a linket légy szíves javítsd ki, mert valami szemét belekerült. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Lenovo Thinkpad T490 Core i5 8365U 16GB RAM 256GB NVME SSD Magyar Bill Gar
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Eladó M1 MacBook Pro 13"-14"-16" Keresek
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest