- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aventador91
őstag
válasz
CptAdamica #21704 üzenetére
ez még viccnek is rossz
dany "megőrüléséből" elég volt annyi amennyit láttunk, mert így még pont nem ment át teljesen negatív karakterbe. a halála előtti kis álmodozás, hogy elmondja a terveit(amik elég gonoszak voltak) de mégis olyan kedvesen
nem lett volna jó ha ennyire főellenségnek beállítják
az meg a másik vicc lett volna ha danyt is arya öli meg.
ennél még az eredeti sztori is jobb
-
oba
addikt
válasz
CptAdamica #21704 üzenetére
Egészen addig a pontig jó amíg Sansa nem lesz a királynő...
Egyébként rendben van.
-
brownus
veterán
válasz
CptAdamica #21542 üzenetére
karakterekben sztem nagyon is ott van
-
infectedmann
őstag
válasz
CptAdamica #21259 üzenetére
Szerintem nem tudja meg vargolni Drogon-t, de más élőlényekkel rá tud találni, meg alig ismertük meg mire képes pontosan, csak néhány dolgot láttunk. Amúgy én is agyon vártam, hogy Drogon megegye vagy megpörkölje Jon-t, aztán végül jött a hollywoodi "mehh" megoldás. Igazából én már semmit nem vártam a befejező résztől, tudtam, hogy úgysem képesek ebből már semmi értékelhetőt kihozni. Teljesen úgy lett lezárva, hogy ezt a sorozatot még bármikor újra elővehetik egy folytatásra. (#21263) san01: nem hiszem, hogy irányítani akarná, csak azért jó lenne tudni, hol van a sárkány, ami képes lenne elpusztítani egész Westeros-t Van van abban valamit, amit amúgy a többiek írnak, hogy ott csörgedezik Jon-ban a Targaryen vér és emiatt nem lett belőle eledel vagy a tűz martaléka, de akkor is drámaibb lett volna ha Jon odavész Drogon által. (#21266) DaveNo1 szerkesztettem közben
-
jbalint18
tag
válasz
CptAdamica #21263 üzenetére
hollók? -
oxox
addikt
válasz
CptAdamica #21259 üzenetére
honnan veszed, hogy tudja vargolni?....az NK-t is megkereste, de nem őt vargolta.
-
válasz
CptAdamica #20968 üzenetére
Engedjük el ezt hogy honnan van mert sosem lesz megmagyarázva.. van és kész.
Viszont a kérdés inkább az hogy kinek van akkora serege hogy Danyt Drogon párost legyőzze.. senkinek.
Lesz egy gagyi hátbaszúrás Dany meghall Jon meg eldönti hogy marad a trónon vagy északnak megy, ezt tudom elképzni. -
raider21
aktív tag
válasz
CptAdamica #20968 üzenetére
A kb. 7900 fő fele megmaradt, onnan.
-
KubanitoS
veterán
válasz
CptAdamica #20792 üzenetére
Az lenne még poén, ha Bran az utolsó részben egy másodpercet sem kapna.
Ez feltenné az i-re a pontot a szerepével / jelentőségével kapcsolatosan...
-
csababarca
őstag
válasz
CptAdamica #20735 üzenetére
Ez az Arya karakter ennyire feltápolása baromi idegesítő. Ráadásul ugye a Winterfelli csatában is összecsinálta magát először, itt is pánikolt...nekem abszolút hiteltelen lett, hogy az éjkirályölő összecsinálja magát az emberek miatt. jézus. volt egy sárkány is jah, de látta mire képes Winterfellnél is már, min lepődött meg? ha ő öli meg Danyt nulla motivációval, akkor nálam tényelg elásta magát a sorozat. márpedig, nagyon erre tart most a dolog.... -
DaveNo1
veterán
válasz
CptAdamica #20405 üzenetére
Meghajlítják a téridő kontinuum, így már érthető hogyan tudott a skorpió töltet is görbe pályán haladni
-
raider21
aktív tag
válasz
CptAdamica #20405 üzenetére
Főcím előtti összefoglalóval, intróval, stáblistával, meg a következő rész trailerével kb.!
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
CptAdamica #20220 üzenetére
Vót.
Szerintem meg Gandalf után szabadon tolt egy You Shall Not Pass ordítást.
-
Ryder1
senior tag
válasz
CptAdamica #19971 üzenetére
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
CptAdamica #19971 üzenetére
Ezeket évad végén szokták feltenni egyben az egész albumot, mivel még 3 rész és azok zenéi hátravannak.
Szerk. ma láttam a részt, ha hazaértrm írok egy regényt
-
Grave_444
nagyúr
válasz
CptAdamica #19935 üzenetére
Szerintem nem lett volna élvezhetőbb világosban sem, sőt.. A hangulathoz sokat hozzátett az éjszaka.
Ezzel a részével semmi bajom nem volt. Nem délben kell nézni, amikor rásüt a nap a monitorra. -
zolka95
őstag
válasz
CptAdamica #19770 üzenetére
Szerintem azért mert, annyira kitanulta a settenkedést. Lehet direkt erre képezték ki. Újra kéne nézni az arc nélkülieknél való tanulását. Lehet van pár rejtett utalás erre a végkifejletre. Szóval Jonnynak még megvan a farkasa. Bár nem sok szerepe lehet, max a végén megmenti valamitől. Óóó régen mennyi teória volt erről is. Meg vargolja, rajta lovagol stb. És semmi komolyabb szerepük nincs a rémfarkasoknak. Főleg hogy már sárkánya van, szegény kutya, le van sz@rva. Max annyit csinálhatnak még vele, hogy Jonny rárakja Szellemet a sárkány hátára, aztán ráül Szellemre és úgy lovagolja meg őket. Na. Az már kemény. Rémsárkány lovag. Jelképezi a tűzt és jeget, targaryen és stark vért. -
tuki2200
senior tag
válasz
CptAdamica #19770 üzenetére
Nekem tetszett, egy reménytelen szenvedés volt az egész csata. Jól sikerült ábrázolni, mennyire esélytelenek is valójában. Arya elég "erdekes" volt ja, a kis tokájával
-
k-adi
nagyúr
válasz
CptAdamica #19508 üzenetére
Hát ez az, volt 7 évad felépíteni az egészet, most már ne töltelék részek legyenek, főleg ha pár részes az évad!
Amúgy meg végre előkerült
is - remélhetőleg harcolni is fog majd..Ghost -
Aventador91
őstag
válasz
CptAdamica #19508 üzenetére
bármi lesz a cerseiék hátba fogják gyakni őket
nem véletlenül nem volt egy jelenet se a mostani részben. hogy elfejeltsd aztán meglepődj -
enginev3.0
félisten
válasz
CptAdamica #19457 üzenetére
Egyetértek
Megint nem kaptunk semmit
Ha a háborúkat le merik zárni 2 rész alatt, és kb 2 kard forgatással, akkor én ezzel az évaddal befejeztemAzért elmehetnek a jó édes... Nem beszélgetést akarok látni
Nem történt semmi, felfoghatatlan
A dal tetszett, de inkább epizód lezárónak tettem volna be a szereplőtől
Bran egyébként mit szív? Mert elég gyanús
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest