- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
válasz
Stigma.HC #21580 üzenetére
Nem tudom amúgy, nálam sokkal tájékozottabb emberek vannak itt, de nagyon remélem, hogy Martin a Naomi Watts-os spinoff-nál nagyobb hatáskört kap. Talán olvastam ilyet, hogy végig felügyelni fogja a sorozatot?
Szóval ott lehet reménykedni, hogy ő dirigálja majd, még ha nem is biztos, hogy ekkora kult sorozattá válik.(Igaz, hogy novellájából, de a Nightflyers sorozat csúnyán megbukott)
Ja és egyébként pont az jutott eszembe a Mások szimbólumai által, amiknek semmi jelentősége nem lett így a végén(miért is lett volna persze
), hogy lehet azért nem lett ez se és maga az Éjkirály se megmagyarázva, mert a spinoff sorozatra tartalékolják...
-
raider21
aktív tag
-
j0k3r!
őstag
válasz
Stigma.HC #20956 üzenetére
Pontosan. Nem volt itt semmilyen őrület, csak sima düh és bosszú. Hiába próbálják belemagyarázni a "mad queen" dolgot az elvakult rajongók, hogy nyugtassák magukat, hogy ez valami évadokon át ívelő, szövevényes, előre megtervezett karakterépítés volt (mivel már 1x1-ben is meg volt említve a "mad king"), nem pedig egy 2 rész alatt összedobott hulladék, ami arra kellett, hogy legyen még egy csata/fordulat az utolsó részre, ahelyett hogy a megkezdett szálakat varrnák el rendesen... mod: visszanéztem a sárkány vs Euron "csatát", és ha jól számoltam, akkor az 50-60 hajóról összesen 2 nyilat/dárdát lőttek ki a várból meg szerintem egyet sem
ennek tükrében visszanézve a 8x4-es jelenet egy vicc
-
pulffy
őstag
válasz
Stigma.HC #20081 üzenetére
A GoT operatőre: Nem a rész volt túl sötét, hanem az emberek nem tudják beállítani a tévéjüket
A hiba az ön készülékében van!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest