- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz
milan1225 #21045 üzenetére
Hiszen Varys elárulta, ahogyan a nyomi Sansa is, hiába segített minden erejével, gyakorlatilag önzetlenül északon. Tyrionban sem bízhat, bennem is felmerült, hogy ha nem hülye a törpe akkor direkt csinálja ezeket. Joggal érezheti úgy, hogy a + infó miatt fordult el tőle Jon is.
Varys jogos, le is zárta a dolgot igen gyorsan.
Sansa, hogyan árulta volna el? Nem lett a hűbérese (legalább is nem hajtott neki térdet), meg az utolsó beszélgetésükben is tükröződött, hogy Dany szolgát kíván belőle csinálni, ha elfoglalja a trónt.
Önzetlenül? Elvarrta először az egyik fenyegetést (mert rá nézve is az volt), aztán most a másodikat.
Jon nem Tyrion-tól kapta meg az információt, ezt ne feledd.
Nekem egyébként az sem volt tiszta, hogy őt miért nem ünnepelték. Most megmutatta hol van az igazi hatalom.
Mert, mint egy számkivetett hódító érkezett, aki nem ismert el semmiféle hagyományt.
BTW mostani részben a rendezők eljátszották a könyvben elhangzó Harangok csatáját, csak hardcore edition-ben.
-
csababarca
őstag
válasz
milan1225 #21045 üzenetére
jogos, nagyjából.
nekem valami utolsó gyújtópont hiányzott, aminél betelik a pohár, ott a csatában.
személyes ötlet, már írtam máskor is, hogy elfogadható lehetett volna, ha mindkét sárkánya ott van vele, győz, szólnak a harangok, és akkor azt hiszi mindenki végre vége.
erre jön az egy bites Euron, és leskorpiózza Rhaegalt. -> Dany bepipul és pusztít.ez az én szememben hitelesebb lett volna.
és kimaradt volna ezáltal ez a béna Euronos hőkövetős 3/3 skorpiózás is.nekem ennyi hiányzott, egy végső lökés a csata hevében.
de ha az volt a cél, hogy könyörtelennek ábrázolják Danyt, Cerseit meg bandáját meg felmenteni minden alól, akkor elfogadható a készítők ábrázolása is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Órajelrekord született 256 GB-nyi G.Skill R-DIMM memóriával
- Steam topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest