- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gainka
őstag
válasz
tatararpad #21386 üzenetére
Hali, Én most néztem meg az uccsó két évadot minden szavaddal egyet értek, söt (máshova) szinte ugyan ezt irtam. "Dany, abból gyorsan gonoszt kell csinálni," Semmi más nem idegesitett jobban az utolsó évadban mint hogy az évadokon keresztül "elöre haladó" Dany, egyszer csak egy pancser agyhalott lesz és szét ficánkolja a város ártatlan lakóit, ahol Aryia élvezkedik a porban mint egy bikins auto mosó playmate nyuszi csak épp szomrú fejjel, mert két szoval lebeszélték fél élete céljárol. Kalap kaki. Számomra a 8/3-nál vége, ha egyszer ujbol nézem odáig nézem csak.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
tatararpad #20955 üzenetére
Ezt most kifejezetten jól játszotta a színésznő. Itt bizony csak gyilkolni akart féktelenül. Ezt remekül érzékeltették.
-
csababarca
őstag
válasz
tatararpad #20781 üzenetére
Halgatott a nagyszerű tanácsadóira, és nem ezzel nyitott hanem szövetségeseket akart keresni.
plusz ugye az írók ezt szánták a fővonalnak, a másokat meg csak gyorsan le akarták zavarni.ez jött össze ebből.
nálam ez is a Lost kategóriába esik.
alltime kedvenc sorozatom az, de nem újráztam sose az utolsó évadot.
ez is erre a sorsa jut, alltime kedvencek egyike, de sajnos így hogy tudom mire fut ki, nem fogom tudni megnézni, mert pl Dany jeleneteinél amik pozitívak erre fogok gondolni ami itt történt.
vagy Jon származása körüli rejtélyek is totál feleslegesnek hatnak, ha erre futtatták ki a lényegét, hogy legyen min összeveszni Jon-Dany párosnak.
pedig azok a visszaemlékezések hidegrázósak. -
törölt tag
válasz
tatararpad #20352 üzenetére
Nekem az megmentene egy kis hangulatot, ha a következő részben hirtelen feléledne pár baszó sárkány
a logikának úgyis lőttek már, szóval jöhet ilyesmi
-
M3oH
addikt
válasz
tatararpad #20337 üzenetére
Ez könyv teória. Meglepődnék, ha lenne egy újabb sárkány. Drogon maradt Danynak, ezt kell beosztani. -
gyáliSanyi
őstag
válasz
tatararpad #20326 üzenetére
Adom!
S08E04 Brant csak betolnák tolókocsival a vonal mögé, majd átveszi egy katona szerepét aki Cersei mellett áll és már nyakon is döfte. De semmi ilyesmi nem lesz. A 7. és 8. évadba már nem akarnak belevinni semmilyen gondolkodást, csak nézd a csatákat nyál csorgatva és kész.
Dany-vel most elszabadul a pokol! Pláne, hogy kilőtték még egy gyermekét.
De még is mit vártak! Teli van a várfal és a hajók légvédelmi sárkány elhárítókkal. Beta verzióban.
Északnak simán lehetne 1-2 kéme királyvárba. Majd egy közeli faluból hollót küldenének, hogy vigyázzatok mert vannak sárkányvadász hajók. Ezt napi rendszerességgel. Varys-nak még benne is lenne a keze, vagy épp pont fordítva még Cersei-nek dolgozik.
Cersi világos volt vagy megadják magukat vagy Missandei meghal. Be is tartották, de nem Dany volt fölénybe azzal a maradék sereggel!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest