- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
Nem azt kapod amit ő felszedett valószìnű mert ha 4-en támadtok valakire akkor is mindenkinek esik pár cucc.. Igaz talán egy kicsit jobbak mint a mobokból.
Vagy valami trükközzés is van a dologban... Mert ha mindenki felvesz 2-3 cuccot az már 8-12 item.. Nála meg csak 6 lehet.. Kiegészíti a szerver vagy ilyesmi.. Majd meg kell figyelni..
-
westlake
félisten
Milyen kis törékeny lelkületűek vagytok.
Javasolnám a "Lepkék" klánnevet, vagy az "MLNT" rövidítést (Make Love Not War).
Én ugyan nem akarok senkit meggyőzni semmiről (dehogynem!), de a bétázásból a legemlékezetesebb pillanataim azok voltak, amikor bajkeverőként menekültünk a csapattagokkal.
Nyilván a végleges verzióban lesz sok-sok tartalom, de nekem valahogy unalmas volt, hogy lagymatag harcokat vívtam az NPC-k ellen.#3799: Jól van, ezek szerint vetted a célzást.
-
Hocsika
tag
-
-
VTom
veterán
Hát figyi, ha most megveszem az alap játékot 10990Ft-ért, és esetleg nem lesz akciós a season pass az első DLC megjelenéséig, hanem lesz mondjuk 30EUR, kb. ugyanott leszek.
Csak akkor legalább mondhatjátok majd, hogy "látod, én megmondtam!"
Úgyhogy én igazából Nektek akarok ezzel jót tenni
-
pohár
félisten
ezmiez, a hópelyhek köztudottan különböznek a többitől, itt meg mindegy ugyanúgy néz ki, kamu
szépnek szép, csak ki tudja mikor jön ki rá bármi is... meg a végleges játék az elején nem igazán szokott így kinézni, hiába tudna többet az engine, a végső produktumba nem nagyon szokták beletenni 1:1-be
KnockOut87... hát arra még várhatunk valószínűleg jó sokáig, szerintem az engine se tud még ennyit
-
scyllafren
senior tag
Az ora csak annyit tud, amit egy sima mai kvarcora (ido, datum, stopper, world clock) + sargan vilagit + fem oraszij. A karpant sima ketzsebes karra/labra csatolhato cucc, poszter, picture book meg a game a dombornyomott dobozban.
Szerintem a goldhoz kepest csak annak ad pluszt, aki direkt gyujti az ilyen dobozokat/kutyuket.
En per-pillanat meg mindig gondolkozom, hogy megvegyem-e. Nincs semmi konkret info, hogy PvE content van-e anny benne, ami miatt megerne megvennem. Ami plusz, hogy nem kell PvP-zni a top cuccokert, habar a drop rate valszeg joval kisebb PvE-ben.
-
Ditoo0225
aktív tag
-
sry, csak átfutottam a postot, nem olvastam a végét.
ez igazából egy raid, két nehézségi fokozaton (+hp, + sebzés, +támadási mód (aoe?), ezen kívül nagyobb varianciát nem tételezek fel). a küldikről már elmondták, hogy 3 fokozaton lesznek játszhatóak, ezt be tudják tenni a raidekhez is, végülis túl nagy fantázia nem kell hozzá, és gyorsan megvan.
szerintem lesz majd több raid is. az olyan instancolt területekből, mint amilyen a sportcsarnok volt a bétában, könnyen tudnak raidzónákat csinálni.
failure kritériumokat is könnyen bele lehet tenni, pl.dps check, hp check, minijátékok (valaki(k)nek meg kell csinálniuk valamit időre), illetve ezek lineárkombinációját alkalmazva könnyen lehet kihívást jelentő feladatokat adni, úgy, hogy az szórakoztató is legyen. -
-
Ditoo0225
aktív tag
Kicsit cáfolom a lemaradunk dolgot. Azért, mert valakinek nincs sok játékideje még lehet jó ha mmo vonalról karunk közeledni. Az is lehet, hogy 500 óra alatt se esik ki a fegyver ami kell nekünk , de lehet elsőre kiesik. Pont ugyan annyi az esélye mind2 variációnak
Az igaz, hogy nagyon számít a gear, de nem hiszem, hogy aki rengeteget tud játszani az másokkal szemben halhatatlan lesz. Nekem pl 4 műszak mellett, állandó túlóra + család. Gondolhatod mennyi időm lesz
De eddig 1 játékban se éreztem erősen hátrányba magam emiatt, max később lett meg minden mint másnak. De meglett. És onnantól a képességek számítanak
-
-
westlake
félisten
Szeritnem nem kellene párhuzamot vonni egy WoW-val (mint valódi MMO). Az igaz, hogy a raid-ekről nem lehet sokat tudni, de abban biztos vagyok, hogy eleve nem egy olyan játékot akart az Ubi, ami rettentő komplex. Akárhogy is vesszük, ez mégis csak egy lövöldözős valami...
Célozni kell, húzni a ravaszt, meg néha (inkább gyakran) újratölteni. Ennyi.
Ja, és rubrika. Olyan szó nincs, hogy rublika. -
Sebestyen01
őstag
4 eves gyerek, és asszony mellet 30 plusz évesen este szívesen bandazok majd!
Mmo tapasztalat dió 1, 2,3, fiatal korban lionage 2, aion, stalker összes etc. Wowoztam isel tudok szuttyogni buildekkel castokkal! Itt ami fekszik nekem az medic az az supportot preferalok inkább.
-
Sebestyen01
őstag
Igy van! Raadasul a vac, meg a pb hajla,os olyanert is bannolni ami szerinte csalas, mindenki mas szerint meg semmi... Ezert is mondtam a mukodesuk hektikus, nem kicsit, nagyon! De hat valamivel meg kell nyugtatni a nagyerdemut es leplezni azt hogy vannak csalok!
Amugy lehet mondani hogy konzolon nincsenek mert nincsenek is, ott instant van aim assist meg tarsai, mondjuk aki fps-t jatszik controllerrel az meg is erdemli! -
Anfänger
őstag
"Például a cheaterek azonnali megjelenése. Vélhetően most kiemelten fognak erre figyelni."
Az meglehet ,hogy figyelni fognak rá,csak éppen mégis sok lesz a csaló.
Nekem is bejövös egyébként a játék de megint inkább várok ,mint a Star Wars- Battlefront esetében.
Azt sem vettem meg,nem is bánom,söt kifejezetten örülök neki. -
Sebestyen01
őstag
Persze hogy van, az ember talalekony ha keres akkor talal kiskaput, de legalabb az ilyen nyilvanvalo kiskapukat csukjak be, igy is igen jol mondod a harmadik feltol szarmazo penzert veheto csalsok ezt a gamet is el fogjak erni, de nincs olyan multy alapu game amit ne ert volna el igy vagy ugy
Ezzel minden pc-s egyutt kell hogy eljen, de azzal nem hogy Jancsika atirt 2 karaktert a txt fileban es repul
Abban bizok hogy mivel igen nagy viszhangot kavart ez a beta kapcsan tesznek ellene lepeseket, az hogy ezt mikent eszkozolik mar az o bajuk, de mint ahogy irtad olyan sok variacio nincsen ennek a dolognak az orvosolasara! -
k-adi
nagyúr
Aztán jön a nagy kérdés, az endcontent. Én valamiért nagyon bízok ebben a játékban.
...
láttam valami összeszedettséget, átgondoltságot ami biztató volt számomra.Ööö, megosztanád velem mit is láttál? Mert én csak DZ-TDM-et néha 1-1 heti event ami kb. ugyanaz a DZ dungeon lesz gondolom.
-
-
PhilBrick
őstag
Elméletileg megkapod, gyakorlatilag mindig lehet vismajor.
Cdgalaxisban nyugodtan feliratkozhatsz a második körre. Az még nem megrendelés, csak értesítenek ha marad náluk készleten az előrendelések után.(#3105)
Akkor biztos úgygondolták, hogy már elég sok feliratkozójuk van. -
SkyS1gn
félisten
BF3-ba is volt, csak a szineket babrálja, color grading, kontrasztot meg fényerőt.
sorry 2hsz
(#3042) scomcomputer
Na na... az azért nem úgy van!
http://hardverapro.hu/apro/gamer_konfig_49
Nem azt mondtam hogy nincs értelme, BF3-al is csodát tett levette a kék szűrőt.
Itt amugy nemtetszik videók alapján.
-
duvi
nagyúr
Itt is egy: Tom Clancy's The Division in 1080p 120fps with sweet fx
Nagyon impresszív -
mrgregoryan
tag
nézd meg a videót amit feljebb linkeltem.
azt mondja 5 nap alatt a full rendszer összeomlott.
We are living in a fragile world
ergó no power..a földalatti viznyomásosra emlékszem, pl ott ha egy EMP gránát fullban mindent ki iktatna, nem volna rossz,,és a lángszórósokat nightvisionnal le lőni, azt sem tudják honnan
-
mrgregoryan
tag
illetve az egyik DLC-nek ha jól láttam az a címe, hogy "underground".. lehet hogy akkor a metrórendszer nem is lesz benne a simában, mármint csak üresen kong mint a beta ban és majd HA megveszed, akkor lehet abban poénkodni? mert az azért eléggé hangulatos volt.. ha le mentetek.
Ok egy dolgot nem teljesen értettem:apokalipszis, világ összeomlás, szegénység, katasztrófa, de mégis... rengeteg helyen van áram...
Metróban lent is csomó dolog működik, világít a metrókocsi, ami ki tudja hány hete hónapja áll ott.. reklámok itt ott..
Értem én, hogy nem lehet az egész játék full sötét, mert akkor úgy hivnák, FALLOUT.. de azért.. néha pl metróban nekem sok volt... -
vegitossj7
addikt
Én megértem a problémát, de hogy kivitelezné ki az ember ezt? 4 embernél alapból se tudtok többen lenni, a barátokat kijelzni a térkép, mondod a társaknak, hogy ne lőjétek seggbe és ennyi. Összejönni meg max. a DZ-ban tudtok, de ott is labilis a dolog, mert bármikor átrakhat másik instába.
Szerintem totál fölösleges ezen rágódni. A guild és a klán amúgy egy és ugyanaz.
Vagy miért érné meg csatlakozni klánokhoz, mikor kb. sose látod őket sehol?
-
D.Orion
veterán
Eddig sajna hiába bújtam külföldi fórumokat vagy tettem ott fel a kérdésem. Még senki nem írta azt, hogy Sleeper-hez járna minden cucc. Pedig örülnék neki. Amit még számomra azonnali must have lenne az egy teljes térképpel ellátott verzió, természetesen a fontos pontok megjelölésével ellátva. Mondjuk úgy A2-es méretben nyomtatva.
Komolyabb Division-el foglalkozó youtube csatorna, igyekszik bemutatni minden pontját és lehetőségét a játéknak.
-
D.Orion
veterán
Aqua Computer-ben 29.390Ft a Sleeper Agent, ez talán a legolcsóbb itthon és megbízható bolt.
Én épp most zsákoltam 576-ból egy Gold-ot, mert ha nem jár a Sleeper-hez az összes plusz ruha és felszerelés, akkor nekem nem éri meg.
-
Ditoo0225
aktív tag
Nem tudom hogy vagy vele, de szerintem 2016ban egy ilyen kaliberű játékra nem tudom azt mondani, hogy szép. Ez simán elment volna így 2012-2013ban. Ha nem láttam volna régebben videókat meg e3 képeket, akkor nem lenne összehasonlítási alapom, hogy milyen amikor szép és milyen amikor nem. Úgy sem tetszene, de ez már részletkérdés. Maga a játékötlet és kivitelezés marhajó de a grafika nálam annyira lehúzta a játékot, hogy már nem is vágyom rá, pedig 2013 óta ezt vártam a legjobban..
-
-
faber24
őstag
Ja....easy mode volt...kicsit rövid...erre felesleges is volt 3 napot adniuk
Na majd elbohockodok DZ-n a hétvégén...Kozolosok tuti jobban jártak volna, ha több a béta, amit mondjuk nem lehet 3 nap alatt végigtolni, és akkor mi PC-sek lemaradunk rola...
Kis GFX 770 Ultrán már nem tudta 25 -30 FPS fölé tornászni, lassan érik a csere...
-
ada19
senior tag
Nekem alapból mediumot ajánlotta fel, és szépen fut, felvettem Ultrára (újraindítottam) és túlzás nélkül alig észrevehető a különbség, játék közben meg nem hiszem hogy különösebben meg tudná mondani magában hogy melyik melyik kép.
Hogy a játékról is írjak, eddig nagyon tetszik..
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha lesz lehetőséged ezt a pályarészt nézd meg este is. Gyönyörű a kidiszített utcarész.
(#2081) vzarmo
Azzal még nincs kész a küldetés. Van egy nő akit ki kell szabadítani még. Plusz ott vannak a rajtaütéses mini missziók a térképen. Emellett gyűjtögetni lehet egy drónt, meg hangüzeneteket, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest