- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Rony949 #48776 üzenetére
Nekem 8GB-val meg rendesen. I5-6600K + 1070 kombó van mellette. Akartam venni még RAM-ot, de ilyen horror áron felejtős, majd ha olcsóbb lesz.
Végre megvan az összes bravúr ebben az eventben is. F@szom a Falcon Lost-ba
Legyszebb volt, mikor no med skilles-t csináltam randomokkal, 15. körben egyik gyereket kivágta, és a matchmake miatt jött egy új arc, erre egyből elnyomja a zöld ultit... kösz b**d meg
-
arnikusz
veterán
-
myckey
veterán
válasz
Rony949 #32568 üzenetére
Maga a játék szerintem megéri a pénzt.
Nagyon sok órát bele lehet ölni, társaságban pedig kifejezetten nő a játékélmény ( sztm )Igazából azt kell eldönteni, hogy első körben az alapot veszed meg, majd kiegészíted ezzel-azzal, vagy pedig egyszerre ami belefér....( van olyan a társaságomban, aki így vagy úgy járt el )
Viszont mindenképp valami akciót keress.
Én pl. a Gold kiadást vettem 10.000 + egy pár szá Ft-ért.
Egyébként ha az alapot veszed meg, azzal is jól jársz, el lehet lenni Underground és Survival nélkül+ a most következő PvP DLC...
Ezek inkább színesítik a játékélményt, illetve kicsit jobban össze tudod szedni magad velük. -
-
válasz
Rony949 #32568 üzenetére
ezt neked kell eldöntened. főleg, hogy mennyiért jutsz hozzá. a gold edition az gyakorlatilag egy alapjáték, season pass a season 1hez (underground+survival+last stand),és talán néhány skin még. ha az alapjáték+season pass olcsóbbra jön ki, én azt venném, főleg, hogy nem muszáj így egyszerre megvennem a kettőt. ha a gold olcsóbb, akkor véleményes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gumi és felni topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest