- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Razor: Köszönöm!! :-)
LeonAran: +"Fegyverkészletet (nem fegyver alkatrész) DZ-ben harc közben dobnak az ellenfelek."
Köszi Mindent!! :-)
Még csak akkor annyit írjatok meg légyszives,hogy az a képzettség és az alatt lévő elektronika mire jó?
Ezt csak azért érdemes növelni,hogy ha van olyan fegyver aminek a tulajdonsága x elektronikától működik akkor az meglegyen?
(Jól megtekertem.. :-// remélem érteni fogjátok.) -
ceripapa
aktív tag
Lone Star hajnala
.
Más : Megnéztem Urban MDR-t rövid véleményem lightwave m4-hez képest:pontosság, meg visszarugás kb ua. Viszont igen eléggé fárasztó hogy elég gyorsan löjjön az ember ( sentry buildbe pisztollyal megyek kb ugyanez a kézfárasztás van ) .
( fejre, csupaszon a fegyverek )
sebzésbe ahogy néztem nálam MDR 75k körül sebzett , l m4 48500k (7702 firepower )
Mire elfogy a tár : ~5 sec MDR , m4 ~ 2.5 sec1.5 M , vs 1455000
Ha jön a módosítás akkor már lesz értelme 65% base damage boost mellett (~ +10k sebzés. illetvefejre a modosítoja 2-s), illetve a 18% képesség-re
-
Habib[HUN]
senior tag
PTS azért van, hogy kiderüljön ekkora bug. Nem értem ez miért probléma. Ha a véglegesbe kerülne be ilyen, na akkor az fájdalmas lenne. Egy teszt szerveren talál valaki valamilyen bugot, azzal az égvilágon nincs semmi baj. Sőt jelenteni kell, hogy van ilyen. Elvégre nem ezért van ez az egész PTS dolog?
-
TommyS_27
senior tag
A megjelenés óta ezt csinálja itt a topikban. Nem is értem miért lepődsz meg. De az, hogy #32467 sixpak ( ne értsd félre engem nem zavar csak egy példának hozom fel) felrak egy képet arról, hogy esett egy sapka.... hát mit mondjak az biztos ON topic... A manhunt nem az.
-
bunfi
őstag
Lehet csak a nem vezet jóra tévesztett meg, elég ködös megfogalmazás. Egyébként akkor ezt érthetem úgy, hogy ha továbbra is foglalkoztat a kérdés, hogy mi a komment törlési házirended, akkor ezek a kommentek is törölve lesznek az ártatlan fórumozók védelmében? Vagy ez is személyeskedésnek lesz megbélyegezve, lévén nem téged, hanem a tetteid és azok okait vitatom? Ide is begyűrűzött az unortodixia?
-
micafighter
nagyúr
Miért nem volt jó az armor? Azért mert best in slot volt de annyira, hogy minden más eltörpült mellette, amin nem volt páncél vagy nem tudtunk rápörgetni azt instant adtuk el még a support dolgokat is, nem véletlen. Az volt a baj hogy az armor túl exponenciálisan skálázódik, és ez tette lehetővé a oneshot seekermine buildeket is mert mindenki csak páncélra gyúrt, az meg nem véd gránát meg seeker és tsai ellen.
Szvsz nem az volt a kérdés hogy kell-e változtatni az armoron, hanem az, hogy hogyan. Lehet lett volna jobb módja is, tegnap kb egy órát voltam PTSen DZben és tetszett így elsőre az új rendszer. Annyi a különbség az armorhoz képest hogy a hp sokkal lineárisabban skálázódik. És picit többet fogsz érni gránátok meg skillek ellen mint eddig az armorral.
-
ori_za
tag
Néha kicsit olyan érzésem van, mintha nem is játszanának a játékukkal még csak tesztelés szinten se. Szóval, hogy ilyen OP szart beraknak a kisírt Alpha nerf után, mint a Seekr+Valkyria, érthetetlen. Tudom, ok, PTS, nem ez lesz a végleges, de akkor is, olyan hibák vannak most is...elképesztő. Alpha pl. 2 féle fegyverrel is adja a plusz talentet. Több exotic weapon talent nem is működik, vagy rosszul, stb. Van vagy 5 oldal bug report
-
bunfi
őstag
Az AB nerf 15-30%-kal visszavágta a max dps-t. Szerintük ez így jó... szerintem meg nem. A strikerről le lehetett volna venni a mellélövés -2% penaltit, ameddig hitelsz, addig van egy 2mp-es cooldown a csökkenésen, de utána 5%-kal csökken másodpercenként. A sentryre érvényes lehetne a burst fegyverekre 2,5-5-7,5%-os lépcsőkben (megtartva a 5-10-15%-ot az ismétlőknél), mindemellett a burst fegyverek pontosságát meg lehetett volna növelni. BUMM máris nem op az AB.
A heal mechanika katasztrofális állapotban van jelenleg. Egy huszáros vágással próbálták megoldani az armor problémát, de helyette armor helyett hp lett a kötelező. 250k skill power alatt egyszerűen nincs értelme a heal skilleknek, semmit nem segít. A medikit eredetileg full hpra töltött volna, most csak kb. félig és utána heal-over-time. Ezzel csak azt érték el, hogy a Predatory fegyvertalent kötelező, mert ha nem skillpower buildet csinálsz, más normális heal forrás nincs.
Persze a 70%-world-tier glitch és a mobile cover bug v124 nem kerül javításra, mert senki nem kapkodik, hogy közölje a fejlesztőkkel (gondolom itt sem mindenkinek új dolog ez
)
A legendary módban sem lettek semmivel sem intelligensebbek a mobok, csak minden lövésük fej és az idegesítő suppression fire mechanikát duplázák meg. Azt hittem nehéz lesz, nem pedig csak irritáló.
Megint arra megy el az idő, hogy az eleve halálra ítélt ötleteket javítsák, nem arra, hogy adjanak valamit. Mert én nem nevezném új tartalomnak a régi tartalom folyamatos újrarajzolását pedig voltak ígéretek (lásd pl. (#32372) vegitossj7.)
-
ceripapa
aktív tag
Azért ez extra túlzás , csak jobban sebzödünk, egyedül a legendary küldi az ilyen ahol melee-be leütnek, szóval tartani kell a távolságot :].
Tegap dz-be találtam egy csapatot XD és volt olyan playerük akit löttem és nem ment le a hp-ja vagy ha igen bekapcsolta a heal utltit és ennyi.
-
arnikusz
veterán
Igen, megint várható volt és ennyire nem vették a fáradtságot, hogy készüljenek rá.
Ennyibe nézik a játékosokat.
Most már biztos, csak akkor próbálom ki, a PTS-t, ha a csapattársak is szeretnék.
Az menti ki őket, hogy a nap elején kiírták, hogy észlelték az uplay hibát, de mégis elindult a PTS,. -
törölt tag
erdekes erveles egy topikgazda reszerol... csak, hogy tisztazzuk nekem aztan nem faj, van ott a delikvens neve mellett egy "rejt" opcio, majd akkor hasznalom azt.
egyebkent elmenybeszamolok kozott is van kulonbseg, nem tettem volna szova, ha ertelmes dolgot olvasok es nem ilyen "ikszde kek lel nevettem" szintu szarokat latnekrendszere"nagyritkan".(#32112) Pyroo89: szokott lenni, nem bug.
-
vegitossj7
addikt
Pont az, hogy nem lehetetlen, mert ki kell bogarászni az infókat, ahelyett hogy azokat beszélnék ki az emberek, nem azt mit evett Bud Spencer egy Star wars filmben vagy ilyesmi.
Persze az nem számít, hogy ezeknek az embereknek semmi érdekük kapcsolódni a témá(k)hoz, mert ugyanezek az emberek utáltatták ki még nyáron a kollégákat "ne sírjá má a játék miatt, sosem lesz szakmai topic a szakmai topic ikszdé".
Cain kolléga is megosztott egy exotic weapon listát talentekkel, senki le se fosta, pedig óriási infoleak volt.
De a 2 millió toughness WT, mobile cover bugos broken, 9 talentes AB kalandokból sosem elég.
Aminek tényleg facebook szaga van és csak 2 ember érti, és azt tárgyalják több hsz-be, azt illene törölni.
Persze az se lett törölve, hogy személyeskedtek, nyilvánosan kikeltek ellenem, csak mert betartom a topic szabályzatot. Ahogy április óta hajtogatom, lehetne változás a topic felfogásában.
-
vegitossj7
addikt
Az biztos, hogy nyugatra... lesz az új bázis.
Sajnos nem tok amúgy használható infót, mert ezek nemnormálisak hetente váltogatják a prioritásokat. Lásd az 1 hónapos survival pts... A red stormról meg még annyit sem tudok, nem nagyon kommunikálnak valahogy...
Jelen állás szerint lesz még 1.8 is...#31425: Dz-7-11(12) északra.
-
myckey
veterán
Ezért mondtam, amit megmondtam.
Én is hasonlóan magas óraszámot tervezek bele "ölni" .
(#31025) malystryx
Fedezékbe csúszás az most is van.
Az óráját is szokta babrálni. Persze nem olyan holografikus kijelző jön elő.
A térkép pedig hasonló, de azt igazából csak ki-be lépésnél veszi valamennyire észre az ember, mármint az interaktív részét.Igen, ez a két dolog látványosabb volt a régi trailerben.
-
myckey
veterán
Úgy tudom, hogy az 1.6 -ban jön a Central Park terület, valamint oda tartozó küldetések.
Illetve egyéb módosítások.ha már volt, sorry.
Egyébként maga a játék szerintem nagyon sok lehetőséget rejt.
Annyira el lehet benne mélyedni, fantastic!Még csak 16-os szinten vagyok, de már lassan 40 órám van a játékban.
A pve területnek egyik felén voltam még, de nem mindenhol.
DZ be alig kóstoltam bele.
Underground meg a túlélős dlc pedig még kanyarban sincs, pedig a goldot húztam be.Erre még jön a Last Stand, meg a frissítések....
Ebben több 100 óra van, én léptékemmel.
Csak legyen kikkel játszani, mondjuk 1-2 év múlva is.
-
BullKoxa
őstag
Hello! Nem rossz, De Lehetne feltűnőbb is a DX12-s írás !!! Én most ahogy kaptam itt is az infókat meg 2 másik topikban is , vagy 3 .Most úgy tűnik jó DX12 ben is ! Azt is bele kellene írni tegye az ember ablakos , teljes képernyőre . és hogy az Uplay-ben miket kell kikapcsolni, nekem így sikerült hogy játszató lett. 2 OP telepítés után. OpenCL hiba volt miatta és csak uj rendszer segített!!
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
Igazából a fényerő az most 50 % -on áll, és hát IPS monitorom van, szóval nincs is túl erős feketém.
Ezt már nagyon nem "fényesíteném" .
Szimplán sötét van, természetesen.
Ez pedig nagyon is tetszik.
Mármint ez a -neutral light- vagy milyen opció.
Mer ha ezt off- ra állítom, akkor sokkal világosabb lesz, de elveszti az egész játék a fényekből adódó hangulatát.Frankó nagyon, de egy lámpát el tudnék viselni, na az még dobna az egészen, mondjuk akár fegyverre szerelhetőt.
-
ЯΞD
senior tag
Igen AB-t szoktam használni de hallottam már erről és kinyomtam az utóbbi időben. Az ég világon nem fut mellette semmi. Lapozó file ki volt kapcsolva. Azt bekapcsoltam mert TommyS mondta, hogy az okoz ilyen gondokat. Viszont most az sem oldotta meg.
Még arra gondoltam HT-t kéne kikapcsolni mert ismerősöknek az i5-ön semmi gondjuk nincs. -
LeonAran
tag
Én kipróbáltam, baj nem lett belőle.
Remélem orvosolja a problémámat: Véletlenszerűen lefagy a játék 20-30 másodpercre. Tegnap másfél óra Survivallal a hátam mögött , harc közben, lángszórósok társaságában. Mire újra elindult, már kerestem a kontaklencsém.Aki esetleg szeretne egy elektronikás alternatívát, annak ajánlom a Reclaimer-Taktikus hatalma szettet:
Segélyállomással , Lángszórós löveggel/ Fürkészaknával. Underground/ Lexinton Kihívás fokozaton egyedül is abszolválható ezzel a kombinációval. Egy elektronikás Liberátorral gyakorlatilag amíg van ölés addig él a Segélyállomás. -
hackeeeee
Jómunkásember
Árnyék beállítások azonos beállítások mellett sokkal jobban futnak, ahogy elnéztem, de még ellenőrzés alatt.
Rendben, köszi!
Haver valszeg jön hamarosan, aztán az elejéről megcsinálunk pár küldetést.
Kicsit másképp fut a játék mint konzolon.. A 60FPS + elég sokat számít.
Megnéztem, NVIDIA HFTS árnyékokkal, azonos helyen, DX12-ben 80 FPS, DX11-ben ~50.. Minden más grafikai beállítás azonos.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Igen, 4.3.0. CPU usage miatt szoktam monitorozni, plusz az FPS miatt. De akkor ez itt kiesik. Ezen kívül a vga-hoz TDP limit kitolásához.
Kilépés után első start crash volt, 2. start már jó volt. Azóta működik.
Amit láttam DX12 teljesímény miatt, biztosan marad a DX12, mert sokkal jobban fut a játék.
-
Gtaati
őstag
Hello!
DX12-t hasznalok es a legutolso hivatalos nem beta Msi AB 4.3.0-t. Az az erdekes meg ha pl team speak miatt leteszem talcara a jatekot es vissza megyek akkor is ugyan ez van. Bejon egy pillanatra a jatek teljes kepernyore utana kirakja magat ablakba es bezarul. Ettol fugetlenul van h 5 percenkent de van h 1 ora utan minden elozmeny nelkul ugyanezt megcsinalja
Koszonom!
-
arnikusz
veterán
Nem fogunk összeveszni.
Viszont tényleg amit már többször leírtunk, kedves újonc játékostársak, olvassátok az összefoglalót és vissza is legalább a hsz-eket 1.5-től.
Szívesen segítünk, de én is ha napközben rápillantok a fórumra, de ezzel a többi melós is így van gyorsan próbálok segíteni és amit ne feledjetek, de ezt nem is kell mondani a több játékidő és saját tapasztalat is sokat nyomhat a latba.
-
arnikusz
veterán
Nem kötekedésből, hogy mi a helyes értelmezés kérdése, jelen esetben is, szerintem az adattartalom megfelelő volt a tájékoztatásra, de mivel te vagy a TG, akkor legközelebb linkelek, amennyiben pedig úgy gondolod légy kedves töröld azt a hszt.
Felhívnám a figyelmedet a vélemény nyilvánítás szabadságára és az egyenlő elbánásra, valamint a hsz. összefüggésben volt a fórumszabályzattal, megítélésem szerint a fórumtársak kiegészítették még plusz információkkal és az adott kérdésben teljes képet kaphattunk a játék ezen szegmenséről.
-
Hocsika
tag
Én tegnap tettem át dx12-be, és használtam ab-t. Egyenlőre nem crashelt a játék egyszer sem, viszont a monitorozás nem működik.
Viszont nekem is nvidia-m, néha ablakba indul el, főleg, ha ikonnal indítom és utána klikkelek egyet az egérrel máshova az asztalon, viszont alt+enterrel simán visszavált full képernyőre. Nem hasal el a játék. -
-
Lazits, ne gorcsolj ra nem eri meg,ugy sem tudsz mindenkire odafigyelni es nem is kell. Meglatod hamar megoldjak ezeket a dolgokat a forumozok, sajat magukat fogjak eltanacsolni innen nemi moderator segitseggel
Hagyd hogy menjenek a dolgok, hidd el megoldodik hamar.Sztem hagyni kellene mar a gyerekes reszet, tobb szot nem igazan erdemel, es lepjen tovabb a topik.
Javaslom az erintettek vonuljanak el, nyalogassa mindenki a sebeit aztan jojjon vissza amikor felnott tud lenni.
-
Anonymus23
veterán
De akkor mire gondolsz?
A rugó meg a dagi ugyanaz a szleng, a DPS meg kb alapfogalom ilyen jellegű játékoknál.Elkezdtem írni én is egy ilyen listát, de kitöröltem, mert akkor én sem feltétlenül vágom, hogy mire is gondolsz. (én ilyenekre, hogy ulti, heal a földön stb,)
A leírás nagyon jó, 1-2 pontosítás lenne részemről (nem játékmenet, hanem technikai dolog), azt PÜ-ben tegyem meg?
-
vegitossj7
addikt
Hát, Incursion már nem jön "idén", Map bővítés balra lesz egy kicsit és délre.
Year Two lesz. "Idén" már nem lesz Map bővítés, Year Two-nál is a 2. DLC-vel terveznek map bővítést. Viszont lesznek új skillek, meg talentek végre...
(#29236) VTom: Az jelenleg egy incursionnek készül.
-
Dendytv
senior tag
Szia
Nah már 2-órát tettem a játékba(uhhhhh micsoda egy Game
) az bejött amit modtál, hogy zárjak be a háttérbe mindent s most már meg van a teljes képernyőm köszönöm a segítséget
. De lenne egy pár kérdésem még ! Pl mikor bementem abba a "főházba"
ott Manhetten ben az elején !( Biztos tudod miről beszélek ! ) nah a lényeg az, hogy a kórházas küldetést megadta de a többi szárnyhoz még most sem adjameg a küldiket (pl müszaki szárny), hogy feltudjam róluk oldani az offline-t ! Kivel kell beszélnem, hogy megadja a küldiket a többi szárnyhoz is ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Filmvilág
- Autós topik
- Célegyenesben az Ultimate Newcomer!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest