- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter #33218 üzenetére
Eladni amúgy sem érdemes, mivel 0, azaz nulla creditet kapsz érte.
Ha nagyon rossz, akkor be kell törni, mert akkor kapsz érte egy szövetet.Ami jó, azt meg érdemes megtartani
-
válasz
micafighter #33211 üzenetére
Hát nem tudom, szerintem az utóbbi 2-3 hétben megint belenyúlhattak az rng-be, mert talán összesen 1 vagy 2 savage kesztyű esett, ráadásul ami kesztyű esik (akár gear set akár HE) szinte kivétel nélkül olyan, hogy nincs rajta se CHC se CHD.
-
myckey
veterán
válasz
micafighter #33211 üzenetére
Ne is emlegesd az elektronikás Alphát
Még mindig nem sikerült találnom egy épkézláb Alpha tatyót....
Pedig már csak az kellene egy OP setthez.... -
pzstm
titán
válasz
micafighter #33193 üzenetére
de...és ez jóval durvább nerf mint amit mondjuk egy alpha kap...
olvastam, tudom....én azért hogy rendes seekert elérjek lemondok a DPS-ről és Toughness-ről is....simán megérdemelném, hogy ne ekkora nerfet kapjak
szóval én sajnos nem tudom kipróbálni, de remélem jó lesz. Tudom, hogy lesz még pár PTS
-
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #33175 üzenetére
,,az a 30% fog csökkeni 20%-al" Az is 32% akart lenni, csak azt már elfelejtettem átirni (eredetileg végig 30%-ot irtam, de utána gondoltam maradjunk az előző példánál ahol 32% volt)
(#33176) swagger55:
(#33177) bunfi egyet értek. De mi lesz ha a statok nagy része használható lesz valamilyen formában? Igy is alig férünk el
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
micafighter #33175 üzenetére
Köszi
Más: nem értem, miért nem tudják "optimizálni" a lootot a készítők. Ott vannak az incursionök is, a kutya se csinálja őket mert semmi pluszt nem adnak gyakorlatilag. Legendary-n is egy exotic cache és csókolom. Nem tudom, miért nem lehet kiválasztani milyen típusú lootot szeretnél (pl. kesztyűt vagy fegyvert stb.) egy nagyobb mission elején. Mindjárt értelmesebb lenne az egész és vonzóbb lenne a LZ PvE content. De neeeeeem, legyen random loot, úgy hogy ennyi féle variáció van
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
micafighter #33168 üzenetére
Én úgy számoltam, hogy az EAD a player páncél értékének 1/3-ára érvényes (ugye ezt mondták mikor PvP-be bevezették). A többit nem tudom mit számoltál, nem tudok más feltételekről.
De egyébként a kedvencem az, hogy ezt a lőtéren nem lehet letesztelni, mert ott nincs armor értéke a bábuknak
-
TommyS_27
senior tag
válasz
micafighter #33069 üzenetére
Amugy ebből is látszik mennyire haszontalan PvP-re a játék DPS számolója, c79-el 12k-val kevesebb DPS-t ír..
Nem haszontalan! A DPS mutató az aktuális legjobb esetet számolja! Mivel a fejlövés sebzés a legnagyobb a játékban (meg kb minden fpsben) így annak növelése emeli a DPS-t. Tehát a DpS számláló azt feltételezi, hogy minden találatod fejes! Vagyis egy legideálisabb mutató! Azt nem tudja beleszámolni mennyire vagy pontos! Nekem csak 370k a dps, de minden más chdre ad és nagyobbat lövök vele mintha fejlövésre tenném. Ha fejesre teszem felmegy 400k-ra de kevesebbet sebzek mivel nem tudok folyamatosan fejen tartani! Ezért raknak az AIM-osok mindent fejlövésre! Nekik segít egy progi ugyebár!
-
törölt tag
válasz
micafighter #33057 üzenetére
Pve-re jó a vx de pvp-re halott vagy.
-
bunfi
őstag
válasz
Hát akkor kezdjük úgy, hogy base armor 70%. Erre lehet blazírozni is, tehát csak a tier 1-es minimumot rakod rá, a többire mehet health, ami ugye szorzódik. Így hozzájön még rá a 25% all damage resistance a mobile cover glitchból (but wait! there is more! +20% dps). Aztán ha megöl mozgás közben egy mobot vagy egy playert az még 30% (10 sec), ha közben esetleg még le is lőnék lowosra, akkor nyom egy medkitet azért a csekélyke 40%-ért (10 sec). És itt már el kell gondolkodni, hogy az overdose az jobban kijön matekból az overheal miatt, mint a booster shot. Aztán sok szerencsét, mert a strafelős exploit miatt még az sem biztos, hogy eltalálod.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Annyi a fix, hogy aki nem bugoltatja az armort arra 16-18k megy testre! Fejre meg 20-24k. Szóval igen, rengetegen bugoltatják az armort, WT glitch + MC glitch. Meg amit nem ismerünk! Ott a lehetőség nekünk is, de az nekem olyan mint a csalás ergo saját magam csapom be!
-
RazoR
veterán
válasz
micafighter #33045 üzenetére
Last Stand-ben ugyanúgy mint UG-n kölün szinted lesz, szintén 40 a max, itt egy meccs alatt lett lvl1-ből lvl. 24.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
micafighter #33045 üzenetére
Tévedés! A provident talent nem rollolható, nem kraftolható a fegyverre, de alacsonyabb tierben eshet ilyen talenttel sniper!
-
törölt tag
válasz
micafighter #32827 üzenetére
"gondolom csak a szokásos szívósság bugoltatás, 70% armor + mobile cover bugoltatás így olyan 1,2M" Ha egy ilyen játékost lövünk ketten vagy 4-en az elfogy 1-2sec alatt de ezek nem haltak meg. Volt olyan játékos, hogy 4-en tudtuk lelőni az első szegmenstróla
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter #32850 üzenetére
Ezt írtam. Hogy úgy raktam be de nem adta a statokhoz a + talentet.
-
pzstm
titán
válasz
micafighter #32838 üzenetére
Nice...nem tudom maradjon-e akkor firecrest dps overheallel (seeker mine helyett), vwgy valami mas legyen, tactician authority mondjuk...
-
ceripapa
aktív tag
válasz
micafighter #32847 üzenetére
Ahogy néztem most pér percre fellépve, gearből a skill pwoerosoknak dobni kell a vérteket, térdvédőket , ksztyüket
, tásktát megtartani amig elbbiek nincsenek meg .
arp elveszett
(3-4%-ra csökkentve térvédőn) , de sebaj pve-re ott van minorba a elite sebzés.
Most tesztelem az urban mdr-t 3k fp-vel 36,3k base damage -
pottyoske197
tag
válasz
micafighter #32845 üzenetére
Koszontem szepen
-
pzstm
titán
válasz
micafighter #32830 üzenetére
sebzése jó annak vagy mi? mármint PVP-ben?
-
myckey
veterán
válasz
micafighter #32790 üzenetére
Akkor így jobban előtérbe kerülnek a Skill alapú játékosok...még lehet jó is, mert nem fog annyira eltolódni a játék a szívósság felé.
-
oneal1
senior tag
válasz
micafighter #32771 üzenetére
dejó
köszi, csak a szememet nem szúrta ki.
hát akkor azthiszem ideje lesz set-et váltani
-
myckey
veterán
válasz
micafighter #32754 üzenetére
Köszi!
Egyik másikat néztem én is, illetve ez a tár is jó lehet, talán.
Extended Magazine--DZ West 34th / Ez több kapacitással és kicsivel több tűzgyorsasággal bír, de ugye nem játszik a képletbe a kritikus találat esély. Helyette a töltés gyorsaság van.
(#32755) swagger55
Volt itt azért ez meg az
De a lényeg , hogy alakítják a dolgokat, lehetőleg hallgatva az észrevételekre!
A módosítások pedig egyelőre pozitívak, már amennyire most átjön a hozzászólásokból.Persze tökéletes közelében úgy sem leszünk soha. De ez már más történet. Meg ez szubjektív is.
-
nanorambo
őstag
válasz
micafighter #32749 üzenetére
Köszi!
Igen a többi item búnuszaival elég sokat szoktam pepecselni, hogy melyik a legjobb, melyiket vegyem fel.
Itt szoktam olvasni a hozzászólásaitokat, én angol nyelvre állítottam a játékot, néha furcsa magyarul olvasni a dolgokat -
nanorambo
őstag
válasz
micafighter #32747 üzenetére
30-as után egyébként mitől függ a fegyver sebzése? Ha jól értettem, ott már nincsenek "szintek". Vagy megy tovább az item szint 30 fölé?
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #32720 üzenetére
Az eredeti Blind fegyverként beharangozott 1000 rpm-nek jobban örülnék a mostani 350 helyett, de majd meglátjuk.
-
Madoc
veterán
válasz
micafighter #32676 üzenetére
Hogy mennyibe kerül, került a játék az nem off.
-
bunfi
őstag
válasz
micafighter #32669 üzenetére
5400? Konzolra? Ez mondjuk érdekes, mert még cdkulcs boltból, akciókkal sem lehet mélyen 10eHUF alatt megúszni a alap+SP kombót (legalábbis pc-re és nem úgy volt, hogy a konzol játékok drágábbak?). Én megköszöntem nekik az elején, hogy létezhetek, mikor odaadtam a Deák igazolványomat, de csak egy matyit adtak vissza.
(#32674) pzstm
Ah so... -
Madoc
veterán
válasz
-
pzstm
titán
válasz
ehhez kellett egy Argentínában történő válság, és egy home társ akit szintén érdekel
-
vegitossj7
addikt
válasz
micafighter #32623 üzenetére
Ennek még mindig semmi köze, ki milyen játékos.
A mostani DZ PvP-nek semmi köze a PvP-hez. 70%-os armor, 9 talent AB, 60% dmg buff passzívan és Mobile cover passzív buff móka, végtelen heallel Reclaimmerel mellé nem skill.
Nekem semmi bajom nem lenne az egésszel, ha fair lenne. Ezt úgy értem, hogy nem "broken". Ha a rugók is olyan cuccba lennének, amik megengedettek, nem egy META-t erősítve hárman-négyen keresik a kicsiket, ahogy a kolléga teszi. Ezt máshol toxicnak, itt ez az alap. Ha meg épp hogy fel akarják vértezni magukat a csalódott/ideges emberek, hogy 20x öli meg ugyanaz a 4 ember 20 perc alatt, akkor meg ő a mocsok.
Ha még lenne is értelme rugónak menni, na hát az meg még jobb ötlet lenne, mert amúgy semmi. Aki PvP-zni akar, annak meg ott lesz a Last Stand.
Pont a sok glitchelős ember miatt lettek annyian csalók szerintem, mert elegük volt, hogy 1 misi toughnessel, 600k DPS-el két lövésből leszedik a teljesen endgame csapatát. Tudom nem egy kollégáról, hogy azért csalt, mert elege lett a csalókból.
TL;DR Fair körülmények között, kevesebb lesz az unfair dolog.
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #32582 üzenetére
Oda kell menni és leütni, vagy mint tegnap mikor oroztam maga elől.
Néztem HamisB tegnapi botladozását, a ruházat nagyon fontos volt, de 4db Barrett csak befigyelt nála érdekes nem?
Valkyria- azt olvastam, hogy a Valkyriából lesz a Hildr és a párját az Eir-t pedig be kell gyűjteni.
Az biztos kettő van most. Videóban pedig azt láttam, hogy Valkyria és Hildr volt egy más mellett a játékos zsákjában. -
válasz
micafighter #32580 üzenetére
Tehat 3x lovom le. Oke.
-
válasz
micafighter #32575 üzenetére
Vicces volt.
Dz2 kimentes : guggolt a teton, aladobtam egy sokkolo granatot. Firecrest taktikussal lelottem, ekkor felhealelte magat ( nomad, ugyanugy nez ki, mint a felszedos) megint lelottem, ekkor az ulti szedte fel azonnal, majd lelottem megint, lement 4kezlab, de egy pillanatra felallt, hogy goygyitast nyomjon, majd egybol visszaesett. 1 tarral 3x lottem le, akarhogy szamolom ( igen, igazabol 1x lottem le )
-
ceripapa
aktív tag
válasz
micafighter #32564 üzenetére
Én majd gyüjtöm azt is , taktikust is kell gyüjtenem
, mert még nincsenk jó darabok meg a reclaimert is
-
válasz
Nem lattam a videot. De eloben ott voltam xD
Biztos jo lesz, mint a nomad. Tegnap a srac 3x esett ossze 2 sec alatt xD
-
törölt tag
válasz
4v4-ben nem kell tárazni ha magányos csillag ellen megyünk. Instant összesz@rja magát a játékos.
-
vegitossj7
addikt
válasz
micafighter #32516 üzenetére
Ezt én is hallottam, tippre azt mondom még nincs élesítve.
Más: Maintanance holnap és SotG 5 kor
-
vegitossj7
addikt
válasz
micafighter #32514 üzenetére
Yep. Volt még 1-2 dolog, mint a sotg bejentése, és teljes pve ellenfél rebalance a köv. Buildre.
-
vegitossj7
addikt
válasz
micafighter #32512 üzenetére
3 órás streamet most néztem végig.
Még a hip-fire-t nerfelik amúgy köv. Buildben.
-
vegitossj7
addikt
válasz
micafighter #32508 üzenetére
Gondolom ő is 9 talenttel, WT max armor mitigationnel tolta, mint a kolléga.
Ez benne van sajnos.
Mellesleg megjegyzem, hogy az 1. Találat vagyok redditen a demizson front page-nèl.
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #32500 üzenetére
-
VTom
veterán
válasz
micafighter #32481 üzenetére
Ne legyetek már ilyenek, komolyan nem értitek a képet? A Főni a topikgazda, aki éppen rosszalkodik a DZ-ben. Ez egy poén akart lenni.
Ha olyan szemszögből nézem, akkor a játékélménnyel kapcsolatos.
Én pl. mosolyogtam rajta, és továbbpörgettem, szerintem ezzel a többség így van.És ha már vannak sapkás képek, szeretném, ha Ákoska is tenne fel egy macskanadrágosat
Troll off.
-
VincentVG
senior tag
válasz
micafighter #32426 üzenetére
nagyon köszi a részletes választ.
"oszlik a homály..."
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #32412 üzenetére
Széggyelje magát.
Pedig hétfőn még kedves Endre Játékostárs is jött velünk és kapott is Midast rögtön.- Nem vicc amikor 1.4-ben volt a Malac(Hungry Hog) örület, először mentünk az Újratöltő állomásra (akkor az volt a fő előfordulási hely) rögtön esett egy nála.
-
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #32393 üzenetére
Az még kimaradt hogy részben az armor miatt volt eddig az AR (gépkarabély) azon belül is a könnyü M4 és az LVOA a jelenlegi meta fegyver..
(#32407) RichieTri a wildlands inkább egy PvE Rainbow Six mint Division
(#32411) arnikusz : nekem tegnap esett mégegy malac pedig tegnap alig játszottam
Igy van 3 plusz egy tommy
-
Tibtobi
tag
válasz
micafighter #32337 üzenetére
Ha már a játékban lévő sztori elég felejthető volt, reméljük a film jó lesz. Remélem nem az ubisoft írói készítik a forgatókönyvet...
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #32308 üzenetére
Azt majd ossza meg, mert épp egy reclaimert akarok összerakni, de egyenlőre ahogy korábban kaptam az infót Barrett-Specialized-4 Reclaimer lesz.
Még a PTS-re visszatérve ( nekem kedvencem a Banshee) kíváncsi vagyok, hogy a linkelt Játékos aki ebben tolta az elmúlt héten marad-e nála.
-
Dendytv
senior tag
válasz
micafighter #32302 üzenetére
1.6-ban táska skinek jujjjj de jó
-
válasz
micafighter #32240 üzenetére
Én pont ezt mondtam neked-nektek,hogy nem volt bekapcsolva az elején.
Még poénkodtam is amikor ott hagytuk :
Figyeljétek meg , berág,bekapcsolja a dolgait és visszajön (mormolgatva magában,rohadt dz nem szívat meg). És úgy is volt.
-
válasz
micafighter #32186 üzenetére
Vannak dolgok amire nincs magyarázat,illetve ott nyilvánvaló a magyarázat.
#32216 TommyS_27 :
+1
Teljesen egyet értek a leírtakkal.-----------------------------------
Én nem tudom hány órát töltöttem DZ-ben,de az utóbbi időben eléggé átköltöztem oda.
Látok tapasztalok dolgokat.
Én (még) nem vagyok pro.
Hülye meg végképp nem.
Lehet próbálni elhinni dolgokat,de azt inkább a templomban kell,és ott is csak az első két sorban. -
TommyS_27
senior tag
válasz
de az emberek hajlamosak azt mondani hogy csal valaki ha csak nehéz lelőni vagy jó a sebzése, vagy ha gyorsan lelőtte valaki az biztos csalt. Gondolom már téged sem egyszer hivtak csalónak.
Ha valakit nehéz lelőni az nem gáz. Jól mozoghat, stb. Nem is ezekkel van baj. Sőt az a jó PvP ahol kb egy szinten van a két csapat/játékos.
De amikor a maxra kihúzott PvP-re megcsinált karakterrel (22.2k alapsebzés, 486k szívósság, a legjobb pvp talentekkel) Én nem viszek be sebzést rá csak ilyen 4-5k (vagy kevesebbet) az meg lelő pikk pakk akkor miről beszélünk? Normál player testére lövök 16-18k, fejre 20-23k.(péncélfüggő) Az ilyenre meg semmit... Akkor ez hogy van? Itt mire lehet fogni? Vaktölrényt kaptam vagy mit?
Játszottam már annyit, hogy ránézésre tudjam ki milyen szettben van. Az ilyenek Alphában szoktak lenni mint Én is. Csak engem le lehet lőni.
Akinek VX távcső van a fegyveren(fejlövésre ad) illetve fejlövéses hangtompítóval megy azoknak kb a 80% csaló! AIM miatt célszerű a fejlövésre gyúrni. Olyankor aztán ugrálhatok mozoghatok instant elfogyok!
Amikor a Famassal nyílegyenesen lő messziről (csípőből) az mi? Biztos jól tart ellent...
Meg még sok sok ilyen "pro" van...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Akinek a nevében twitch vagy youtube van az majdnem mind csaló.
-
Madoc
veterán
válasz
Itt is ismerünk olyat aki csalt, be is vallotta, reportolták is mégis itt van a mai napig.
-
Edem05
őstag
válasz
micafighter #32143 üzenetére
Jól van valahogy így gondoltam én is. Akkor hagyom is nem görcsölök a megszerzésével.
-
Dendytv
senior tag
válasz
micafighter #32135 üzenetére
Én az elmult héten úgy vettem észre, hogy egész jó loot-ot dob a z Intel farmolás ...
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
micafighter #32069 üzenetére
Annyi változás jön, hogy egyszerűen képtelenség mindent fejben tartani, szerintem nagyobbak is a változások, mint 1.4 esetében, nagyon sok mindent átdolgoznak és ugye még content is jön.Szóval egyelőre nagy + nekik, aztán meglátjuk, hogy mi meg hogyan alakul.
-
DokiBaxxi
őstag
-
törölt tag
válasz
micafighter #32045 üzenetére
most hogy famas kiesik alpha szettbol egy loud vent brake miert nem jobb? a fejloves sokszor csodaszamba megy, lvb meg inkabb chd-t noveli.
-
válasz
Vettem is kettőt,hogy legyen.
Még annyit hozzátennék,hogy ...
Csipásoknak jó lehet egy sárga kesztyű a Tűzfal rejtekhelyen.Mivel elvileg a FAMAS (az exo miatt) nem fogja befolyásolni az AB szetten az elsődleges fegyót,így érdemes lehet majd beszerezni olyan kiegészítőket is amik pontosságra illetve visszarúgásra adnak (2db láttam).
DZ boltokban még nem jártam.
-
törölt tag
válasz
micafighter #32043 üzenetére
Ha nem lesz pvp dlc-re BattlEye akkor kár próbálkozni vele.
PVP survin volt olyan, hogy bementem és rá 5 percre már kimentést hívott valaki dz-ben.
-
myckey
veterán
válasz
Na mi lesz este?
Csít endzsín?Na de poén odébb.....nem tudom ,hogy gondolják ezt a komolyabb PvP DLC -t, ha ilyen szinten hagyják ezt az egészet érvényesülni, mint amit prezentál a videó is.
Ebből lesz majd anyázás, mivel ez egy koncentráltabb közeg lesz....jobban kijön majd a kuki a zsákból.
-
myckey
veterán
válasz
micafighter #32040 üzenetére
Ez komoly?
Ekkora szöveget, tuti csak onnan tudtak leakasztani.
Félelmetes ez a hozzáállás.
-
törölt tag
válasz
micafighter #31989 üzenetére
Köszi
-
TommyS_27
senior tag
válasz
micafighter #31987 üzenetére
Dehogy! Nekem azokkal a játékokkal van bajom ahol pay to win van! De itt valószínű nem lesz ilyen! Az elvével van bajom nem azzal, hogy Józsika megveszi a fullos M4-et apu bankkártyájával! Nekem ez az élvezeti faktort venné el! És valjuk be sokan választanák a rövidebb utat!
1000 órát pvp-tem ezért elmondhatom, hogy láttam már sok mindent!
Én eddig is azt mondtam a skill kicsit fontosabb a gearnél! Hiába a jó fegyver ha nem tudsz vele lőni! De hiába a skill is ha sokkal jobb a másik cucca! (Ha sokkal jobb)Viszont aki PvP-re specializálódott és ügyes is az valószínűleg összerakott jó buildel megy! A build építéshez is kell skill csak másmilyen!
-
TommyS_27
senior tag
válasz
micafighter #31983 üzenetére
Hol írtam ilyet, hogy a skill nem számít?
-
TommyS_27
senior tag
válasz
micafighter #31947 üzenetére
Ezt ne nekem írd hanem annak akinek válaszoltam!
[link]
-
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter #31920 üzenetére
2 hete törtem össze a majdnem fullos Defence szettet, "Úgysem játszom vele, nem nagyon jön be" felkiáltással.
Tudod a warrengate farm megismerése előtt 1 nappal zúztam be a nagyon jó firecrest szettet a módosítókkal együtt (igaz az farmra nem volt optimalizálva, de azóta az XP-s szett is megvan), ugyancsak ezzel a felkiáltással.Szóval ha szeretnétek, hogy valamelyik szett buffolva legyen, fizettek és összetöröm még ha maxos is
Na, AB szett? -
válasz
micafighter #31909 üzenetére
Teljesen kiváló support set lesz a Reclaimer:
We’re also making changes to the Reclaimer gear set, turning it into more of a support set. When wearing four pieces, the set will activate all the Support Station mods (Life Support, Immunizer, Ammo Cache) simultaneously. The 2- and 3-piece bonuses will also focus on the Support Station, increasing its range and duration respectively.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
micafighter #31902 üzenetére
-
VTom
veterán
válasz
micafighter #31900 üzenetére
1v1-ben próbáltuk ki a stackelést, és úgy emlékszem az 1 millió szívósságot ugyanolyan gyorsan lőttem le, mint a 450 ezret. Én gyakorlati használt nem tapasztaltam még, de persze lehet, hogy mindig amikor sikerült harc közben stackelni, többen lőttek egyszerre, és úgy is haltam, nem tudom.
Central Park témára: ha minden igaz, incursion-ben fog jönni, ez nemrég benfentes infó volt. Lehet, hogy a Last stand-re gondoltak.
Itt is a válasz akkor az Alphára
(mondjuk én nem értem...):
De értem.
Summary of Gear Set ChangesAlphabridge 4-piece bonus now shares the free talent from your weapons instead of all three.
Frontline’s 4-piece no longer removes the critical hit chance, instead it removes the effect of any mods you have applied to the shield.
The Reclaimer set focuses on the Support Station. Its 4-piece bonus activates all Support Station mods simultaneously. It no longer has an effect on consumables.
Tactician’s Authority’s buff only disappears after you use a skill.
A new Gear Set, SEEKR, has been added to the game.Ezzel gyakorlatilag egy szintre hozzák a Predatort és az Alphát, kb.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
micafighter #31899 üzenetére
In Last Stand, the Dark Zone is split into four different maps (roughly based on DZ 1-3, 4-6, and the new Dark Zone areas 7-8 and 8-9 respectively.
Amit a képen látsz az DZ 7-8-as aréna. Fölötte meg a 9-es.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
micafighter #31895 üzenetére
De mutattak, te linkelted ráadásul
Ugyanez lesz a rendes DZ bővülés is, attól függetlenül, hogy a PVP aréna is itt lesz.
-
VTom
veterán
válasz
micafighter #31890 üzenetére
Ezt aláírom én is, pár játékosról tudom biztosan, hogy csalt, ők mind speed hack-et használtak.
Ezen kívül volt pár gyanús eset, mikor szerintem el kellett volna dőlnie, de nem dőlt, de ezek lehetnek bugoltatások, stackelések (bár szerintem a stackelés nem ér semmit, kipróbáltuk, és kb. ugyanúgy lelőnek vele együtt) de az is lehet, hogy csalás.
Meg az orosz banda volt erősen gyanús, akiknél a pajzsost hárman alig bírtuk lelőni, de az is lehetett akármi.
Eddig összesen talán négyszer riportoltam játékost, akiről biztosan tudtam, hogy csaló, és 290 órám van a játékban.
Volt olyan is, hogy hárman voltunk manhuntok egy tetőn, mindhárman közel fullos alpha-ban, feljött egy játékos egyedül, és majdnem lelőtt mindhármunkat, egyikünk meghalt, ketten meg alig bírtuk leszedni, mert ügyesen mozgott, és nagyon jó ütemben használta a skilleket.
Vagy a DZP tagokat is említhetném, akiket rendszeresen riportolnak csalásért, pedig csak négyen mennek fullos gearrel, összeszoktak, és tudnak játszani (1000 és afeletti órával a játékban)
Szóval ez a csaló téma elég érzékeny, szerintem olyan sokan azért nincsenek, csak sok már a jó játékos..
-
kiezTe90
senior tag
válasz
micafighter #31882 üzenetére
Az is márciusba jön?
Zsúfolt hónap lesz akkor.
Az új ghost recorn, plusz a division 1.6. Azt tudom hogy a ghost recorn megjelenése napján én pont beteg leszek, de az 1.6-nál már nem akarok. Remélem csak nem pont egyszerre jelennek meg.
Amúgy kicsit többet vártam az 1.6-tól, de szerintem jó lesz. Az alpha nerfet meg b****ák meg!! Mindent szarrá kell nerfelni ami használható ebbe a játékba. De lassan 1 év távlatából már megszokhattam volna hogy ebbe a gamebe ez a "menő".
(De akkor is, valamiért minden hibája ellenére szeretem) -
Gtaati
őstag
válasz
micafighter #31875 üzenetére
Helló!
Ezt sajnos én is tapasztaltam, hogy tier 5-ben lila és volt h kék cuccokat is dobott a játék
-
myckey
veterán
válasz
micafighter #31875 üzenetére
Nem volna baj...
Legalább tier 5 ös cuccokat adnának. -
VTom
veterán
válasz
micafighter #31869 üzenetére
Nekem is el van rakva a Predator, úgyhogy miattam nerfelhetik ahogy akarják.
Akkor majd másban nyomja mindenki, és azért lesz sírás.. Mindig lesz egy legerősebb gear. Inkább kellene még legalább kettő-három jó szett, ami hasonló erőt képvisel, mint az alpha, és essen is, ne csak szökőévben kétszer.
-
VTom
veterán
válasz
micafighter #31807 üzenetére
Hát, azért ez így elég király szerintem..
-
cyberkind
félisten
válasz
Király, mégiscsak meghozzák a kedvemet a játékhoz ha kijön a patch, kukázhatom a szettemet amit alig használtam.
-
RazoR
veterán
válasz
micafighter #31816 üzenetére
Volt szó az anticheatről, de kb a semmivel ért fel!
Én lemaradtam az alpha nerfről, nem azt mondta a copfos, hogy nem nyúlnak hozzá? -
Anonymus23
veterán
válasz
"Last standben a geart "Normalizálják", hogy kisebb legyen a különbség játékosok gearjei közt, igy nagyobb hangsúlyt kapjon a skill. (ezt a részét még PTS-en erösen tesztelni fogják hogy betegyék-e, illetve ha igen "mennyire")"
Nagyobb szerepet a skill, vagy inkább a cheat...
Anticheatről nem esett szó? Tényleg ennyire meg tudják etetni a népet PvP tartalommal, hogy közben meg nulla anticheat van a játékban? Csak a pléjerek "jóindulatában" bíznak? -
DokiBaxxi
őstag
válasz
A normalizáláshoz annyit tennék hozzá, hogy azt mondták, a PTS-en kipróbálják majd azt, hogy a Last Stand PVP módban aktiválják a normalizálást meg normalizálás nélkül is megpróbálják és megnézik, hogyan lesz jobb. Ehhez pedig nagyon kell nekik majd a feedback.(#31808) SkyS1gn
Nem csak egy új Incursion lesz, lesz még több PVE tartalom csak most nem beszéltek sok mindenről, jövő héten valószínűleg több infóról is lerántják a leplet.(#31810) micafighter
-
válasz
micafighter #31790 üzenetére
nem, ez így jó. kb. ugyanennek kell kijönnie, ha leveszed a kesztyűt. és akkor nem kell kitalálni, hogy appilkálódik a +ar damage.
-
válasz
micafighter #31788 üzenetére
megnéztem m4-gyel is, nekem kijött. valamit rosszul csinálsz. famas secondary slotban ab-nél, reckless mellény, stb.
-
válasz
micafighter #31784 üzenetére
-
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #31784 üzenetére
23k-t lö alatt értem a fegyver sebzést, a céltáblába ennél jóval többet sebez nyilván.
-
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter #31783 üzenetére
Sokkal egyszerűbb lenne, de mindig felébredünk mire ide eljutunk.
Biztosan túl "snassz" lenne, ha egyszerű és használható infókat mutatna -
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #31759 üzenetére
Biztos nem mondja, meg.
Ha igen este majd tényleg levágom a kötelet mint tegnap rendszer kívüliként vicceltem.Visszatérve a nevesített fegyverekre a Tommy gun az tiszta fő előfordulási terülte DZ. ( Kell az is 1.6-ra)
Viszont a Thomson M1928 (tudom, hogy Játékostársnak UG-ládából esett), de a többi kedves fórumtársnál tiszteletét tette már?
Köszönöm.
Pottyoske- SkullMC Gloves, még a múlt héten mikor az arany szettel bohóckodtam beraktam a Ferro mask társaságában, de a kesztyűt inkább cseréltem egy Savage-ra, nem tökéletes, de elmegy.
Így járt a maszk is. -
válasz
micafighter #31744 üzenetére
Így is van.
Wildlands Gold Edition lett belőle. -
pottyoske197
tag
válasz
micafighter #31601 üzenetére
Ez igy igaz. En 90 % ban egyedul DZ zem es vna hogy 3-4 ora alatt 1 szer lonek le.
Folyamat pulse es ha latom jonnek a csapatok foleg a RUS meg egyeb forumon jelzett lovoldozosek, kapcsolok pisztolyra es megyek feljeb vagy lejebb. kimentesek helye valtozo 3-4 et hasznalok inkabb 6 os 5 es 4 es DZ zonaban. ott ahol nem kell sokat mobokal sem kuszkodni ha veleltenul legyengitenenek es jonne player akkor konyebben fekudnek.
kimentesek is valtozoak volt hogy 40 ladat szedtem ki 4 ora alatt es meg egyeb cuccokat.
vol hogy 2 ora alatt nem tudtam csak 5 ot osszeszedni, megeloztek masok es sokat voltak az adott szerveren nem sikerult a kientes mert leszedtek masok stbValtozo, de mar elboldogulok. Mobok ne jelentenek gondot egyedul sem, siman leszedem barmelyik csapatot ha nem egybol akkor masodik nekifutasra. Tapasztaltam hogy nem mindig lovi be a jatek egyforma erossegure volt hogy ketszer annyit kellett szenvedni amig megtissztitottam az adott teruletet. vagy suply dropnal osszefutottam dupla mob csapattal, egymasnak voltak esve de ahogy kozbeszoltam mind ramjottek.
tegnapelott egyedul siman 2 supplyt csinaltam kozben meg neves mobokatat is legyurtam ropke 1 ora alatt full volt a a kimentes arany ladaval az jo nap volt. na meg ami jott a ladabol az szinte semmit nem ert.
minden cuccon eletronika volt mar a hajam teptem, full pancelos szettek elektronikaval, de az atalaktas miatt 2 dolgot kellett volna cserelne . 3 db AB 1332 es 1334 pancelllal amire pancelporgetes teve kimaxolhato, de elektronikas, szovla 2 dolgot kellett volna valtoztatnom, igy hat eladtam oket, hasonloan egyebeken is . utobb 1 napba 80 % a a szetteknek elektronikas. Nem tudom a Specializalt taska hatasa e vagy mi de mar idegesito kicsit.
Elejen en is DZ t utaltam mert hat 1.3 ban a mobok annyira erossek voltak hogy kinlodas volt egyedul leszedni, de hat gyorsan jo cucchoz nagy mennyisegben itt lehet jutni. na meg penz ha van venni az arusoktol, de oda sok cuccot kell eladni stb
Survival is bejon de ott neha neha sok idotoltes es a vegen nem tudsz kimenteni mert elhalsz.
DZ zni azert meg kiprobalnam tobbszor csapatban, nem szoktam rugozni de ideje kiprobalni.
a szetteket meg maxolnam mert van meg amit alaitani
4 banshe barret+specializaltal megyek tobbnyire DZ be de meg alakitgatok barret+savage re
Most vegyesre alltam tesztelgetem a Gloves kesztyut de nem mindig adja a +16 fegyversebbzest. nem tudom de olyan ez a programkod mind az idojaras. hol esik hol havaz de sutni sosem sut a nap1 kerdesem lenne ha valaki tud segiteni, es lenezest ha en ballga nem lattam volna meg azt ami ki van teve
- DZ nevezetes mobok terkepe valahol nincs meg ?? ha igen nem linkelnetek vagy jelezzetek hol keresgeljem, mert nem kapom, vagy csak a szemem nem uti kiKOszi
-
LÁZ
addikt
válasz
micafighter #31705 üzenetére
yip, közben már megvolt, csak azért nem reflektáltam egyből, mert vicserkedtem
, az incursion-okkal is ez volt anno, fent volt a térképen idő előtt.
-
HKorn
veterán
válasz
micafighter #31621 üzenetére
Átfutni az összes safe house-ban lévő vendort elég időigényes. LVOA-C-t vadászok már egy ideje, de sehol semmi, még küldetésen se dob ilyesmit már egy ideje...
Ezzel szenvedek, hogy nincs egy normális AR-em. Gear-t még csak-csak össze bírok rakni (persze komplett set-jeim még nincsenek, csak egy-egy darab), de fegyverekkel kínlódok nagyon.
-
Lefty
addikt
válasz
micafighter #31534 üzenetére
Koszi szepen a konstruktiv infokat.
-
törölt tag
válasz
micafighter #31524 üzenetére
Látom te se érted a magyar nyelvet, Azon a HA -n mit nem lehet érteni?
Ha 2 assault rifle....
Ha 2 sniper..
Ha 2 méretes lo faxot... -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
micafighter #31501 üzenetére
Kár hogy maga a szett egy forintot sem ér...
-
törölt tag
válasz
micafighter #31490 üzenetére
Én 5 méterre vagyok a játékostól kb amikor elnyomom ès abban a pillanatban már lövöm is.
-
válasz
micafighter #31481 üzenetére
Nagy volt az öröm a speckó cucctól,de megy a stash-be,mert kb annyit ér,hogy ott legyen.
2-3 dolgot kellene tekerni rajta,bármi más többet ér sajnos.#31482 RazoR :
Köszi.#31484 macy :
Nem fog. -
válasz
micafighter #31314 üzenetére
Aha értem.
-
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter #31314 üzenetére
az biza AR.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest