- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
jules112
újonc
válasz
Anonymus23 #36215 üzenetére
Ezt legendaryn, vagy heroicon dobta?
Legendary küldetések dobnak még exoticot, mert én mostanában a hősi küldetéseket csináltam, s az alapból adott?
Frontline szetthez jó-e a Barrrett mellény, és Ferro maszkja, illetve milyen arányú legyen a tűzfegyver (Bullfrog,navy Mp5) a szívósság, és a képzettség? -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #36203 üzenetére
Nem emlékszem ilyened még nem volt, vagy volt és jobb lett.
Hát igen kérem ha ez most délelőtt történt megértem, hogy nincs jelentkező, vagy mindenki a Last Standben vitézkedne, -
spooner81
csendes tag
válasz
Anonymus23 #36139 üzenetére
Igaz alapanyag is van bőven.
-
robyg
senior tag
válasz
Anonymus23 #36121 üzenetére
Ja ja megvan.
Már néztem vagy öt videót róla.
A youtubon nézve a skacok olyan lazán csinálják meg.Nem emlékeztem a mission nevére.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #36131 üzenetére
mikor ?
ha tegnap napközben volt, akkor lehet nem láttam, mert volt olyan, hogy kb. 20 percig csak álltam a terminálban, miután a játékba léptem ... hirtelen akkor lett mindenki éhes/szomjas stb.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #36121 üzenetére
Játszok, de csak last stand - et ... esetleg legendary küldetést
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #36117 üzenetére
Falcon, APC, túsz , 3 pajzsos ... he ?
-
robyg
senior tag
válasz
Anonymus23 #36117 üzenetére
-
spooner81
csendes tag
válasz
Anonymus23 #36006 üzenetére
Az M4-en a 3. talent a brutális ja és a sebzés az 15.4k. Ennél még nem találtam erősebbet. A tervrajz megvan csak nem pörgettem még egyet sem belőle de megteszem még ma. Köszönöm.
-
spooner81
csendes tag
válasz
Anonymus23 #36004 üzenetére
Köszönöm. Valóban nincs tűzfegyver módosító mert mindent elektronikára rakok, hogy tudjak gyógyítani a segélyállomással éa hogy tudjak sebezni seekerrel. De sajnos ahogy írtam az sem sebez. Egyébként a fegyver talent beszámít a seeker sebzésébe? Valamint a segélyállomás gyógyítási sebesség sem az igazi pedig van berakva sebességnövelő. De lehet hogy én gondolom csak hogy lassúa az életerő visszatöltés. Ha hazaérek megfogadom a tanácsod és berakok pár tűzfegyver módosítást.
Mégegyszer köszi -
Lifer092
senior tag
válasz
Anonymus23 #35910 üzenetére
Igen, persze ez így van, csak poén volt a bannolás.
De teljesen igazad van, én pl. 2 hete futottam össze a tisztes sötét klán egyik tagjával. Vagyis bocsánat, nem futottam össze, hisz nem láthattam mert DZ9 távolságból fejlövést adott kb...
De ez így van sajnos, ha már valaki kicsit is jobb játékos már rögtön cheater és jön az egész szerver megölni...
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #35910 üzenetére
Fuh hányszor neveztek már csiternek. A legnagyobb okosság amit használok az az hogy az egér oldalsó gombjára beállitottam a medkitet.
-
i@lex
őstag
válasz
Anonymus23 #35836 üzenetére
Neked továbbra is ezt tudom ajánlani, fiam... komoly frusztrációval küzdesz.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #35790 üzenetére
1.5ben néztem még de nem vettem észre különbséget
De lehet rosszul emlékszek.
(#35793) arnikusz: a legendaryk miatt is megéri a több karakter. Emlékeim szerint irtad ide hogy félretettél vagy 10-20 heti ládát az exotic nyitások miatt és irtad hogy nem sok használható esett belőlük, de nem hinném hogy van különbség a loot minöségében attól függen, hogy honnan jön
-
válasz
Anonymus23 #35790 üzenetére
Bizony. A kill XP az a DZ-ben is működik.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #35737 üzenetére
Mi sentry buffer pajzsossal csináltuk a legendarykat, volt 1 dps meg egy healer még fixen, a 4 az változó volt, de ebben a felállásban egész jól ment
Sokat ért az a pajzsos buff/debuff amit kiosztott a mobokra, plusz az aggrót magára huzta mindig. Én a DPS voltam, nekem nem volt gond a lövöldözéssel sem
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Anonymus23 #35737 üzenetére
Na igen ezt a szituációt nem egyszer tapasztalam én is, én akkor úgy voltam vele hogy jól van akkor menjél öld le őket egyedül.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #35706 üzenetére
ezen jót nevettem, feldobtad a napom
Amúgy elég sokat olvastam itt vissza hónapokkal ezelőttre és június környékéről rémlik mrfrakk neve(nem kerestem most rá a nevére úgyhogy lehet tévedek).
Mindenesetre attól hogy esetleg read only valaki még a közösség része
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #35706 üzenetére
Én is a csöndes többséghez tartozom, nagyon sokan olvasgatnak és megpróbálnak információhoz jutni.
Van olyan (nem akarok személyeskedni ezért nem írok nicket) aki nagyon sokat ír de kb 20 karakternyi értelme sem volt az elmúlt egy évben az hozzászólásainak.
Tehát nem az dönt, hogy valakinek mennyire ismerős az képe vagy a neve.
Nem leszek népszerű?
Az imént említetted, hogy nem is rémlik, hogy jártam volna már itt
Tehát nincs jelentősége.
THE END -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #35703 üzenetére
Tessék elvállalni a topikgazdaságot
Szavazzunk !
Először is azt szavazzuk meg, hogy ülve szavazunk, vagy állva !
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #35703 üzenetére
"addig meg farkastörvények uralkodnak mindig megmarjuk egymást"
De akkor ezek szerint nem gond a felvetésem csak martam egyet én is.
Azt hiszem félreértettél, nem szakmaiságot vártam csak egy picit érdekesebb esetleg értékesebb hozzászólásokat.
Lehet azt sokféleképpen magyarázni, hogy miért osztunk meg százszámra, egy más számára semmiképpen nem értékelhető képet csak nem érdemes. -
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #35668 üzenetére
vótmá'
-
micafighter
nagyúr
válasz
,,The servers will be restarted ... to resolve some server instabilities.
The estimated downtime is approximately 1 hour."
Hátha megoldják a sok laggot Last Standen. Megyek is nézni a videómat
-
micafighter
nagyúr
válasz
Mit nem
-
vegitossj7
addikt
válasz
Anonymus23 #35638 üzenetére
Yep, EAC. Minden Montrèal játékban van, profi anti-cheat. Easy anti-cheat. Mint a Battleye, kliens alapú. Bannolja a népet jobbra-balra. WD 2-vel jött be először. Ez lesz elvileg majd az anti-cheat itt idővel. Csak legyen úgy, mert ők már nem dolgoznak a játékon a y2-ben.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #35609 üzenetére
Hát ezt semmiképpen nem vártam ... mi lesz a következő ? autoaim ?
arnikusz
Ha adott egy lehetőség és nem jelent csalást, mint jelen esetben a Divisionban, igen ki kell és ki is fogom használni.
Gratulálok !
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #35612 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
Meg lett mind a 4 altod 40?
Egy év után ennyi jár, ha a játék engedi miért ne.
Még így a kapott zsákkal és összedobott szettel 7. szintről indulva kb. 90 perc hasznos játékidővel meglett 33 szint.
A Warrengate farmolást nem csináltam, itt csak 1-el és ha lesz jó taktikus térdvédő az utolsó 2 kör 25 ládájában még külön öröm és csinálok egy taktikust.
Heti HVT-et a két legnagyobbat, azért ma és holnap is tessenek megcsinálni Agentek. -
LeonAran
tag
válasz
Anonymus23 #35612 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
válasz
-
micafighter
nagyúr
válasz
(#35604) arnikusz: Engem is belevittek a rosszba...
@Anonymus23: Harcoltam kö keményen, toltam az ultit stb mikor már rég a ládákat nyitogattátok
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #35570 üzenetére
Ami még undorító az a pajzsos, főleg ha MP5 ST kicsit megbolondítva egy kis segédprogrammal úgy lő vele mint az automatával, 1v1-ben szinte esélytelen vagy.
Az MP5 ST az automata, A gyorstüzelő MP5 a burstös!
-
budo82
tag
válasz
Anonymus23 #35570 üzenetére
Nagyon óvatosan kérdem - nem vagyok gép előtt, nem tudom megnézni - de az MP5 ST nem egyébként is automata és nem burst fire-es?
Csak mert már másodszorra említed az automata (sorozatlövő) MP5 ST-t, mint csalás... Egyedül a Burst Fire MP5 A4-re emlékszem, hogy burst fire-es lenne az MP5 családból. Természetesen javítsatok ki, ha az MP5 ST burst-ös vagy nem jól értelmezem a kijelentésedet.
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #35498 üzenetére
Kliens oldalon van egy csomó dolog aminek nem ott kéne lennie hanem szerver oldalon, DE: a BattleEye a kedves user gépét figyeli, hogy mókol-e valami program vagy bármi a játék fájljaival, szóval akkor WTF???
-
micafighter
nagyúr
válasz
A vicc az, hogy a co-op wild landsbe meg bírtak tenni anticheatet..
(#35500) Snip3r_HUN: EZ PZ GGWP
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Az is igaz, de hol van már a SWAT 4, azóta csak vannak már itt technikák erre. Ha más nem akkor települjön fel az Uplay mellett, be se engedjen lépni a program indulása nélkül. Nyilván nem ilyen egyszerű ha még mindig nem oldották meg. De akkor adjanak ki valami közleményt, hogy dolgoznak rajta, de elég nehézkes. Vagy mondtak valamit erről vagy hallgatnak?
Engem amúgy nem zavar egyelőre, mert csak PVE, de gondolom nagyon sokan PVP miatt játszák. -
ZsyfKo
senior tag
válasz
Anonymus23 #35470 üzenetére
MDR - t én is szeretnék PTS-en esett ládából nagyon jó fegyver, meg shortbow Térdvédő kellene...
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #35472 üzenetére
Hát igen. Valoszinübb, hogy egyszerüen már reflexből ment neki a BM tapsolás.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #35470 üzenetére
Érdekes dolog ez, hogy mivel a looton kívül nincs veszíteni való, így hirtelen olyan csend lett a DZ-ben, hogy csak na, bár ebbe belesegít a +3 terület is az ugyanannyi emberre...
+ lett egy "igazi" pvp része a játéknak, és ha ott ügyes vagy ott is esik néhány láda, abban is lehet bármi , ott is lehet farmolni
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #35432 üzenetére
Meg Józsi befagyott a Sportboltba a falba és vissza se engedte.
De így volt értelme, még orosz ellen is feküdt. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
Anonymus23 #35432 üzenetére
Mi egyszer 14992-nél álltunk meg és ők visszahozták. Szerinted?
(#35434) sith7
Áh, dehogy is -
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #35398 üzenetére
Szerintem még a csapatom is reportolt
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Anonymus23 #35378 üzenetére
Na igen, inkább legyen második rész csalásvédelemmel mint Year two nélküle. Azt se értem hogy majdnem minden más játékukba raktak, kivéve ezt...
-
válasz
Anonymus23 #35371 üzenetére
Azert nem hagytuk abba, mert a csapat jo. Nem szeledunk szet. Osszetartunk, meg akkor is, ha halomra lonek bennunket, es pukedliznek a hullank felett.
Elfogadtuk, hogy soha nem lesz anticheat ebben a fosban...
-
Lifer092
senior tag
válasz
Anonymus23 #35359 üzenetére
Nagyon sok játékos csal, és ez tény, ha tetszik ha nem... Azt azért hozzátenném, hogy az rpm hack nem egyértelműen szembetűnő sok esetben, hiszen nem muszáj 1600rpm-re rakni, elég ha még kevésbé feltűnő értéket ad hozzá, de már mégis sokkal könnyebben ledarál. - Ilyet elég sokat tapasztalok.
Persze, értem én hogy skill, meg PvP, meg szett meg mit tudom én. De a jelenlegi PvP rendszert nagyon nagy részben az "anomáliák" uralják, és ezt már mondtam hogy sok esetben nem a skill dönti el a csatát hanem a felszerelés. - Amikor négyen, taktikai linkkel nem tudunk megkarcolni egy játékost az azért elég vicces. Elég sok példa volt erre már az utóbbi időkben.
Arról nem beszélve, hogy a youtube teli van "Division Cheat Engine Tutorial"-al, büntetlenül, szóval szerintem hagyjuk... Nevetséges már ez, engem már egy ideje nem is érdekel a DZ, a(z) LS-t meg veszi meg a ..... aki akarja. Engem most leköt a PvE (UG, Legendary-k stb.) aztán csókolom. Pláne hogy az asszonypajtás is elkezd majd játszani, szóval neki segítek majd szépen amiben kell. Egy időre meg tuti lef*som a PvP-t, mert egy
.szarság Ja igen, és biztos benne van az is hogy béna vagyok, sosem tagadtam. Nem a PvP a fő hobbim.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Anonymus23 #35359 üzenetére
"amikor a csíter mgé meg is tapsol a hullád felett, vagy majd most már pukkedlit fog csinálni, na az az érzés megfizethetetlen... Pedig még fizettünk is érte."
Ilyenkor tudnám átütni a monitort, de ez már nem Crt úgyhogy nem bántjuk.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #35228 üzenetére
Gratula, na majd akkor meglátogatom én is
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #35099 üzenetére
Már van: Players ideiglenes OFF topikja
-
Lifer092
senior tag
válasz
Anonymus23 #34915 üzenetére
Én kb. 30-35 perc játékkal léptem tegnap a DZ-ben 5 szintet.
Nem mintha relatíve bármit is számítana a DZ szint. De jelentősen kevesebbek lettek az összegyűjtendő XP pontok a szintlépéshez.
A nagy nehezen összerakott (korántsem tökéletes) Alpha szettem sokat nem változott, kb. semmit. Páncél érték egy hangyányit visszaesett és annyi. De igazából olyan mint volt. Már csak elektronikára kellene adni, mert sajnos kicsivel több mint 80k elektronikával én sem sokat healelek vissza. Viszont ez tényleg jó, hogy kicsit balanced lett a PvP DZ-ben az armor - > health által.
Nekem igazából tetszik, a DZ bővítés is jó ötlet szerintem és szépen kivitelezett. Tegnap hárman farmoltunk ott, de nem mondhatnám hogy jó loot esett volna, 1-2 kivétellel.
Nekem egyenlőre tetszik, bár BattleEye nincs. Szerintem nem is lesz...
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #34882 üzenetére
Igen a SWAT 4-es. Régi szép idők.
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #34793 üzenetére
Rendben, ha összeraktam a gépet írok nekik , hogy start
Vagy nyomom a piros gombot
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #34789 üzenetére
Szerencsés vagy, én nem voltam gépközelben, most várok.
A terv így dugába dőlt, Agent tervez-Massive szerkeszt.
A 4 db SP Supply meg 19 ládabontás este meg megvárom magukat.Madoc még 5 perc.
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #34789 üzenetére
Én is telefonrol inditottam xboxon a letöltést hogy mire hazaérek csak inditani kelljen. Most meg nyomogatom a játék inditása gombot
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #34770 üzenetére
Te vagy az oka !
Minek kellett az ördögöt a falra festeni ??? -
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #34755 üzenetére
Nem baj, legalább lesz leaderboard, látjuk ki mennyire ügyes csaló
-
HKorn
veterán
válasz
Anonymus23 #34741 üzenetére
Na de ha rámegyek az adott tervrajzra, akkor oldalt kiír egy armor intervallumot, milyen értékek közé várható és ez általában nagyon alacsony.
De kripóbálom, melyiket érdemes megvenni a mostani kínálatból?
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #34745 üzenetére
Delta és Mike, az alap, a többi bármi lehet
-
GAbre
veterán
válasz
Anonymus23 #34693 üzenetére
A csipám 586e-et lő,nem "siránkoznék" itt,szaros 400e-ért.
Csak 1et lehet újrasorsolni,lehet,hogy a gyorstárazás van rajta,de a 3adik,amit újrasorsoltam,az még rosszabb volt ennél.Érdekesség:
A gépfegyveremre +30-ezer volt az extra,kiegekkel 340ezer lett a dps-em.
Most találtam ugyanolyan fegyvert,erősebb sebzéssel,és páncéltöréssel.
De a dps-e sokkal kevesebb vagy 20e-el alapban.
Mégis mikor megpakoltam pár ezer dps-t nyertem vele.
Illetve lőtéren is pár ezerrel többet sebzet.Érdekes ez a dps érték számolás...A franc kivan ezzel a fossal,elég sokszor nem elérhető a fiókom.... :S
Nem tudom mi van a szerverekkel,vagy miért csinálja ezt -
GAbre
veterán
válasz
Anonymus23 #34689 üzenetére
Köszi,baretre gyúrok 1 ideje,unalomig toltam lexington,már csak párszor megyek.
De ugyebár nemrég láttam valakinél 450 körüli sebzést és szivósággot is.
Amit nehezen tudok hova tenni,a fent említett okok,miatt,mivelhogy próbálom a számok/esély szerinti maximumokat kihozni.
De a dps-em elég alacsony,holott se fegyvert,se kieget nem nagyon találok,amivel fel tudnám,hozni 400e dps-re.
A zonában is "tök" hamar le tudnak lőni,lexingtonon is van aki simán ledarál 1 tárral 1 elitet,nekem 2 kell általában,(van fegyveren gyógyitás talent,de hiába lövök 900rpm-et,másiknak adja be a végső ölést)ergó sokkal erősebb a fegyverek vannak másoknál.
mp5-öm kiegekkel se sebez többet elvileg,mint gépkarabélyom.
könnyűgéppuska nem hiszem,h jó lenne. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #34683 üzenetére
Mivel ez a supportom itt soha nincs sok pénz, mert midig elköltöm ládákra. Este meg úgy is kiderül mindig a patch előtt egy nappal jön ki a hivatalos patch notes...
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Anonymus23 #34649 üzenetére
Jó hogy nem manhunt alatt, nagyobb bukó lett volna.
-
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #34632 üzenetére
Köszönöm! :-)
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #34588 üzenetére
Szép napot mindenkinek.
Bázis DZ boltban lévő mód is ajánlott vétel.
A mostani Liberator is.
Itt pedig egy lista.
[link]Ennek pedig nyak-idegzsábája van.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #34588 üzenetére
Jó lesz 1.6-ba mert a páncélból élet lesz a módosítón is, azt mondták. És 1.6ban TFre és/vagy elektronikára éri meg specelni.
-
ori_za
tag
válasz
Anonymus23 #34565 üzenetére
Ha nem lesz BE, akkor az egész játék felejtős nekem
Sajnos a PvE csak ideig-óráig érdekel, DZ-ben nem akarok szaladgálni a playerek után DZ1-9-ig fel-le, marad(na) a Last Stand.
-
Dendytv
senior tag
válasz
Anonymus23 #34551 üzenetére
Hát nah ... 2500-ból csak fog esni valami
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #34545 üzenetére
igen, akartam is kérni
Tudjuk, WoT-ban legyaláznál bennünket
csak egy picit ... -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #34535 üzenetére
Q épület a kisszobábol kb a legkönnyebb feladat. A zene viszont nagyon nehéz egyedül.
-
HKorn
veterán
válasz
Anonymus23 #34535 üzenetére
Igazad van, kék láda asszem fegyveres ládából esett.
Az biztos, hogy egyedül PvE és PvP is nehezebb sokkal. Várok 1.6-ra aztán megpróbálok valami értelmes build-et összerakni, remélem jobbak lesznek lootok.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #34532 üzenetére
Nézd én leírtam amit tapasztalok. 6-ban a vermet egyedül sokkal!!! hamarabb kilövöm mint a könyvtárat ahol 3 sárga kerregő meg másik 5-6 sárga mob + az a kb 8 lila aki oldalról még beszalad.
-
HKorn
veterán
válasz
Anonymus23 #34528 üzenetére
Azért, mert ott a legkisebb az esélye hogy rugókba fussunk, azok ahogy megfigyeltem, mindig DZ 1-2 környékén csinálják a feszkót (Xbox).
Meg pl DZ 1-2-ben simán dobnak a ládák kék sealed caache-t is, míg DZ6-ban ez inkább sárga, vagy néha lila.
-
arnikusz
veterán
válasz
-
törölt tag
válasz
DZ6 nehezebb? Régen nehezebb volt de most ugyanolyan dz1 mint dz6. Pl: szerintem a könyvtárat nehezebb kiszedni mint 6-ban a vermet. Lol!
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #34499 üzenetére
A napjai meg vannak számlálva
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #34501 üzenetére
Mivel most csak minden második héten játszom ezért jut másnak is,de nem kell aggódni jövő héten minden reggel kifosztom a játékot.
Szerk.: Ha kompetens M4-et akartok a legjobb megoldás az ha az Alt+F4 kombót nyomogatjátok,előbb-utóbb kidobja.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #34499 üzenetére
Nekem esett az elmúlt hetekben 4 m4 is kompetenssel, ebből 2 a free helyen van.
Valószínűleg tényleg számít mikor játszol, ezek szerintem délelőtt estek nekem. Barrettböl is 4 esett, mindegyik jó statokkal, életerő plusz páncél és lőszerrel, kevesebb mint 50 lexiböl, szintén délelött. Bár ebből 3 egymás után esett, akkor lehet beakadt valami a szerver oldalon.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #34390 üzenetére
És érdemes néha felkeresni ezt a mappát és takarítani, mert nálam (de gondolom minden PC-nél is) 2 formátum típusba menti, csak a jpg-et tartom meg+ selejtezek, mert pár hónap után, ha sok képet csinálsz szépen foglalhatja a helyet.
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #34357 üzenetére
A Last stand-be a DZ leaderboard alapján fog besorolni a szerver, nem? Ergo a cheater más cheaterekkel ketül majd egy szerverre, vagy nem jól gondolom?
Engem már annyiszor lelőttek 19mp-cel, hogy azóta én is lelövök mindenkit, aki 19mp lesz. Ez sokat segített, mert azóta nem stresszelek ezen ennyit.
-
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #34259 üzenetére
Azért akartam megcsinálni,mert playstation-ön vannak "trófeák".Ha vmit elérsz egy játékban kapsz ilyen trófeát.
Ebben a division-ben a két legnehezebb trófea egyike az,hogy "Ments tárgyat mind a 8 kimentési ponton."
A 8-ról mesélt a profi barátom..azt mondta,hogy iszonyat kemény.
Na én tegnap éltem a "káosz" adta lehetőséggel (mki lehet egy fekete zónában) és rácsatlakoztam az egyik barátomra aki tier 5-ben játszott.Bementem hozzá a fekete zónába és barangoltunk.
Egy eltévedt golyó is halál volt nekem,de amikor ők feküdtek én tudtam gyógyítani.
Aztán csatlakoztunk két Iszonyat Kemény játékoshoz. :-) (akik először lenyomtak minket mint a bélyeget,de aztán látván a szintemet segítettek "kicsit".)
Ennek a két embernek konkrétan semmi és senki nem volt ellenfél.Túlzás nélkül írom.Iszonyat amit mentek...
Ha játékosok jöttek azokat darálták,ha gép akkor azokat.Ha játékosok visszatértek..megint haltak. ((Szerintem ti így nyomhatjátok gépen...Tényleg Kőkemény Profik..))
Fekete zóna utánpótlás nem tartott tovább 20-30sec-nál és én is megkaptam a komoly cuccokat. :-)
Ládákból viszont Nem!Semmit!1. szintű zöld cuccokat kaptam,de csak a kulcsos ládákból.A sima nagy ládákból nekem semmi nem jött.
Aztán az ellenőrzőponton......keményen megszórtak cuccokkal. :-))))
Banshe árnyéka kesztyű+stb.,stb.alfa talent-es dolgok,sok zöld+arany cucc.
Komoly volt... :-) Szinte semmit nem adtam el.Szeretném majd nektek megmutatni és véleményt kérni,hogy mit érdemes. /De már nem ebben a topikban.Nem szemetelek ide.Megkeresem az off-ot./
Kértem az egyiktől screenshot-ot -a cuccairól-,de nem küldött.Kértem,hogy írja le és EZT írta.
Mond ez nektek vmit?Bocs,megint hosszú lett.
-
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #34255 üzenetére
Áh,kizárt. :-) Minden ellenségen koponya van jelölve.
Jó lenne letudni még most legalább csak az utolsó két kimentési pontot.Az egyik barátom azt mondta,hogy az utolsó az iszonyat nehéz..És most amíg "káosz" van -mki egy zónában van- jó lenne megcsinálni azokat.
Ha nem találok senkit lehet,hogy lapulok és megvárom,hogy vki/k/ kimentsenek ott.Ákoska: Ha így írod biztos nem sétagalopp volt... Gratulálok! :-)
-
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #34253 üzenetére
Oh,tényleg.
Van esetleg vmi tipp az utolsó két legerősebb kimentési pontra?
Hogyan lehetne a legkönnyebben megcsinálni szerintetek?
Az alsóknál néha összejön az,hogy nem vesz észre a gép. -
myckey
veterán
válasz
Anonymus23 #34246 üzenetére
Én is kaptam jó pár módosítót, az elmúlt pár napban, ami már korábban jól jött volna....
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #34169 üzenetére
Ha last standen kivül is fixálják a mitigation-t 35%-nál, akkor már nem nagyon lesznek előnyben a glitchelők, ha a 32%-ot amugy is könnyen el tudjuk érni magas alap páncélú felszerelésből
Jelenleg 1.5-ben ugye az a baj, hogy a magas páncéllal csupán 55% körüli a mitigationöd (mellény meg fegyvertok talentek nélkül), aki meg bugoltatja az 70% fixen, az egy 15% bónusz neki geartől majdhogynem függetlenül.
Illetve a damage resist plafont (critical save, battle buddy, booster shot stb-ből kapott plusz sebzés ellenállás) 90%-ról csökkentették 60%-ra, na meg a crit save, battle buddy és on the move is felére lett nerfelve, igy egy fokkal jobb lesz a helyzet szerintem
Smart cover bugoltatásáról nem tudok nyilatkozni, de ha a 60%-ot amugy is eléred a crit save, battle buddy on the move stb-ből, akkor nem lesz annyira nagy előnyben az sem, annyival lesz előrébb hogy ezek helyett tud más talenteket használni, na meg nem kell figyelnie hogy ezeket aktiválja.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #34055 üzenetére
Akkor jól gondoltam, hogy nem
myckey
Tier 5 - ben ? -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #34037 üzenetére
Van egy reclaimer szettem is,de az a 4. karakteren van átöltözősre téve ha úgy esik a helyzet. A végső megoldás szett nekem most jobban bejön,DZ-ben sem haszontalan,incursion-ökre meg tökéletes,DZ-hez seeker mine + boost heal,incursion-re meg élesztős láda + boost heal (a módósítókat is így cserélgetem. Tegnap reggel toltam 1-1 clear sky-t és egy falcon heroic-ot,3 randommal,rajtam kívűl volt még egy srác végső megoldás szettben,vajsimán ment így hogy nála és nálam is hatástalanította a szett a gránátokat/rakétákat.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #33989 üzenetére
Persze, csak azt nem tud venni a boltban
Savageböl meg árulnak most vagy 3 félét is, de ha egyik se jó még mindig ott a tervrajz.
Mivel így talentet buk én a zöldnél statokban rosszabb savage kesztyűt is simán beraknám.
-
válasz
Anonymus23 #33935 üzenetére
Bizonyára azért nem értem,mert nem sok fogalmam van a túlélés részéről.
-
válasz
Anonymus23 #33899 üzenetére
Lehet.
#33900 vaakuum :
Én is bújkáltam 14-es szinttel tier5-ben küldikben,sosem kaptam tier5 cuccot.#33901 VTom :
Ha jól emlékszem azt nem írta le,hogy csak DZ-ben volt 16-os.------------------------
Túlélősök:
Túlélésben nehéz összeszedni 20000 pontot ?
-----------------------
Erről mit gondoltok ?
The Division | Patch 1.6 Gear Set Tier List | What To Farm In 1.6
------------------------
És erről ?
-
myckey
veterán
válasz
Anonymus23 #33829 üzenetére
Megint bedobta ezt a fasságot!
Remélem oda lesz a komplett Survival -ből kihozott tartalom.
Nyavaja esne már a szerverükbe.
(#33871) GAbre
Lépj ki, aztán be.....és majd neked is kiírja, hogy ha belépsz, elvesznek a nem mentett tartalmaid.
Fentebb volt már ilyen gond.
-
vaakuum
addikt
válasz
Anonymus23 #33862 üzenetére
A két nyíl mögötte mutatja, hogy hova kellene nézni...
-
HKorn
veterán
válasz
Anonymus23 #33864 üzenetére
Vagy esetleg azt hogy 'ó f*szom, már megint egy hülye vevő'
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #33862 üzenetére
Bevágta a durcást és nem szolgált ki ? Kérem a panaszkönyvet!
-
myckey
veterán
válasz
Igen!
Nekem is ez volt.
De én szerencsére belépéskor kaptam az arcomba, így igazából buktam egy pörgetést, ( craft ) azt annyi.
-
Madoc
veterán
válasz
Xboxon ugyanez volt nekem egy órája! Infarktus közeli állapot mert ugye nem irta mikori adatot állit vissza és az éjjel adott a lexi egy megállitot. De megmaradt.
-
PETEE78
senior tag
válasz
Szerverhiba miatt az SP árát levontuk a lakossági folyószámládról. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk.A megerősítést használva visszaállíthatod a DLC kiegészítéseket, de ezzel némi pénzed elveszhet.
'----' Megerősítés Esc Mégse -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #33777 üzenetére
Mi akkor vonulunk tetőre vagy valami "jobban" tartható helyre ha Manhunt a csapat és folyamatosan jönnek ránk 6-12 játékosig.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #33769 üzenetére
legjobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- DJI topic
- Tőzsde és gazdaság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 4
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest