- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #22021 üzenetére
Jó volt, hogy jöttél kicsit játszani.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #22005 üzenetére
A sebződést csak az exotic resist befolyásolja, a burn resist az nem sebződéstől véd, hanem vagy hamarabb eloltod magad, vagy nehezebben kapsz lángra, vagy mindkettő, valami ilyesmi, legalábbis nekem ezt mondták annó.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #21960 üzenetére
Èn csak dz-ben vagyok. Ug rangom kb 12
-
PETEE78
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #21929 üzenetére
köszi mindkettőtöknek a kimerítő választ
-
válasz
Snip3r_HUN #21937 üzenetére
fegyverek terén valamennyire próbálnak ragaszkodni a realitásokhoz. egy csőtoldalékot elég hamar szétvernének a sörétek, viszont addig is lövésről lövésre változna a szóráskép és a sörétnyaláb.
breneckével izgalmasabb lenne a történet. -
válasz
csőszájfék shotira?
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Egyelőre showstoppert használok a tank+sticky karin, mert hatalmas fun, úgysem a fegyver sebzése a lényeg, de érzem hogy gyenge, lehet kipróbálom ezt a sasg-t amit írtál.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #21900 üzenetére
Ezzel nincs gond, ez olyankor szokott előfordulni, mikor idióta kapitány az ajtó kinyitása előtt lövöldözni kezd. Egy sima zárt ajtó mögül hallani lehet hogy lövöldöz valaki, szóval érthető hogy odagyűlnek.
Ha nem lövöldöztök még kint, akkor nem lesz ilyen. -
törölt tag
válasz
-
bombibmw
veterán
válasz
Legjobb, mikor most farmoltuk a DZ6-ot, jön két kicsi kínai, a fal mögül fejbe lő és egy lövéssel fekszel.
Perszeee.
Nem idegesítő ez abszolút.
Utána mg mennek a Supply-ra és ahogy odaérnek, már szedik is ki a 35-ös mobok között.
Remélem, ez a legnagyobb örömük a játékban. -
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #21858 üzenetére
Csak egy pulse volt elnyomva az egyik társ által, és így adta be ezt, 2x volt jelölés a fejre (ez biztosan, lehet ez volt a 3.).
De láttam már ettől sokkal durvább criteket is (nem én lőttem) itt a fórumon is screeneltek már ettől jóval nagyobbat, ami igazán használható benne, az ha csapatban van az ember, akkor kb fél másodperc alatt meglehet a 3 jelölés a fejre, és a csapatban való +45% sebzés nagyon jól adja. -
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #21840 üzenetére
Tegnap 4 ládát bontottam, 3 firecrest + 1 blind...
268-as mind, de pont nem kell egyik sem...Pedig egy jó tálentes 268-as térdvédő jól jönne...
-
arnikusz
veterán
válasz
Szép napot mindenkinek!
Ez tényleg dühítő különösképpen annak a fényében, hogy a korábban kiadott táblázat szerint - Undergroundban az új 1.3 -as szettek mindegyikéből mutatja, hogy eshet.
Az esetek 95%-ában Blind/Firecrest esik. Eddig egy Alphabridge+Dead Eye volt meg 3 Reclaimer.
Este elkezdtem a másik karaktert és bár idegesítő a farmolgatás, de alapokról indulva élvezetesebb a játék. Azt találtam ki, hogy 30 szintig úgy csinálnám, hogy csak felfedezés és mellékküldetés+ gyűjtögetés és ha elértem a 30-at, ha így lehet akkor csinálom meg a küldetéseket- vasárnapra kiderül.
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
Miért csak 7000xp-t ad ilyen szinten ennyi nehezítéssel?többet kéne adnia nem?
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #21832 üzenetére
ma a scheduled volt, holnap meg ugyebár elég kiemelt prioritású Dead Eye hiba javítás jön, az meg azért...szerették volna ma, de nem tudták tutira kitesztelni, ezért csak holnap. Ezt elmondták a mai State of The Game-ben is
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #21787 üzenetére
Nem is fog, egyszer ugyan így jártunk, generátor védés, lépcsőn jöttünk fentről le, gyanítom ugyan az a szoba ahol ti, egyik healer bent maradt, kb 10 percig vártunk, próbáltuk mindennel lőni, robbanóval is, az átvisz néha a falon is, de semmi, volt egy hely ahonnan az ki tudott lőni de mi be nem, bukta volt.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #21766 üzenetére
Mennyi időt vártatok?
Más küldetésekben sokszor jártunk így, de egy idő után mindig eltünt a mob, valamint volt, hogy arrább kellett menni, vagy csak várni kb 1 percet. -
arnikusz
veterán
válasz
Szép napot mindenkinek.
Ezeknél a generátor védéseknél itt és lent a csatornában a fertőzött hely mellett ahol egy kör alakú terület van ott pedig fentről néha nem ugrik le.
Azon gondolkodtam, hogy nem -e az a probléma , hogy túl gyorsan csináljuk és amikor betöltené ott bugol, de ha más lehet javítsatok ki.A létrabug, meg tényleg idegesítő, kíváncsi vagyok, hogy ha majd a kis karaktert csinálom ott lesz -e utána.
Caduceus ügyben senkinek nem volt még sikere.
Tegnap is 30-szor csináltam, de nem adott, pedig még a fegyvereket is váltogattam.Hétfőn még szó volt a Lone Star 3-as bónuszáról. Az elmúlt két este, hogy vadásztam a Caduceusra, beöltöztem 3Lone Star/3Blind szettbe.
L86-al használtam a DPS 201ezer 4117 tűzfegyver mellett a kezdő lövések 22 ezresek voltak a 60-as tár végére felment 46 ezerre, de az egyik napi küldetésen a Bossnál volt 76 ezer is.
Fent 30-asok ellen elbóhockodni jó.
Lent az Undergroundban egyfázisú 4 direktívás hard is simán megy, de 2 fázisra nem használnám és csapatban sem ha pl. Falcon lenne. -
.LnB
titán
válasz
Én tegnap elkezdtem inteleket gyűjteni a rejtekhelyek térképei alapján. Aztán megcsináltam párat, de az egyiknél le kellett menni a csatornába. Másznék le a létrán és úgy bebugolt a game, hogy alt+f4-gyel tudtam csak kilépni. Mindezt kétszer egymás után. :/ Nagyon trükkös létra lehet az.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #21758 üzenetére
A régi szép idők! Vasárnap este visszatérek!
-
.LnB
titán
válasz
Snip3r_HUN #21705 üzenetére
Megyek nyaralni.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #21694 üzenetére
Bebújok CybR mögé.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #21685 üzenetére
Dehogy esett csak bemondod.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #21685 üzenetére
Gratula.
Sima két fázisú, vagy voltak benne direktívák?
Köszönöm.Egyszer majd én is csinálok -ha leszek olyan szinten- ilyen küldetést.
Nálam tegnap két 240-es Dead Eye-t dobott hard 2 fázisú 4 direktívás XP növelő küldetésen egyedül.Egy dolog nem hagy nyugodni, ha azt írták, hogy a season passal bíróknak a hónap 1. és 15. napján dobnak ládát, egy még jöhetne, mert igaz hogy 15.-e volt az első, de előtte volt 1-e is.
-
redXIII
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #21664 üzenetére
Nekem Oneon dobott már kétszer 240-es zöldet, mikor a 229es shotit próbáltam farmolni. De az a plafon szerintem gs-ben.
-
Lefty
addikt
válasz
Snip3r_HUN #21664 üzenetére
De mire szamitasz itt? Akarhanyszor csinaltam csak szart adott, pxc farmon kivul masra nem jo.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #21642 üzenetére
Igen, jól tudom, és ezért érthetetlen a számomra, hogy egy DPS builddel hogy nem tudom lelőni az embereket
-
TTomax
félisten
válasz
Snip3r_HUN #21630 üzenetére
Simán!
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #21630 üzenetére
Én mennék, 3 karakter még hátra van...
Felveszlek Uplayen ha nem gond... -
XeeN
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #21625 üzenetére
A rossz fordítás miatt a 3. talent nem fejlövésenként értendő, hanem fejlövéssel végrehajtott ölésenként. (Sajnos)
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #21625 üzenetére
Nincs semmilyen, ismétlem semmilyen mód, hogy ezeket DZ-n kívül is meg lehessen venni?
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #21565 üzenetére
Nyugi ezek is mentek a vendorhoz...
-
válasz
Snip3r_HUN #21508 üzenetére
Ne légy ilyen negatív. Simán lehet benne Nomád is
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #21508 üzenetére
Az első kettő lesz a beetetés valami jó és utána a semmi, max eladom.
Hogy essen valami nevesített fegyver kíváncsi vagyok mennyi az esélye.
Lone start már írták, a redditen, hogy köszönik, a játékosok, de nem. -
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #21458 üzenetére
Ez a +20% megint csak azokat fogja segíteni, akik először lőnek, azaz a rugókat, vagy inkább azokat, akik azzá akarnak lenni, Így legalább már esélyem se lesz elfutni 1v2 vagy 3-ban.
Eddig volt időm eldönteni, hogy harcolok-e, vagy futok, mivel hamar kiderült, hogy mennnyire izmosak, az első 1-2 másodperc megmutatta, most már ez sincs, mert 234 gearrel most már egy hasonló csapattal szemben sincs esély sem. Mintha azon versenyeznének, hogy hogyan lehet elcseszni a szórakozást. De ebben egyre ügyesebbek az Ubi/Massive-nál.Ha fejlődni szeretnék, akkor menni kellene DZ5-6-ba, de ha nincs kivel, akkor kb ugye esélytelen, vagy ha hasonló gear van a többieknek is, akkor semmi kedvem a másiknak lootot gyűjteni.
Vagy csinálni kellene az incursion heroicot, de pl challengen is 3x is úgy jártunk, hogy az utolsó körben bebugolt az okos fedezék, és 2 másodperc alatt feküdt az egész csapat (pl 15kör közepén)...
Mintha direkt lett volna, mert ha 1x történik meg, akkor ok, de 3x egymás után... -
.LnB
titán
válasz
Snip3r_HUN #21492 üzenetére
Lehet ma este leszek, de még gyér vagyok nem DZ-ben? Ugyan abba a gearben vagyok mint régebben mikor nyomtuk.
-
Lefty
addikt
válasz
Snip3r_HUN #21350 üzenetére
Mennyi ideig el ez miutan granattal sebesitettem? 10mp?
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #21324 üzenetére
Dz6-ban csak libasorban megyünk majd.
Mondjuk én előrelököm Zsoltot utána meg CybR-t.
-
arnikusz
veterán
válasz
Köszönöm.
Én is elraktam egy M4-et és egy ACR-t ha jól emlékszem, ha nem jön vissza az AUG.
Még egy 3 Strikerhez ( van 5 db, de az életerő 2000 körüli) mit tennétek a Blinden kívül?
-
RazoR
veterán
válasz
Miért kellett hozzányúlni.......
-
sith7
félisten
válasz
Az kemény
-
duvi
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #21310 üzenetére
(#21311) cain69
Elnézést! Valóban a páncélrombolással kevertem
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #21271 üzenetére
Szèp darab!
Jövőhèt vasárnap visszatérek. MP7 brutal halal fogékony pvp kombinàcióval.
Ès kezdőfik a "volt egy jàtékos" szindróma. -
válasz
Snip3r_HUN #21286 üzenetére
nem.
pre1.3 3/3 striker/sentry
+20% Enemy Armor Damage
+50% Critical Hit Damage
+30% Head Shot Damage
+20% Damage to Elitesez egész egyszerűen túl OP. annyira, hogy azóta is ez a két szet maradt a t1 dps build, vita nélkül.
a f@szság az volt, hogy nem eleve 5v6 darabos bónusszal hozták ki. a játékos persze hamarbeleszokik a jóba, mint pöcs a punciba, hogy egy klasszikust idézzek, de hamar nevetségessé vált volna a játék, ha ezt a vonalat folytatják. így is vannak 200k+ fölött critelő pisztolyos képek.jöttek volna a még tankosabb mobok, akik shotgunnal lőnek lézerfegyverként, sniperrel automataként, stb.
13 gear set van a játékban, és ha ezek közül csak 2 alkalmas dps-re, 2 supportra, 1 tankra (bár ebbe a játékba még mindig nem kell tank), akkor a többi 8 minek van benne?
-
válasz
Snip3r_HUN #21292 üzenetére
Majd pár perc után disconnectelne mert nincs szabad
ügyintézőszerver. -
vegitossj7
addikt
válasz
Snip3r_HUN #21286 üzenetére
Aztán jött a LMG+Assault Rifle+shotgun buff...
-
válasz
Snip3r_HUN #21253 üzenetére
csak szólok, a következő a tactician's lesz.
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #21258 üzenetére
köszi a linket, gondolom 9-12ig akkor
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #21224 üzenetére
Gratula, de ez a név-Megállító- lehetett volna Megtorló is.
Hányadik alakalomra sikerült?
Köszönöm.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #21201 üzenetére
Teljesen egyetértek, mire az ember összerak egy tényleg jól használható geart, amit már nem kell finomhangolni, jön a nerf/GS emelés...
Amúgy szerintem is nagyon sz*r a loot, underground is mindenféle hulladékot dobál, a DZ is egy vicc.... Több napja folyamatosan grindolok, kell Sentry táska és fegyvertartó, illetve egy jó MP7 se jönne rosszul (vagy MP5), de semmi nem esik, csak a szar high-end gear cuccok, meg a használhatatlan fegyverek (vagy az összes talent hulladék rajta, vagy maga a fegyver az, pl. LMG, pisztoly, stb.) -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #21104 üzenetére
Van egy olyan MP7 csúzlim.
-
KaYaK
tag
válasz
Snip3r_HUN #21008 üzenetére
Úgy úgy! Kiváncsi vagyok arra a kis fegyverre! Valamit lehet tudni róla? Kép leírás bármi?
-
válasz
Snip3r_HUN #20922 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
válasz
Na az szép.
Én most pakoltam megint össze az összes eddigi megmaradt cuccokat és amit az UG-ban eddig összeszedtem, 103 zöld cucc, szinte lehetetlen összeválogatni, hogy mi is lenne a jó...
9db 268-as, 42db 240-es, 51db 214-es, meg valamelyik UG küldetés dobott az egyikből egy 191-es Dead Eye-t.
Jah ebben a 103-ban nincs benne a magányos csillagok, ragadozók, nomád cuccok.... -
kovimester
aktív tag
válasz
35ös eliteken ellen mit bír csak kíváncsi vagyok.
Mert a 380 is néha kevés.....
Ha rád lönek menyitől fekszel igy kérdem -
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #20924 üzenetére
Köszönöm.
Nálam is inkább a sebzés a kedvenc. -
arnikusz
veterán
válasz
A 4100 tűzfegyverek mellett az életerő nem problémás?
Én max 3800 ra tudom feltornászni a tűzfegyvereket és akkor 2600 az életerő az elektronika meg ugyanannyi mint nálad. Lehet este teszek egy próbát. -
válasz
Snip3r_HUN #20914 üzenetére
Ladányi gigantikus pulsa
Szép nagyon, grat! Ezzel is szépen bonthatja a jónépet az biztos
( látom, hogy ladányi nem pulse-olt, vicc volt!
)
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #20905 üzenetére
Na, ez egy jogos pont, valamiért csak külön striker és külön sentryben gondolkodtam, nem is igazán értettem a lényegét a nerfnek, mert ezzel nem magát a szettet nerfelték, hanem azt hogy mellette nem lehet másból még egy kettes bónuszod mellette.
A 3/3-as kombó teljesen kiment a fejemből, akkor igazából ezt nerfelték le teljesen sentry és striker nerf címszóval. -
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #20790 üzenetére
Hamar hozzá lehet szokni a 4es szetthez és ezek az okosságok csak esélyt jelentenek. Eddig én sem tudatosan használtam. Annyit nagyon értékelek az Undergroundban hogy lehetőséged van kipróbálni az új szetteket és én eddig egyedül csináltam csak tegnap este volt játékostársam. Azonban 20 szint után a 2es majd a 3as Phaseknél már ajánlott a csapat.
Még egy szettbevaló hátizsákra vadászom meg egy PP19 re mert a nerfelés után a G36 nem lesz ilyen jó.
De nálam a munka után a kikapcsolódáskénti játék élmény a fontos és kíváncsian várom a következő DLC t is. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #20784 üzenetére
Az egyértelmű hogy bugos, csak ezzel az a gond, hogy ha a fegyver alapképességet nem tudnak eltávolítani utólag, akkor hogy fognak majd egy ilyen kesztyűt javítani?
Azért 700 stamina és 700 electronisc elég nagy bónusz valakinek a gearben, jópár GS emelést fog túlélni egy ilyen kesztyű úgy hogy sokkal erősebb lesz mint az aktuális top GS. -
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #20698 üzenetére
Csak a sima G36-ot nerfelik vagy a G36C-t is?
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #20700 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #20698 üzenetére
Ha nagyon használhatatlan lesz, akkor majd keresek helyette mást
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #20663 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #20663 üzenetére
Mi a skilles talented neve?
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #20507 üzenetére
értem, köszi a választ ... akkor igazából ez inkább nagyobb tömegben jó
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #20396 üzenetére
Tegnap én is gondolkodtam rajta, de így látva kell.
Meg hozzá ez a DPS is -tudom a DPS mánia leáldozott- .
A hátizsákot megvette valaki uplayból? -
TTomax
félisten
válasz
Snip3r_HUN #20140 üzenetére
Érdekes,mert Uplayen 7.54GB [link]
-
arnikusz
veterán
válasz
Köszönjük!
Majd oszd meg légyszíves mennyi idő lett és az első tapasztalatokat, mert én pl. este 20. lesz mire elindítom majd a letöltést.
-
NomadND1
senior tag
válasz
Köszi!
Bezzeg reggel hétkor még nem volt :-( -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #20134 üzenetére
Szólni kell modkerbe és mennek 1-2hèt pihire.
-
válasz
Snip3r_HUN #20134 üzenetére
nagyon kéne már ide is topicgazda
-
kovimester
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #20124 üzenetére
Nem bizony! Láncra vert ember vagyok aki penészes kenyeren él.
De visszont nekem az meglepő hogy még nem száradtál ki xD
De ezt onba rakom hogy mindenki örüljön -
kovimester
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #20113 üzenetére
[link]
Ha vége a syrásnak ajánlók egy jó matracot is ne hogy a végén "sír"ásba fuladj XD -
kovimester
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #20113 üzenetére
nem izgat.... XD
-
kovimester
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #20108 üzenetére
Én ezt küldöm minden Sentry és Strike sett használónak
-
kiezTe90
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #20091 üzenetére
Be se fogok merni lépni holnap. Nemtudom mit zavarja ezeket a marhákat hogy sokan ezt viselik. Tényleg az ember beleöl 400+ órát, megvan neki a szett nagy nehezen, erre ezt csinálják? Fuuu de idióták. Ovodás szinten vannak.
Inkább a rohadt mobokat nerfelhetnék a shotgunnal kezdve, hogy ne az legyen már hogy olyan sebez 400m-ről, mint egy mesterlövész. Mind1 tehetnek egy szivességet.... -
Lefty
addikt
válasz
Mondom, hogy pazar lesz majd dz6-ban a 35os mobok ellen nerfelt cuccban
Kivancsi vagyok kinek lesz kedve pvp-hez eleinte
Meg az exotic sebzestures is 90%-os cap-et kapott.
Majd hozza szokunk, kicsit megkavarjak a vizet, hogy ne rohangaljon mindenki 3 striker 3 sentryvel, illetve AUG-gal.
Dragunov + G36 kombo se lehet majd rossz.
-
törölt tag
válasz
Nàlam marad akkor is. Majd dob 300-as mellényt meg kesztyűt ès úgy màr jó lesz.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #20064 üzenetére
Volt röhögés rendesen.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #20033 üzenetére
A Showstopper-re nagyon kíváncsi vagyok, eddig a Sasg és M870 nem jött be, de esett tegnap egy M870 a DZ-ben jó talentekkel az egyik brutal, azt megtartottam, hátha a csatornába jó lesz.
Az M1A esetében máshol azt írták, hogy nem nyúlnak hozzá, de majd kiderül annak fényében, hogy a Remington halasztásra került.
Viszont a videókban észrevettétek,hogy az ammo kapacitás 1000 alatt volt és az egyikben a kishölgy kézifegyverrel dolgozott, mert a másik kettő üres volt.
Ágyő police backpack-lonestar-striker mellény kombó?Egy még nem világos, hogy az Undergroundba 0 szintről indulunk majd?
-
válasz
Snip3r_HUN #20033 üzenetére
Koszi!
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #19986 üzenetére
Úgy rémlik arra is azt mondták, hogy nem lesz betéve még, pont emiatt.
Egyébként igen, túl erős. Vakítást nagyon egyszerűen adnak rád stickyvel, most is használják az emberek, mellé egy csapat olyan fegyver, és rögtön arra építenek mindent, lesz 2-3 vakítós sticky, és mindenki azzal a fegyverrel lő, olyan mészárlás lenne hogy abból aztán lenne sírás. Egy támadó ulti kevesebb plusz sebzést ad mint az a sima fegyver talent, és ezt a 2-3 sticky miatt kb nyomhatják folyamatosan. Ez a végtelen hp-s mobok ellen oké, de a pvp részt teljesen tönkretenné, emiatt így nem rakhatják be, valamit át kell variálniuk rajta a pvp miatt.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #19975 üzenetére
Jó azért ide màr nem kis szerencse is kell. Kifogsz 3 erős jàtèkost ès 2mp alatt bedarálnak.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #19972 üzenetére
Ne akard tudni.
-
Lefty
addikt
válasz
Snip3r_HUN #19968 üzenetére
Abba en is bele fogok kostolni, a 4-re mar kicsit rauntam.
-
Lefty
addikt
válasz
Snip3r_HUN #19964 üzenetére
Igy akarjak ravenni az embereket a dlc megvasarlasara mondjuk, profitorientalt vilagban elunk, ez nem ujkeletu dolog. Miert ne lehetne hatranyban az, aki nem veszi meg a kieget?
Ha meg azt nezed, hogy eddig hany ora szorakozast vagy epp banatot adott a jatek az araert, es tippre ugyancsak jo par orat fog adni minden dlc, szvsz siman megeri az arat.
-
Lefty
addikt
válasz
Snip3r_HUN #19961 üzenetére
A nerfeles miatt hatranyban lesznek az biztos, az underground gear seteket se kapjak meg.
-
Lefty
addikt
válasz
Snip3r_HUN #19959 üzenetére
Igen ha meg nincs, de elobb-utobb ugy is lecsereled, hogy elerd a max GS szintet.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #19952 üzenetére
Ok. Majd kereslek.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #19950 üzenetére
Holnap leszel?
-
bombibmw
veterán
válasz
Snip3r_HUN #19929 üzenetére
Tök jó.
Itt úgy néz ki, hogy még partiban vagyok, közben meg már töltöttem a bejáratnál.
Nem is az volt a baj, hogy magyarok voltak, hanem az, hogy még pofáztak is a kis ..., na mindegy. -
Brownage
tag
válasz
Snip3r_HUN #19929 üzenetére
0a de bocs, mi ezzel a baj? Ha ismerősbe futok bele, akkor nem lövöm le. De miért kéne alanyi jogon futni hagyni min0den magyar rogue-ot? Ha rogue lettél, vállald hogy lelőnek, akár más magyarok is. Sosem értettem, miért kéne ignorálnom a manhuntos embereket csak azért, mert HUN tagjuk van. Nekem meg nincs. Ha nem szólalok meg ingame chat nem is tudják rólam, hogy az vagyok és lelőnek ők is simán. Én sosem számolok azzal rogue-ként, hogy ha magyar jön majd békén hagy. Löjjön csak. ez a dolga, ha rugót lát, nincs ok rossz megjegyzésre, nem tetszésre
-
NomadND1
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #19917 üzenetére
Ja, meg nomád cucc dögivel
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #19919 üzenetére
110/230/15 még gyúrnom kell,csak már se időm, se kedvem, talán majd a dlc-vel motiváltabb leszek
Illetve ha haverral megyek, akkor ő mindig rossz párosításban van... lehet ez ellen tenni valamit? -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #19921 üzenetére
"hátulról tarkonlövő híró" Mintha már láttam volna ilyen a sportboltal szemben lévő kimentèsnél.
-
bombibmw
veterán
válasz
Snip3r_HUN #19921 üzenetére
Jah.
Nem bírtam velük egyedül. -
bombibmw
veterán
válasz
Snip3r_HUN #19919 üzenetére
Én elmegyek 200k szívóssággal 4-ig is, csak a kimentés lesz gázos, főleg mostanában, amikor nyolcasával rugózgatnak a gyökerek, de a kimentésre mindig odaérnek valahogy, ott meg már kevés bármennyi szívósság.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #19917 üzenetére
Én néha benézek, de a sima dz1-ben is irreálisan erősek még a lilák is. mindenki 32-es köpni-nyelni nem tudok. Régen hoztam ki dobozt, szereztem supply-t. Egyszer ultra bátor voltam levágtam egy kötelet és elszaladtam a zsákmánnyal, de most a mentőhelyig nem jutok el... Valami véget ért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-roller topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest