- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #22788 üzenetére
Hú B+ az te VÓÓÓÓtá?
Meddig van leállás? Ma még nem lőttem le senkit.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22781 üzenetére
"Október végén meg átvándorolok Battlefield 1-be."
Sokan lesznek így, mondjuk azt nem tudom, hogy ott meg lesz-e oldva a cheater védelem, mert ha nem, akkor sok értelmét nem látom, mert kb ugyanaz lesz rövid időn belül. Sajnos látni kell, hogy sokan vannak minuszos erkölcsi és morális értékrenddel ellátva, vagy ha tömegében kevesebben is, de annál többet rombolnak.
Nem beszélve a fejlesztők impotenciájáról ebben a témában. -
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22778 üzenetére
Changelog:
-Fixed a bug where daily missions would reset after re-logging back into the game, allowing them to be completed multiple times.Ezt mondjuk nem értem, van még értelme a napikat csinálni? Mivel PhC-re a legjobb a Lexington Heroic, legalább annyit ad, mint a Kihívás napi, és még cucc is eshet normális, időben meg a legjobb.
Vagy ez a HVT-re is érvényes volt? Mondjuk azért a csoda magányos csillagért se nagyon érte meg az intelt gyűjteni. -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #22762 üzenetére
"superman(ek) jelmondata ilyenkor 99.9%-ban : “Cука блять” Bolon vagy besírtam!
-
Anonymus23
veterán
válasz
Hagyjad már.
Tegnap rájöttem, hogy miért is van ennyi tizenéves a játékban, és miért nem hatja meg, hogy ha bannolják, és nem számít az a 8-12eFT.
UG-ban tegnap összedobott bennünket a gép egy magyar gyerekkel, és mondja, hogy van ingyenes módszer a season passra.Kérdezem, mi van?
Mondja, hogy G2A, ja mondom ismerem, de az mitől ingyenes? Mondja, hogy vásárlás után vissza kell vonni, és visszajön a zsé...
De mondom, ez lopás, mire a gyerkőc, de hát van neki sok kódja, fel se tűnik neki
Erre már nem tudtam mit mondani.Én hülye meg úgy vagyok vele, hogy csak vigyáz az accjára, mert hát össze van gyűjtve X db AAA-s játék, és hát nem akarja, hogy a végén egy acc ban-t is összeszedjen vagy ilyesmi. Errefel megoldják. Mentségére legyen szólva a gyerek nem csítelt, de ha így kezelik a pénzügyi oldalát ennek, akkor az azért nem piskóta.
Szóval bannolják ezeket az orosz palántákat, de már "vett" vagy 2-3 másik kódot, 5 perc alatt beregisztrálja másik accra, és már mehet is tovább
-
RazoR
veterán
válasz
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22759 üzenetére
Ehhh, nincs igazad, mert a kimeneti seb mindig nagyobb mint a bemeneti.
Szóval direkt hátulról lőnek.
És sokan teflon/titán/urán/kriptonit bevonatú lőszerrel lőnek, mert akkorát üt -
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22759 üzenetére
De ha a tarkón megy be a golyó, akkor az arcon jön ki és ahol kijön mindíg az a csúnyább...
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #22748 üzenetére
Mi az a pvp
-
axlfsi
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22742 üzenetére
Igen, mobokra (is). Igazából, ez a szám még a földalatti lőtérről van, amikor teszteltem, hogy mit tud.
... de PvP-re is kevés így (szerintem). -
válasz
Grat!
DE-hez reckless melleny + taska, mely 14%-al noveli a kepzettsegerot. En igy hasznalom.
Arnikusz : ug
-
arnikusz
veterán
válasz
Akkor jól zárult/kezdődött a napod.
Reckless mellény és Savage kesztyű hol eshet a legnagyobb valószínűséggel?
Köszönöm.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #22740 üzenetére
Én elbuktam mert leugrás utàn beragadt a karakterem egy homokzsákon vagy min.
Pedig már csak 1perc volt hátra kb
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22744 üzenetére
Ahogy ti toljátok, nulláról 40-ig szerintem egy konkrét nap
Nekem a karaktereken 99-40- az utolsó kettőn meg 20-30-as szitneken vannak, úgy, hogy alíg játszottam.
Egy erős csapatban az első 30 szint az szerintem max 1-2 óra, de utána is megy felfelé, főleg ha rugó kill, vagy rugózás megy.Persze minél többet hal az ember, annál több a bukó.
-
Csabee86
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #22611 üzenetére
Szia.
Mennyi idő alatt érted el a 40-es szintet?
-
axlfsi
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22729 üzenetére
Hat ez az! Nekem is osszejott egy DE szett ... es bevallom, mar nem is tudom mivel lottem, talan first wave M1A, critelt is szepen (pulse nelkul megvolt a 128ezer/loves), de nem talaltam eleg hatekonynak (vagy csak en benaztam). Parszor nekimentem direkt egy csoportnak, de volt, hogy 1vs1 is kiprobaltam ... tobb loves is kellett vagy eleg sem volt es en fekudtem.
Szoval, ezert kerdeztem, hogy vajon tenyleg ossze lehet-e rakni egy izmos, hatekony PvP szettet ebbol a DedEye-bol... -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #22733 üzenetére
-
axlfsi
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22723 üzenetére
Hm, csak kivancsisagbol: melyik fegyoval, mennyit kritel a 4 deadeye-jal a karaktered? Probalkoztam vele, de elso blikkre, nekem nem jott igazan be...
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #22723 üzenetére
Én tudom, szinte mindig egyedül megyek be, aztán rámcsatlakoznak max
(Ha úgy nézed, a srác 1 vs 1-ben lelőtt)
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #22700 üzenetére
Ugyan ilyen talentes ACR-rem van főkarin pve-re, nagyon szeretem, nagyon jó AR.
-
bombibmw
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22700 üzenetére
Bemákoltad, vagy kalibráltak?
Én kipróbáltam az ACR-t, de közelében se volt a PP-nek és az MP7-nek sem.
Próbáltad már?Ha már írtam ide, akkor megemlíteném azt a mocskot is, aki egy lövéssel ölt meg mindenkit és közben teleportálgatott mindenhova, ahol ügynök volt és puff, aztán mikor lelőttük a fél életét, huss és már ott sem volt.
Természetesen Manhunt lett és gondolom, ki is töltötte az időt.
Tehát vannak még csalók bőven.
Reportolva lett.
Remélem, hogy leszárad a keze a mocsoknak. -
válasz
Snip3r_HUN #22688 üzenetére
Mekkorat sebzel playerre?
-
vegitossj7
addikt
válasz
Snip3r_HUN #22683 üzenetére
A fejlesztők szerint is egy kalap szar a játék, a DZ egy hiba volt, a balance és a tweakek pedig hiányoznak...
Hamish aszonta hagyjuk a játékot a francba, de jöjjünk vissza, mikor jó lesz...Persze semmilyen tervet nem mondtak, "We are aware of it"... Mondják azok, akik kliens oldalra tették a napikat, amit kiadtak eddig mindig bugos volt és egy mobiljátékfejlesztő az Economy manager.... A programozásról meg ne is beszéljünk.
Szerintem nem szarják le najó, az elmúlt 1,5 hónapban igen, egyszerűen nem értenek hozzá. Túl sok ez nekik. Nemhogymég élvezetessé tenni, az alapoknál buknak meg. Én a Massive-tól nem várok már semmit, az Ubi-nak a dolga hogy szétcsapjon köztük. Valamit látnak ők amit mi nem...
(#22684) norti: Az a Wildlands már most bukta, de lehet ez jobban ösztönzi később a fejlesztőket, mint hogy 10000%-s siker lesz (R6:Siege), akármennyire is elrontják. Toltam nemrég a For Honorral, az még okésnak tűnik, jól optimalizált, érdekes harcrendszerrel, mocsok jó animációkkal. Letisztultabb mint a Division, még így a megjelenés előtt jóval Pre-Alpha-ként. Tudják Ubinál hogy kell játékot csinálni, csak valami mindig hiányzik belőlük, hogy egy Witcher szintű minőséget tegyenek le az asztalra...
-
válasz
Snip3r_HUN #22683 üzenetére
Talán szeptemberig kipofozzák, mert ha következő DLC-ig nem sikerül nekik, akkor nem nagyon fogja azt már senki sem megvenni (akinek nincs SP). Úgyhogy szerintem érzik, hogy baj van, nagyon. Aztán meglátjuk, mit alkotnak.
Nagy válságban van a játékfejlesztő ipar, látszik ez pl. a No Man's Sky-on is, meg egy-két olyan címen, ami tele van ötlettel, de a piacon nincs hozzá elég olyan fejlesztő, akik meg is tudják valósítani az ígéreteket.
Meg az is baj, hogy a nagy kiadók promóznak minden ígéretet kész tényként, aztán a fejlesztők nem bírnak lépést tartani. Lásd még Wildlands, ami az első videók alapján Divisionhöz hasonló nagy durranásnak nézett ki, most meg már a karakter kinézettel próbálják eladni, miközben a játék elég ocsmány és unalmas az alphák alapján. -
válasz
Snip3r_HUN #22670 üzenetére
Deadeye csak pvpre jo. Probald ki hogy melle nem vegsot, hanem vadasz hitet vagy blindet raksz.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22674 üzenetére
Na az szép kis tár.
Craftoltad vagy esett valahol? -
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22670 üzenetére
Nem rossz.
És hatékonyabb mint az eddigi szettek? Milyen feelingje van?(#22671) Anfänger
De amit magán hord, az nem a tatyóban van... (58+9=67)
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22667 üzenetére
3 hét szabi
Az komoly...
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22663 üzenetére
Ja hogy szabi...Akkor OK
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22663 üzenetére
Egyedül nyomtad, vagy segített valaki?
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22660 üzenetére
Nekem is tervben van...
-
vegitossj7
addikt
válasz
Snip3r_HUN #22640 üzenetére
Ha már az Ubi tulajdonában van a Battleye, ide is beférne idővel.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Snip3r_HUN #22638 üzenetére
Hát na, elrontani nem fognak semmit se ezzel!
-
arnikusz
veterán
válasz
Gratula, na látod megy ez neked, nálam biztos jobban.
De tessék csipkedni a a másik karaktert is mert tegnap én inkább átpakoltam a G36-on kívül mindent a kis karakterre és 20 perc alatt meglett a 12. szint (igaz itt még 20. szint alatt 3-és 10 ezer között van a szint lépés ha jól emlékszem).
Viszont a fegyverfestést csak egyet ad, míg a ruha a másik karakternél is elérhető.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22615 üzenetére
Nekem az utolsóra már 2000 alatti XP elég volt, így egy nehezítés nélküli 2 fázisú hardon rohantam végig, nem is adott semmit sem
-
Anonymus23
veterán
válasz
Grat, akkor megvan a legújabb kitűző is
Te is egy hardot (vagy kihívást) nyomtál le egyedül hozzá?
-
válasz
Snip3r_HUN #22583 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22565 üzenetére
Meglesz hamar neked is.
Egyébként 37. szint után a játék mintha mocskosabban adta volna a dolgokat, lásd a te példádat ez nálam is előjött és néha egyszerűen csak feküdtem, de nem tudom, hogy miért, mert ennyi küldetés után lent mert gondolom te is kivülről fújod a csapdák helyét. -
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22561 üzenetére
Igen, tegnap futottunk pár kör dragont, és meglehetősen jól adta a robbanós lőszerrel, persze, amikor nem felejtettem el lerakni a smart covert. Ezzel az értékkel majdnem fullosak. Viszont a kisebb tálentek nem túl jók, ezért nincs rajta ami plusz időt adna ha jól rémlik, és pl a taktikushoz viszonyítva kb 5-10 másodperccel hamarabb vége a smart covernek, ami nem gond, mert visszatöltött már, csak nem vagyok hozzászokva, és elfelejtem lerakni, mert későn eszmélek..
Meg ha robbanóst használ az ember, akkor érdemes bekapcsolni a Robbantási szakértő és a Láncreakció képességet is.Néztem a tiedet, 5805 a páncél értéked, ami 451-el több mint ami kellene, ha esetleg az egyiknél ennél kevesebb lenne a rollolt, akkor azt még át lehet tenni valami hasznosabb dologra.
A 229-es fegyvereknél a páncéltöréshez 2260 tűzfegyver kell, az éppen megvan. Ha a magasabb tűzfegyver érték tálent kellene akkor van egy másik maszk.
Ha nagyon kellene a magasabb SP (50k), akkor viszont bukom a 229-es fegyverek ilyen tálentjeit, de 204-es fegyvereken viszont minden él, azaz ha van egy jó 204-es fegyver, halál-brutál-páncélrombolás, az mind élni fog rajta, azaz előrébb vagy vele, mint egy 229-es fegyverrel, amin nincs élő tálent.50k feletti SP, de csak 204-es fegyverekkel lesz igazán jó:
Vagy a másik maszkkal feltolom a tűzfegyver értéket, és akkor mennek a nagyobb 229-es tálentek is, kevesebb SP-vel:
Szerintem ez használhatóbbnak tűnik, mert így még lőni is tudok többet. -
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22556 üzenetére
nem kell visszaadni semmit.
Máris kaptam pár jó ötletet, és főleg egy kis indíttatást, hogy végre elővegyem a másik karakteren eltárolt Reclaimer cuccokat, a lenti lett belőle.
A legtöbb az 1-2 rollolás után lett, de volt amire azutolsó már millió felett volt, de azt mérgemben betörtem, mert bár 2-ra adta (SP érték) de keveseltem, majd 10-re sem adott egyáltalán, a másik hasonló megint csak másodikra adott, na ahhoz már nem nyúltam tovább. Így kb 6 milla bánta a mai napi rollolásokat -
Anonymus23
veterán
válasz
Ja
Egy értelmes dolog nem volt benne. Örülök, hogy segíthetem
-
válasz
PVE-re nagyon jó így, én is átöltözöm olyankor 2300 körüli firearms-ra, és úgy 450e szívósság mellett van 40e skill. PVE-re elég.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22554 üzenetére
Tök jó lett, különösen a hátizsák
-
válasz
Snip3r_HUN #22540 üzenetére
Megkerdezhetem, sentry buildban miert nem hasznalsz shotit vagy tavcsovest?
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22536 üzenetére
A srácnak nincs meg a dlc...
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22536 üzenetére
Tegnap mentünk Demmerékkel 3db 3 küldetéses falcon heroicot, 2 reclaimeren kívül csak és kizárólag Firecrest és Blind esett nekem. Semmi más, ja, Demmernek egy törnivaló csapásmérő. Semmi értelmes loot.
De legalább ma meglesz a 40-es szint, 2 vagy 3 küldetés kell még hozzá.Mondjuk ha csak a GS számít, akkor UG tényleg alternatíva, egyébként semmi, legalábbis jelenleg.
Mondjuk esett egy nagy sebzésű, 170%-os HS M1A, de gagyi tálentekkel -
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22530 üzenetére
Én mindig olyat használtam, aminél mindhárom élt, max rollolni kellett a harmadikat. Ha nem volt jó, akkor eladás/törés volt mindig.
Nekem a taktikus karakteren van 26,5k képzettség, jó, az ha feltölt, akkor 53k, és elég jól tartja magát, nem nehéz 10 másodperc alatt 6 millát sebezni a csapatnak. -
TommyS_27
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #22524 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22526 üzenetére
Én pont fordítva gondoltam
, régebben sok DPS buildnál ilyen 15k volt az általános SP, de mostanság látom a 20k környékét. Akkor értem.
(#22527) Raulblanco07
Jogos, de azért az csak mond valamit, hogy a gyereknél volt az első bomba, és 5x kellett neki szólni, hogy nálad van, menni kéne lerakni, errefel elindul a bejárat felé, majd visszajön a smar coverbe és ott ült. Lövése nem volt, hogy mit is kellene csinálni a bombával. Úgy vezette oda az egyik srác, a 3. meg nézte őket, hogy mit is csinálnak, persze hogy feküdt mind a 3 már az első bombánál. -
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22524 üzenetére
Többőtöknél látom, hogy az SP 20 körül van, ez most direkt (trend) vagy ennél a buildnál ez így jött össze?
Tudnál screent berakni, hogy milyen build ez? -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #22517 üzenetére
Erről olvastam, hogy változtatni fognak rajta, mert szerintük sem jó a jelenlegi erőviszony bent.
Azt akarják hogy a DZ legveszélyesebb ellenfelei a játékosok legyenek, ne a mobok.
Mondjuk a régi rendszer sem volt túl jó, még az 1.2 előtti, amikor egyedül bementél egy landmarkra, és belefért egy cigiszünet is 2 mob lelövése között, illetve egy egész landmarkot kiürítettél egyedül 1 tárral.
Az sokkal rosszabb volt, vicc kategória, nagyon gyenge volt minden mob.Jelenlegi egy fokkal jobb, de átestek a túloldalra, kicsit túl erős minden, kicsit gyengíteni kellene rajtuk, hogy többen legyenek fent DZ 3-4-5-6-ba, ne csak 1-2-ben járkáljon a többség, emiatt a rugók is mehetnének az egész pályán mint régen, nem kellene visszamenniük DZ1-2-be ha játékost akarnak látni, így az 1-2 is kicsit nyugisabb hely lehetne. Persze ez csak az én véleményem, aztán a valóságban lehet nem ezt eredményezné a könnyítés.
-
McTomi87
csendes újonc
válasz
Snip3r_HUN #22502 üzenetére
Ez oké
Csak azt nem értem, hogyva kereskefőnép 95000 az alap, nálam pedig 78000 az alap... Ez nem esik le... Plusz ahányszor ránéztem arra fegyverre a kereskedőnél 1 nap alatt, az alap dpse ugrált... 74000-től 95000-ig. Mikor megvettem pont 95000en volt -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #22445 üzenetére
Ez így ebben a formában semmit nem ér.
A kettes szett bónusz 20% armor, ez 893 armor pontosan, szóval kb megspórolod a chesten lévőt, vagy a holsteren lévőt, nekem a chesten és holsteren van extra armor, a kettőhöz már kevés, egyet megspórolva pedig nem ér annyit, mert a chesten raksz be hozzá exotic resistet, jobban jössz ki ha 2-es finalben vagy.
3-as bónusz, 20% exotic resist, ezt most nem tudom eldönteni, hogy 20% vagy jelenlegi x 1,2 de igazából bármelyik az, harmatos. Ha ezt felszereled akkor bukó bármi más szett 4-es bónusza, maga az exotic resist kevés, akár fix 20-at ad rá, kevés a final 50-hez képest, akár x 1,2 mert az lófaszt nem ér a 2-es final measure nélkül, illetve ott az a gond is, hogy a 4. bónusz röhej kategória, és ha hármast feltetted, csak ebből lehet 4-es bónuszod. 5% healt on kill? A nomádon van 20? egy sima vacak kesztyűre vagy armorra 10+-t lehet kapni, ez az 5% röhej. Teljesen meg kellene változtatni ezt a szettet ahhoz hogy életképes legyen. (vagy a final measuret nagyon lenerfelni)
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22432 üzenetére
Az szép, én már 36-os vagyok, de nagyon nyögvenyelősen megy.
Az a jó, hogy kb mindenki rájött már, hogy az összezavart képzettség nélkül elég jól meg lehet csinálni, és így indítják a küldetéseket, és 10000 xp körül ad, ebből már nem is sokat kellene letolni, de néha ez a wipe az bosszantó, főleg ha 1-2 ilyen rusholós miatt megy a levesbe az egész. -
válasz
Snip3r_HUN #22432 üzenetére
Annyira sokat nem kereshettek mert rögtön az elején haltak egyszer minimum 90 mp-es rogue-ként majd utána megint 20 vagy 90 mp-es rogue-ként majd utána szerintem az egyik srácot minimum 4-5 alkalommal lőttük még le.
Szerintem pénzben és xp-ben is jobban jöttek volna ki ha az első összetűzésünk után inkább elmennek npc-ket ölni -
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22420 üzenetére
Jogos, hasonló véleményen vagyok.
A múltkor bebugolt, de érdekesen a 3. fázis végén heriocban nem tudtuk lelőni a lőszeres ládát, hiába mondtam nekik, hogy srácok ammo stash remaining time, egyedül befutottam, kellett volna még 2 mm, de feküdtünk mind és közben lejárt az idő is, és errefel kettőnket visszarakott az utolsó fázis végére, és a bosst le tudtuk ölni. A másik kettő is visszajött de egy picivel később, de ők már nem látták a mobokat, csak mi kettenKaptunk 2 firecrestet a bossért
de ki már nem tudtunk jutni.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #22426 üzenetére
Nem lennék meglepve ha 1.4-re ez olyan 20-30% körül megállna.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22426 üzenetére
Köszönöm arra kíváncsi vagyok.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22417 üzenetére
Van egy halommal, mindig megvettem az aktuálisakat, de ez kb már olyan, mint a 4 karakter, így is csak eggyel játszom. Ötletem lenne, de lehet úgy jár mint a halom Striker/Dead Eye/Reclaimer/Alpha 268-as cuccok, amik a többi karakternél vannak jegelve.
Néha veletek bemegyek a DZ-be, és nézem, hogy hopp már megint rugók lettünk, mert vagy te, vagy gplayers lelő valakit
Én kérem csak ott voltam, igaz utána már lőttem, de csak a levegőbe
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22353 üzenetére
Gondolom ezek a szánalom játékosok, akik azt gondolják, hogy őket csakis csíterek tudják lelőni, és akkor jogosultnak érzik magukat, hogy ők is csíteljenek.
Mondjuk az egész rendszer alapjaiban hibás, szűrje ki az Ubi, ne nekem kelljen már feljelentgetni itt akiről azt gondolom, hogy csaló.
Jó mondjuk ezt is ezerszer kiveséztük már -
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22347 üzenetére
Dead Eye + AUG? Ahhoz egy csipa járt volna nem?
Szerk:
Megírtam korábban, csak kihívtak az irodából, és nem küldtem el...
De akkor már ki kellene próbálni egy csipával is, azzal már one-shotolnád őket, ha nem tudnak közel jönni, akkor még te is túlélheted -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #22347 üzenetére
A Dead eye + aug csak nekem nem logikus, vagy nem is az volt a lényeg hogy logikus legyen?
-
válasz
Snip3r_HUN #22313 üzenetére
elbújt a kis mocsok, csak a fegyvert tartotta előre a csomagtérből
baker_ : Nekem egy olyan hátizsák, ami 14% képzettségerőt ad full életerőn és egy olyan mellény, ami túlgyógyitást ad a gyógyitóképességhez. Így a Booster shotom overhealel. 137/580/45-40 és minden másodlagos talent a cuccokon sticky hatósugár és sebzésre van állítva.
-
válasz
Snip3r_HUN #22309 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22303 üzenetére
Az nem rossz, 2,3 milla.
Akkor nem is mondom, hogy taktikus karakternél volt egy 731-es HP valamelyikből, 220k körül volt a roll, mondom rányomok, és beadott egy 750-es értéket
persze aztán fél millát elvertem egy másik itemnél, hogy ott is 739 helyett nagyobbat adjon, de nem.
De így most már megvan a 737k szívósság
Mondjuk a módosítókon még lehetne nyerni 34 pontot, ha maxosak lennének.A snetry-vel nekem is van egy kisebb problémám:
Van egy majdnem fullos vadász hite kesztyűm, ehhez kellene egy Stamina (a jelenlegin 754) + CHD (21%) + páncéltörős (11%) maxos Sentry térdvédő, de nemhogy maxos nincs, de egyáltalán nincs belőle térdvédőm.
A jelenlegi sentry kesztyű csak 699-es tűzfegyver értékkel rendelkezik...
Vagy jöhetne egy sentry maxos kesztyű is, azért se zajonganékRollolás:
Nekem az volt a tapasztalatom, hogy ha magasabb érték volt, és mindig pl stamninára pörgettem, akkor nem volt hajlandó nagyobbat adni, viszont ilyenkor pl átállítottam tűzfegyverre, és a következő 1-2 rollolásból sok esetben adott nagyobb staminát, van egy jó pár így, amin 750 feletti értékek vannak
Nekem eddig a max az 800k volt, utána már nem foglalkoztam velük. -
válasz
többek között ezért van még mindig 214es sentry térdvédőm.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Akkor jó, nem csak nekem nem akarja adni a hülye újrakalibrálást
2.3 millió nekem is a következő, csak nem akarja rárakni a kesztyűre a CHC-t, pedig ha rárakná godroll lenne a shotis buildemhez
-
Dani79
tag
válasz
Snip3r_HUN #22299 üzenetére
jogos, valamikor régen ugyanez volt D3-ban is aztán egyszer megunták és jött a patch hogy minden eshet mindenhol. még így is soksok kört kell futni mire a legjobb meta cuccot összeszeded és még ráadásul jó rollok is legyenek, viszont mivel esnek sűrűn így lát az ember esélyt arra hogy egyszer csak dob jót is
mert itt ha esik 1-1 HE item akkor sem egyből full rollos, beleunnak az emberek egy idő után -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #22299 üzenetére
Főleg amikor dz6 veremnél 204-es fegyvert dob a boss! Na akkor kikészülök és keresnem kell egy játékost.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #22291 üzenetére
Szép! Balatonon vagyok holnap leszek.
2 napja nem lőttem le játékost. -
ÁDI
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #22287 üzenetére
Alapból értettem...
-
ÁDI
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #22283 üzenetére
Egyébként mekkora a sebzése a 229-es suplusnak? (Csak mert van egy 204-esem 24,3K-val)
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #22283 üzenetére
Csalás! Nálad a láda 1sec alatt nyílik. Láda hack!
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #22270 üzenetére
A taktika összetett dolog. Pálinka sör vagy Rosé Tequila
De megtaláltad a megfelelő szót Improvizálunk!
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22263 üzenetére
+arnikusz
Közben meglett köszi, megcsináltam utána hardon is szólóban. Dobott is valami egészen használható lvl11 snipert. Fent voltam egészen mostanáig, de nincs fent senki más egyenlőre. Olyan fél 10-ig érek rá, negyed óránként felnézek hogy mi a helyzet. Ha valaki jön majd, én group chaten vagyok, nem voip-n. De hallok mindenkit.
-
Anfänger
őstag
válasz
Snip3r_HUN #22208 üzenetére
Igen.Köszi,ezt tudom de sajna tegnap dolga volt a sentry-s havernak.
-
Anfänger
őstag
válasz
Snip3r_HUN #22205 üzenetére
Jó is az,tegnap 3 an bementünk DZ-be,ránk lött egy max 12 nyávogós hanggú kisgyerek
.
Volt úgy,hogy mindhármunkat levitt,pedig nálunk volt egy egy 280K -s DPS-es játékos+ egy 200K-s ,én meg raclaimer cuccal.
Robbanóssal is csak ritkán tudtuk megölni,3- 2-öt mindig megölt közülünk.
Nem sebezte sem a robbanós eléggé ,sem a tüzes löszer. A 2 stiky is csak enyhén,amiböl 1-nek a sebzése eléggé fel volt húzva.
Vagy csalt vagy profi volt. -
TommyS_27
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #22205 üzenetére
Alig várom, hogy meglegyen nekem is a szett. M1A már van félreteve erre a célra, de a deadeye nem akar potyogni. :/
Addig megyek a sentry shoti kombóval PvP-re. -
Anfänger
őstag
válasz
Snip3r_HUN #22200 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Mégha a kérésemnek igazából senki nem tett eleget.
Neked is köszi RECSKA! -
duvi
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #22176 üzenetére
Köszi a képeket! Ha jól sejtem, ezek vannak RECSKÁN is.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22129 üzenetére
-
válasz
Snip3r_HUN #22141 üzenetére
Van egy socom mk20am hidegfeju ingyen talentel.
Olyan surun tudom nyomni a gyogyitast, hogy a boost heal effektje nem jar le. Nagyon jo lett a reclaimer buildem. Csak azzal jatszom mar. Taktikus hiany van mindig, igy ez megoldodott ( okosfedezek es boostheal mellett 240e a dps
)
-
Dani79
tag
válasz
Ezek a supply droppok garantált ilvl229 és ilvl268 itemek?
-
arnikusz
veterán
válasz
Szép napot mindenkinek!
Köszönjük.
Hátha nekem is dod egy jó Sasgot. -
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22121 üzenetére
Kösz az ötletet az SASG-12 shotival kapcsolatban, most délután esett egy 229-es halál-brutál-fogékony
Sokkal jobban adja mint a másik ami volt.
Milyen tárat használsz hozzá? A tied mintha gyorsabban lőtt volna. Nekem most ami volt itt a tatban 23% újratöltés + 104% tárkapacitás. -
válasz
Snip3r_HUN #22118 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #22118 üzenetére
Na ne....
Azt még tegyük hozzá, hogy jött utánunk kb 12 játékos.
(#22120) RECSKA Tényleg baromi jó.
-
válasz
Snip3r_HUN #22115 üzenetére
Igen, kiesett egy 700 feletti healel. Ellenben most a stickyvel szívok, mert 36k elektronikám van, és kellene 42...
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #22108 üzenetére
Azért az szép lett volna
-
válasz
Snip3r_HUN #22092 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #22097 üzenetére
Még mindíg sírok a röhögéstől.
Az a csatakiáltás mindent visz.
-
TTomax
félisten
válasz
Snip3r_HUN #22097 üzenetére
Most supporter játszok overhal/smart cover, 24/7 tudom tolni csak én DZbe nem szeretek bemenni...
-
törölt tag
válasz
Itt szeretném megjegyezni, hogy bombi miatt volt.
Ui: továbbá a kép szerzői jogokat sért. -
TTomax
félisten
válasz
Áhh most buktam el egy hard 3phase végén mert az egész csapat feküdt mire összeszedtem öket lejárt a timer.... randomokkal kész kínszenvedés,skippelés nem megy megállnak harcolni,nekem nagyobb dpsem van 45K electricssel.... áhhh.... ott vannak a skillek nem képesek elnyomni, a pulse nem megy időben,tartogatják...kaját nem eszik senki...
Ha supply kilövése van 10böl 9szer nekem kell odajutni megcsinálni mert egyszerűen nem jut el a játékosok nagy részének a tudatáig hogy időre megy... -
Lefty
addikt
válasz
Snip3r_HUN #22076 üzenetére
Nem ertem komolyan, minek lehet div techet mas alapanyagra forgatni ha nincs bp? Majdnem mindenem cap-en van mar, semmit nem lehet craftolni. Vagy elkezdem esz nelkul a ruhamodokat gyartani, hogy max ertekes legyen mind.
-
válasz
Snip3r_HUN #22079 üzenetére
Tegnap este bementünk DZ-be. Demmer, Breto, Torushi, én.
Jött 4 játékos, incselkedtek, majd elkezdtek lőni...
Nagyon erősek voltak, a fiúkat sajnos le tudták lőni, valamelyik "okosságot" is használt, kemény 10 perc volt.
Nálam 9/9 volt a cuccok száma, és a reclaimer dps support karit 4-en nem tudták lelőni. Mi kb 4x öltünk belőlük, de mindig visszajöttek, a csapat nagyon keveset sebzett rájuk, ellenben a sticky-t nem szerették.Jók ezek a tank karakterek, eléggé lelőlehetlennek éreztem magam tegnap. Okosfedezék nem volt. 600 szívósság 75% páncél. Éjszaka bementem ezután még egy kicsit a sentry shotgun karival, de az nem adta... Így Deadeye karit konfolom majd ma PVP-re.
-
törölt tag
válasz
Sniper 9.30-10 körül jövök! Hidegélelmet vegyél magadhoz mert csúszni fog az ebéd.
-
törölt tag
válasz
Azt a korànkelő mindenedet.
#22072 RECSKA! Kihagytad, hogy " á..szar ez a játék" -
-=Jam=-
őstag
válasz
Snip3r_HUN #22068 üzenetére
Demmer a DZ-be? Mintha azt mondta volna, hogy oda nem megy többet
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #22040 üzenetére
9 körül leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kompakt vízhűtés
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest