- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefty
addikt
Szerintem foleg a pvp-t akartak balanszolni, hogy ne legyen ez a sok szar, hogy robbano + M44, meg mindenkinek cap-en a crit chance. Ne legyenek annyira egy oldalu harcok. Azert az uj gs szinttel kaptak annyi buffot a cuccok, hogy ossze lehet azert rakni rendes build-et.
Bar az uj setek engem annyira nem gyoztek meg, a ket final measure kotelezo szamomra, melle meg a maradek 4et nehez kitalalni hogy legyen.
-
kiezTe90
senior tag
Szerintem is problémás lesz. Meg ez a striker/sentry nerf...Nekem még mindig érdekes hogy ebbe a játékba úgy kell mindent csinálni, ahogy azt a fejlesztők elképzelik. Na mindegy is igazából.
Azért szerintem a falcon heroic fokozaton a shotisok már akkor lefognak lőni mikor még csak futnak be az utcáról.
Tuti sírógörcsöt fogok kapni. -
Dani79
tag
Nincs ebben semmi meglepő... sokan csalással szereztek HE itemeket...
ugyanaz a szitu mint D3-nál csak ott az AH manipulátoroknak volt fullos gearjük
Blizzard ugyanígy oldottam meg, megjegyzem tök korrekt módon.
Ott is a setek retroaktív változnak, viszont a legend és egyéb itemek nem, azoknál újra kell lootolni, és az aktuális patch után a régi item xart sem ér. Ez egy teljesen jó és tiszta megoldás.
Az új itemeket persze sokkal könnyebb kifarmolni mint az előtte esetteket.
Ok sok embernek egy bosszúság főleg aki csalás nélkül noliferkedte ki a geart, de az újat viszont sokkal könnyebb, és aki csalt annak is ugyanannyi az esélye a jó lootra.
D3nál az első kieg gyakorlatilag resetelte a játékot, és jót is tett neki, és itt ez van/lesz -
pont a fordítottja, elsőre bugnak nézem.
valószínűleg azzal, hogy kiemelték a +mod slotot a major rerollolható bónuszok közül, és rögzítették, megváltozott a domain modell is, és/vagy módosulhatott a gear konfigurációs paraméter lista. aki feltöltötte, összekeverhetett két értéket. szvsz bug, mindenesetre érdekes, hogy nem jött ki a teszteken.
-
Raulblanco07
aktív tag
Kesztyűre még mod slotot sem tettek, szóval az sem lehet mint az armoron.
Ott ugye 3 main volt eddig, amiből többnyire egyik sem volt gear mod slot nálam.
Az új verzióban elvileg 2 fix mod slot van, szóval ott az ember hiányolni fog 3-ból 2 statot amiből mod slot lesz, hacsak nem buffoltak és a 3 main mellé tették be pluszba a 2 mod slotot, de ezt kétlem.Kesztyűhöz elvileg nem nyúltak, és mindenki tudja hogy ott crit chance, crit damage, fegyver bónusz dmg kell, és van, szóval ezt silent nerfben lehetetlen kivitelezni, nem olyan mint a crit cap amit meg kell mérni hogy észrevedd, és tesztelni kell, ez ott lesz mindenki szeme előtt azonnal, sima bug.
Duvi
Köszi a képeket, érdekes hogy tettek be maxos GS blueprinteket. -
Raulblanco07
aktív tag
1 olyan lehetőség van, amikor nem a Te hibád, ha éppen a nyakadba kapsz egy csapatot akik szervert váltottak és pont ott azon a ponton, de erre nyilván kevés az esély, kb 1-2 alkalom volt eddig össz vissz a hónapok alatt, hogy szerver váltásnál azonnal játékost láttam.
Ha futsz egy hóviharban, és hátba tudnak lőni, úgy hogy ne tudj reagálni rá, akkor többen vannak és kibaszott közel vannak. Ha ilyen közel jutnak, úgy hogy nem veszed észre, az a Te hibád, ezen nincs mit szépíteni.
A hóvihar szerintem nekik is volt, ők mégis láttak téged, szóval ezt kifogásként bocs, ha nem tartom jónak -
sith7
félisten
A rugókat piros b@szott nagy halálfej jelzi a térképen/radaron folyamatosan, és igen, mint írtam korábban, van, hogy rá se nézek a térképre/radarra, mert már nincs rá energiám
Múltkor már felpakoltunk szépen a helire, verőfényes napsütés volt, egyszer csak látom, jön egy csapat lila mob, na mondom sticky - t nekik, el is dőltek, mint a rohadt nád, megfordulok, és látom, hogy 4 rugó mászik fel a ládákon felénk ... előtte a lilákkal voltam elfoglalva, szóval nem vettem észre őket.
Ha meg nem volt még rugó, akkor ez van .. pulse - t mi is szoktuk felváltva nyomni kimentés alatt, és ha van játékos ,és észrevesszük akkor figyelünk rá
A kulcsszó: észreveszed, meglátod, vagy nem
-
Anonymus23
veterán
Amikor elmeséled, hogy hány embert öltél le, robbantottál fel az ugyanerről szól. Megteszed, mert megteheted. Szarsz rá, hogy ők szerettek-e volna veled pvpzni vagy nem. A dzben nincsenek szabályok, se keretek, se kötelező erkölcsök, vagy moralitás, mint ahogy másokat megtámadni sem kötelező. Innentől nem értem miről beszélsz a szabályosan alatt.
Ezzel alapvetően egyetértek, sokan nem teszik meg azt, amit a való életben sem tennének meg, és van akinek ez nem akadály. A jelenlegi PvP koncepció nem támogatja ezt, ha valaki komolyan fejlődni akar, akkor lő boldog-boldogtalanra, főleg boldogra (örül, mert esett neki jó loot) akikből boldogtalanok lesznek (nem tudta, hogy neked gyűjtötte a jó lootot).
Azaz aki fejlődni akar gyorsan, akkor vagy levetkőzi a gátlásait, vagy eleve nincs is neki (túl sok).
Pl nekem tegnapra lett meg olyan DPS gearem (még mindig 222-es 262/356/15/75%) amivel már rá lehet menni egy 4-es rugó bandára, és ha nem egyedül teszem ezt meg, akkor 1v1-ben vagy 1v2-ben is van még esélyem (mivel noob vagyok és öreg, persze 1v4-ben semmi).
Mások meg már hetek óta 228-ban rohangálnak, nem irigylem tőlük, de ha valaki fejlődni akar, akkor DZ, mert normális loot csak ott esik, vagy CS+Falcon Challenge, de azt meg csak normális gearrel lehet megcsinálni... Szóval a kör bezárult.
Mondjuk a rugók sem zöld cuccal tele zsákkal szoktak elindulni, hanem amit "összeszednek" útközben, így nekik komoly veszíteni valójuk nincs. XP vagy pénz, esetleg kulcs? Ugyan már a következő manhunttal visszahozzák.Rugózásból nekem normális cucc még sosem esett, nem azért mert nem lehetett volna, hanem mindig később értem oda, és a társak már felszedték a jó cuccot
(#20049) Sárkányvölgy
Viszont amikor már 5x lelőtték, és vitték a jó lootodat, amivel tudtál volna fejlődni, akkor már nem akkora öröm. De fejlődni meg igazán csak ott tudsz, szóval a ritkábban és egyedül játszóknak nem egy álom a DZ, mondom ezt 600+ órával, nem feltétlenül magamról beszélek.
-
Raulblanco07
aktív tag
Igen, ismerem ezt a hülyeségedet is, szerinted a csaló és a rugó egy kategória.
Nem, a rugó, az szabályosan a játék adta lehetőségek szerint játssza a játékot, ahogy a fejlesztők kitalálták és szeretnék, hiszen ebben az irányba tettek változtatásokat annó: rugóként halál kevesebb xp és pénz veszteség, rugó megölése több jutalom, levágható kötél, hosszabb depart time.
A fejlesztők azt szeretnék, hogy legyenek rugók a játékban. Sokan beszariak, félnek xp-t és pénzt veszteni, ezért nem lesznek sosem azok, de legalább sokan ha rugót látnak már rámennek, az is valami. Nem kell mindenkinek rugónak lenni, de ha valaki már rámegy és ha rugót lát megtámadja, azt már értékelem.
Aki rugó, az az égvilágon semmi rosszat nem csinál, csak játssza a játékot ahogy az ki lett találva.A falon keresztül lelövős hacker dolog, ami miatt téged is bannoltak, az nem ez a kategória.
-
TommyS_27
senior tag
Attól még, hogy balf.sz vagy egy játékban a többi embernek nem kell útálnia azt. (Én nem tudok Fifázni mégsem offolom tele baromsággal a Fifa topicot) De azt sem veszed észre, hogy hiába fikázod itt 0-24-ben a játékot így is sokan vannak akik szeretik a hibái ellenére. Már ne is haragudj de nem sok intelligenciára vall az általánosításod miszerint aki pvp-zik az szemét, barom stb.
Szerintem Te egy nagyon toxic emberke vagy és nem veszed észre, hogy magadat járatod le nem a játékot. De egy valamit elértél, kb mindenki hülyének néz.Ui:
Bocsi a többiektől! Nem szeretem az ilyen cicaharcot de ez már kikívánkozott. -
sith7
félisten
hogy az endgame annyiban merül ki, hogy legyél a világ legnagyobb görénye a DZ-ben,
Voltam, vagyok is DZ - ben, de nem azért, hogy görény legyek
Igen, egyetértettem vele, hogy a hátulról való lelövéshez nem kell nagy skill, de ettől még nem ez az endgame a játékban, legalábbis nem mindenkinek, ... nekem tuti nem
-
Raulblanco07
aktív tag
Te vallottad be, hogy egy sráccal mentél, aki csalással gyilkolt, "mert meg akartad érteni miért teszi" persze persze, mikor rugó vagyok én is csak meg akarom érteni miért menekülnek el a játékosok, és nem az ingyen loot kell, ahogyan biztosan neked sem az ingyen credit és ingyen pénz, még a télapóban is hiszek szóval a Te meséd is hihető volt
A fél DZ csalt akkoriban, bementél a sráchoz és mentél vele Te is az ingyen credit és xp miatt.
Aztán persze utána már itt okoskodsz, hogy görények azok akik a szabályokat betartva pvp-znek, de akkor is Te vagy az akit csalás miatt kitiltottak, szóval a görény jelző innen egyedül rád mondható, nem arra aki szabályosan pvp-zik. -
Brownage
tag
Én őszintén drukkolok, hogy az Underground se jöjjön be neked és találj valami másik játékot és végre ne irogass ide, mert ez már full gáz tényleg
De szerintem rajtad kívül mindenki látja, hogy számodra ez egy szar játék és 100% hogy nem is lesz jobb, nem fog a véleményed változni. Egyszerűen annyira ellenszenvvel állsz hozzá minden információhoz, hogy lesüt minden írásodról, hogy nincs az a csoda, hogy egyszer csak számodra jó játékká váljon a játék. nem játszol vele, nem tetszik se a pve, se a pvp, se a loot, se a setek, semmi. De azért reménykedsz? Miben? Egy értelmes ember ennyi szarság negyedénél már rég otthagyta volna az egészet a picsába, de te azért továbbra is erőlködsz. Én komolyan sajnállak, hogy még mindig itt vergődsz. Nem tudom, eldönteni mondjuk, hogy ezt élvezetből teszed-e. Mármint most te így szeretsz idejárni, elolvasgatni a dolgokat, hogy másnak tetszik a játék, és bosszankodni azon, hogy neked meg nem? Aztán bosszúból jól beírni valami negatívumot, hogy ez az ubisoft blabla blabla és utána olvasgatni azt, hogy az emberek egyre inkább kiröhögnek? Hát nem tudom. Fura egy kedvteléseid vannak.
-
a linkelt számítás egy fierce-deadly augot feltételez, maximális alapsebzéssel. nekem közel sincs ilyen augom, szóval semmit nem veszítek. akinek meg van, az meg nyugodtan megnézheti, melyik sebez jobban, ott a lőtér.
mintha ez lenne az első játék, ahol meg kéne tartanom valamilyen felszerelést a későbbi tierekre. micsoda ww1st problem. /sarcasm off -
kiezTe90
senior tag
-
kovimester
aktív tag
Nem hát......
Szeretném (300 órát toltam bele) ezt a játékot még a hibái ellenére is, de eltántorit nagyon sok miden. Most is a Sós Perecen gondolkodok, hogy még meg ére anyit a játék fogok e még vele annyit játszani....
De amikor elinditom a gamet és az fogad, hogy megint játszhatalan a DZ (mert per pill nincs értelmes dolog a játékban csak az de az se) plusz meg az hogy igérgetnek itt füt fát azt DLC elött 2 nappal irkálják hogy ez nem lesz az nem lesz ez számomra vicc..
Lassan a Ubisoft átalakul egy igazi troll csapatá akik csak trolkodni fognak mást nem...
Nagyon kiváncsi leszek erre a DLCre mert eddig nem vagyok elájulva töle, mert a változatos missiok meg a változo "környezet" abbol fog kimerülni, hogy lesz 3-5 közötti "mappa" vagy "környezet" és azok fognak cserélödni (persze itt jó esetben nehezségenként 3-5 nem összesen).De ahogy olvasgatom sok embernek van Sós Perece ugy hogy lesznek itt kommentek, csak azoktl is előre félek mert nagyon sokkan vannak itt akik nagyon elfogultak és csak a pozitiv dolgokat fogják írni, csak azt!
Ugy hogy én szurkolok a Jurkasoftnak, hogy ne cseszék el és jó legyen, nem inkább nagyon jó, de amiket eddig láttam sajnos ez is egy koporsó szegg lesz más nem
U.i.
Ha kérhetem senki ne probálja meg elmgyarázni azt hogy miért jó ugy a DZ ahogy van stb...(#19838) RECSKA:
Persze ez egyértelmű, csak amit írtam is, ömlengések lesznek miért jo stb. -
Raulblanco
aktív tag
-
Raulblanco
aktív tag
Buktam már olyan itemet, amit nagyon sajnáltam, többször is természetesen, viszont olyan item nem létezik, ami miatt szétbaszna az ideg, szerencsére könnyebben veszem az ingame dolgokat, halálokat.
Anonymus.
Nincs kész karakterem, a főkarimra nem tudtam feltenni 4 sentry-t mert nem volt 4 használható sentry ruhám, így 3+3 final és sentryben van jelenleg.
A többi karakterem nem 228-as, mert mindkettőn van 1-2 ruha ami 214-es, nem esett 240-es ami jobb lenne statokban, és összességében megérné lecserélni rá.A belefeccölt időm még prohardver top10-re sem lenne elég, nem hogy ingame rugók között mérve.
Te is 60 órával többet játszottál mint Én, szóval a belefeccölt idő nem annyira mérvadó. -
TommyS_27
senior tag
Biztosan mindenki bukott már el így jó itemet, Én pl egy jó sentry kesztyűt(7%ch chance 40% cdmg meg 500körüli smg dmg)
Ettől függetlenül nem haragszom a komplett rugózni szerető emberekre. Beszoptam ez van. Túl kell lépni ezen, kicsit leszarni a lootvadászatot és inkább élvezni kellene a játékot. Ha nem szórakoztat és csak felkúr akkor meg keresni kell valamit ami kikapcsol hisz az lenne a játék értelme, hogy szórakoztasson. -
Raulblanco
aktív tag
párezer órát ami nem sok mapanság, de annyira nem jön be az aréna féle fps, futsz, lősz, respawn, futsz, lősz, respawn, vagy campels egy sniperrel valahol. ha nincs mit veszíteni amikor meghalsz, akkor oda az élvezet, jobb szeretem a division vagy eve féle rendszert, amikor van tétje annak ha meghalsz.
-
nem az van benne.
LMG : We want that element of suppression; you should stay in cover if you are being shot at by an LMG. Damage to targets out of cover ~ 25% ("in cover" counts even when firing from behind cover)LMG: a fedezékbe kényszerítést akarjuk (mármint kihangsúlyozni); ha egy LMG-vel lőnek rád, fedezékben kellene maradnod. Fedezék nélküli célpontokra +25% körüli (ez ugyanúgy egy tartomány lesz base+rnd módra,mind a headshot a dmrnél, vagy a chc az smgnél, ezért a ~) sebzés. (fedezékben lévőnek számít, ha fedezékből lősz).
-
Garsza
veterán
De mégis akkor mit szeretnél? Azt hogy 1 óra alatt össze ragd a tökéletes geart? És utána mit csinálnál? Jah hogy sírnál mert túl gyor a fejlődés és unalmas mert nincs miért harcolni. És a random hulló cuccokból is lehet tudatosan építkezni. Mert előb vagy utób úgyis esik olyan szet darab ami kell vagy amivel részben elégedett vagy.
-
Anonymus23
veterán
Fogalmam sincs.
Nem erre hajtottam, múlt vasárnap lett meg a 4. karakter 30-as, mondom felöltöztetem taktikusba, ami megmaradt a korábbi szerzeményekből (elég sok taktikust betörtem még az elején, mert akkor még sok értelmét nem láttam, én is a DPS bűvöletében éltem).
Akkor lett valami 300 körüli érték, itt segítettek, hogy mire is kell figyelni, akkor csináltam egy 483-ast, most meg volt még egy kis időm, és ami tényleg gagyi volt azt eladtam, és a kevesebből már könnyebb volt még tovább választani.
Szerintem kb 3 hete kezdtem el nem eladni a 240 alatti taktikus és végső megoldás cuccokat. amikor először hallottam a tank karakterről, a 4+2-es felállásról.
Meg kb 4 milla ment el a kalibrálásra.Van még kicsit feljebb is, de akkor bukom a taktikus 4. szett bónuszt:
-
duvi
nagyúr
Konkrétan M1A-ról van szó. Ehhez kért tanácsokat marilllyo kolléga.
-
arnikusz
veterán
Biztos lesz benne olyan ami rontani fog az összképen.
Mivel megfertőztetek a Season Passt megfogom venni és nézelődtem itt is, meg máshol.
Akinek eddig is tetszett ezután is jól ellesz vele.Pont a Redditen olvastam, hogy egy srác DZ06-ban 4 orosz supply után feküdt a Moboktól, elcsente a lehullott dolgokat és elindult az üldözés egy ideig míg végül ki tudta menteni a következő Augot:
10.7k dmg roll, 24.5% CHC and Deadly/Self-Preserved/Predatory
-
"A Heroic nehézségen és/vagy bizonyos küldetések esetében a mobok is fognak használni spéci lőszert"
citation needed.
arek/skill-up videóiból eddig az az infó jött heroicról, hogy egyedül a mobok száma a különbség a két nehézségi fokozat között, sem a script, nem a nehézségük nem változik.
a speciális lövedék pedig egy választható (sic) direktíva, végképp semmi köze a nehézségi fokozathoz. ha normálon választod ki, normálon is lesz olyan mob, ami azzal fog lőni. -
nekem a többi annyira nem jön be. a legjobb bónusza most a 4es tacticannek van, de ez jobb annál. mondjuk izgalmas lehet, ha 3 ember nyomja blind szet+fegyverrel, az az igazi tömegoszlatás, de a 2es és 3as bónuszok sokkal gyengébbek, mint amit most a sentry és a striker ad.
-
marilllyo
veterán
Amúgy arra jó az lmg-hogy ammót spórolsz. Főleg az M60-assal. A mob dob egy tárnyi lőszert. Sose fogy ki. Dz 1-3ig el lehet a mobokat pucolni vele. Feljebb már necces. Én legalábbis erre használom...
Egy ígéretes 204-es L85-öt dobott a múlt heti Clear Sky...de hagytam a fenébe. Megőrülök egyébként mostanában a dz-től...én nem tudom mit b*sztam el...de mindenkitől mindenhonnan pisztolyt kapok. De még Dz6 O'Rourke is. Fel se veszem már őket. Múltkor is felmentünk DZ6-ba és elindultunk lefelé szépen módszeresen kipucolva mindent. Hát a végén 2 arany és 7 lila lezárt csomagot tettem fel a helire. Ez volt a legértékesebb amit fel tudtam tenni. Lila csomiban legalább van 2-3000 dzpénz.
De tegnap Clear sky is dobott egy duplacsövűt egy pisztolyt meg egy srs-t. Olyan talentekkel kb. hogy képességhasználat után lángost süt...
-
Balika23hun
aktív tag
"De amikor felháborodtok, hogy az ember csal, akkor tapasztaljátok meg azt a szintkülönbséget, ami sokszor megvan ti és az általatok lelőtt emberek között. " Ezt most csak viccnek szántad ugye
Szted komolyan ugyanakkora súlya van annak hogy vki letölt/megvásárol egy csalást amivel tiszteségtelen előnyre tesz szert kvázi 0 energia/tudás befektetéssel, mint annak aki kemény munkával összeszed egy megfelelő ruhát + emellé esetleg érzéke is van a játékhoz. -
Brownage
tag
Egyébként a legviccesebb az egész storyban az, amikor az itteni fórum egyetlen ismert 14 napos bant kapó játékosa te magad vagy. (illetve bocs most tegnap érkezett a srác aki vmiért kapott bant, akkor 2) Úgyhogy pont neked volna okod örülni annak, hogy eddig nem volt perma ban, így megúsztad
De azért csinálj magadból hülyét és szólj be nekik, hogy elsőre miért nem kaptál perma bant. Persze lehet, hogy mind jobban jártunk volna, mert perma ban után hátha nem járkáltál volna már vissza ide
Mint ahogy azóta is beszólsz a rugózásra, tegnap is gplayersnek beszóltál, holott te járkáltál TUDATOSAN csalók társaságában miközben jópofiztál velük és nézted, ahogy az ártatlan playereket öldösik, mr. csendes megfigyelő, ugye...
Erre te ítélsz el másokat, meg szólsz be, mikor fogalmad sincs, hogy ki hogy játszik? Kérésedre meginvitáltalak, megmutattam, hogy mi hogy játszunk. Akkor ment a lelkesedés, hogy majd jönnél máskor is. Akkor TS-en is folyamatosan ment a nagy arcoskodás, meg a 10 éves FPS múltad, meg a pro x ezer óra BF, meg a huu de nagy ember vagy szöveg. Privátban az önkritikád az, hogy biztos gyökérnek tartalak, de azért jaj jöhetnél-e velünk DZ-zni, mert nincs mással. Aztán meg előadod itt a mártírt, meg szarozol mindent.
Aztán meg számonkéred, hogy miért lettél törölve? Lehet kicsit érdemes lenne elgondolkodni a stíluson, nem kéne előadni ezt a nagy hc gamer múltat és mindent szarozni és mindenkinek beszólni, hogy miért osztja meg az élményeit, miért pvpzik, meg ha pvpzik, akkor az egyenesen azt vonja maga után, hogy geci és kempeli a szóló playereket, meg a checkpointot, meg a stb, úgyhogy meg is érdemli, ha jön a gyökér csaló és leoneshootolja a rugókat.
De azért ha már saját magadban felmerül a kérdés és megkérdezed mástól, hogy biztos gyökérnek tart téged az írásaid alapján, akkor az már csak jelent valamit...
-
Anonymus23
veterán
Akkor most törlöm a fele barátlistámat
Ez egy vicc, ha így működik...
Max azt tudom elképzelni, ha játszok is azzal a valakivel.
PL én meg akarnám szívatni itt a társaságot, vennék csitet, majd az egész barátlistát bannolnák???
Ez nem igazán életszerű...
Ez semelyik jogrendszerben sem áll meg. Egyszerűen nem rajtam múlik.
Magam előtt látom, hogy egy amerikai bepereli az ubit, napi 1 milla dolcsi, ha ezért bannolnák. -
Raulblanco07
aktív tag
Talán abban tévedtem hogy volt valami emelkedés a craft alapanyag szükségességén, régen volt már, de lényegtelen, mert közben a farmolt alapanyag sokkal nagyobb mértékben emelkedett, kiszámoltuk többször is, hogy jelenleg kevesebbet kell farmolni az 1.1 előtti állapothoz képest, szóval ez nem vélemény kérdése, hanem színtiszta tény.
Ez inkább olyasmi, amivel a buta embereket könnyű megvezetni, több alapanyag kell a craftoláshoz, lázadjatok! Csak mellé azt kihagyod, hogy a farmolt alapanyag mennyiség sokkal nagyobb arányban nőtt, ezt most sem írtad le, csak uszítasz a negatív részének a kiemelésével. Ennek köze sincs ahhoz amit írtál, illetve de, rád pontosan igaz, téged nem érdekel a tény, csak a saját negatív véleményed.
Részemről befejeztem a témát, próbállak a továbbiakban is ignorálni, és ne írd le negyedjére is holnap, megértettük hogy csökkent a cap.
-
Raulblanco07
aktív tag
A craft receptek "blueprintek" igényei nem változtak, továbbra is annyi mint 1.1 előtt. Az új receptek nagyobb GS-sel természetesen többe kerülnek, ezt max a hülye nem érti, miért.
A hardcapok eddig sem voltak publikusak, attól mert valakik data mining vagy egyéb teszteléssel megtudták, mennyi a crit esély cap, és még esetleg dev részről kaptak rá megerősítést is, még mindig nem publikus adat amit ingame megtalálsz infóként a ruhán vagy help és egyéb infók között, szóval a megváltoztatásuk miért kellene publikus legyen?
Értem igazából, jobb nincs, nincs tele jelenleg exploittal a játék, raktak be valamennyi pve tartalmat, nyilván lesz több idővel, csaló is alig akad, szóval nincs jobb amit bedobhatsz hogy na tessék, utáljátok ti is velem együtt őket ezért meg ezért, így ezt a semmiség vackot kell tolnod, meg persze visszatérsz 1.1 "eeebaszták a craftot is" témádhoz.
-
Raulblanco07
aktív tag
Jah, csak míg az egyik az aktuális ingame élmények, addig Te 2 nap alatt 3x próbáltad bedobni UGYAN AZT, mert az első kettő nem érte el a kívánt világvége hangulatot, nem is szólt senki még másodjára sem "dont feed the troll" alapon, de harmadjára unalmas volt, nem csak szerintem, mivel mások is szóltak, és ha nem szólunk, még jövőhéten is megpróbálod előhozni 15. alkalommal is, hogy ma de szép az idő és egyébként az a rohadt ubi titokban csökkentette a crit esély cap-et, hátha végre valaki öngyilkos lesz emiatt a nagy felháborodásban.
A tied színtiszta játék elleni uszítás, nem elégszel meg azzal hogy te rühelled a játékot, mindenki másnak kötelező.
-
a hiányos patch notes keletkezhet úgy is, hogy pl. a commitnál elfelejtik kitölteni a javításra vonatkozó mezőt, vagy ennek tartalma valahogy elveszik. pl. ha a fix több részből áll, és ezt a mezőt csak az egyik tartalmazza, amit rollbackelnek, és újra beküldéskor már nincs kitöltve.
ezer meg egy hülye oka lehet. de én pl. kézzel is szelektálom, nem kötöm az ügyfél orrára, hogy vannak olyan hibák is, amiket ő nem vesz észre. -
a datamining mindig érdekes, mert olyan dolgokat is lehet találni, amiket a fejlesztők jó okkal (!) direkt módon nem szoktak a játékos orrára kötni. ki lehet persze találni, de pl. loot táblát, súlyokkal sehol sem láttam még changelogban.
btw, nemcsak ez maradt ki a changelogból, hanem más is, ami érdekes lehet:
- 20% elite protection cap
- police-up talent (skill kills have % chance to refill ammo) down to 10% from 25%.
- scavenging buff.lesznek majd (egyszer) új fegyverek is:
HK121 LMG (afaik ez van az egyik teaser videóban is)
SVD marksmen rifle (aka dragunov)
AA12 shotgun (1.3ban várható)
PP19 SMG (aka bizon)
UMP SMG (\o/) -
Lefty
addikt
Azzal szemely szerint nincs bajom, hogy a crit chance cap 60% lett, van afole ertelme huzni? Mar 40-50 korul inkabb a crit damage-re mennek ra, hiaba critelsz ha nem sebez. Amugy meg altalaban minden csapatban van egy fullos taktikus aki tolja a pulse-t, onnantol kezdve meg adott a vrit esely. En inkabb crit damage-re pakolok.
-
Lefty
addikt
Nekem ma volt az elso olyan pillanat, hogy komolyan elgondolkodtam a folytatason.
Van DZ6-ban egy szoba az aluljaroban egy ladaval. Bementunk odaglitchelt a semmibol egy langszoros es azonnal szetegetett. Az osszes lootom a szobaban maradt ugye. Jo ok, nyeltem egyet. Mennek vissza erte es nem engedett be abba a kurva szobaba hanem visszavagott checkpointra minden alkalommal, nem lehetett bemenni. De mar ha a kuszob elott beneztem akkor is. Nem tudom mi a szart tartottak karban ma is 4 oran at, meg a challange clear sky-t se kepesek megcsinalni.
Az armor meg a toughness se er szart se komolyan mondom, dps azt kesz. Annyira rohadtul mindegy hany szazalek az armor meg mennyi eleted van, amit ma is a dz6-os mobok muveltek az kesz.
-
Anonymus23
veterán
Nekem volt egy jó kis MP4 (182-es), amit meghagytam, azzal szépen lehet aratni és vissza is healel.
A többi meg 4+2 Striker+sentry, 3x191+3x214. Jó második fegyverem még nincs, meg fogom nézni, hogy milyen 182-es BP-m van még, és craftolok. Volt anno egy nagyon szuper kis M1A 182-es, de betörtem amikor meglett a 204-es. gyakorlatilag annyi a DMG + HP mint a fő karakteren, mondjuk ez azt is jelenti, hogy nem sok 240-es cuccom van, egyedül a 204-es fegyverek "hiányoznak", de tegnap így is le lettem csíterezve.
Volt egy srác, véletlenül belelőttem, kaptam 20 secet, mondtam neki, hogy sorry-sorry, de elnyomta az ultit és elkezdett lőni, pedig futottam elfelé, azaz nem maradtam ott. Visszafordultam, hogy sorry, don't shoot, errefel csak lő, kb 10 golyóból megfeküdt... Még 1x visszajött, eldobta a seekert és elkezdett lőni, megint 0,5 sec alatt megfeküdt. Én meg szinte nem is sérültem. Szóval vajon mit gondolhatott?
Tegnap volt ugyancsak egy gyerek, aki elkezdett rugózni, lelőtte a társat, és rám is rám támadt, amikor odaértem, ulti be, és lelőttem. Utána meg elkezdett hívogatni a csoportjábaMost bementem a 201+-ba reggel:
Azonnal egy CSÍTER, aha, visszamentem vagy 5-6x, hogy elég videót csináljak, kérdezi tőlem a köcsög, hogy miért megyek vissza, és ott röhög rám, hogy nyugodtan jelentsem le se szarja. Írtam egy szép csíter jelentést az Ubinak, kifejtve a véleményem az anti-cheat tevékenységükről.
Erről kb ennyit... megyek vissza a 200 alá. -
Raulblanco
aktív tag
Miért akarsz lemenni egyébként? DZ 1-2 teljesen játszható, én ma elég sokat voltam bent egyedül taktikus szettben, nulla dps, csak heal és sticky bomba, ha volt rugó akkor azokat, ha nem akkor azok híján játékosokat robbantgattam stickyvel, rá lehet kapni hogy egyszerre 2-3 elfekszik tőle.
Szóval, még ilyen kiherélt karival is teljesen jól elfutkároztam a mobok között, ha valamelyik nagyon idegesített le is lőttem, DZ 1-2 teljesen játszható, mint a régi 161+ DZ5-6, kb olyan erősség, és a loot sem rossz legalább.
Erősebb kari max akkor kell ha felmész a DZ 3-6-ba is, lent el lehet bohóckodni bármivel.
-
Raulblanco
aktív tag
Csak a hat ruhád és a legerősebb fegyvered GS számát add össze, a másik két fegyvert ne, osztod 7-el, megkapod a GS-t ami alapján besorol a különböző bracketekbe.
Ezzel így már nem lehet erősebbként visszamenni gyengéket levadászni, szóval jó megoldás.
Más kérdés, hogy az ingame GS számlálót miért nem írták át, hogy az is e szerint mutassa, ne a mindhárom fegyver szerinti számot. -
duvi
nagyúr
Szerintem menni fog ez egyedül is. Elsőre kicsit váratlanul értek a korlátozások (idő+terület) mert lendületből beleugrottam mint a "domb királya"
Következő nekifutásra szép sorban végigmegyek a szamárlétrán. Az alap napival kezdek és onnan haladok felfelé a heti maxig.
-
ada19
senior tag
Nem hiszem hogy ismét bele kellene menni ebbe a témába. Ha nem tetszik (esetleg ügyetlen vagy hozzá), nem mész be DZ-be. Sírni lehet óraszám, a PvP ilyen lesz mindig is minden játékban - szerencsére. Ez a játék (is) nyújt alternatívát, semmi nem kötelez arra hogy bemenj oda.
(#17396) Htibimor: ne haragudj nem ellened szólt, egyszerűen csak nem értem mit vársz egy olyan zónában ahol engedélyezett (és a játék által támogatott, és talán elvárt) működés hogy más játékosok püföljenek.
-
Raulblanco07
aktív tag
Remélem ésszel csinálják meg, és nem lesz elbaszva hogy sebzés alatt fel sem lehet majd rakni extractra. Vagy FL-ben a bombát sebzés alatt szintén nem lehet feltenni.
1.2-re írja a shoti / sniper 34-es mobok sebzésének csökkentését is, kicsit egyszerűbb lesz a Falcon ezután.
-
"ha ezt nem tudják megoldani akkor valószínűleg az ő megoldásuk penetráns szar"
kb. ezt írta yannick is, csak virágnyelven.a pongyola szóhasználatba beleállni meg csak egy nagyon kicsivel kevésbé néz ki szarul, mint helyesírásba.
futottunk már bele olyan limitációba, hogy ügyféladat lekérdezésnél a select nem hozott vissza 1000 sornál többet.
-
bullshitezni erre elég kemény, tekintve, hogy volt már a maximálisan tárolt tárgyak számának túllépésére visszavezethető problémájuk a játékban. sokan hetekig nem tudtak miatta játszani a karakterükkel, miután teli hátizsákkal hátizsákot cseréltek.
de kurv@ aranyos, amikor valaki (bárki) kívülről megmagyarázza a játék fejlesztőjének, hogyan is működik az a szoftver, amit írt.
fizetős dlc formában meg kijött volna már, ha annyira egyszerű lenne megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest