Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bunfi

    őstag

    válasz Balika23hun #19848 üzenetére

    Ha hinni lehet ennek a számításnak, akkor 5--8%-kal jobb lesz a jelenlegi chc smg, mint a patch utáni. Ez természetesen megint nem kicseszés azokkal, akiknek nem tudták még a patch előtt lecraftolni a godroll AUG-ot.

    A sentry/striker nerf konkrétan pofátlanság. Nem bírják elviselni, hogy te nem úgy játszod a játékot, ahogy ők szeretnék, de ahelyett, hogy alternatívát adnának (amit meg is tettek szerintem, mielőtt meg is nerfelték/késleltették volna - exotic dmg/blind rifle) kényszerítenek és ha nem tetszik akkor a sós krv nénikéd.

    Egyébként annyira ígérték a stash növelést, most meg nagyon hallgatnak róla. Szerintem ez sokmindent elmond a tervezőmérnöki tudásukról... vagy annak hiányáról, hogy ekkora energiába kerül a stashet megnövelni, miközben a szettek száma 12-re (12x6-ra) nő.

    (#19846) sith7
    amit most is meg lehet tenni a gear leépítésével a DZ - ben Persze meg lehet, ha szeretnéd magad szivatni... pakoljál ide, lépj át, pakoljál oda, lépj vissza. Pain in the ass, megint csak a hülye tervezés (tényleg bele kell számítson a stash, TÉNYLEG?) és a mocskoskodás (level 1 pisztoly lowlevel rugózás/fresh30 kari rugózás stb.).

    Én nagyon remélem, hogy működni fog ez a DLC. Ha nem, akkor meg remélem óriási botrány legyen belőle, hogy a nyáladzó sajtóértékelések ellenére megmaradjon az emberek fejében, hogy istenesen elrontották ennek a játéknak az óriási potenciálját és behorpad a Ubi renoméja. Már ha azt lehet még horpasztani :))

    János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

Új hozzászólás Aktív témák