- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
alibiman #51941 üzenetére
Nem app, a Division tracker
A link végére a nevem helyre beírod a tied és már írja is.
De a Uplayben a statisztikánál is benne vannak ezek az adatok. -
-
Bandi821
tag
-
RazoR
veterán
válasz
alibiman #48691 üzenetére
Húha, elég érdekes párhuzamot tudsz vonni dolgok között....
Képzeld, én a "menő csávó" is szoktam tanácsot/segítséget kérni hardver/szoftver gond esetén és sokkal egyszerűbb az adatlapomra hivatkozni, mint leírni, hogy milyen hardverről van szó. A rutinos fórumozóknak is az az első egy kérdés esetén, hogy megnézik a kérdező adatlapját, hogy milyen hardverről is van szó, már ha ki van töltve.
Szinte biztos vagyok abban, hogy a kitöltött adatlapról csak Neked jut eszedbe az, hogy pávázás/nagyzolás... -
válasz
alibiman #48680 üzenetére
A fórumon nem csak a Division topik van.
Rengeteg hardverrel kapcsolatos topik van.
És amik hozzá tartoznak.
Éppen ezért óriási nagy segítség,ha a user-nek ki van töltve az adatlapja.
Felesleges körök futása helyett csak megnézem az adatlapját és tudom mit írjak neki segítségként.Ez nem f@sz méregetés.
Opció amit vagy használsz vagy nem,de érdemes használni. -
TommyS_27
senior tag
válasz
alibiman #48681 üzenetére
Igazad van nem az óraszám a lényeg hanem az, hogy mivel töltötted az idödet. Én a 2500 órámból közel 2000-et a DZ-ben töltöttem PvP-ni. Ezért bátorkodom megkérdöjelezni azt amit irsz.
Csakhogy az alap vitában nem a predatorról volt szó, hanem a ház vs m4-röl szárazon, nem pedig a vérzés okozta sebzésben.
De ha már a predatornál járunk vegyünk egy halál gonosz fogékony M4-et. Kb ugyan ott vagyok mint Te a házzal.
csak messzebbröl is veszélyes vagyok.
De pl egy MDR-el olyat véreztetek rád, hogy medkitet nem tudsz nyomni. Pedig az is AR
-
TommyS_27
senior tag
válasz
alibiman #48677 üzenetére
Az én tapasztalataim meg nem ezt mondják.
de kinek a pap....
Ha már ennyire ragaszkodsz a számokhoz. Szerintem tudom miröl beszélek, van egy kis tapasztalatom már...
-
RazoR
veterán
válasz
alibiman #48675 üzenetére
Akkor először is poén volt, aki érti, érti aki nem az nem.....
Másodszor valóban régebb óta vagyok itt mint Te, de még véletlenül se hidd azt, hogy ettől én különbnek érzem magam bárki másnál itt a fórumon!
Harmadszor, a stílusodon csiszolhatnál egy kicsit, nem vagyunk haverok és nem őriztünk együtt libát, hogy ilyen hangnemben írj, szerintem én nem nyilvánultam meg feléd ilyen stílusban úgyhogy megkérnélek, hogy Te se tedd!!! A hsz-em sem Neked ment válaszként!
Negyedszer, az addig oké, hogy a játékkal kapcsolatban kértél tanácsot, kaptál is, de ez a kinek gyorsabb az ssd-je f@szméregetés már nem egészen a játékkal kapcsolatos...szerintem.
Egyébként ahogy Anonymus is írta, normál felhasználás mellet teljesen mindegy, hogy Sata3 vagy PCI 4X-es az SSD, nincs észrevehető különbség! Béke
-
törölt tag
válasz
alibiman #48653 üzenetére
Alibiman, VTom, köszönöm. Akkor hagyagolom a Bullfrog-ot, s marad Striker mellé is a ház/LVOA-C vagy Light M4
Ajánlott talentek? Csak hogy DZ-ben ne kelljen mindig futni a renegátok elől. A Striker szett még mindig hiányos (térdvédő), de remélem ezen a GE-n ez is orvosolva lesz. S remélem beválik (edig PVE Nomad volt a fő cucc, nemrég óta a Predator-t tesztelgetem)
-
VTom
veterán
válasz
alibiman #48653 üzenetére
Én még 1.6-ban használtam a Bullfrogot, Alpha PvP buildre másodlagos fegyvernek LVOA-C mellé, tárazás és RPM gyorsítással, Responsive és még valmilyen talenttel, már nem emlékszem, talán a minél kevesebb életcsík annál nagyobb sebéssel, nem jut eszembe a neve.
Akkor Last stand-ben elég jól lehetett vele darálni közelről, szinte folyamatosan lőttem vele a tárazás gyorsítás miatt, és a sebzése is eléggé jó volt, plusz ha jól emlékszem, akkor még minden talentet átadtak egymásnak a fegyverek.Azóta a stashben pihen, elég nagy nerfet kapott.
-
atikom
csendes tag
válasz
alibiman #48523 üzenetére
Köszönöm a részletes útmutatást!
Az árok maszk már megvan asszem "csak" 32szer kellett fordulni.
A másik Amherst lakásánál shotizós,fertőzős fejlővős maszk az megállt 21nél,már nem volt hozzá türelmem inkább GE kreditet gyűjtögettem a ládákhoz,majd szépen fokozatosan meglesz valamikor.Azt lehet tudni,hogy a Uplay/Division mennyi netet eszik?
Mert lehet el kell majd utaznom,felraknám a laptopomra a gémet,és mobilnettel használnám,persze még kérdéses,hogy a lapitopi mit szól hozzá.
Ez lenne: Lenovo Yoga 500 (8giga ram,250ssd,I7 6500U,Nvidia Geforce 920M 2giga)
Persze minimum grafikával.Csak,hogy le ne maradjak a hétvégi világeseményekről.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
alibiman #48539 üzenetére
Mi a 300MB/sec az nem mindegy
Nekem egy 512-es M2-es van, az ennyit tud:
Nem szokott a disk miatt droppolni, múltkor valami VGA driver baja volt mikor csinálta. Viszont a szerverek elég lagosak mostanában, van, hogy húzom az egeret, és ilyen ugrálva követi le, marha idegesítő.
-
foxymaxy
senior tag
válasz
alibiman #48292 üzenetére
szvsz ez az "összesküvés elmélet " sántít
már csak a saját nevembe beszélek de én azt vettem észre hogy random dobálja, párnapig taktikus utána heal, aztán meg dps és ezt random váltogatja meg kevergeti
egyszerűen agyf@szt kapok hogy nem tud dobni az öt cf szethez semmit mind az ötből már csak 1db hiányzik és van amelyiket már hónapok óta hajtom és semmi, 3 zsák 1mellény és egy kesztyű hibádzik és a vicc hogy még csak sima szettből sem dob olyat, na itt van az ármánykodás -
xyvalaki
aktív tag
válasz
alibiman #48183 üzenetére
Értem én. Ha pl rá raksz a fegyverre egy Omega hangtompítót meg egy VX távcsövet, akkor egyből felugrik a DPS. Persze ez csak akkor érdekes ha minden lövésed betalál fejre. Amint testre lősz bukta van. Szóval az a DPS abszolút nem minden. Ugyan ez az RMP és a gyorsabb tárazás. A bullfrogból is ki lehet hozni 700 ezer DPS-t ha MINDEN lövésed fejre talál. Skull kesztyűben. A DPS csak az abszolút optimális esetben bevitt sebzés.
-
arnikusz
veterán
válasz
Tegnap mentem egy LS- meccset a 10 ezres Predatorban, külön öröm volt nézni, hogy a bekapott vérzés után bár az ellen leszedett, de ő is elhullott és így kapja az Agent a plussz pontot a halál utáni ölésért és ez megvolt minimum 5 ször.
És az a Predator -10%-al kevesebb chc, de a 136 chd megvan. -
Anonymus23
veterán
válasz
Mivel ki tudod próbálni, így a puding próbája az evés.
Egyébként meg nagyon sokszor bebizonyosodott már, hogy a DPS az nagyon csalóka, rakjál csak be stabilitás+pontosság modokat, meg ilyeneket és lesz csillagászi DPS-ed, csak valós sebzésed nem...
A ragadozónál a lényeg a CHD-s vérzés, ezzel tudsz nyerni vagy veszíteni. -
dvd24
senior tag
válasz
alibiman #48138 üzenetére
Nézzük:
51% CHC (fegyverkiegészítők: 9%, maszk: 4%, kesztyű: 6%, fegyvertok: 4%, modok: 5%, SMG: 23%)
ugyanezek mellé 134% CHD jöhet össze (fegyverkiegészítők: 61%, térdvédő: 8%, hátizsák: 8%, kesztyű: 17%, alap: 25%, fegyver talent: 15%) itt 19%-al számoltam a fegyver kiegeken, mert ennél nagyobbat csak régen lehetett találni, ma már nem.
tehát egy 51 / 134 hozható össze predatoron, a klasszikus 9000 stamina a többi firearms-ra felállással.
ha jól számoltam
-
Anonymus23
veterán
válasz
alibiman #48099 üzenetére
Szerintem simán lag az egész, de lehet valami bug, esetleg tudják ezt bugoltatni.
Nekem pl pont az ellenkező tapasztalat lett ma, kimentésemnél (a legjobb cuccos amit ki akartam vinni az egy Damascus volt) betámadnak hárman, fekszek, ahogy kell PvE Strikerben voltam (a lilás), na mondom végigpróbálom a szetteket, hogy mivel lenne érdemes menni, utoljára hagytam a Ragadozót, mind a 3 meglett vele, még manhunt kill is befigyelt, csuklottak szépen össze ahogy kell. Mint kiderült kis szaros dedósok voltak, az egyik ott kiabált a proxyban, nem értettem, mert nem emberi nyelven tolta.A másik (tényleg csak farmolni mentem be), jöttem mentem, amikor megláttam egy piros cuccot a földön, Ninja Bike, jó mondom új gazdád van, megyek tovább, éppen supply, egyszer csak hátulról elkezdenek lőni ezerrel, meg rugó lett valaki, a szokásos lilás PvE szett, mondom nincs mit veszíteni, fedezékbe mentem + Aljandro, és hadd szóljon, a gyereknek elproccolt az ultija (igaz az enyém is, de megfeküdt, de még odaadta ezeket is, nem értem miért megy bele valaki a harcba ha ilyen cuccai vannak, a nomád kesztyű a kifejezetten jó, magas TF + skill haste van rajta, a többit ugyan pörgetni kell:
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
alibiman #47911 üzenetére
Van alap CHD. Amúgy feltolhatod egészen 135%-ig is. Akkor lesz 51CHC. Módosítónak meg 2% CHD a pulsera.
Más. Az előbb össze akadtunk egy magyar csapattal, akik hátba támadtak minket. Nem az a gond hogy fent vannak a barát listámon. Ami fura volt hogy a nomád térdelésből is felszedte őket, a pajzsost meg nem lehetett sebezni sem. Sem a Predator sem a Striker nem tudott mit kezdeni vele. Hátulról sem. Lehet hogy ekkora lag volt?
-
Anonymus23
veterán
válasz
alibiman #47852 üzenetére
Annyira nem kemény dió ez, keress rá google, teleport, rpm, wallhack meg ami nem feltétlenül egyértelmű, aim.
Százával videók, képek...
Aki még ezek után is azt mondja, hogy tiszta, azt én korruptnak tartom, és itt jön a képbe az Ubi...
Amikor általánosan kell beszélni a problémáról, akkor lehet terelni és elmosni a dolgokat és határokat, de amikor konkrétumok vannak, akkor bizony nehezebb a terelés. Ezért kell néha nevén nevezni a problémát, és a problémás embereket.
Te biztosan nem emlékszel rá, amikor azt a szerencsétlen zenész Ubis kommuniti gyereket élő adásban szekszuálta meg egy csíter, akkor a béna elővett egy fecnit és felírta a nevet
Hét a fél Division közösség rajta röhögött, a másik meg el volt hűlve (még jobban), hogy tényleg ennyire még csak logolás sincs?
Ezért jöttek be az IlllIllillIIil-ek mert nem tudtad beírni a nevét, és ezáltal feljelenteni. Nagy sokára lett belőle a riport lehetőség... Amivel is kb kitörölhetjük, mert semmi sem látszik, hogy történt volna.
Az is igaz, hogy ezután az "incidens" után már csak konzolon volt mindig a közvetítésÉrtem én, hogy ártatlanság vélelme, de Hitlerről sem mondjuk, hogy lehet, hogy ártatlan volt, ott is van némi bizonyíték arra, hogy "nem tisztán játszott"...
-
Anonymus23
veterán
válasz
alibiman #47835 üzenetére
Ezt miattam (is) írta be (meg egy másik posztoló miatt), mert beírtam Legendát meg Afrikant pl, akikre ha rákeresel, akkor százával fogod megtalálni a videókat és képeket róluk, az is tiszta, hogy sokszor volt már bannolva, mivel hol egy plusz "." vagy "_" van a nevében, de a lényeg ugyanaz. De ide lehetne sorolni a BSE klánt is, meg még nagyon sok ismert csalót.
Ki is lett moderálva a hsz-em ott (is)...
Tegnap Skirmishben is volt egy gyerek aki nyilvánvalóan csalt, 2x akadtam össze vele, az elsőnél léptünk, a második alkalommal egy már folyó meccsbe rakott be, ahogy megláttam a nevét már léptem is...
Egyébként nem értem őket, miért nem teszik közzé, hogy mikor mennyit bannolnak, ott a PUBG, folyamatosan jelzik azt a horribilis számot, akiket bannolnak, mégis hatamas népszerűsége van a játéknak, jó persze nem utolsó sorban a kivehető pénz miatt, de akkor is.
A másik inkább az, hogy nagyon sokan vannak azok a játékosok, akik simán lealacsonyodnak arra a szintre, mert azt mondják, hogy csak így lehet érvényesülni, vagy ha a másik is csinálja, akkor nekem is szabad és innentől legális... Dedós és szánalmas egy gondolkodás.
-
Anonymus23
veterán
válasz
alibiman #47645 üzenetére
Ha bemész a DZ-be, akkor bevállalod, hogy PvP rész is van, innentől kezdve benne van, hogy betámadnak, még akkor is, ha annak nem sok értelme van a te szemszögedből, de a másik szemszögéből valami értelme biztosan volt, ha más nem, hát az, hogy unatkozik, vagy éppen így érzi magát a kis világában királynak.
Én is elég sok nagy pontszámú játékost láttam már 96-97-98-as lvl, ami kb azt jelenti, hogy elbukta 99-ről, mert PvP játszik, és valljuk be, nagyon jó tud lenni, még ha bukó is jó párszor, és sokan már csak ezért járnak be, mivel nem akarnak mind a 4 karakterre fullos PvP szettet rakni, főleg mivel már ki lehet maxolni egy jó tálentest, és innentől kezdve már a loot sem annyira életbevágó...
Divtech simán a mobokból is esik annyi, hogy majdnem egyenértékű a kimentett ládákkal...
Én alapvetően PvE beállítottságú vagyok, de én is unom már a DZ-t néha, és kell az adrenalin, mert amikor manhuntként fut az ember és a fél szerver kergeti, az azért ad egy kis löketet
Vagy egy olyan őrült török, mint aki becsatlakozott hozzánk Szombaton amikor Sniperrel mentünk... Sikerült is pár manhuntot leadni. -
Lifer092
senior tag
válasz
alibiman #47645 üzenetére
"... etikai attitűd"
Na, itt olyan pont nincs....
Ez a játék rég nem arról szól, pláne nem a DZ-ben. Akit épp megvertek az iskolában, munkahelyről kirúgták, anyukája nem sütött neki nutellás palacsintát és így tovább, az mind itt éli ki magát, és pont nem fogják szem előtt tartani az etikát. -
Anonymus23
veterán
válasz
alibiman #47444 üzenetére
Tudtommal az ilyen szet bónuszok mind az alap értékekre érvényesülnek, így nem teljesen jogos a felháborodásod.
Ami stackelődött azokat többnyire javították (már ahol tudták)...Én barretet azért nem használok most (de lehet később ez még változik), mert az Ötös bónusz a +5% skill haste +5% skill power az számomra többet ér, mint az 1 képzettség erejéig tartó 10% képzettség.
-
pottyoske197
tag
válasz
alibiman #47181 üzenetére
Akkor egyforma a lootaranyunk nekem sincs Taktikusbol pont a meleny es maszk meg, 73 ladabol nm esett 1 db sem
tobbi mindharom szett megvan, persze vitathato mikkel. a vadaszt es firecrest et mar betorom egybol ami jon, csak ha maxos pancelos nezem meg milyen, este kicsit kiselejteztem ezt a kettot 1-2 itemet meghagytam oltozekenkent.Taktikus mellenyem ahogy elnezem nem is lesz, de hat azt irtatok 5 eleg belole igy barett jo lesz melleje
Ninja bike ugy tudom nem aktivalja a 6 os bonuszt
-
törölt tag
válasz
alibiman #47181 üzenetére
A vadászt milyen séma alapján raktad össze?
Tegnap bekerültem a Hudson-on pár kör erejéig három "-RUS" mellé. Na apám, azok úgy mentek mint a golyó... Az előző eventen is lestem pár összeszokott csapatot, de ezek mindent vittek... Mindnek meg volt a maga dolga, mind mindig ugyanazt a mobot ölte, mintha totál be lett volna gyakorolva minden, semmi felesleges méter vagy mozdulat... Sokszor nem bírtam velük lépést tartani, s mindet egy szó nélkül... Félelmetes volt...
-
Anonymus23
veterán
válasz
alibiman #46974 üzenetére
Nem is kell, a vérzés tol rá akkora sebzést, hogy majdnem egyenértékű lesz a felstackelt Strikerrel, nem utolsó sorban, ha beproccol a többire is, akkor gyakorlatilag 1-2 mobra lőve kivégzed az összest, főleg ha figyelembe veszed, hogy coverből lőve maxos dmg barral csúnya számok lesznek ott is.
Jó lesz a ragadozó tálentes M4 és vissza is fog healelni.
Mindjárt nézem, hogy hogyan tudok, csak a szetitemekre plusz EAD-t és elite sebzést dobni, most nem kell a lila, amúgy is a Legendás Warrenaget a cél 15 perc alatti idővel egyedül. Hősi és Kihíváson kötelező a lila mod, de itt nem.
Nekem van még az előző GE utáni első héten megvehető 266 stamina + 1% CHC-s mod, ott az egyik nekem át van pörgetve tűzfegyverre és ezekkel a modokkal pont 9000 felett van a stamina. -
Anonymus23
veterán
válasz
alibiman #46970 üzenetére
Strikerből van már CF cuccosod?
Pl nem egy valakinek raktunk már össze PvE szettet Ninjával, és a visszajelzés alapján mindenkinek bejött.Ninja
3 Striker (nem baj ha nem mind CF)
1 nomád (15% heal on kill miatt)
1 D3 (15% védelem az elitektől)De függően a többitől a D3 helyett lehet taktikus is (+15% skill haste) vagy esetleg Magányos csillag (+100 lőszer)
Ami fontos:
Mellény: legyen rajta a 6% EAD
Maszk: 2. helyen: 8% EAD, 3. helyen: 12% sebzés eliteken
Térdvédő: 2 helyen jó ha van 4% EAD, de nem gáz ha mégsem, 3. helyen nagyon kell a 16% sebzés eleiteken
Kesztyű: Legyen rajta AR sebzés (Támadás), 8% EAD, a harmadik érzésre ami bejön: CHC, CHD, Skill haste, életerő öléskor gyakorlatilag ami neked jobban adja.
Ha ehhez megvetted a 2 héttel ezelőtti kínálatból a lila módosítókat a 4% elite sebzéssel, az csak hab a tortán.
Viszont a fullos ragadozó is szépen adja igazából, főleg ha a fentiek rá vannak pörgetve. Ott csak a visszaheal az ami nem "automata". Nekem csak DZ-re van egy PvP-s ragadozó, de House-al is szépen osztja a mobokat. Viszont van belőle 4 szettre való mennyiség,
Ki lehetne próbálni, hogy PvE módban lila módosítókkal mit tud, de a striker hasonlóan jó.
Viszont ezzel adtál egy ötletet, warrengate-t lehet megpróbálom ezzel, 10 lövés után ha elkezdi véreztetni a többit, lehet csúnya pusztítást végez. Meg is lesem, hogy hagytam-e PvE jellegű szetitemeket. -
Anonymus23
veterán
válasz
alibiman #46961 üzenetére
Szettfüggő is, hogy miben mész, a fentebb leírt Striker szettben (80% EAD + 58% DOE) megvan 6-7 perc alatt.
Gyakorlatilag úgy ahogy mondod, annyi különbséggel, ha lelövöd a mobokat, akkor ahol a 2 dagi van, a kisebbek nem mennek utánad.
De a fenti szettben akik útba esnek, azokat gyakorlatilag ledarálod. A gond az, amikor elkezdenek bujkálni, erre jó egy sticky, vagy seeker mine. -
sith7
félisten
válasz
alibiman #46961 üzenetére
van róla youtube videó, ahol 2 dagi van ott azokat le kell lőni, az előtte lévőket nem, az utána lévőket igen, mert nem nyílik ki az utolsó kapu
az egyes dagi mellett el lehet futni, ahogy láttad isnem tudom ... nekem gyorsabbnak tűnik, mint a Lex ... ott van 2x liftezés, addig tölt , és a második lift előtt meg sok duma, mire kinyílik az ajtó és kijönnek a mobok.
szerintem egyedül nem kell kínlódni, egy 3-4 - es csapat gyorsan végez, főleg ha full cf - ben vannak
-
válasz
alibiman #46911 üzenetére
Nem rövid a lista.
Fegyver módosítók (távcső+markolat+hangtompító) jelen esetben nagy átlagban 3x19% = 57
(tudjuk lehetne több is)Bővített tár 4%
Halálos fegyver talent 15%
Kesztyűn 17%
Hátizsák 9%
Térdvédő 9%
Teljesítmény módosítók 4x2% = 8%
Sztem vmit kihagytam,de az most nem jut eszembe,késő van már éjszakás után.
-
Anonymus23
veterán
válasz
alibiman #46559 üzenetére
De mi ezzel a gond? Elloptátok előlük a supply-t, revansot vettek, ahogy tudtak.
Ha együtt maradtok akkor lehet, hogy egy jó kis csata alakult volna ki. Így meg egy rögtönzött "manhunt".
Ha nem volt trashtalk meg ilyenek, akkor ez normál játék volt szerintem. A DZ tényleg ilyen, hogy ne mondjam igazuk volt, mert ők voltak ott előbb.
A focimeccses példa ide azért nem jó szerintem, mert független a teljesítménytől bárki belém és beléd köthet és lőhet rád, akár indok nélkül is. Ettől lesz valaki rugó, ez ilyen, nem baj. Ez volna a multiplayer lényege a másik ellen JÁTSZANI. -
xyvalaki
aktív tag
válasz
alibiman #46559 üzenetére
Az elején engem is idegesített. Ma jót nevetek ha tisztán levadásznak. Ugyan ezt teszem én is, és egy idő után te is fogod. A DZ erről szól. Nem gúnyolódok ha lefektetek valakit, de lelkiismeret furdalásom sincs. Ha velem gúnyolódnak, hidegen hagy.
Más. Volt aki egyedül jött négyünkre folyamatosan rugóként. Aztán verte magát hogy milyen szemetek vagyunk hogy 4v1-ben megyünk rá. Na az ilyen is beteg. Volt hogy egyedül maradtam, a többieket leszedték. És baromi szerencsém volt hogy az egész csapatnak ki osztotta a Predator a vérzést. Azok meg azzal jöttek hogy mekkora "predátornoob" vagyok. Nem tudom miért noobozak folyton egyesek ha hasalnak. Azt sem hogy miért veszik a lelkükre ha valakik trágárkodnak. Az csak egy taktika. Felidegesíted magad és meggondolatlanul fogsz harcolni, hogy most aztán megmutatod neki! Szépen bele állsz a Srikerbe vagy a Predatorba és letérdelsz.
Koncentrálj arra amit te csinálsz. A többi zavaró tényezőt meg pattintsd le magadról. Eredményesebb leszel. -
Anonymus23
veterán
válasz
alibiman #46537 üzenetére
Bele akartam azt is rakni, hogy milyen modok milyen lehetőséget adnak, de erre vannak netes adatbázisok is, és nem utolsósorban azok többnyire 1.6-osak, bár ebben tudtommal nincs változás.
Az összefoglalóban is van linkelve pár Gear Cheat, azokat érdemes lehet böngészni. -
törölt tag
-
Anonymus23
veterán
válasz
alibiman #46501 üzenetére
Fordítok
X-boxra van olyan kontrollert kiváltó cuccos, ami gyakorlatilag egy egér, és a klaviatúra WASD + környéke, elég komoly előnyt tud adni azoknak, akik kontroller helyett ezzel nyomják.PC:
Makrózható egerek, elég sok mindent be tudnak rajta állítani, pl egylövetű fegyverrel ismétlő funkció a lövésre, recoil ellentartás stb.Ezek az ilyen hardverhez kötődő "csalások", amolyan pay to win kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hardcore café
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Unigine Superposition Benchmark
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest