Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • alibiman

    aktív tag

    válasz foxymaxy #48289 üzenetére

    Ez talán szerencse kérdése. Mint a lottó. Van, akinek esik bőven, más meg szív. Én az előbbiekhez tartozom, szerencsére. Haverjaim ki is szoktak akadni, ha pl. megyünk egy gyors boss-körre, ami kb. 25-30 perc, egy CF biztosan esik, de inkább kettő, meg valami exo, ami persze általában divtechként végzi. :)

    Most dupla hétvége volt, folyamatosan toltam a kis kariaimmal, gyűjtögettem az echokat, meg telóhívásokat, CF és exo eső volt. CF-ek mind kuka, mert már kész vannak a szettjeim (kivéve a Strikert, mert abból az Istennek se esik kesztyű, na látod! :D ) Érdekes, hogy az exok között volt egész jó Ház meg Megállító is.

    Van itt még valami érdekes. Most lehet, hogy ez "összeesküvéselmélet". Tegnap azzal a karimmal takarítottam a kék izéket, ami elektromos. Taktikus, Firecrest, Rekamié, Végső Megoldás. A fegyverek nagyon nagy százalékában elektromos talentekkel estek. Kompetens, Tehetséges, stb. Annyira, hogy az említett Ház egyik talentje Kompetens volt, mindjárt tekertem rá egy Tehetségest. Kicseréltem a Firecresten a kesztyűt SMGésre és azzal toltam. Ez így nagyon rendesen odab@sz.

    Visszatérve az összeesküvés elméletre. Amikor ráfeküdtem arra, hogy "gyógyis" fegyvereim legyenek (Önnfentartó, Ragadozó, Tartós, stb.) elkezdtek olyanok esni, amin legalább egy ilyen talent volt. Pl. esett olyan M4 (jó, valami 265-ös volt) ami Önfenntartó, Tartós és Ragadozó volt élből.

    Szóval olyan érzésem van, hogy a szoftver mintha figyelné, mire fekszem rá, és próbál olyan cuccokat dobni. talán fókuszálnom kéne a Csapásmérőre. :D De olyan jól elvagyok a Nomáddal, Ragaccsal meg a Taktikussal...

Új hozzászólás Aktív témák