- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
Aktív témák
-
Warp
csendes tag
-
TOZ
addikt
Egy darabig nekem is. Aztan par hete probaltam, es akkor mar nem. (Lehet volt valami update a grubbal vagy a fene tudja, nem igazan figyeltem erre.)
Mondjuk mindegy, recovery lemezeket megkaptam IBM-tol... ha esetleg... bar nem hinnem ;-) foleg miota folyamatosan azt olvasom toled, hogy mennyit kuzdesz a Vistaval ;-) -
-
Charybdis
csendes tag
Tegyél fel Ubuntu 9.04-et. Nekem sikerült első nap elrontanom az oem xp-t, csak azért nem törlöm le még, hátha kell róla vmi program. Minden szart feltettek az előretelepített xp-re, feléről nem tudom micsoda, de azért net folyamatosan kell neki.s,
Ubuntun ugye nincs semmi Lenovo által felrakott szar, mégis minden megy magától, boot 20 másodperc. Én válogatom meg a feltelepített programokat, amik mind ellenőrzött tárolóból jönnek, vírus kizárva (hacsak vki nem tesz vírust a sok ember által ellenőrzött tárolóba, majd én azt nem telepítem fel direkt, admin jelszót megadva előtte). Tisztább, szárazabb érzés
(Ubuntu telepítés + telepítés utáni biztonsági frissítések, szükséges programok letöltése = 30 perc)
-
-
Integra
titán
meg kéne tapizni
végignyálaztam most fél tucat cikket róla és bitang jónak tűnik
dícsérik az új belső szerkezeti kialakítást is, nem kell már a palmrestet szétkapni de a klavit sem kiszedni.
most érezni azt, hogy noha komoly munkagép, komoly teljesítménnyel, a multimédiára igazán figyelmet fordítottak, én eddig pont ezt hiányoltam igazán a komolyabb thinkpadekből. megkell nézni, hogy mi lesz a 2009 q4 lista és mennyiért. -
mdk01
addikt
Mikor én felraktam anno az sp2-őt vistára másnap leszedtem.
Eleinte nem mertem felrakni mikor lelkesen ,hogy frissülne mert ,éreztem hogy nem lesz jó vége.
Aztán elcsábultam és biztam benne...hátha, aztán mint írtam másnap ,mert úgy éreztem hogy instabilabb lett az egész cucc.
Amúgy én a T61-et egy hónapban egyszer ha újraindítottam .Mindig elaltattam és gyorsan már használható is volt. Soha semmi gondom nem volt vele és 1 év után éreztem mikor eladtam hogy talán mintha lassult volna a gép, de még akkor sem raktam volna rá új OS-t. -
Scalpel
senior tag
Free avg hivatalos download (outsourced
). Ezt használom évek óta, mert elég keveset eszik. Annyi, hogy kicsit ki van herélve a teljesverzióhoz képest, nincs antirootkit, meg ilyesmik... de még egy általam írt programot is vírusosnak minősített, heurisztika kicsit érzékeny...
-
Mészike
aktív tag
Nekem is 2 perc kb. De lemérem.
Mondjuk én hibernálom mindíg, csak néha indítom újra.Ellenben egy kérdés: Outlook 2007-et használ valaki? Mitől lehet, hogy jobb oldalt alul, mikor jön egy új levél, akkor megjelent a buborékablakban a feladó, meg a tárgy (vagy ilyesmi). Viszont már pár hónapja az istenért nem akarja ezt a funkciót. Nincs ötlet?
-
Otisz
őstag
fanatikus
Erről jut eszembe.
Még a 90-es évek elején bejött egy új rágógumi. Trident volt a neve.
Kiírtak egy pályázatot, hogy csináljanak hozzá a fiatalok reklámgrafikákat a márka bevezetéséhez.
Adott volt a márkanév, és a szlogen: "Kirobbanó érzés"
Csupa poénos munkákat küldtem be, mivel úgy is tudtam, hogy ott nem fogok nyerni.
Egyiken két ellentétes nemű orrszarvú esett egymásnak félreérthetetlen pózan (a'la doggy style), és alatta szerepelt a "kirobbanó érzés"... -
Otisz
őstag
Na szóval. Egy igen buta memóriacímzési határérték miatt lát csak a 32bites oprendszer pl. 4giga helyett 3giga ramot. Pedig 64gigáig simán látnia kellene...
A PAE-t, vagyis a Physical Address Extensiont kell bekapcsolni, és rögtön látni fogja a 4gigát a 32bites Vista is.Start menü--->futtatás--->beírni hogy CMD, majd pedig BCDEdit /set pae ForceEnable
újraindítás, aztán voilá!Integra: itthon még nem láttam előre telepített 64bites oprendszert, de külhonban igen.
-
Dr. Akula
félisten
Sztem ez az alap hogy bemutatják a hibátlanságot. Főleg egy ilyen prémium kategóriás terméknél (bár mindegyiknél így kéne legyen). Ha lutrit akarok, akkor veszek egy gagyi acert 100k-ért, nem pedig TP-t majd fél milkáért. El tudom képzelni mondjuk egy Rolls-Royce szalonban hogy nem bontja ki az eladó a cuccot...
-
Integra
titán
én egy szóval se mondtam, hogy nem lenne jó
csak azt, hogy összeakadhatnak.
nekem már volt ilyen, igaz, nem thinkpad-del.
ram külön jó, notesz külön jó. kettő együtt kékhalál. kingstontól pont behalt. buffalo lett a jó bele. ilyen a számtech, szar..de mdk01 közben szintén megmondta a tutit
-
rankesz
veterán
Ezt hogy érted?
Power managerbe kell állítania valamit? Én úgy használom hogy amikor lehet akksi ki, amúgy meg 10% körül rádugom és fullra feltöltöm. Mondjuk kb 1.5 hónapja van meg a gép, azóta kb 8 ciklus van benne... Meg ha el akarom adni akkor ha beállítok mondjuk 30-ról 80-ra töltést az mindig +1 ciklus nem? É leendő tulaj meg leszarja hogy Everest szerint 100as az akksi, ha sikszor volt feltöltve? Szerintetek mi az optimális? -
asadasad22
őstag
pont kérdezni akartam, hogy mi ez a t400s. néhány dologban butábbnak tűnik a t400-nál, az ára viszont jóval magasabb, mondhatnám úgy is, hogy érthetetlenül magas. gondolom fő előnye az, hogy vékonyabb/könyebb a simához képest, de az ára az semmiképpen sem barátságos, akárhogy is.. a t400 árát is kicsit sokallom, de ez annak még a duplája.
"Ahogy latom ezt a billzetet mindegyik uj TP megfogja kapni"
ez mért is gond? -
Napfénysüti
nagyúr
Elolvasva a tesztet nem lett rossz ez a T400s. Bár a bill nekem se jön be külsőre a funkciógomboknál, viszont a Displayport és az eSata csati pozitív változás. Elfogadnék egy ilyet de nem cserélném le rá a T400-amat.
Az itthoni árára kíváncsi leszek majd.
Ja és most ezzel tényleg kihal az X300/X301-es széria? -
kerlas
tag
-
^Clown
addikt
Köszi! Ez ugye a next business day garanciát jelenti:
"Description:
This product has a three year special bid warranty and is entitled to on-site repair service Mon-Fri, except holidays, with a next business day response objective. Many parts can also be delivered using the Customer Replaceable Unit (CRU) method. Customer, for regulatory or security issues, does not have to return their defective hard drive. It is the customer's responsibility to destroy or safeke" ?Ennek milyen előnye van a sima garival szemben?
-
BobMaster
senior tag
remélem nem 250e-re számítottál
Bár nem okos lépés, de valahol érthető: a LED-del vékonyabb kijelzőt tudnak csinálni, ha beletennék az antennát, akkor ugyanott tartanának.
Lehet venni Toshiba Portégé A600/R600-at, abban LED-es a kijelző és benne van a 3G. Nomeg optika is.
-
BobMaster
senior tag
Sajnos nem adhatom ki a listát, sorry
a LED-es x200s 425e + ÁFA-tól indul, abba ez fér bele:
Gyártói weboldalFontos, hogy 3G/HSDPA modult nem tudsz beletenni, egyik LED-es x200s-ben sincs se antenna, se SIM slot.
-
BobMaster
senior tag
-
TOZ
addikt
Szerintem nem fogunk olcson/ingyen upgradelni. En szinte biztos nem (nem a linux miatt 8-) ), hanem mert nekem Home van a gephez, radasul, ha jol emlexem nem premium, ami a pletykakban emlitve van.
Mas. Nandival (koszonet) most csekkoltuk a hdd keretet. Egyertelmuen rossz. Szoval csak ovatosan a harmadaron kinalt ebayes cuccokkal. Bar lehet, hogy csak en vagyok peches. -
SNor
tag
Nem is tudom, az ESC, DEL gomb nekem elsőre szimpatikus, érdekes a Caps lock-ba épített led is ha jól látom. Viszont a trackpoint gombjainál az ív!
Egy thinkpadnél... finoman szólva kicsid diszharmonikus. Sebaj WSXGA+ kijelzőt bele!
Szerk: és újra nem elől van a hang ki/bemenet! Juhhé!
-
TOZ
addikt
Hat igen en a Windows rakassal vagyok igy.
Pedig elobb utobb azt kene, hogy berakom a 320-as HDD-t a gepbe es dualbootos rendszert osszeallitom.
Mar csak ki kellene tapasztalni, hogy Vista vagy 7 (de errol mar volt ertekezes nem is olyan regen)...
Bar teljesen elegedett vagyok a Linuxxal, mar el is szoktam a Windows dolgoktol. -
TOZ
addikt
undervolting:
Az megoldhato, hogy ne C2-ben maximalizald a cstate-et ("processor.max_cstate=2"). Ekkor viszont a undervolting mintha nem menne (15Wkorul fogyaszt wifivel). Ha nincs C2 maximalizalas, akkor olyan 12-13W koze megy a fogyasztas (most konkretan neztem, tegnap csak fejbol irtam a szamokat). Viszont akkun hasznalva tenyleg ciripel a CPU. Ez eddig nem igazan tunt fel, mert ha tehetem 220V-re dugom a gepet. Es altalaban tehetem.
Hogy mik vannak... -
fordfairlane
veterán
Megnéztem, de mit kéne látnom? Szinte ugyanaz, mint a régi. Amit most fedeztem fel, az a delete és insert gomb átvariálása. Ugyan a képeken kicsit világosabbnak tűnik a notebook borítása, de ehhez élőben is látni kéne. A képek és a megvilágítás sokat számít, és elképzelhető, hogy pontosan ugyanolyan az anyaga, mint az eddigieknek, csak a képek rosszul sikerültek.
-
TOZ
addikt
Az lesz az 8).
Ubuntun hasznalom. Hogy miert? Be kell vallani, a linux meg benabb energia gazdalkodas teren. Igy minusz nehany watt a procitol (undevolting nelkul bekapcsolt wifivel olyan 16-17 wattot evett a gep, undervoltinggal ez valahol 13-14 kozott van) jo hatassal van az akkus uzemidore (a hat cellas akku nekem wifis netezessel 3 orat siman megy igy) es a cpu homerseklete is. Ehhez meg hozzaadsz egy tpfan-t es baromi csend van... -
evone
őstag
-
Magnat
veterán
Nem az a kérdés, h ate fejedben megfordul-e, ha adott a lehetőség, akkor lesz, aki kihasználja. Nem kell feltétlen az előbbi példát alapul venni, lehet egy kirúgott bosszúszomjas jómunkásember is, akinek a volt végénél Ibm notik vannak ... szép lassan letiltogathatja az összes céges gépet, ami kellemetlen a cégnek, az Ibm-nek, csak a rosszindulatú alkalmazott röhög a markába.(Már ha bemondásra megy, de a jelek szerint mágsem)
-
Avalon
tag
Nem akarlak elkeseríteni, de én már lefutottam ezt a kört. Nekem ugyanolyan aksim van mint neked, 48 Wh maradt benne ( ez a valósággal szerintem annyira nem egyezik, mert max kettő, erősen kímélve két és fél órát bír, bár nekem kicsit magas az alapfogyasztás), az eredeti ugye nekem is ~56. Cycle count 333. Aksira az egy év szól mindenre, kontakthiba, melegedés, ne adj Isten tűzre is, de "természetes" amortizációra nem. Egyszerűen a technológia ilyen. Nem szabad 100%-on tartani, optimális ha 60-80% közt van (mármint ezek a töltési határok, 60-tól tölt, 80-ig. (80 felett ne legyen, és 10% alatt se). Ha 80% felett tartod tartósan, vagy még roszabb, folyamatosan 100%-on, akkor egy év és kuka. Erre garit meg nem adnak, mert nem gyári hiba, vagy bármi ilyesmi, hanem ahogyan írtam is, a technológia ilyen. Én is belefuttam, 10 hónap alatt legyilkoltam az aksimat, most Otisz fórumtársban minden reményem. Megpróbálhatod a garit, de lásd az én példámat, sokat ne reménykedj, de próba szerencse.
-
Kobak77
aktív tag
nem azért írtam, hogy baj lenne, de szerintem azért a tp felhasználók között is a felső 10%-ban lehetsz kb. Ott meg szerintem belefér, hogy garira kicseréljék...
Nekem vmiért a BT döglött meg, úgyhogy majd nekem is mennem kell... de a kora miatt én az akksit már zsebből állom
.
Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Monitor hiba topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fogyjunk le!
- Projektor topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest