- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
asadasad22
őstag
pont kérdezni akartam, hogy mi ez a t400s. néhány dologban butábbnak tűnik a t400-nál, az ára viszont jóval magasabb, mondhatnám úgy is, hogy érthetetlenül magas. gondolom fő előnye az, hogy vékonyabb/könyebb a simához képest, de az ára az semmiképpen sem barátságos, akárhogy is.. a t400 árát is kicsit sokallom, de ez annak még a duplája.
"Ahogy latom ezt a billzetet mindegyik uj TP megfogja kapni"
ez mért is gond? -
asadasad22
őstag
válasz
Dr. Akula #9892 üzenetére
titan quest-el játszottam én is egy 8800gtx-nél valamivel szerényebb kártyán, és azon sem rezzent meg maxon. de laptopon pedig pláne nyilván nem a max grafika lesz a cél. a 8600gt régi viszonylag és valóban nem erős, csak úgy írtam, mint példát, ami alá teljesítményben nem szeretnék menni. manapság nyilván sokkal érdemesebb pl egy 4650/4670 kártyásat venni. egy ilyen kártya fogyasztása még pont nem vészes (28-30 Watt) és 3dmark06-ban 7500 pont körül teljesít, ami egy ilyen kategóriás cucctól elég figyelemreméltó teljesítmény.
-
asadasad22
őstag
válasz
Napfénysüti #9889 üzenetére
sztem főleg böngészés, zene, hd videók, programozás, néha erőforrás igényesebb progik (photoshop, esetleg 3dsmax), és majd ha megjelent, valszeg alkalomadtán egy kis starcraft 2, vagy hasonló visszafogott gépigényű játék
-
asadasad22
őstag
válasz
BobMaster #9884 üzenetére
június 26 a hivatalos dátum ahogy tudom, vagyis 1 héten belül már win7 upgrade-el kell hogy adják. vista premium és aleletti változatokat..
más: van olyan jóféle thinkpad, amiben van egy 8600GT szintű kártya legalább? a T400-at isteníti most mindenki, de az abban lévő erősebb kártya is elég gyengécskének néz ki, pedig nincsenek nagy igényeim.. inkább dell-ben gondolkodok, mert annak azért vannak megfelelő gpu-s gépei az (S)XPS kategóriában, de most hallottam, hogy thinkpad-ekre is hasonlóan jó világgarancia van, mint dell-ekre, így akár ilyesmi is szóbajöhetne (a világgarancia azért fontos kérdés mert kint venném, usa-ban, és itt használnám)
Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged