- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Shadowfax
addikt
válasz
Viktor X #10214 üzenetére
A DVD olvasó felett van egy 2mm-es hézag és a fölötte lévő műanyag szintén benyomódik.
Azért van ott hézag, mert a vastagabb cserélhető Ultrabay-es kütyüknek is kell hely, pl. a DVD olvasót kicseréled vinyóra, akkura, stb. Ez még az ezeréves IBM gépeknél, ahol elérhető volt már ez a fícsőr, így van (pl. A31p).
A csuklótámasz vlsz rosszul van beszerelve, ha csak ráhelyezed a kezed gépelés közben, nem szabad benyomódnia. Persze ha direktben lefelé nyomkodod, naná, hogy enged, mert rugalmas anyagból van.
Egyébként sosem értettem a nyomkodós-nyikorgatós tesztek lényegét. Inkább ejtsd le, ha bekapcsol utána, akkor nyert ügyed van. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Viktor X #9866 üzenetére
Az én T400-amon teljesen normális a bill. Egyáltalán nem hullámzik. Az csak az első szériák problémája volt mert ilyen lyukacsos billel adták a súly miatt. De gondolom a sok reklamáció miatt visszatértek a régire.
Egyébként én akárhogy nézem nem igazán találok hibát a gépben.Egyszerűen imádom. Csak ajánlani tudom.
-
Tim82
félisten
válasz
Viktor X #9866 üzenetére
A billentyűzete kompatibilis a T61 billentyűzetével, az meg jó.
Amúgy kicsit lejjebb (100 hozzászóláson belül) volt szó arról a topikban, hogy a kezdetben forgalomba került T400-ak bill.-je valóban nem volt az igazi, de azóta ez változott.
Szerk.: tévedtem, cirka 200 hozzászóláson belül.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Viktor X #9856 üzenetére
Sztem a drágábbik az régebb óta kint van az oldalon, akkor annyi volt, és azóta se módosítottak rajta. Valszeg az olcsóbbik az utóda, frissített árral, korszerűbb oprendszerrel.
Ennyi pénzért azonban már vehetsz X200-at is, ami ugyanazt tudja csak kisebb, könnyebb méretben; vagy kicsit drágábban X200s-t, ami tovább bírja aksival. Miért pont a T400 kell? Játszani a radeon 3470 is kevés lesz, főleg aksiról.
Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest