Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Shadowfax
addikt
válasz
Viktor X
üzenetére
A DVD olvasó felett van egy 2mm-es hézag és a fölötte lévő műanyag szintén benyomódik.
Azért van ott hézag, mert a vastagabb cserélhető Ultrabay-es kütyüknek is kell hely, pl. a DVD olvasót kicseréled vinyóra, akkura, stb. Ez még az ezeréves IBM gépeknél, ahol elérhető volt már ez a fícsőr, így van (pl. A31p).
A csuklótámasz vlsz rosszul van beszerelve, ha csak ráhelyezed a kezed gépelés közben, nem szabad benyomódnia. Persze ha direktben lefelé nyomkodod, naná, hogy enged, mert rugalmas anyagból van.
Egyébként sosem értettem a nyomkodós-nyikorgatós tesztek lényegét. Inkább ejtsd le, ha bekapcsol utána, akkor nyert ügyed van. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Viktor X
üzenetére
Az én T400-amon teljesen normális a bill. Egyáltalán nem hullámzik. Az csak az első szériák problémája volt mert ilyen lyukacsos billel adták a súly miatt. De gondolom a sok reklamáció miatt visszatértek a régire.
Egyébként én akárhogy nézem nem igazán találok hibát a gépben.
Egyszerűen imádom. Csak ajánlani tudom. 
-
Tim82
félisten
válasz
Viktor X
üzenetére
A billentyűzete kompatibilis a T61 billentyűzetével, az meg jó.
Amúgy kicsit lejjebb (100 hozzászóláson belül) volt szó arról a topikban, hogy a kezdetben forgalomba került T400-ak bill.-je valóban nem volt az igazi, de azóta ez változott.
Szerk.: tévedtem, cirka 200 hozzászóláson belül.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Viktor X
üzenetére
Sztem a drágábbik az régebb óta kint van az oldalon, akkor annyi volt, és azóta se módosítottak rajta. Valszeg az olcsóbbik az utóda, frissített árral, korszerűbb oprendszerrel.
Ennyi pénzért azonban már vehetsz X200-at is, ami ugyanazt tudja csak kisebb, könnyebb méretben; vagy kicsit drágábban X200s-t, ami tovább bírja aksival. Miért pont a T400 kell? Játszani a radeon 3470 is kevés lesz, főleg aksiról.
Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyszerűen imádom. Csak ajánlani tudom.