Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Shadowfax
addikt
válasz
Viktor X
üzenetére
A DVD olvasó felett van egy 2mm-es hézag és a fölötte lévő műanyag szintén benyomódik.
Azért van ott hézag, mert a vastagabb cserélhető Ultrabay-es kütyüknek is kell hely, pl. a DVD olvasót kicseréled vinyóra, akkura, stb. Ez még az ezeréves IBM gépeknél, ahol elérhető volt már ez a fícsőr, így van (pl. A31p).
A csuklótámasz vlsz rosszul van beszerelve, ha csak ráhelyezed a kezed gépelés közben, nem szabad benyomódnia. Persze ha direktben lefelé nyomkodod, naná, hogy enged, mert rugalmas anyagból van.
Egyébként sosem értettem a nyomkodós-nyikorgatós tesztek lényegét. Inkább ejtsd le, ha bekapcsol utána, akkor nyert ügyed van. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Viktor X
üzenetére
Az én T400-amon teljesen normális a bill. Egyáltalán nem hullámzik. Az csak az első szériák problémája volt mert ilyen lyukacsos billel adták a súly miatt. De gondolom a sok reklamáció miatt visszatértek a régire.
Egyébként én akárhogy nézem nem igazán találok hibát a gépben.
Egyszerűen imádom. Csak ajánlani tudom. 
-
Tim82
félisten
válasz
Viktor X
üzenetére
A billentyűzete kompatibilis a T61 billentyűzetével, az meg jó.
Amúgy kicsit lejjebb (100 hozzászóláson belül) volt szó arról a topikban, hogy a kezdetben forgalomba került T400-ak bill.-je valóban nem volt az igazi, de azóta ez változott.
Szerk.: tévedtem, cirka 200 hozzászóláson belül.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Viktor X
üzenetére
Sztem a drágábbik az régebb óta kint van az oldalon, akkor annyi volt, és azóta se módosítottak rajta. Valszeg az olcsóbbik az utóda, frissített árral, korszerűbb oprendszerrel.
Ennyi pénzért azonban már vehetsz X200-at is, ami ugyanazt tudja csak kisebb, könnyebb méretben; vagy kicsit drágábban X200s-t, ami tovább bírja aksival. Miért pont a T400 kell? Játszani a radeon 3470 is kevés lesz, főleg aksiról.
Aktív témák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kuponkunyeráló
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Bluetooth hangszórók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- HP EliteBook G9 845 notebook: AMD Ryzen 7 Pro 6850U, 16GB DRR5, 500GB NVMe SSD, Win11 Pro, garancia
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- MacBook AIR Égkék 13,6 M4 CHIP! 16GB/256GB SSD. Magyar Bill! 2028 Április 28-ig Magyar garancia!
- Asus TUF A15 Gaming! Ryzen 7735HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe Notebook! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyszerűen imádom. Csak ajánlani tudom.