- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
Kobak77 #9526 üzenetére
Azért én elég aggasztónak találom, h csak úgy bemondásra lopottnak lehet könyvelni egy gépet ... árulom pl a gépemet 150k-ért, jön rá egy vevő, 140-ben megállapodunk, tali vhol, a helyszínen még elkezd alkudozni ... én kötöm az ebet, h 140k a vége, nem lesz üzlet, a tag meg azt mondja, na várj csak, potyára eljöttem idáig? Azzal felhívja az Ibm-et és az előtte általam neki elküldött serial alapján simán bemószerolja a gépemet lopottnak, hátha a köv vevő leinformálja és én meg szívjak? Sztem minimum lenne a rendőrségi jegyzőkönyv.
-
-
evone
őstag
válasz
Kobak77 #9458 üzenetére
Nem tudom hogy arule. De azert orulnek neki hogyha esetleg szervizben kicserlnek igy egy ev utan, sztem ez eleg jelentos romlas, 4 ora helett 2 orat tudom effektive hasznalni.
Amugy nem tud valaki valamit arrol hogy lehet-e a Lenovonal upgradelni penz elleneben majd Windows 7re ugy hogy kapjak win7 recovery dvdket?
-
Atikusz
senior tag
-
Atikusz
senior tag
válasz
Kobak77 #9429 üzenetére
nagyon köszönöm. sokat segített. nekem igazából egy teljesen átlagos felhasználásra, netezés, zenehallgatás, szövegszerkesztésre kellene, szerintem ezeket a feltételeket kielégíti. a hordozhatóságra majd figyelek, de ha vigyázz rá az ember, baja nem lehet. ha jövök-megyek haza egyetemről, ennyi lenne a hordozhatóság igazából.
-
SNor
tag
válasz
Kobak77 #8414 üzenetére
Tipp: menj el ide:
Központi szerviz:
IBM Magyarországi Kft.
1117 Budapest Neumann János utca 1.
Tel.: (+36) 1 382 5885
Fax: (+36) 1 382 5501Lehet hogy van akkujuk is, hogy kipróbáld. Ellenkező esetben. A) otthagyod, B) ha tudják milyen alkatrészt kell rendelni, megrendelik. Ha megjött szólnak, és csak akkor kell bevinned a gépet, addig a tied.
-
gecsoz
aktív tag
válasz
Kobak77 #6365 üzenetére
Szerintem pont ezért kerül többe.. mert az olyan kártya, amiben a kártyán van kiképezve a SIM foglalat, meg azok az alkatrészek, amik az új gépekben alapban benne vannak, de az X60 -ban nincs, ezért drágább a kártya is..
Biztosan nem jó a Tiédbe az olcsóbb kártya, mert nem tudod hova tenni a SIM -et!! -
Gondwana
addikt
válasz
Kobak77 #6300 üzenetére
Ebben a gépben a képen látható WAN cuccok elejéről hiányzik egy W a wireless, ami van, az csak a meglévő adaptereken route-olható Wide Area Network, azaz, hogy mehet a net ezeken a protokollokon.
Szerk: látom, erre már rájöttél.
-
-
Dottore
addikt
válasz
Kobak77 #6267 üzenetére
Attól, hogy a Biosban van opció, attól még kiszedhették. Nincs összefüggés a kettő között. Az is lehet, hogy az én módszerem nem működött nálad, bár gyakorlatilag kellett volna.
Szerintem várj egy picit, Shadowfaxnak biztos lesznek ötletei, tapasztaltabb Thinkpad ügyben. -
Dottore
addikt
válasz
Kobak77 #6265 üzenetére
A bluetooth nálam is probléma volt, és a következő alternatív megoldással aktiváltam:
Letöltöttem a bluetooth drivert:
Microsoft Bluetooth Support file for Bluetooth with Enhanced Data Rate
Tetöltöttem a Thinkpad Hotkey drivert:
Hotkey driver for WindowsMost jön az alternatív.
Az ingyenes Universal Extractor kis programmal kicsomagoltam a Thinkpad Hotkey drivert. Kicsimagolás után katt a ..\OSD\F5\TpFnF5.exe fájlon (ez hivatott az FN+F5 bill. kombináció alatt futni) és ha aktiválni szeretnéd a megjelenő ablakban a bluetooth kapcsolatot kéri a drivert. Ekkor megadtam a bluetooth drivert elérési utat, és kész is.
Persze fel is telepítheted a Hotkey drivert (akkor term. az Universal Extractor kihagyható) , én csak azért nem tettem mert szeretem ha nem fut feleslegesen semmi a háttérben, ha pedig be szeretném kapcsolni a bluetooth szolgáltatást akkor csak elindítom a TpFnF5.exe fájlt.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Revolut
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Starlink
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 8 gen i3 TERRA MOBILE 1715, 17.3" FHD
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 VGA,16-64GB RAM/512-1,5TB SSD
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Macbook Pro 13" - 2018 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB - garancia (34)
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged