Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
^Clown
addikt
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
-
^Clown
addikt
Köszi! Ez ugye a next business day garanciát jelenti:
"Description:
This product has a three year special bid warranty and is entitled to on-site repair service Mon-Fri, except holidays, with a next business day response objective. Many parts can also be delivered using the Customer Replaceable Unit (CRU) method. Customer, for regulatory or security issues, does not have to return their defective hard drive. It is the customer's responsibility to destroy or safeke" ?Ennek milyen előnye van a sima garival szemben?
-
^Clown
addikt
Sziasztok! Hol tudom azt ellenőrizni, hogy egy adott gép garanciája érvényesíthető-e hazánkban? Köszönöm előre is

-
^Clown
addikt
Sziasztok! Ugye jól tudom, hogyha egy noti lopott, akkor a Warranty lookup-ba beírva a Type-ot és Serial-t jelezné nekem az IBM rendszere?
-
^Clown
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Arra nekem is fájt a fogam, csak el kéne adnom a mostani notim, ami nem egy egyszerű történet

-
^Clown
addikt
Közben kaptam egy tippet, hogy a T40p-ben valószínűleg ATI Mobility FireGL 9000 van, és nem a sima 9000-es, de lényegtelen az aero szempontjából, mert ez sem tudja (legjobb tudomásom szerint).
Hogy mi a fontosabb? Tudja a noti mind a kettőt, ezért kénytelen leszek várni, amíg felbukkan egy jó példány sajnos... Ha már egy viszonylag komoly összeget elköltök egy használt notira, akkor legalább ezt a két dolgot tudja

A legjobb egy X300-al szerelt T43 lenne, SXGA kijelzővel. Vagy létezik a T4xp sorozatból olyan, ami tudja az aero-t?
-
-
^Clown
addikt
Sziasztok! Ugye jól tudom, hogy az Ati Radeon 9000 64 Mb vga nem tudja az Aero-t sem Vista, sem Win 7 alatt? Köszi!
Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest