Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- uleFone Power
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Mészike
üzenetére
soha sem értettem, hogy miért tart sokaknál 4-5 percbe a boot.
xp, pista, 7, tök mindegy, simán feláll pikkpakk nálam, soha nem volt gond, de még széthullott rendszernél sem. én mindig kikapcsolom, max ha cégben dokkolóból kiveszem, nyomok rá egy undockot mert tárgyalóban felnyitom, de amúgy turn off, turn on.az szerintem okozhat lassulást, ha wifire akar becsatlakozni, és a vírusírtó is hamarabb akar felállni, mint a wifi maga és ha nem áll fel az internet kapcsolat, akkor a vírusírtó a frissítés miatt elkezdi akasztani a bootot egy ideig és aztán kidobja ha letelt x mp..
lassíthat a skype és msn felállás is és minden más, ami azonnali internet kapcsolatot igényel és startupban be van rakva.
azt még nem láttam, hogy lehetne sorrendet állítani, hogy mely alkalmazás hányadiknak álljon fel.. talán ez hasznos lenne, de szerintem ilyen funkció még a 7-ben se lesz
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Arc Raiders
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Revolut
- Amazon
- További aktív témák...
- ThinkPad T580 - i5-8350U I 16GB RAM I 512GB NVMe I 15,6" FHD IPS I WWAN I HUN bill I Foxpost árban!
- Alienware 17r4
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest