- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Mészike #10336 üzenetére
soha sem értettem, hogy miért tart sokaknál 4-5 percbe a boot.
xp, pista, 7, tök mindegy, simán feláll pikkpakk nálam, soha nem volt gond, de még széthullott rendszernél sem. én mindig kikapcsolom, max ha cégben dokkolóból kiveszem, nyomok rá egy undockot mert tárgyalóban felnyitom, de amúgy turn off, turn on.az szerintem okozhat lassulást, ha wifire akar becsatlakozni, és a vírusírtó is hamarabb akar felállni, mint a wifi maga és ha nem áll fel az internet kapcsolat, akkor a vírusírtó a frissítés miatt elkezdi akasztani a bootot egy ideig és aztán kidobja ha letelt x mp..
lassíthat a skype és msn felállás is és minden más, ami azonnali internet kapcsolatot igényel és startupban be van rakva.
azt még nem láttam, hogy lehetne sorrendet állítani, hogy mely alkalmazás hányadiknak álljon fel.. talán ez hasznos lenne, de szerintem ilyen funkció még a 7-ben se lesz
Aktív témák
- Lenovo Ideapad V15 G2 I5-1135G7/20 GB/256 NVMe /14" FULL HD laptop
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/40 GB/256 NVMe /14" FULL HD magyar bill/10 magos
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest