Aktív témák
-
BobChemistry
őstag
XP alól a Rescue and Recovery paranccsal készítettem 3 db DVD-re biztonsági mentést az első nap
ez a gyári biztonsági partíció tartalmáról készít mentést, vagy pedig a már feltelepített és működő (használatba vett) oprendszerről? -
BobChemistry
őstag
válasz
Napfénysüti #10146 üzenetére
én még nem nyúltam bele, minden a gyári állapotban van
most 96 folyamat megy, 872 MB memória -
BobChemistry
őstag
egy kis beszámoló az 1 hete átvett T400-ról:
klaviatúra: nagyon jó, kényelmes, már nagyon megszoktam
kijelző: kis fényerőn is olvasható
hardver: a HDD lehetne gyorsabb (WD 5400 rpm, 160 GB), egyébként jó
portok: plusz 1 USB jól jönne, a D-Sub jó, arra van kötve az asztali monitor (20-as Samsung)
akku: hálózatról megy általában (most is) amikor hazavittem a 7végén, akkor csak gépet cipeltem, 75% töltésnél még elvileg 4 órát bírt volnaami zavar egy kicsit: egy csomó folyamat megy, aminek sztem a felét sem használom
végszó: elégedett vagyok, masszív az egész gép, nem bántam meg (legfeljebb az zavar, h mióta megvettem 10ezerrel lett olcsóbb
)
bátran ajánlom mindenkinek
-
BobChemistry
őstag
átvettem a gépet
az akksit csak simán feltöltöm, semmi formázgatás? -
BobChemistry
őstag
holnap megyek a notiért
azt viszont nem tudom, hogy csak használható 1 partíciót fog létrehozni a rendszer a biztonságin kívül?
-
BobChemistry
őstag
válasz
Napfénysüti #9710 üzenetére
annyit már nem akartam érte kiadni, még sok mindent kell venne ebben a hónapban, így korlátozott volt a keret
-
BobChemistry
őstag
válasz
Napfénysüti #9697 üzenetére
végül is ezt választottam: T400
ha minden jól megy, csütörtökön meg is jön
-
BobChemistry
őstag
válasz
Napfénysüti #9695 üzenetére
tehát nagy valószínűséggel a ma megrendelt gépemben is normális bill. lesz
ez elég örömteli hír -
BobChemistry
őstag
válasz
Napfénysüti #9691 üzenetére
és Te mikor vetted a sajátodat?
-
BobChemistry
őstag
14,1 col esetén nem túl nagy az 1440*900 felbontás?
most egy 20-as TFT-t használok, 1680*1050 felbontás mellett, ennél gondolom "zsúfoltabb" lesz -
BobChemistry
őstag
a switchable graphics ugye csak Vista alatt működik?
mi van akkor ha XP van a gépen?és mennyire erősebb az Ati 3470 mint az Intel 4500HD?
kedden meg kell rendelnem a gépet, és még nem döntöttem...
-
BobChemistry
őstag
-
BobChemistry
őstag
válasz
Napfénysüti #9534 üzenetére
nem tudom, elképzelhető
ami dual VGA-val szerelt az is 300e alatt van (nagyobb HDD-vel és 1440*900 TFT-vel együtt ráadásul) -
BobChemistry
őstag
erről a D-SUB + LCD témáról érdekelne néhány dolog
ha csatlakoztatom a monitort géphez, és átviszem rá a jelet, akkor a felbontás az az LCD-hez fog igazodni (20" 1680*1050) vagy marad 1280*800?
vagy azon lehet állítani? -
BobChemistry
őstag
a T400 6 cellás akksija ugye nem lóg ki a gép alól?
-
BobChemistry
őstag
válasz
fordfairlane #9022 üzenetére
igen, a kamera tényleg nincs benne, de nem is annyira fontos, valamint egy külső kamerának sztem jobb a képe
a súlyt azt nem is néztem, de ha könnyebb az csak jó nekem, mivel naponta kell majd cipelnem -
BobChemistry
őstag
válasz
fordfairlane #9020 üzenetére
hoppá...
ez annyiba kerül mint amit én kinéztem de abban csak int. VGA van, kisebb proci és HDD -
BobChemistry
őstag
Szegeden lehet valahol T400-at kapni?
ahol meg is lehet nézni, mielőtt választ az ember
laptop.hu és notebookstore.hu kiesett -
BobChemistry
őstag
most néztem, hogy a kiszemelt laptop (T400) kijelzője nem LED-es
tényleg annyival kisebb a fogyasztása a LED-es rendszereknek, hogy jelentősen hosszabb így az akkumulátoros üzemidő?
gondolom emellett a kontrasztosabb a kép isegyéb pozitív/negatív vélemény a LED mellett?
Aktív témák
Hirdetés
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Latitude 5550, 15.6" FHD IPS, Ultra 5 135U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vbill, ujjolv, IR kam, gar
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest