- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lionshamlet
senior tag
válasz
animoo #17425 üzenetére
Igen, azt majd a végén ha már megvannak a tényleges háttérképek, illetve nemisbiztos marad a Minimalistic text órája, Eddig Uccwel csináltam, szerintem vmi hasonló lesz most is.
Amúgymeg tetszik a kék szín
Lehet azért mert Színtévesztő vagyok, és látok benne egy kis barnát-sárgát is. -
Adamis
őstag
válasz
animoo #17307 üzenetére
Nem szeretek horgászni...
Na de egy mai tőlem, a koncepció nem sokat változott mostanság, mert megszoktam az elrendezést. Plusz gesztusokkal vezérlem az egész telefont, nem is kell szinte a gomb a Skate-n...
Szerk.: most nézem, valami nem jó... kicsit recések a textúrák. Hmmmm....
-
punky10
addikt
válasz
animoo #17292 üzenetére
Azért qamu "szexis nénis" cuccai ellen is van esélyed:kiteszel a screenre egy galéria-widgettet,és bejelölöd a rólad készült fotókat(ha nincs ilyen a telefonodon,akkor irány a "fészbúk",ott rengeteg trükköt el lehet lesni az önarc és -testkép elkészítéséhez...)
Egy ötlet:tudom nehéz bejelölni egy kategória határait,de nem kellene a minimalt külön kategóriaként kezelni? -
MurdR
veterán
válasz
animoo #15632 üzenetére
Igazából gépet nem használok, nem is használtam még soha életemben photoshopot sem, mindent telefonon keresztül oldok meg, mert annyit dolgozok, hogy egyszerűen nincs kedvem gép elé ülni ha hazaérek, inkább filmet nézek vagy alszok
Igen, tudom hogy nem jó, csak ez egy hirtelen felindulásból elkövetett HS kreáció, hogy lássátok mi az elképzelésem, de végülis úgy látom Neked teljesen átjött hogy mit szeretnék megvalósítani, tehát már megérte bíbelődni.Igen, ez SS Launcher, tetszik, mert pikk-pakk ki lehet írni a kijelzőre akármit parancsikonként, nagyon jól meg lehet(ne) benne csinálni az átfedéseket, milliméterről milliméterre haladva lehet egy kis virtual joy-jal odébb tenni a widgeteket, szövegeket.
Az, hogy egy képet ki kéne tenni, az nagyon jó ötlet, igazából az már megduplázná a szépségérzetet isÉn még arra gondoltam, hogy esetleg valami tintapacát csinálni rá, esetleg egy töltőtollal együtt.
A betűtípusok kivitelezésével gondban vagyok, mert nem találok szép kézírásosat, ami tud ékezetet is. A felső részen azért van más-más, mert már nem is tudom mivel van csinálva, és a fontot nem tudtam kicserélni.
1. Te milyen betűtípust ajánlanál, ami leginkább hasonlít egy régimódi, akár kódex íráshoz is?
2. Melyik programmal írjam ki felülre az időt, dátumot meg akkut? Persze olyan kéne ami kezeli a font csereberét. UCCW nekem valahogy kínai.
3. Időjárásnál mit ajánlasz, higy csináljam, melyik progival, és honnan szedjek le hozzá a témához illő ikonokat? -
-
MurdR
veterán
válasz
animoo #15262 üzenetére
Mondom nem ebbe a topicba szerettem volna.
Na hogy tiszta legyen, a Note2 topicban van egy kis fogszívás a tw testreszabhatósága miatt.
Ezt a HS-t csak azért dobtam össze, hogy lássa a nép, hogy mi mindent össze lehet hozni egy 1 megás launcherrel.
Láttad az eddigi hseimet, kb 2 hónapja próbálgattam a minimalt, aztán rájöttem hogy nekem az nem jó, így jelenlég is kb 40db ikon van kintSzerk.: de most így elgondolkodtam, hogy hogyan lehetne ebből egy szép HSt összehozni
-
Dottore
addikt
válasz
animoo #14560 üzenetére
Kicsit sok, a kevesebb néha több és az elvenni, sosem hozzáadni közhelyek után az arány, az arány, az arány.
Ha már nem vagy rossz, legyél jó.
-
westcoastog
veterán
válasz
animoo #14592 üzenetére
Valamit nézek, csak jó lenne ha megtalálná gps alapján a helyemet és mondjuk időjáráshoz nem salgótarjánt írna, mert az van közelebb hozzám.
(#14593) - = Zk = -
Mondjuk már nekem sem hiányzik...Annyira szar az ace? Nekem sincs acél hardverem de sebesség gondom nemvolt semmivel.
-
qamu74
őstag
-
Illusion1010
senior tag
válasz
animoo #14563 üzenetére
Galaxy Nexus. Slim Bean van rajta, ebben nincs autohide sajnos, emiatt nem akarok cserélni.
Elsőre nem egyszerű, de amint rájössz a logikájára (megnézel pár tutorialt, átolvasol pár topicot) már megy is.
Én most használtam először, kb. 20 perc volt megcsinálni ezt a navbar eltüntetést. Félálomban
-
Illusion1010
senior tag
válasz
animoo #14560 üzenetére
Köszi, sajnos nem az én kreativitásomat dicséri, xda-ról van. Szerintem csak a statusbart tudják a launcherek eltüntetni, én az alsó csíkot akarom ahol a home, back, menu gombok vannak.
Közben sikerült megoldani Taskerrel.
--------------------------------------------------------------
Ez a HS is nagyon jól sikerült, gratula
-
Knife.McL
tag
válasz
animoo #14405 üzenetére
A Theme menüpontban ott az Iconpack. Cserélhetsz teljes packra, plusz válogathatsz, ha valamit másképp akarsz külön adhatsz egy programnak is. Aztán ha feltettél egy iconpackot akkor még módosíthatod is, hogy mondjuk legyen-e háttere, árnyék, átlátszóság, dőlés, méret stb.
-
callmeakos
veterán
válasz
animoo #14402 üzenetére
Igen vettem észre, de sajna ez a skin ilyen, nem ekkora méretre tervezték, ez teljes képernyős. Mivel igazítottam rajta, hogy ne lógjon bele az oldalsó sávba, ezért lóg le az oldala. Kerestem hasonló alternatívát, de eddig nem találtam, ezért marad így, nekem így is bejön.
Amúgy köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest