- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
qamu74
őstag
válasz
beast27 #18659 üzenetére
Akkor ,miért irod ki,hogy MIUI az ismertetőben?
Nézegetem az xda-n a MIUI-s topicot,olyan jó témák vannak most hogy az na!
Én is MIUI-nák,de zárt a telom ,így nem tudok MIUI romot feltenni............apex+zooper király!
Nálam a nova besz@r a sok ikon pack alatt, nem tudja kezelni.....
Apex+ vígan eldalol vele.. -
twine
veterán
válasz
beast27 #17278 üzenetére
Természetesen
"Mindenre" számítottam,(hiszen annyira nyomorék a screen) csak erre nem... -
zozyk
addikt
válasz
beast27 #17028 üzenetére
Screen maker + Ps
-
GrooveHero
addikt
válasz
beast27 #16821 üzenetére
Hú, ezek patent dolgok ám, de soha nem volt türelmem ezeket csesztetni, ráadásul még gondolom nem is olyan egyszerű. Pont mint a programozás, hogy irogatok össze-vissza minden szart, aztán a végén megnézhetem hogy néz ki.
Mindegy, köszönöm alinket, meg is lesem rögvesthja most nézem, hogy vannak ilyen előre definiált cumók benne. Zsírkréta
-
faber24
őstag
válasz
beast27 #16765 üzenetére
Yes, yes...'this is known', mondanak erre a dothrakiak...
Tudom, meg bele jon az is, hogy milyen az aksi eletkora, stb...Oke, akkor fussunk neki ugy, hogy egy stabil romot keresk S3-ra...mondjuk abban is kicsit bizonytalan vagyok, hogy maradjak az AOKP/AOSP ROMoknal, vagy visszaterjek a stock-based romokra...tudom, tudom, az en bajom...meg teszteljem...de mar kicsit rauntam...fel eveJellybam volt, foleg a renszeres updatek miatt, de az utobbi verzioi nem tetszenek, meg mindenfele furcsa dolgokat produkal, uh le kell valtanom...
Na mindegy, nem taglalom, mert tudom, hogy majd jon hogy menjek a ROM topicba...
-
buszospeter
tag
válasz
beast27 #16271 üzenetére
Szia!
Nagyon rendben van!
Annyira tetszik a munkád, hogy meghozta a kedvemet ahhoz, hogy a sajátomat is színesebbé tegyem.
Igazad van, a HS és az élet nem fekete-fehér vagy szürke!!!Képkicsinyítés: én minden feltöltés előtt átméretezem 300x500 -ra. Lehet más - egyszerűbb - megoldás is rá,de én ezt szoktam meg.
Üdv,
buszospeter -
buszospeter
tag
válasz
beast27 #16265 üzenetére
Természetes, persze hogy töltheted!
Kíváncsian várom!Tomacko
Nem igazán értem, hogy mit akarsz kihozni ebből, de én tiszteletben tartom mindenki saját véleményét.
A mindennapi munkám során sem okoz lelki terhet ha egy utas elkezdi nekem a "mocskosBKV" szöveget.
Az már más kérdés persze, ha konkrétan a személyemmel van neki problémája.
De ezt is hamar megoldom mindig, mert egy intelligens, 190 centis 110 kilós kiváló problémamegoldó képességekkel rendelkező sofőr vagyok.OFF VÉGE nálam is.
Peace.
Üdv,
buszospeter -
zozyk
addikt
válasz
beast27 #16060 üzenetére
Az alsó 3 ikon : SmallWhites
A többi : Stark (adw apex nova theme)
-
xenom0rph
őstag
-
animoo
senior tag
válasz
beast27 #15357 üzenetére
En is nagyon szeretem ssLaunchert. Mostanaban szinte csak azt hasznalom. Persze van, mikor Novaban elegansabb dolgozni, mint ssben tilitolizni a cuccokkal, de az meg sokkal kenyelmesebb, hogy nincs racs, ami kot
Egyetlen irgalmatlan problema vele az apk ikonkeszletek kezelesenek hianya.
-
qamu74
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest