- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flind
senior tag
-
JoeCockBill
senior tag
Ez a today calendar, épp most cseréltem le rá az event flow-t, az kb ugyan ez csak jobban testreszabható, viszont az események mérete miatt váltottam, amott kicsit nagynak találtam. Igazából próbáltam több féle ikon pakkot, de ez tetszett a legjobban, a widget miatt mindnképp valami flat stílust kerestem leginkább. próbáltam kör alakú ikonokat is de így szerintem jobb. Te milyet ajánlanál hozzá?
Vanir: Nincs mit
-
kakukkmarci
senior tag
Szép ! ... és elegáns.
Kösz a tízest
Az enyém most, nem használtam sokáig a pályamunkámat:...és Hulk Hogan
-
-
qamu74
őstag
köszi a tanácsokat!
A lila háttér innen van! -
qamu74
őstag
Mindenem a telefonban volt,ami most szervizben van!
Ezért sz@r a beépített memória!
Személyes,családi képek is rajta vannak a telcsin, kíváncsi vagyok mit csinálnak a szervizben... -
-
Fall-N
veterán
Köszi. :-) Csak sajnos az UCCW időjárás nem működik, pedig eddig jó volt. :-\ Se az auto se a manual location, se a Yahoo sem pedig az OpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap. Nektek nincs ilyen gond?
-
Egy tipp: Én mindig rakok pl. az időjárás ikonra egy hotspotot, ami frissíti az időjárást.
Belépsz az UCCW-be, megnyitod az időjárás widetedet, és beraksz valahova egy hotspotot. Aztán mikor kiválasztod, hogy mit csináljon, rányomsz hogy UCCW, és utána feljön még egy ablak ott meg rányomsz hogy update weather. Elmented, (aztán bekapcsolod a hotspot módot, ha nem lenne) és kész, akkor frissül amikor Te akarod. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest