- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
bAtt001 #22141 üzenetére
Neeem, nem,,,, engem te ne versz át
Hol van bAtt001 topictárs? Mit csináltál vele?
Ismerem már jól...
Neki nem lehet lány a homescreenjén,,,
csak és kizárólag a Daft Punk robotokra gerjed...És akkor még egyszer...volt fehér,,,hiszen az volt a kiindulási alap,,,szerettem volna megváltoztatni...olyanra, ami illik a háttérképhez...(és egyben látszik is minden felületen ahol csak előjöhet a navbar)
(nem mondom, hogy a sárga jó választás volt,,,de valami mást szeretnék,nem fehéret) -
Dottore
addikt
válasz
bAtt001 #21798 üzenetére
Ilyen irányban indulnék el. Erős ez a háttér, kicsit bátortalan hozzá a tartalom.
Nagyon nem akartam belerajzolni, kezem is el van törve, de egyszerűbb mint elmagyarázni. -
qamu74
őstag
válasz
bAtt001 #21494 üzenetére
Én nem töröltem semmit, zolee kipróbálta és nála működöt a dolog.A play is elfogadta az apk-t
Próbáld már ki légy oly kedves ezt a widgetet.
Ne a tartalmát nézd, ha nem hogy nálad is műszi a dolog.....
10*6 rács méret, no dock és statuszbár...
3 widgetet tartalmaz, amit gyorsan összedobtam.PS:
A te widgeted tökéletesen működik mindkét telefonomon.
kép -
twine
veterán
válasz
bAtt001 #20538 üzenetére
Meguntam az "iphone style-t"...
Átmenetileg ezt használom, de már érik bennem valami....Csak még nem kristályosodott ki...
Az a "baj", hogy mire kialakul valami kép bennem, addigra mindíg jön valami ötlet innen a topicból,,és teljesen összezavar
Így sosem készítek semmit,,, -
animoo
senior tag
válasz
bAtt001 #21008 üzenetére
Azok ún. guide-ok, segédvonalak. Segítenek pontosan elhelyezni a dolgokat. Eltüntetni vagy úgy tudod őket, hogy megragadsz egyet-egyet és lehúzod a képről, vagy a View/Nézet -- Clear guides/Segédvonalak törlése opcióra nyomsz és akkor eltűnik egyszerre az összes.
Ez tényleg jó, és ha megnézed, ennél már nagyobb a két szélén a hely, jobban magán viseli a készülék sajátosságait. -
animoo
senior tag
válasz
bAtt001 #21004 üzenetére
Nem akarok bunko lenni, de keress mar masik template-et
nem igazan jo ez
A sajat telefonomat (itt van a 4 is a kezemben) nem ismertem fel...
sok-sok jot lehet talalni a neten.
A masik, hogy ne huzd ki annyira a screenshot szeleit, ennel azert szelesebb a ket oldalon a kijelzo "kavaja". -
twine
veterán
válasz
bAtt001 #20535 üzenetére
Egyszer poénból be akartam dobni egy iOS7 Launcher nevű appal készült HS-t valamelyik topicba,,
azt mondta a Play: "nem tölthető le"
Úgy röhögtem,,,,másodszorra már engedte volna,,,de akkor már én nem,,,így maradt "szép emlék" a sztori...
Köszönöm az ikonpakkokat,,,egyszer talán fel is használom őket
Befejeztem az offolást,,,,
Szép HS-t minden kedves, türelmes topiclakónak -
twine
veterán
válasz
bAtt001 #20533 üzenetére
Ez a HS,,,
a nem használt parancsikonokat eltüntettem, hogy az app drawerban az összesen két screen-em "egész legyen" ne legyen félig kitöltött képernyőm
Amit látsz, azokat használom ,,,azért kerültek a HS-re....
A simkártya szolgáltatásokat főleg...azon lottózom, és azon indítom a parkolásaimat a fizető övezetekben....
Ráadásul nincs iPhone fétisem,,,egyszerűen csak "leszoktam"a widgetekről...
Böngészek,telefonálok, viberezek, és egyéb hasonló dolgot csinálok a telefonnal(mindent amit a HS-emen látsz), amihez egyszerűen nincs szükségem csiribiri widgetekre...
illetve mégis,,"balra" van egy screenem, egy átlátszó "full screen" naptár widgettel...
még lock screenem sincs azt is kikapcsoltam,,,power gomb, és azonnal itt találom magam
Minden alkalmazás "kulturáltan" balra húzott animmal nyílik, és záródik,,,,
van ebben "rendszer",,,csak nem látszikÜss méééég,,,,üssss
-
Dottore
addikt
válasz
bAtt001 #20411 üzenetére
Ez egy egyszerű scenes. Azért mutattam, hogy egy olyan programmal ami alapban nem vizuális, még ezt is meg lehet, annyira sokoldalú. Inkább feladatok automatizálása, meg feltételek, ilyenek. Itt a magyar Tasker fórum, olvass bele. Itt pedig egy jó kis leírás példával.
-
HardRic
addikt
válasz
bAtt001 #20142 üzenetére
Én régen szerettem, amikor kijött az ssLauncher egyből megvettem, és hetekig azt b*sztattam, de baromira ráuntam, azóta a lehető legkevesebb munkával szeretek egyszerűt (és éppen ezért) szépet csinálni.
Most végül egy ilyet sikerült összehozni, rájöttem, hogy nem tudom szétosztani az appjaimat kis csoportokra.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- OLED monitor topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Formula-1
- Parkside szerszám kibeszélő
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest