- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
punky10 #32492 üzenetére
Köszi srácok! punky10, te még emlékszel is? Az a nagyobb dícséret!
gjoco1, amúgy az "önként vállalt száműzetés (---> iOs), nagyon fájdalmas még hosszú évek elteltével is.
Nagyon hiányzik a témázgatás, nameg az Android.
...és akkor már megmutatom azt is, amelyikkel dobogós lettem: -
slice14
veterán
válasz
punky10 #32444 üzenetére
Én azért használom csak a homescreen-nél a az egységes ikonokat.
Az app drawer-ben meg maradtak a színes ikonok, ha már nem tudom az egészet kiváltani egyszínűre. A kereső sávon meg tetszik az a kis szín.Az ikonpakk a Dynamic Material You.
-
gjoco1
Topikgazda
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
punky10 #32265 üzenetére
És mennyire igazad van . Szép és átlátható .
Sok esetben régebben úgy csináltam a témáim ( akkor még KWGT t használtam csak ) , hogy egyik oldalon maradt a megszokott és szeretett beállításom és a másikon ment a cifrázás .
Most ugye kissé bajban vagyok , amikor elkezdek szerkeszteni KLWP vel ésl usta vagyok menteni lépéseknént , nem tudom hirtelen hová nyúljak .De hála istennek az edge panelek kéznél vannak és , ha semmi parancs ikon nincs , akkor is ott van minden a jobb oldalon .
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
punky10 #32216 üzenetére
Bepótoltam az ismereteim hiányosségát .
Nem lehet rosz vas . " Városi terpjáró " . Jó hasonlat . De gondolom megvolt az ooa , hogy ezt választottad .
Ebben a márkában a halandónak egyből csak az S és tárasai széria jut eszébe . Ha nem kérdezek rá , rendesen kiesik a látókörömből .
Sok sikert hozzá ! -
gjoco1
Topikgazda
válasz
punky10 #31867 üzenetére
A Hello még lehet fel fog bukkanni , de a " központi téma " az szerintem ott hagytam valahol .Már beszéltük korábban . Anno figyelem elterelésnek jó volt . Le is kaptak innen egyet egy kis ejnye bejnyével írásban nyomatékosítva,Köszönöm szépen ! Majd ezt a vonalat szeretném még reszelgetni .
Retina égetés pedig csak azért maradt el , mert kellene tanulnom a liht és dark mód váltást .
Pedig mekkora lenne már , ha sikerül KLWP vel elkészíteni és tudnék kapcsoltót beépíteni .
Egykezes használat szerintem kizárt . Nem is próbáltam . Egyenlőre talonban van .
( sajnos hamarosan 6 hétig semmire nem lesz időm majd , csak bekukkantok ) . -
gjoco1
Topikgazda
válasz
punky10 #31214 üzenetére
Én is így gondolom . Főleg , hogy már nem mókolok intenzíven , csak ha esetleg kedvet kapnék. Bár feltehetném a megszokott Total Launchert , de most ezt is szeretném picit megismerni.
Az " új " Nova pedig lehet ám , hogy másként viselkedik Note-on. De érdekessége az , hogy azon a munkaprofilon semmit nem lehet csinálni. -
gjoco1
Topikgazda
válasz
punky10 #31174 üzenetére
Viszont közben böngésztem egy egész jó kis [Launchert] . Egy baja van , hogy a reklámot belerakják. Egy Pro változattal kiegyeznék amiben nincs .
Vagy esetleg létezik valami reklám blokkoló, amivel ki lehetne herélni ?
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
punky10 #31144 üzenetére
Szinte vicces történet a Samsung telefonokkal való kapcsolatom. Anno S3LTE - nél befejeztem. Utána jött az LG vonal nagyon sokáig. Elavult a V10 és vettem egy V30-at ( nem jött be ). És " véletlenül" eszembe jutott , hogy hoppá , van Samsung telefon is a piacon.
Így aztán jött sorba Note8-Note9- most Note10+ . Mellette egy A50 tartalékos állományba.
Imádom és valóban sokat fejlődött .
És ahogy mondtam tegnap teljesen elégedett vagyok az UI kezelőfelülettel.
Note9-óta nem is tettem fel semmit . És azóta [így] használom. Néha egy wall csere és pacsi. -
gjoco1
Topikgazda
válasz
punky10 #31142 üzenetére
Én mielőtt rákattantam a gyári One UI kezelőfelületre volt talán 2 állandó HS-em , amit sikerült megreszelnem és azt használtam mondhatom évekig. Most egy olyan szűk éve ( beindult a Note szériám ) kizárólag gyárit használok. Igazán nem is érzek késztetést bármilyen Launcher használatára. Tök minimal az egész telefon . Annyiban turbózom , hála a fejlesztőknek eljutottak odáig a kezelőfelület és desing készítésben , hogy abszolút kielégít.( Android 11 ) Hozzá csak hab a tortán, hogy már root nélkül tudunk zárolt képernyőt is szerkeszteni. Samsungnak van egy nagyon jó GoodLock mudul tára ,ami sikeres lett és nagyon jól testre szabható a telefon.
Hihetetlen , de mint írtam is korábban , hogy van élet Launcher nélkül.
Szóval számomra is lezárult egy egész hosszú korszak. Persze maradok , mert várom , hogy a " fiatalok " hátha meglepnek valamivel. És bele bele kotyogok egy két témába.
Viszont annak örülök , hogy van még egy két " öreg " , aki figyeli a fejleményeket itt . -
Gara68
tag
válasz
punky10 #31082 üzenetére
Nem az alma kezdte anno? 🤔 Lehet azért ragaszkodik hozzá... 🤷🏽♂️ Észre szoktam venni, hogy van. Mate20 Pro-val megszoktam, hogy így is el lehet rontani egy kijelzőt. Ami engem illett a csepp alakú notch sem a kedvencem, azt talán még nehezebben szoktam meg a P30 Pro-n.
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
punky10 #30137 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek Veled és azt tudom mondani a saját nevemben,hogy így van valahogy,csak mindíg hivatkozunk arra,hogy nincs időm,most mást csinálok stb......
Azért néha eldurrantok egy-két patront,de valóban dezsavú érzésem van elég sokszor.Csak a wall változik,vagy a widget.Plusz,Nálam valóban az van,hogy nem vagyok türelmes és nem is tudom megtanulni a KLWP-t,vagy a KGWT-t.A másik nagy problémám,hogy a Novát sem,pedig az sem ördögtől való,hiszen 99% azt használ-Én maradtam a gyökereknél.Először az SS Launcher,majd a tovább fejlesztése,amit mai napig használok, a TotalLauncer.A Novát szintén a nem szeretem kategória és a lustaság.Pedig már vagy 4x feltettem,de fél napi nyűglődés után delete.
Szintén a Magam nevében:lustaság-türelmetlenség-(kor).......
Szóval,maradok már ebben a felállásban és néha azért lövök.....
Ui, Pedig napi szinten figyelem a G+-on a srácokat-lányokat(muszáj,mert Modd. vagyok 3 csoportban),és el is lesek ezt-azt,de már kivitelezni nem tudom a fenti sorok miatt.
-
zho-lee
addikt
válasz
punky10 #30031 üzenetére
Én meg azt hittem, a miui-val van gond, hogy sosem értesít a Nova, a zooper felejtős,nincs időjárás, és csak az autosave mappát nyitja, az sd mappába belefagy.. - az időkép widgetjét használom...
Szétnézek akkor a blogomban, melyik launchert használjam, bár nekem is a miui "novásítva" van már -
Fall-N
veterán
válasz
punky10 #30031 üzenetére
Dockot lehet görgetni csak be kell előtte állítani, hogy hány oldalas legyen. Más probléma sem szokott lenni vele, főleg nem a widgetekkel. (Novával lehet egyedül nyújtani teljes szélességében a widget.)
Mondjuk az ilyen erősen módosított ROM-ok, mint a MIUI vagy EMUI bekavarhat.
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
punky10 #29818 üzenetére
Köszönöm a tanácsot!Igazándiból éppen a kép ragadott meg,de mint álltalában ezek a témák addig vannak a telcsimen,míg elkészült.Utána kuka.Van egy állandóm.És azon egy nagy bazi analóg óra van.Az kerek.
Így néz ki a V10-em, már a G3-on is ez volt,már lassan 2 éve.Ja,csak ilyenkor a másodlagos kijelzőt kikapcsolom,ahová az értesítések jönnek és egyéb dolgokat onnan gyorsan elérek.
-
gojko.m
senior tag
válasz
punky10 #29776 üzenetére
Próbáltam egy-kettőt, de nem igazán jött be egyik sem. Van amelyik többet tud mint, ami nekem kéne, van amelyik kevesebbet, van amelyik összeakad a rendszerrel... Így inkább maradnék a gyárinál.
Abban reménykedtem, hogy talán ismertek valami téma buheráló lehetőséget a telómra. -
ignisz
senior tag
válasz
punky10 #29603 üzenetére
Amit el akarok érni: bekapcsoláskor bejön a HS, elhúzom a következő lapon a gyakori alkalmazások vannak. Egy ikonra koppintva előjönnek a további, ritkán használt alkalmazások. Tehát azt akarom, hogyha elhúzom a HS-t akkor a következő lapon ne virítson. Nem tudom érthető volt-e.
-
gipsztigris
addikt
válasz
punky10 #29467 üzenetére
Nekem meg egy markolóm van (de komolyan) . A lányom első udvarlójának megmutattam a gépet, mondtam ha valami gond lesz fiam, akkor eláslak 2,5méter mélyre, rád ültetek egy tuját és a kutyámmal minden nap le foglak hugyoztatni! ....hamar vége lett a "románcnak".
Zárójel, a lányom akkor még csak 15 éves volt, a srác pedig 17 elmúlt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- LEGO klub
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest