- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
batai15 #25651 üzenetére
ha témázható launchert keresel, akkor próbáld ki a Buzz launchert.
-
zeon.hu
nagyúr
-
válasz
batai15 #23501 üzenetére
Mármint azt szeretnéd, hogy a novával is fekete legyen a nav bar? Nova beállítások/Megjelenés és működés/ Átlátszó értesítési sáv pipa ki. De így a stat és nav bar is fekete lesz, a színét nem tudod módosítani Novával, csak ha felraksz vmi custom romot, vagy GravityBox-ot..
-
válasz
batai15 #21845 üzenetére
Elég jó kis launcher, a widget szerkesztője nagyon frankó, de mindig visszatértem a Novához. Hiányzott, hogy nem lehet rendesen testre szabni az appdrawert (füleket, mappákat létrehozni) kevés gesztus vezérlés volt benne, és az értesítési és nav. sávot sem lehetett átlátszóvá tenni, hiányzott belőle az értesítési counter, stb.. (Megjegyzem néhány hónapja próbáltam utoljára, azóta lehet belekerültek új beállítások is.)
-
zho-lee
addikt
válasz
batai15 #21627 üzenetére
Üdv!
Szeretnék valamit kérdezni a widget lockerről.
Én is használtam, bár lehet, hogy a beállítások legmélyét nem néztem meg..
Azt szeretném kérdezni, hogy ha alap értelmezetté teszitek a wl-t, akkor nálatok nincs több másodperc késése?
Én azért hagytam, mert nem jöttem rá, mitől van egy jókora fázis kiesése, mire nyit/zár..Sőt mivel alapértelmezettséget kért, és meg is adtam neki, volt, hogy előfordult, előbb a gyári lockscreen jött fel, feloldottam, majd a wl lockscreen is előjött...
Nálatok nincs ilyen?
Mert amúgy nagyon bejövős lenne..a segítséget, ha esetleg nálam user hiba lett volna
-
Probert75
addikt
válasz
batai15 #21625 üzenetére
Ha a jobbról balra tetted a feloldás lakatot és a jobb oldalit letiltottad, akkor a négyzetrácsot kell megváltoztatnod a beállításában, amit a szerkesztési panelon jobbra fenn találsz. Az a kis kör alakú kék ikon. A Megjelenés menüben van az Elrendezés menü. Ott lehet a rácsokat és a dokkot is szerkeszteni. Ha a bal oldali kis képen a le/fel nyilat lehúzod, akkor eltűnik a dokk és a rácsot meg értelemszerűen alant állíthatod be. Ha meg van a rács növelve, akkor mivel a jobb oldali ikon már nem a feloldás, így teljesen átméretezheted úgy, hogy a feloldó gyűrű eltolódjon jobbra. A szerkesztési menüben ha hosszan érinted a lockert, akkor tudod méretezni is a kis fehér golyók húzogatásával a lockert körülölelő kerettel.
-
Probert75
addikt
válasz
batai15 #21623 üzenetére
Meg van hogyan kell! Sok simogatás után megleltem.
Mikor kiválasztottad, akkor az alkalmazásokban ráböksz a widget locker ikonra. Megnyitja és hosszan érinted a widgetlockert és a felugró ablakban lesz a szerkesztés. Az új kezelőfelületen fenn a lakaton hosszan nyomsz és húzod az az ikon felé, amelyiket szerkeszteni akarod. Ha meg vagy, akkor alatta a fehér ablak megváltozik és lesz két olyan fűl, hogy Műveletek és Ikon. Itt tudod letiltani vagy éppen beállítani mi jelenjen meg a kész lockeren. -
Kombat
őstag
-
Kombat
őstag
válasz
batai15 #21607 üzenetére
Nem kell csinálni csak le kell tölteni. innen
A letöltött zip fájlt bemásolod az sd kártyán a data-com.....widgetlocker-themes mappába, onnantól már látni fogja és ki lehet választani a lockert, a többi meg csak widget kérdése.Ha mindenképp csinálni akarsz, akkor a letöltött zip fájlt kicsomagolod, megtalálod benne a képfájlokat, azokat szerkeszted vagy kicseréled amire akarod és utána visszacsomagolod.
-
VD
őstag
válasz
batai15 #16146 üzenetére
Nekem fent van már jó ideje és mindig frissül. Ha most vetted meg akkor is legfrissebb verziót kellene megkapnod. "Újdonságok July 23 2013 - v2.4"
Lehet a CM ROM kavar be.Hívás közben nem jelenik meg, se a gyári lock, se a WL (utóbbira van lehetősélg a beállításokon belül) Itt is csak a CM-re tudok gondolni mint lehetséges hibaforrás.
Utoljára Defy-n használtam CM-et és ott rendre voltak ilyen anomáliák más programoknál is, míg a gyári SW-vel hibátlanul működtek. -
VD
őstag
válasz
batai15 #16130 üzenetére
Beállítások/gombok & bevitel/behúzás a szélről
Több oka is lehet. A droidban van egy alap késleltetés a home gomb funkciója miatt. Ilyenkor a lezárás utáni azonnali feloldásnál előfordulhat, hogy nincs lock. De ez jelen van a többi LS alternatívánál is. De okozhatja egy rosszul beállított task killer is. De akár egy launcher is, ami azonos hozzáféréssel bír mint a WL.
-
-
VD
őstag
válasz
batai15 #15965 üzenetére
Innen jön a melós rész!
Ikonokat kimented egy mappába, háttérképeket dettó.
Apexben egyesével lecseréled az ikonokat (hosszan nyomsz rá és szerkeszt), a hátteret meg beállítod.Elméletileg össze lehet gyúrni egy apex témává is az egészet. És akkor csak telepíteni kell. De mint a többi téma gyártás, ez sem 2 perc, mert a kiosztást is utánna kell húzni. Plusz a neveknek is stimmelni kell. Meg alá kell írni a cuccot, hogy ne rinyáljon, hogy érvénytelen fájl.
MiLocker téma annyi van mint a szemét. Itt a topikban is linkeltek nem egyett. De hasonlóna a többi téma beszerzéséhez itt is a google a legnagyobb segítség, csak türelem kell hozzá.
-
dokee78
félisten
válasz
batai15 #15893 üzenetére
Jó pofa amúgy,ahogy közlekednek a kisautók.
Nem sokáig lesz úgysem,most ilyen hangulatom van,kb hetente változik. -
-
VD
őstag
válasz
batai15 #15788 üzenetére
A nagy rakás sz.. a helyes szó rá.
Nekem eszméletlen BUG-os volt, pedig még a full-os változatát is megvettem.Próbáltam 2.2, 2.3, 4.0.3,és 4.1 alatt is. De mindig volt valami baja.
Az akkumulátor merülést nem tudom. Annyi vacak volt fent akkoriban mellette, hogy nem vettem volna észre. De egy sima fogyasztásfigyelővel hamar kideríthető. Ha nincs sok porgramod, akkor akár a gyári is jó erre. -
VD
őstag
válasz
batai15 #15786 üzenetére
Tényleg a One more clock!
Nem hittem volna, hogy azt még használja valaki?!UCCW-nél elméletileg amikor widget hozzáadás után kiválasztod a témát, akkor a bal alsó settings-re rányomva lehet a hotspotokat hozzáadni/elvenni/állítgatni. Ezért gondoltam, hogy ki lett kapcsolva az időjárás rész.
-
qamu74
őstag
válasz
batai15 #15534 üzenetére
Ez a miui átka.
nem nagyon tudok variálni rajta, még nem tudom a statuszbár modot, addig egy kaptafára megy.
Amúgy értékelem a hozzászólásod!!!!
Ja és ameddig nem tudom,hogy hogyan kell miui témát venni,addig meg vannak kötve a kezeim,én ikonokat gyártani nem tudok(még).
Ahogy nézegetem az xda-n a miui-s topicot, ott is csak a tálalásban van különbség.
Na meg az uccw skinek használatának a különbségében!
Köszi a kritikát!!! -
qamu74
őstag
válasz
batai15 #15497 üzenetére
Mire gondolsz?
HA a uccw-re, itt van ni! -
Weeman1
veterán
-
animoo
senior tag
válasz
batai15 #13766 üzenetére
egyaltalan nem. mondjuk egy ilyen vasnal, mint a nexus 4, lassulast sem okoz, ha tele van pakolva widgetekkel a hs.
ha mas szemszogbol nezzuk,akkor en pl mindig ugy alakitom ki ezeket a feluleteteket,hogy nekem kenyelmesen elerheto legyen minden, amit hasznalok. Nem mellesleg pedig szep is
en sosem "designolok" a funkcio rovasara, a kettonek mindig egyensulyban kell lennie szerintem. -
mgaben
senior tag
válasz
batai15 #10833 üzenetére
a hátteret passzolom.
a téma: ha megvan az mtz fájl simán meg tudod nyitni pc a total commanderrel. ez egy zip fájl csak át van nevezve. nekem elvileg ebben kiterjesztés nélküli fájlok vannak, azok is zip-ek csak kit nélkül. csak nevezd át és kész. elvileg lennie kell egy icons nevezetűnek és abban vannak a téma ikonjai.
persze nem minden programhoz vannak, amihez nincs azt bele kell tenni, csak tudni kell milyen néven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest