- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
HardRic #27064 üzenetére
Engem a z2-n (meg általában a legtöbb Sony-n) kiakaszt az oldalszám indikátor (vagy mi a szösznek hívják azokat a pöttyöket, amik a kezdőoldalak számát mutatják), hogy akkor is gyakorlatilag egy sornyi ikon helyét foglalják, ha csak egyetlen oldal van, és z2-n pl ki sem kapcsolható.
De mostanában kipróbáltam egy csomó launchert, egy sem nyerte el a tetszésemet. -
sqpp
őstag
válasz
HardRic #26932 üzenetére
Dehogynem én komolyan ajánlom a Nexus 6-ot a mérete ellenére, oké 6 col majdnem és az sokaknak eleinte nagy, de teljesen használható így is egy jó tokkal( alapból csúszik eléggé )
Viszont mind hardverileg és mind szoftverileg is baromi stabil... kettő pedig baromi szép alapból..
-
sqpp
őstag
-
icemad
nagyúr
válasz
HardRic #26085 üzenetére
A Lightning launcher is egy nagyon jól testreszabható launcher, de szerintem a legnehezebben kezelhető is. És úgy tudom, hogy csak ezzel tudsz alapból zárképernyőt is csinálni. Plussz widget elforgatást is tud.
A tasker meg egy automatizáló program. Pl. ha kilépsz a lakásból kikapcsolja a wifit, stb.
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
HardRic #26041 üzenetére
Én is az ss-ről tértem át erre a Király Launcherre,bár még kezdeti próbálkozásaim vannak(az Angol nyelv hiánya miatt),de azért "hordozónak"már használom
Igaz nem nagy durranás és Valaki megsúgta,hogy a betűtipus nem ehhez a "műanyag"motorhoz való.Szerintem meg az ikonok sem passzolnak,de ez is egy kezdeti próbálkozás a Zooperrel karöltveNem ezt a HS-t használom.[
-
atike
nagyúr
-
gipsztigris
addikt
válasz
HardRic #25953 üzenetére
Bocsánat, hogy beleugatok a munkádba, de én még egy ilyesmit is be mernék vállalni.
-
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
válasz
HardRic #25940 üzenetére
Van egy Zooper widget (a sárga hátteret ne vedd figyelembe!)
Van egy Samsung feljegyzés modul az sPen-hez.
És van a Nova Launcher
-
qamu74
őstag
válasz
HardRic #25039 üzenetére
Szia!
Örülök,hogy tetszik!!!!(visszatértem a MIUI-hoz,mert ebben rengeteg lehetőség van)
A farkasos kép Miui homescreenhez van méretezve Photosoppal!
linkelem a képet 540*960 qHD méretben..
A googleban kerestek akár milyen png képet kis méretben,majd ezt Photosoppal átalakítjátok(effektek stb)Csumi!
-
gipsztigris
addikt
válasz
HardRic #24710 üzenetére
Köszi! Ha valakinek kell, és akar vele mókolni, itt a teljes méretű kép.
Nekem nincs tabletem, így csak a telefon marad témázgatásra. -
törölt tag
-
nincskedvem
aktív tag
válasz
HardRic #21963 üzenetére
Köszönöm, hát én 135dpi-n használom,és minden ilyen pici
csak így férek el normálisan.
@xtevo
@zho-lee Köszönöm! El voltam vele egy ideig mire sikerült, hogy így nézzen ki.
Kicsit még alakítgattam, rá jöttem, h nincs aktuális hőmérséklet jelzőm,és a navbar-t is átvariáltam picit (jelenleg se kedvem,se időm meg csinálni PS-ba
)
-
qamu74
őstag
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest