- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
animoo
senior tag
válasz
Knife.McL #14404 üzenetére
koszonom!
igen, a guiderek nagy segitseget nyujtanak, megis fajdalmas procedura tokeletesen odapasszintani mindenthogyhogy kezeli?? az apk-s playrol letoltotteket? az is kulon vacakolas, hogy kibontogassam az apkbol a kepeket es berakosgassam, pedig turelmes vagyok es szeretek ellenni ezekkel.
-
animoo
senior tag
válasz
Knife.McL #14375 üzenetére
wow, ez szep lett nagyon!
zho-lee latom te is kezdesz raereznien most visszatertem Nova launcherre ss utan (kicsit maceras vele pontosan elhelyezni dolgokat, na meg iconpackeket nem kezel...), ez meg racselrendezeses, igy a widgetekkel el lehet szorakozni mire a hatteren a helyukre passzolnak. lightningban varom mar hogy beleraljak az apk-s ikon pack tamogatast, az jo lesz... no de a legujabb screenem:
az ikonok neve flatcons, most talaltam a playen, tobb szinben is van, es ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OpenMediaVault
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Asztalos klub
- Milyen házat vegyek?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest