-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
animoo
senior tag
válasz
Knife.McL #14404 üzenetére
koszonom!
igen, a guiderek nagy segitseget nyujtanak, megis fajdalmas procedura tokeletesen odapasszintani mindenthogyhogy kezeli?? az apk-s playrol letoltotteket? az is kulon vacakolas, hogy kibontogassam az apkbol a kepeket es berakosgassam, pedig turelmes vagyok es szeretek ellenni ezekkel.
-
animoo
senior tag
válasz
Knife.McL #14375 üzenetére
wow, ez szep lett nagyon!
zho-lee latom te is kezdesz raereznien most visszatertem Nova launcherre ss utan (kicsit maceras vele pontosan elhelyezni dolgokat, na meg iconpackeket nem kezel...), ez meg racselrendezeses, igy a widgetekkel el lehet szorakozni mire a hatteren a helyukre passzolnak. lightningban varom mar hogy beleraljak az apk-s ikon pack tamogatast, az jo lesz... no de a legujabb screenem:
az ikonok neve flatcons, most talaltam a playen, tobb szinben is van, es ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest