- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
balewi #21759 üzenetére
Számokkal kiírva csak az sd-n ( belső memórián) lévő "fonts" mappában lévő tipusokkal.
Ha van png óra számlapod, a legegyszerűbb, ha a "builting" mappából egy kész analógot teszel be. Ezután kitörlöd a benne lévő hátteret, meg ami nem kell, és a mutatók elé sorrendben beteszed a saját png-d.
Addig méretezed/igazítod, míg nem passzol a mutatókhoz.Ennyi lenne
-
zozyk
addikt
válasz
balewi #20790 üzenetére
Megosztom,persze.
Itt az alap,amiből indultam : Violet for themer
És itt az enyémhez a link : Violet_zozyk
-
zho-lee
addikt
válasz
balewi #15570 üzenetére
Persze, hogy a launcherre gondoltam.
A rom egy másik topicba tartozik.. az én bolygómon.
Amúgy a rom tényleg jó, mostanában nincs is kedvem lecserélni.
Azért nem két napja van android a kezemben..Egyet nem találok sajnos, remélem nem nagy gond hogy megkérdem,nem találom hol "raktározza el" a letöltött (és választható) témákat (.mtz)..
Legalábbis root explorerrel nem találtam.
A baj az, hogy nekem FC lesz, ha a téma beállításoknál a menü gombra kattintva az "importálás sd-ről"-t választom. Azaz, kilép a témák alkalmazás.
Tudom, rakjam újra a romot.. de most nincs rá időm, más baja meg nincs.
Viszont volt itt pár linkelt téma, amit megnéznék..Köszi a segítséget!
u.i.: a "search" menüpont sem hozott eredményt a telefonon
-
VD
őstag
válasz
balewi #15570 üzenetére
Az a baj, hogy sokaknak a MIUI ROM=MIUI Launcher
Hogy a legjobb, meg legtestreszabhatóbb, azon vitatkozhatunk. De tény, hogy az egyik legismertebb és legelterjetebb. (A CM mellett) De pl.: egy Viper ROM a HTC-ken simán jobb.
Rengeteg plusz funkciót tud. Cserébe a gyári launcher nagyon fapados. (Talán, ha nem majmolták volna annyira szifont...) Aki moddolni akar az egy launcher cserével megoldja. (Vagy ahogy látom mégse...)
De ami számomra a legjobban beárnyékolja az egészet az a pénzhajhászás amit az utóbbi időben elkezdtek a saját bolttal... -
mgaben
senior tag
válasz
balewi #11224 üzenetére
Persze, mert a com.facebook.katana nem jó. én is sokat szívtam ezzel. és van pár ilyen, fb helyes neve: com.facebook.katana.LoginActivity.png. előző csak az app lista ikonját változtatja. total commander root joggal és keresés *programneve* vagy ne is mindig a teljes névre. valami customized icons mappában lesznek ezek vagy hol, de ha akarod pontosítom majd. ezzel a módszerrel olyan ikonokat is megtaláltam amit nem is reméltem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest