- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
zho-lee #30867 üzenetére
Még egy verzió Huawei esetén:
-Quickpic van telepítve (én azt szoktam meg) és Nova laucher az alap.
A kiválsztott háttérképet a "Beállít, mint.." opciónál "quickpic háttérképnek" lehetőséget választom, és ott feldobja az álló, illetve a négyzet alakú verziót. (1080x2340, ill. 2340x2340)
Természetesen a négyzetest választva működik a KLWP, néha...Most meg az a gond, hogy nem mindig, vagy mire hazaérek (autóval majd egy óra), addigra vált a klwp másik kinézetre, hiába nyitom meg a klwp-t és cserélek, vagy a képernyőt hosszan nyomva választok az élő hattereknél másik "skin-t".
Sőt, ma reggel óta 100%-on vagyok, és most épp még csak 3 óra 39 perc van rajta, tehát nem frissül. Mondjuk azt sem értem, honnan veszi, hogy otthon esik az eső..Lehet bele öregszem a 2 év gariba, mire hozzányúlhatok a telefonhoz..
De gyári rom alatt csak küzdelem az élet. -
Gara68
tag
válasz
zho-lee #30864 üzenetére
A Huaweinél én is megizzadtam, mire rájöttem a megoldásra.
A gyári launcherrel kell indulni.
Hosszú nyomás a home kijelzőn, háttérkép beállítás, itt görgethetőre kell állítani a háttéret.
Innentől beállítható a Nova alapértelmezettnek és működni fog a több ill egyoldalas klwp téma -
slice14
veterán
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
zho-lee #30260 üzenetére
Szia Zolikám!
Igaz a problémára nem tudom a választ(nem vagyok hozzáértő),pedig párszor neki mentem a KLWP-nek,de nem bírunk egymással.
Sajnos a Zooper valóban kuka.........Ezért sem látsz Tőlem sűrűn mukát.Az alap dolgokat még valahogy kiszenvedem,de az időjárást az egyik szolgáltató sem hajlandó támogatni.....
Amúgy első nekifutásnak már ez is jó.
-
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
zho-lee #30000 üzenetére
Miért nem ezt mondod? Hogy ez a kép kell?
Parancsolj! -
gjoco1
Topikgazda
válasz
zho-lee #29521 üzenetére
Telepátia.......
Egyébként többször jártam már úgy,hogy elkészült egy "munkám",de idő hiányában nem volt a G+-ra lehetőségem megosztani.No mire lett,ott figyelt egy hasonló......Meg előztek,pedig napokig készen figyelt a telómon.Amúgy meg,nagyon köszönöm Zolikám.
Csináld azért meg,mert szeretném látni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest