- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
pepe091 #25207 üzenetére
Én megtaláltam, gond nem volt.
De telefonról (Note2, android 5.1.1, chrome beta vagy a gyári böngésző) nem mutatja a pályamunkákat.
A kiírás, a hozzászólások ott vannak annak rendje szerint, de a képek nem.
PC-ről meg semmi gond.kolléga viszont csak telefonról van, gondolom, akkor azért nem látja ő sem.
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
pepe091 #22794 üzenetére
Jó rendben! Ebbe nem kéne belemennünk.
Azért a fekete-fehérre nem igazán szokták azt mondani, hogy a "színek kavalkádja" . Formákat tekintve az egyedüli "rendkívül bonyolult és szintén színes" háttérkép az ami a minimáltól egy picit eltér. De persze, maga a szakember ! -
zho-lee
addikt
válasz
pepe091 #22357 üzenetére
Sikerült a zoopert, és a novát is rendbe szednem, köszi a segítséget!
Ez a HS-em, nem sokat módosítottam, csak összébb kalapáltam, az óra mindent vezérel, amit kell, a számlálók az üres karikák, tökéletesen működnek!
[link]Ez, pedig a LS-em:
[link]Mégegyszer
szerk: Esetleg arra van mondjuk xposed modul, hogy a zárképernyőn leradírozhassam vele az állapot sávot?
-
zho-lee
addikt
válasz
pepe091 #22351 üzenetére
Na, meg van a hiba (?)..
Működik végreSzóval, egyszercsak jelezte a google play, hogy van rá frissítés.
Az az érthetetlen, hogy újra is telepítettem tegnap este a playról (meg van rég vásárolva), és bár a pontos verzió számot elfelejtettem, de ugyanazt jelezte nekem, mint amit telepítettem -mintha egy régebbi verzió lenne a telefonon.
Frissült, eltűnt a -2Most a 0 helyett semmi sincs ott -hála neked
Ki érti ezt, én már nem... Elizabet.... ja, az szól most mellettem... KFT
kedves uram, mi már nem is kellünk ide!
Csak gratulálni tudok az utóbbi hs-edre.
Gondolom, ez is csak egy "félórás", csak azt bánom, hogy a család, az orvos, és a többi nem hagy nekem ilyen félórákatvégre valami rendes rom..
-
zho-lee
addikt
válasz
pepe091 #22337 üzenetére
Áhh... dehogy, nekem az alap van: #SUG#
Eddig működött, nekem úgy is jó lenne, ha nincs 0 legyen, ha van, akkor meg annyi, amennyi jött..
De valamiért (pedig minden klappol) -2 -nél megálltValahol le volt karistolva nekem a módszered, d elegalább nem kell keresni.
Nagyon köszönöm, akkor megnézem így, hátha helyrebillen valahogyan. -
zho-lee
addikt
válasz
pepe091 #22237 üzenetére
Áhh.. van az a kitkat launcher is, amit nem csípek annyira, még a pontos neve is kiment a fejemből..
Az is átlátszik "legfelül"..
No meg a kipróbált Next launcher is.Csak én a Novát preferálom, évek óta..
Mindegy, az apex szinte ua, kicsit másabb a kezelőfelülete.Ja, és sokkal gyorsabb
az apex
-
zho-lee
addikt
válasz
pepe091 #21749 üzenetére
Persze..
De ha az ember pc-n akarja esetleg mókolni ezeket a dolgokat..
Csak segíteni akartam...Egyébként, ha pl ikon pack-ról van szó, akkor elég az apk-t kimásolni pc-re, és kicsomagolni Total commanderrel.. nem kell átnevezni. legalább is 8.akárhány felett..
De veled nem szeretnék kötözködni..
-
törölt tag
válasz
pepe091 #21528 üzenetére
Akkor most másolom be az 1 perce kapott privátomat, ha nem hiszed hogy van egy rakás ilyen, kérj egy admint nézzen bele. Nem azért csinálom mert élvezem, sőt utálom a vitát minden téren.
Szia!
Igaz nemnagyon ismerhetsz Én xxxxxxxxxxxxxxxx Barátja vagyok,akivel napi szinten megbeszéljük az aktuális"politikai"helyzetet(persze HS-ezünk is)De nagyon figyelem a HSZ-eid és csak gratulálni szeretnék,hogy xxxxxx emberére talált.Sajna pont Ő miatt nem teszek fel semmit,ezt xxxxxxxxxxxxxxx-val is megbeszéltem,bár biztat.Ha még esetleg emékszel és visszanézel Én vagyok a "xxxxxxxxxxxx" xxxxxxxxxxxxxxxról.
Még egyszer mindenki nevében nagyon köszönjük,hogy kiállsz értünk isNincs több hozzáfűznivalóm.
-
-
|AP|
veterán
válasz
pepe091 #20657 üzenetére
Sajnos azzal az elrendezéssel, amit mostanában csináltam egyik hátteret sem tudtam összehozni.
Tudom, legyek kreatív, sok mindent meg is próbáltam, de csak a dolog megerőszakolásának tűnt.A mostanihoz egy teljesen minimál háttéret választottam inkább.
-
-
-
dokee78
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Apple asztali gépek
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest