-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
Nagyon menő ikon csomag!
[link] -
VD
őstag
válasz
Just_Reboot #27248 üzenetére
Materialistik: [link]
-
VD
őstag
válasz
kakukkmarci #24149 üzenetére
Igen 3.2 az utolsó verzió, ideje lenne frissítened....
Ebben már a Beta-ban használt Lollipop effektek is benne vannak. (pl. kör alakú áttűnés) -
VD
őstag
válasz
kakukkmarci #22536 üzenetére
A háttérkép :
A többi: -
VD
őstag
Mostanság: [link]
-
VD
őstag
LG Optimus G lockscreen
[link]Egész jól paraméterezhető. Lehet teljesen minimal, vagy túlcsicsázott rettenet, alkalmazás gyorsindítókkal, widgetekkel, infó kiírásokkal. Többféle látványos feloldási effekt. Root nem alapfeltétel, de 3D-s hatás csak úgy érhető el.
És ingyenes.
-
VD
őstag
válasz
KonzolKartel #18660 üzenetére
Az LG Optimus G topikban szerintem több sikerrel jársz ezzel a kérdéssel. Eléggé készülék és ROM specifikus, hogy mit lehet moddolni és mit nem.
-
VD
őstag
Galaxy S4 lockscreen
Nem kell hozzá ROOT!!!! Android 4.0-tól felefelé használható.
Szinte az összes funkciót tudja amit a Samsung Galaxy S4-en.
Válaszható víz és tinta vagy fény effekt feloldáskor.
Kiiratható vele a szolgáltató.
Kiiratható saját szöveg a lockscreenre.
Lehet teljes képernyős.
Kijelzi az aku töltöttséget.
Események jelzése. -
VD
őstag
válasz
batai15 #16146 üzenetére
Nekem fent van már jó ideje és mindig frissül. Ha most vetted meg akkor is legfrissebb verziót kellene megkapnod. "Újdonságok July 23 2013 - v2.4"
Lehet a CM ROM kavar be.Hívás közben nem jelenik meg, se a gyári lock, se a WL (utóbbira van lehetősélg a beállításokon belül) Itt is csak a CM-re tudok gondolni mint lehetséges hibaforrás.
Utoljára Defy-n használtam CM-et és ott rendre voltak ilyen anomáliák más programoknál is, míg a gyári SW-vel hibátlanul működtek. -
VD
őstag
válasz
batai15 #16130 üzenetére
Beállítások/gombok & bevitel/behúzás a szélről
Több oka is lehet. A droidban van egy alap késleltetés a home gomb funkciója miatt. Ilyenkor a lezárás utáni azonnali feloldásnál előfordulhat, hogy nincs lock. De ez jelen van a többi LS alternatívánál is. De okozhatja egy rosszul beállított task killer is. De akár egy launcher is, ami azonos hozzáféréssel bír mint a WL.
-
VD
őstag
Frissült a Widget Locker. [link]
Új funkció:
- Bal oldalról behúzható alkalmazások fül.
- Jobb oldalról behúzható kamera alkalmazás (Ez utóbbi kicsit döcögős, ha nem a gyárit kell indítani. (Nexuson hibátlan, ONE-on és S4 azért elgondolkozik mire betölti a gyártói alkalmazást)
- Megújult a teljes beállítási felület is.
- És persze az elmaradhatatlan bug fix-ek zárják a sort. -
VD
őstag
válasz
batai15 #15965 üzenetére
Innen jön a melós rész!
Ikonokat kimented egy mappába, háttérképeket dettó.
Apexben egyesével lecseréled az ikonokat (hosszan nyomsz rá és szerkeszt), a hátteret meg beállítod.Elméletileg össze lehet gyúrni egy apex témává is az egészet. És akkor csak telepíteni kell. De mint a többi téma gyártás, ez sem 2 perc, mert a kiosztást is utánna kell húzni. Plusz a neveknek is stimmelni kell. Meg alá kell írni a cuccot, hogy ne rinyáljon, hogy érvénytelen fájl.
MiLocker téma annyi van mint a szemét. Itt a topikban is linkeltek nem egyett. De hasonlóna a többi téma beszerzéséhez itt is a google a legnagyobb segítség, csak türelem kell hozzá.
-
-
VD
őstag
válasz
batai15 #15788 üzenetére
A nagy rakás sz.. a helyes szó rá.
Nekem eszméletlen BUG-os volt, pedig még a full-os változatát is megvettem.Próbáltam 2.2, 2.3, 4.0.3,és 4.1 alatt is. De mindig volt valami baja.
Az akkumulátor merülést nem tudom. Annyi vacak volt fent akkoriban mellette, hogy nem vettem volna észre. De egy sima fogyasztásfigyelővel hamar kideríthető. Ha nincs sok porgramod, akkor akár a gyári is jó erre. -
VD
őstag
válasz
batai15 #15786 üzenetére
Tényleg a One more clock!
Nem hittem volna, hogy azt még használja valaki?!UCCW-nél elméletileg amikor widget hozzáadás után kiválasztod a témát, akkor a bal alsó settings-re rányomva lehet a hotspotokat hozzáadni/elvenni/állítgatni. Ezért gondoltam, hogy ki lett kapcsolva az időjárás rész.
-
VD
őstag
válasz
balewi #15570 üzenetére
Az a baj, hogy sokaknak a MIUI ROM=MIUI Launcher
Hogy a legjobb, meg legtestreszabhatóbb, azon vitatkozhatunk. De tény, hogy az egyik legismertebb és legelterjetebb. (A CM mellett) De pl.: egy Viper ROM a HTC-ken simán jobb.
Rengeteg plusz funkciót tud. Cserébe a gyári launcher nagyon fapados. (Talán, ha nem majmolták volna annyira szifont...) Aki moddolni akar az egy launcher cserével megoldja. (Vagy ahogy látom mégse...)
De ami számomra a legjobban beárnyékolja az egészet az a pénzhajhászás amit az utóbbi időben elkezdtek a saját bolttal... -
-
VD
őstag
válasz
callmeakos #15350 üzenetére
Nincs azzal gond, ha a háttér dominál! De ilyen esetben célszerűbb minimal widgeteket és ikonokat használni. Vagy legalább azok hátterét eltűntetni.
-
VD
őstag
válasz
callmeakos #15345 üzenetére
Nekem valahogy nem paszol a GO Launcher UI3 lekeretített ikonja az időjárás widget szögletességéhez. Valamint az arányok sincsenek paszban. Baromi sok a kihasználatlan terület. Alul zsúfolt. Középen hatalmas űr. Felül meg a widget szintén nem tölti ki a teret. Olyan farnehéznek tűnik az egész.
De szép színes!
-
VD
őstag
válasz
dilajoska1 #15284 üzenetére
Ha mutogatja, akkor meg fogadja a vele járó kritikát is!
-
VD
őstag
válasz
dilajoska1 #15280 üzenetére
Nem érzek kényszert, hogy 5 percenként mutogassam azt, ami már vagy 3 hónapja nem változott. Azért mert lecserélem a háttérképet, vagy az időjárás widget-et, még nem fogok egy új postot dobni róla.
És igen, kritizálni tudok! Lévén van itt bőven mit! -
VD
őstag
válasz
mbazsi #15239 üzenetére
Egy szóval nem írtam, hogy másoltad, csak megjegyeztem, ha valami inspirál, akkor azt illik feltüntetni! (sajnos ez itt a topikban nem divat) Te csak annyit tettél első körben, hogy leírtad sok munkád volt vele.
Ezt nem is vonom kétségbe, látszik, hogy nem egy qamu74 szintű, háttér, widget, 3 ikon a spanoktól az XDA-ról azt kész is a "mestermű"!
Ha az utolsó hsz.-dben leírtakkal kezdted volna, akkor csak dock miatt dobtam volna egy építő kritikát.Az újság elrendezéshez nagyon nem megy a dock. Megtöri az összképet. A többség aki ilyen elrendezést használ nem véletlenül SS Launcherrel dolgozik.
Másik megoldás, ha egy hasában beszúrod a dock ikonokat függölegesen. De láttam már olyat is hogy egy szöveg van beszúrva amin átlátszó ikonokkal van megoldva a dock.Az irány jó. Amiért jár a dícséret, hogy nem egy szokásos egyszerű home-val kezdtél. (MIUI, vagy valami 1003. minimal szokott az első lenni)
-
VD
őstag
válasz
pepe091 #14917 üzenetére
Már hogy ne lehetne tiltani! Ott van az összes alkalmazásnál, hogy automatikus frissítés. Ha kiveszed a pipát, akkor csak jelzi, hogy van elérhető frissítés az adott alkalmazáshoz, de letölteni csak akkor fogja, ha rányomsz.
Egyedül a play áruház, ami nem kérdez, csak frissül. -
VD
őstag
Mostanság:
Lock: Widget Locker Silver Bullet témával
Időjárás: Beautiful Widget
Home: lLauncher egyedi ikonokkal (főleg MIUI) -
VD
őstag
Olyan időjárás widget-et keresek ahol a teljes widget változik az időjárással együtt. Az időkép-et néztem, de elég nyomi. Semmi elegancia nincs benne. A Galaxy S4-é tetszik, valami ilyesmit keresek:
-
VD
őstag
válasz
Beerdrinker #14338 üzenetére
Köszi, de a google-en már túl vagyok. Mivel nem talált meg, ezért érdeklődtem, hátha meg van valakinek.
-
VD
őstag
A régi alap GO Launcher hátterét keresem:
Nincs meg valakinek? Vagy egy linket nem tud hozzá dobni? -
-
VD
őstag
-
VD
őstag
válasz
Beerdrinker #13687 üzenetére
Csak aztán nehogy 5 percenként linkelgesd a legújabb alkotásaidat...
-
VD
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 7
- Gaming notebook topik
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest