- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
-
1tigris
tag
válasz
Arween #20843 üzenetére
Szia!
Nem tudom melyik ss verziód van meg ezért csak azt vedd figyelembe ami felíratokat látsz.
1 hosszan nyomod a képernyőt és kiválasztod az Új Parancsikon
2 stílus itt választasz milyen legyen
3 alul ikon
4 fent ikon ebbe ha az új ss van felajánlja hogy normál vagy dynamic ikon válaszd a normált és betallozhatod a kép hozzáadásával
5 érinted az ikont és a lap alján változás jóváhagyása majd mégegyszer változás.... -
wdx
őstag
-
balewi
aktív tag
válasz
Arween #14684 üzenetére
Szerintem az egy régi miui weather iconpack, ha jól emlékszem, akkor a bw-ben is van ilyen.
A text ikonokhoz hozzászólva pedig szerintem egyszerűbb, ha Te készítesz magadnak ilyen ikonokat:
Simple Text -
bok92
addikt
válasz
Arween #13237 üzenetére
Tsf shell+TSF Shell Theme Metal HD +TSF Clock Widget
-
animoo
senior tag
válasz
Arween #12698 üzenetére
En nem szeretem azt a listazast, mert nem latom rogton, milyen ikonok, ha meg nem tetszik, akkor potyara nyitott meg egy uj ablakot. Ha kicsit raerek, elbongeszgetek a threadben inkabb. Persze ez egyeni preferencia, nekem igy jo
sok olyan cuccot talaltam ami jol nez ki, es nem jott meg szembe mostanaban hs-en.
-
xtevo
őstag
válasz
Arween #12672 üzenetére
Nekem is baromira bejön, egyetlen app az egész: Sense Analog Clock Én ebből a Dark verziót használom.
-
icemad
nagyúr
válasz
Arween #12127 üzenetére
Igen az UCCW. Nem keresgettem hozzá semmit, magamtól kezdtem alkotni. Nagyon egyszerű a program, de könnyű elveszni a beállítások erdejében... Eddig nagyon tetszik.
Az sslauncher meg csak azért nem tud magyarul, mert nincs aki lefordítsa. Valaki, aki nálam jobban beszél angolul, megpróbálhatná. A készítők biztos honorálnák. Itt kellene írni nekik: [link]
Szerk.: Ez meg egy "eléggé" jó tutorial kezdőknek az sslauncherről: [link]
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
Arween #10584 üzenetére
Desktop VisualizeR-rel tudod megcsinálni.
-
qamu74
őstag
-
RdsG
csendes tag
Én szeretnék segíteni, csak nem egészen értem a problémát. Az "oldal lapozást" úgy érted, hogy megjelenik az aktuális oldal neve a oldalt az agenda-szerű füleken? Ez úgy van megoldva, hogy minden képernyőnek más a háttere. ( theme beállításokban a background pont alatt lehet beállítani az egyedi hátteret, ez nem ugyan az mint a "wallpaper". A ssLauncherben két háttér van. Egy állltalános és egy oldalankénti (az oldalankénti az általános " wallpaper" felett van)
-
ducsidu
senior tag
Vannak a telefonomra (Vodafone 845) készült témák, amik módosítják a framework-res.apk-t és live háttérképpel (pl. Multipicture Live Wallpaper) átlátszó lesz a status bar
én így csináltam
-
Sutee89
aktív tag
Five Points Lockscreen. Az MIUI honlapján fent van, link: MIUI lockscreen pack
-
OnIces
tag
Pl.: a Sweeterhome launcher-rel (is) :
+ mindent meg tudsz alkotni, amit kitalálsz.
(kapcsolók, külön hátterek, widgetek egymásra helyezése -a felső képen 3widget -heroclock+weatherwidget+exdate-, az alsó képen a simiclock+weatherwidget van egymáson- .... 10 'layer'-t/fóliát pakolhatsz egymásra)"kapcsolók":
Beállítása a rengeteg aprólékos lehetőség miatt elsőre nehéz, de megismerés után pofonegyszerű. A legtestreszabhatóbb "home" mindközül.
-
Kombat
őstag
-
ku-cu
tag
-
Kombat
őstag
Saccco: Nem talált, de nagyon hasonlít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen elektromos roller
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest