- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A progi neve Photo Editor, ingyenes, teljesen magyar, s porig alázza a PicsArt, PicsZoom, Photoshop meg a többi nagynevű progit
Rohadt gyors, stabil, s szinte mindent lehet vele csinálni, mint 4-5 másikkal összesen
Ráadásul kezeli s MENTI IS a .png formátumot, kezeli a rétegeket s az átlátszóságot is... Mi kell még???
Színcsere, színezés, hőmérséklet, rengeteg féle torzítás, élesítés, elmosás, átlátszóság hozzáadása, állítása, fényesítés, mattítás, méretrevágás (ráadásul nem csak kijelöléssel, hanem szélesség-magasság megadásával is)...
Leírás:
Színek állítása, effektek hozzáadása, forgatás, körülvágás, átméretezés, keretek, és rajzolás a képekre. Színek beállításai között van színárnyalat, színtelítettség, kontraszt és fényerő állítási lehetőség. Továbbá a
Photo Editor effektek széles választékát kínálja a képekhez, többek között gamma korrekció, automatikus kontraszt, elmosódás, élesítés, olajfesték hatás, kézzel rajzolt hatás, fekete-fehér, magas kontraszt, szépia,
és még sok más.
Érintéssel és kétujjas zoommal egyszerű a képeivel való munka, és a végeredmény az lesz amit elképzelt. Szerkesszen képeket a gelériából vagy készítsen képet a kamerával.
A kész képet elmentheti a galériába, SD kártyára, vagy beállíthatja háttérképként. Ossza meg fényképeit akármelyik a készüléke által támogatott szolgáltatással, mint például e-mail, Picasa, Facebook, Twitter,
vagy bármely más megosztási lehetőséggel, amivel szeretné.
Funkciók
* Színek módosítása, effektek hozzáadása, forgatás, körülvágás, átméretezés, keretek, és rajzolás a fényképekre
* Ívelt felület a színek finomhangolásához
* Szöveg, kép hozzáadása és rajzolás
* Könnyű forgatás, körülvágás és átméretezés
* Érintéssel és kétujjas zoommal könnyű szerkesztés
* Fényképek használata a galériából, vagy kamerából
* Képek mentése JPEG és PNG formátumba. JPEG minőségének állítása
* EXIF adatok megjelenítése, szerkesztése vagy törlése
* Kész kép elmentése a galériába, SD kártyára, vagy háttérképként való beállítása
* Fényképek megosztása e-mail, Picasa, Facebook, Twitter, stb. segítségével -
-
punky10
addikt
Nem szóltuk annyira le...
Egy feltöltött HS-ről mondtuk el,hogy mi mit változtatnánk rajta.Ráadásul nem is nagy dolgokat,egy dock-elválasztó és egy(szerintem a HS stílusától elütő)ikont emlitettünk meg.
Mi lesz,ha a következő észrevétel igy szól:nagyon jó lett,csak én lecserélném a hátteret,más ikonokat használnék,és nem igy rendezném őket... -
-
punky10
addikt
Én pl az also dockot eltüntetném,helyette pl egy viaszpecsét-lenyomatot raknék a jobb also sarokba,amit megérintve előjönnek azok,amiket a dockra helyeztél.Ezt simán egy mappával meg lehet oldani.Vagy az alkalmazásfiok jönne ugy elő...Az időjárást és az akksit kivenném fenntről,betenném egy olyan kis ábrába,mint ami a kodexek kezdésénél van.
Én is agyaltam már hasonlon,de hozzád hasonloan én is tabletről nyomom,azon meg még nincs olyan nagytudásu képszerkeztő,mint windosra...A laptopomat meg lenyulta a lányom.... -
animoo
senior tag
Jo reggelt!
Nem gyozom hangsulyozni a betuk esszeru hasznalatatAz ilyen irott es dekorativ fontoknal plane ervenyes a kevesebb tobb elv! Erre a pergamenre szerintem egy fele szepen metszett betu kene, az egyiket valaszd ki. melle esetleg elemkent izlesesen lehetne cirkalmakat diszitesnek hasznalni
ilyen betukeszletet is talalsz a neten sokat, lehet valogatni boven. esetleg valamilyen kepet felulre kitenni ugyanilyenre szinezve, effektezve, hogy meglegyen a kopott pergamen hatas. Az idojaras ikonokkal is el lehetne jatszani. Ha Photoshoppal dolgozol, egyszerubb a helyzet, mert 1-2 altalanosan alkalmazott effekt vagy plusz reteg specko atfedessel valo alkalmazasa egyseges hatast eredmenyez. sslaunchert hasznaltal hozza?
Ezek eleg melos dolgok amiket leirtam, de ha mar igazan jo hs-t szeretnenk es van egy jo otlet, miert ne dolgoznank ki?ja, es toltsd ki izlesesen a teret! nem kell, hogy zsufolt legyen, csak jobban elrendezett. Nekem nagyon tetszik a ferde tekercs resz felul, de az zavaro, hogy felul ferden van elhelyezve a szoveg, a kozepen meg ott arvalkodik vizszintesen a galaxy note felirat.
-
punky10
addikt
Azért,mert ikon helyett szöveget akar látni,még nem biztos,hogy launchert is cserélne...
A Zooper meg azért nem játszik nálam(legalábbis a sima,ikoncserélgetős esetben),mert nem mindegy,hogy egy plussz alkalmazást/widgetet futtatok,vagy egyszerűen kicserélem a telefont ábrázolo ikon egy akármilyen feliratra... -
- = Zk = -
félisten
van rajta ext partíció
lófact nem érzek belől... hetek óta összeomlik és alig lehet életre kelteni.
a ROM lehet megoldás de enynire mélyen engem már nem érdekel a telefon.
majd taláha Hüvej megoldja eme gondomat...(#14597) westcoastog
nekem alapból független.... de van pár dolog amit én is kigyomlálnék. -
punky10
addikt
Igen. A FancyWidgets weather témája(külön lehet állitani az ora-megjelenitést is, ahoz is van ezeregy téma) Igaz, csak a fizetősben lehet teljesen testre szabni. Viszont ugy olvastam, hogy ebben az UCCW-ben (gondolom Te is azt használsz) lehet időjárás-ikonokat berakni. A Fancy témájábol pedig simán ki lehet szedni az ikonokat.( Én szoktam a témákat "kavargatni", összeollozom a ekem tetszőt.)
Letöltöd, kiszeded, felhasználod...
Ha nem igy működik, akkor bocs, nem használok UCCW-t...Logeeen:az óra stilusát hozd összhangba a használt betűtipus stilusával(meg az értesitéseket is) és akkor nagyon OK...
-
- = Zk = -
félisten
-
zho-lee
addikt
Nem, nem láthattam így animoo-t, ez egy baromi jó kép, bár ki lennék egyezve, ha más lenne a tetején a csaj helyett..
De jól mutat rajta a minimál!
Talán most e perctől lesz időm keresgélni másikat az xda-n, mert eddig adóbevallottunk a feleségemmelAmennyit én láthattam animoo-ból, aszerint ő szebb
A képen lévő csajról: utálnám, ha odabújnék egy ekkora mesterséges kispárnához éjjelre, és a szilikon illatot szipákolhatnám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest