- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
Adamis #32504 üzenetére
Elég sok dologra emlékszem abból az időből és szoktam nézegetni a régebbi témáimat . Jó érzéssel . Szép korszak volt .
Kézről kézre adogattuk a zw ket . A fentebbi téma is nagy sláger volt . Hát , mondjuk az utóbbi időben nekem a nyavalyám foglalt le sajnos . Most pedig találtam egy másik kiegészítő " hobbit " .
De jönnek a bebújós időszakok és előveszem a KWGT t és a KLWP t . 😊 -
gjoco1
Topikgazda
válasz
Adamis #31721 üzenetére
Igen , még a közelmúltban is volt rá példa és ahogy emlékszem nem volt kitörő sikere a próbálkozásnak . ( pedig jó HS - ek születnek ). FB csoportunkban csak ámulok néha mit kilehet hozni iOS-ból . Bizony , régi szép idők . . . . Alig vártuk már a " versenyt " . Jó volt . Való igaz , hogy manapság " kihalt " a lelkesedés . Szerintem a legújabb platformok widgetei már egészen jól mutatnak a kijelzőn . Sokáig Én sem tettem fel A11 - re semmit . Tetszett .
Na igen , 2021.05. hó óta befagyott a szomszéd telcsi témázó csoportja . Ha lenne esetleg valaki , aki ellenállhatatlan vágyat érez , hogy megmutassa az iOS képernyőjét , csak Ránk talált volna .Köszönöm Ádám a véleményed , mindenképpen adok rá . Engedjük el szerintem is és majd meglátjuk .
, igen pontosan Gara68 ,ra gondoltam . Nagyon jól csinálja ezt tanúsíthatom , hiszen Ő és Qamu alapította a FB csoportot . Sajnos ott is ma már csak ketten pakolunk fel .
Annyi kérésem lenne a Topik tagokhoz , ha esetleg " beesne " egy iOS HS , ne utáljuk már ki !
Köszönöm a véleményeteket és szerintem a név váltást és az egészet engedjük el .
Majd az idő megmondja és alakítja a Topikot .
További szép napot Mindenkinek és hajrá , jöhetnek a " munkák " ! -
kakukkmarci
senior tag
válasz
Adamis #30010 üzenetére
Igen. Mindenről én tehetek...
Feltöltöttem egy HS-t, amit egy FB zárt csoportból letöltött képből készítettem. Aztán valaki kérte a képet, én meg megosztottam, aztán nyilallt belém, hogy a szerzőtől nem kértem a hozzájárulását. Ezért töröltem a képet. Az elején meg linkelési nehézségeim is voltak...
Ma sikerült beszélnem az eredeti kép készítőjével s örömmel hozzájárult a kép használatához, szabadon osztható is!
[link]
Sajnálom az idétlenekedést... -
kakukkmarci
senior tag
válasz
Adamis #29991 üzenetére
Nem értem. Zoli látta, nem ?
Így látszik? -
vacs
veterán
-
zermi
aktív tag
-
Maxtreme
addikt
válasz
Adamis #27286 üzenetére
Hírtelen nem találtam ahhoz az icon témához jobb appdrawer gombot
De hogy mindenki megnyugodjon, és ne kelljen ellenem keresztes hadjáratot indítani, lecseréltem
Nekem sem tetszett, túl pixeles az egész. -
gipsztigris
addikt
válasz
Adamis #27049 üzenetére
Ha nagy a csönd, akkor adok egy HS-t!
2008-ban, mikor itt járt Ferihegyen az Antonov 225-ös sajnos lemaradtam, hogy megnézhessem belülről is a gépet. A feleségem járt a gépben, azt mondta, hogy valami brutális szörnyeteg.
A rakodótér méretei: 44 méter hosszú, 6,4 méter széles és 4,4 méter magas.Ennek a gépnek állított emléket a Vostok óragyár, én pedig egy HS-en emlékezek meg mindkettőről.Ha esetleg érdekel valakit bővebben az AN-225-ös.
-
kelly416
veterán
válasz
Adamis #26674 üzenetére
Kerestem az összefoglalót, de nem találtam, ezért kérdeznék, ha szabad. A widgetet hogyan és miként tudom alkalmazni ebben a formájában? Teljesen szűz rendszer van a telefonomon, nincs root sem. Így teljesen esélytelen vagyok, vagy még nincs minden veszve, mint a betűtípusokkal?
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
Adamis #26515 üzenetére
Na ja
Értem én... Sajnos, nekem csak egy van, azt se én csináltam.
Az órához viszonyítva az időjárás blokk el van csúszva szerintem, a dátumnál meg lehet, hogy egy szóköz bent maradt a végén.
Jocó ! Baba, de ha a widgetet kissé antikolnád ? Jobban passzolna.Meg ha a vágáson javítanál... -
gjoco1
Topikgazda
válasz
Adamis #25994 üzenetére
Kösz az őszinte véleményed,de ez a kép nem a véletlen műve,hanem Engem pont az fogott meg,hogy egy alapjaiban természetesen ez egy kör alakú kép és az fogott meg benne,amikor kitettem,hogy ezt az ives formát vette fel és még szerintem nem annyira torzitja el a lánykát.Bár mondom teljesen igaz,amit irtok róla,de Engem ez fogott meg benne.
Viszont készült egy nem torzitott változat is az alapokra.
Még egyszer köszi a véleményeteket.
Zolikám köszi a HSZ-ed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest