- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
Logeeen #23239 üzenetére
Megírom a mikéntjét akkor a wifi kapcsolónak:
Tasker open
Fenn, középen a task-ra katt
Alul középen a +-re katt
Felugró ablakban a nevét kell beírni, pl wifi toggle, utána pipára katt
Új ablak (click + to add action) a +-re katt
Következő ablakban a net-re katt, utána a wif-re katt
új ablak: a set alatt az off-ra katt, és átjelölöd toggle-raVissza lépsz, ha a bal alsó >-re kattintasz, be is kapcsolja a wifit, vagy ki, ha addig be volt.
Tasker offZooperben, pedig az ikonomra katt, ott a widget érintése, és a shortcuts-ra mész, ott a task shortcut-ra, és a wifi toggle-t jelölöd.
Nagyjából ennyi, remélem, érthetően írtam le, ha nem, kérlek írj.Edi77: A font, nem a dafont, hanem az 1001 free fonts
-
obZen
tag
válasz
Logeeen #20896 üzenetére
Nem.
Ex-Themer[KK] modul az Xposed Framework-höz. -
qamu74
őstag
válasz
Logeeen #18695 üzenetére
adok én is egy linket BlackBearBlanc "SmallGreyed" icons
-
-
faber24
őstag
-
válasz
Logeeen #17094 üzenetére
Láthatod a képen. Kiírja még egyszer a dátumot is. Lényegében annyi van beleprogramozva, hogy az aktuális időponttól a következő 5 eseményt írja ki. Tehát ha valakinek nagyon sűrű a naptára, teszem azt minden nap van 5, akkor minden esemény elé ki lesz írva ugyan az a dátum. Annyit figyel csak, hogy ha egész napos esemény van, akkor nem ír időpontot. Egyébként köszi.
Zho-lee és qamu74 Nektek is köszönöm.
-
qamu74
őstag
válasz
Logeeen #16904 üzenetére
Ötletes,jó az elrendezés,TETSZIK!!
Új Zooper Player(azt még nem tudom megoldani, hogy a bitmap coverart képet kör alakúvá alakítsam ,pedig a play gomb helyére cover képet akartam tenni,ha van valakinek ötlete,hogy hogyan kell a képet kör alakúvá tenni várom a segítséget, thx)
-
faber24
őstag
válasz
Logeeen #16879 üzenetére
BlackBearBlanc nak koszonjuk
Amugy mivel ez az egesz elobb linkelt cucc SSL-ben van, most dolgozgatok egy Nova-s osszeallitason is, bar ott meg nem tudom mi lesz belole, ha lesz...de ez a kanyarodos aksi kijelzo nagyon adja, valamit ki kene vele talalni...
(mellesleg eleg ratyi az idojaras ebben a zooperben, Londonban mar egy ideje nincs 23 fok...
)
-
animoo
senior tag
válasz
Logeeen #14474 üzenetére
en a missed itet szoktam hasznalni erre a celra, jol testreszabhato widget. wifit tererot en nem szoktam nezegetni, csak az elmulasztott esemenyek erdekelnek
vagy vannak, amiket pl uccwvel is meg lehet oldani. de ha esetleg tudod temazni a statusbart, ugy is megoldhato, hogy nem tunteted el, hanem csak a hs-hez igazitod hogy passzoljon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen elektromos roller
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Szerszámcsomag + szerszámos láda
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest