- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Mobil flották
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
Mit kell ezen csodálkozni?Több,mint 600 ikont tartalmaz!Bizony.Így kb 160 Ft/ikon-ra jön ki.A hülyének is megéri,nem?Az 50 ezres telefonomra teszek egy +100 ezres ikonpackot,akkor a telefonom kategóriát ugrik.Van neki legalább 3 ilyen jó(drága...)ikoncsomagja,mindet telepitem,és jobb lesz a telefonom,mint egy Samu s9-es...
Ja,és sajnos az LG-t használók nem tudják így tuningolni a telefonjukat,mert azzal még nem kompatibilis.Nem fért bele a keretbe... -
siofok
őstag
Szia!Már használom 1 jó ideje,de nekem van 2 illetve 3 kisebb gond vele,kiváncsi vagyok másnál is jelentkezik-e.
1 bejövő hívás után ha visszatér a zárképernyőre,néha fekete háttér fogad
2ha elmulasztott hívásom van,csak a számot jelzi,nem ír telefonkönyves nevet(bár ez lehet azért,mert csak a gmailba vannak a tel.számok,nem pedig a telefonba?
3 néha az állapotsorban kattintott gombra,gyári képernyőzár hangot ad.
amúgy tényleg jó. -
batai15
félisten
pedig én tegnap vettem meg.
nem lehet hogy ezért?Aktuális változat
Eszköztől függ
ez van az appnál a playen.
Majd megpróbálom máshogy beszerezni
2 kérdésem lenne még :
-widget locker : hívás közben ha letelik a screen time bejön a képernyő zár, nem lehet ez valahogy kikapcsolni?
-uccw: hogy lehet 24 órás formátumra állítani az időt? előre is köszi! -
callmeakos
veterán
Egy valami tény a Go Laucherrel kapcsolatban: istentelen sok ramot zabál. És néha napján ez is beszokott laggolni úgy, hogy a telefonomban 1GB Ram van. Nem utolsó sorban nem szeretem túlzsúfolva látni a kezdőképernyőmet, mert eltakarják az ikonok és widgetek a háttérképet, ami nálam a központi stíluselem, minden kinézetet ahhoz igazítok.
-
mbazsi
tag
Az, hogy valaki más is csinált már olyan screent, aminek az elrendezése újságot mutat, szerintem az nem azt jelenti, hogy arról másoltam. Az alapötletem abból jött, hogy egy olyan elrendezést szerettem volna, amibe bele tudom olvasztani a zene lejátszómat, a borítóképpel együtt. Kb. 2 napnyi gondolkodás, és variálás után kötöttem ki ennél, de nem az volt, hogy felmentem mycolorscreen-re, és akkor onnan néztem, hogy melyik tetszik. Persze, biztos voltam benne, hogy valaki más már csinált ilyet előttem, sőt azok közül amiket linkeltél eggyel találkoztam is, miközben az anyagot gyűjtöttem hozzá. Ha valami megérdemli, hogy inspirációként feltüntessem akkor az ez: a legtöbb ötletet ebből a képből merítettem.
Köszönöm az építő kritikát, a dock ikonokra még ki szeretnék valami harmonikusabb megoldást találni, de egyelőre ez tűnt a legjárhatóbbnak.(#15237) Dottore: Köszönöm, elolvasom a cikket, és okulok belőle.
Szerk: Visszaolvasva, nem gondolom, hogy egy szavammal is azt sugalltam volna, hogy én most úgy gondolom, hogy valami tökéletesen egyedit alkottam volna. Ha mégis ez jött le valakinek, elnézést, a cél nem ez volt.
-
Ezt UCCW-ben percek alatt össze lehet dobni, csak meg kell keresni ezt a weather csomagot, amiben ezek a hátterek vannak.
Aztán onnantól már nem sokból tart. Mindjárt utánanézek.Szerk: Meg is van. Itt van a weather csomag.
Ha nem szereted az UCCW-t lehet, hogy van playen is ilyesmi weather, de UCCW-vel szerintem egyszerűbb. -
zho-lee
addikt
Annyira nem néztem a go dev cuccait, hogy ez kimaradt.
Köszi ezt az infót is!Apex, Holo, TSF, meg egy-kéz újabb jövevénnyel foglalkoztam mostanság.
Ami érdekes, akkuzabáló még aza 3D Home a playen.szerk: (#13579) RigoJancsi
: a hozzászólást nem mentettem, csak a
playos linkjét..
-
atike
nagyúr
Egyetértek...
Volt itt olyan, aki két óránként posztolt új és új homescreen-t és annyi volt az eltérés az előzőhöz képest, hogy kb másmilyen volt az egyik ikon színe...
Volt hogy szóvá lett téve, de akkor is csak óvatosan de mégis simán elfért... Nem volt belőle "cirkusz"...
-
zho-lee
addikt
Lehet, egy kezdő kérdés, de akinek Alcatel OT-995 készüléke van, az csak eltüntetni tudja (nálam is ujj lefele húzás a gesztusoknál beállítva), vagy átlátszóvá tudja varázsolni az értesítési sávot?
Az átlátszó jobban érdekelne..
Nekem sem uot kitchennel, sem rom tool box-szal nem ment, fekete marad
Ja, és volt már ilyen a kitchen, hogy már sok napja csak frissül... -
Dottore
addikt
Teljesen megértem az álláspontodat, mivel magam is ezen a véleményen voltam régebben. Mindenkinek nyilván nem lehet segíteni, de egy ember is fontos. Nyakamat rá, hogy el fogja mondani pár embernek, azok ismét és így tovább.
Neked csak el kell indítani mint egy kis hógolyót a lejtő tetején. És mindezt ateistaként...
-
pete_21
addikt
Köszi a választ!
Szóval a homescreenen ne is legyen semmi widget?
3 asztalom van, a többin is vannak ikonok, illetve 1 energiagazdálkodás widget. A dockom kétoldalas, ott is vannak ikonok. Azért nem szeretném egy oldalra kipakolni az ikonokat és a dockot is megszűntetni, mert akkor nagyon zsúfolt lenne a főképernyő, és úgy már nagyon nem nézne ki jól szerintem. Ezért szükségem van a dockra, és a többi képernyőre is. Illetve a főképernyőt nem szeretném telepakolni ikonokkal. Az legyen minél lényegretörőbb.(Amik most vannak rajta, azokat használom a legtöbbet.)
Ezek alapján mit kéne variálnom?A főképernyőn lévő widget nyelvét átállítottam angolra.
Köszi az infot. Szóval az UCCW-t skinekkel lehet szerkeszteni? De a Minimalistic text meg sokkal testreszabhatóbb? Mert akkor inkább maradok ennél. -
Bavid
senior tag
Én Galaxy S-en próbáltam ott is fürgén ment (1 mag, 512 mb RAM), és nem kell elfelejteni, hogy csak most jelent meg fejlesztik, szerintem érdemes lesz figyelni azoknak, akik nem szeretnek sokat babrálni, nyílván ez nem neked meg a többi nagy témázónak szól, és azt se szabad elfelejteni, hogy ingyenes, és sokkal jobban illeszkedik a 4.0+ rendszerekhez mint a Go
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fűnyíró topik
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest