- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDrake
tag
válasz
Celtis #28460 üzenetére
Ó...és én még azt hittem, egyedül vagyok a problémámmal. Fasza.
Egyébként én is ezen gondolkodom, csak teljesen tapasztalatlan vagyok, lövésem nincs, hogy van-e értelme, lesz-e foganatja és úgy összességében mennyibe fog ez nekem kerülni?!
Azt tudom most, hogy átverve érzem magam mind a TCL, mint a videoton részéről. És tök új TV, nincs fél éves, 3 hetet már összesen ott parkolt... szóval na...
-
Celtis
veterán
válasz
Celtis #28334 üzenetére
Ha esetleg valakit érdekel, akkor beszámolok a fejleményekről.
A szerviz időközben rájött, hogy valamit mégiscsak elszúrtak, így változott a hangnem.
Telefonon mondták, hogy milyen kódokat üssek be. Sikerült elérni, hogy egyáltalán nem volt kép. Szerencsére egy másik kóddal sikerült visszaállítani a képet. Most azt sejtik, hogy a gyári dokumentációban nem megfelelő kód van, és próbálnak utánanézni a jónak.
Ami érdekes, hogy a korábbi videón látható FALD összevisszaság megszűnt, viszont a FALD egyáltalán nem működik. A tv névjegye tök más adatokat mutat mint alaplapcsere előtt.
Közben várom, hogy az ügyfélszolgálat végre döntsön és vigyék a fenébe a készüléküket. Majd akkor beszéljünk, ha készen van. Én nem a teszterük vagyok. -
Celtis
veterán
válasz
Celtis #28169 üzenetére
Na így k.rta el még jobban a fehérvári Videoton szerviz a 75C805 tv-met.
video
A valóságban még ennél is rosszabb.És az ügyfélszolgálat még tovább rugózik. Látják a készülék info képen, hogy 55-os panel van a tv-ben, de van pofájuk még videót is kérni a hibáról.
Gondoltam ha nekik hasznos a videó, akkor hasznos, ha a leendő TCL vásárlók is látják milyen szerviz támogatásra számíthatnak, ha vesznek egy ilyen kínai szutykot. Igen, pont olyan mint az alixpressen, csak ez nem 2 dolláros gagyi kacat, hanem >1000 dolláros.
-
boborján2
senior tag
válasz
Celtis #28302 üzenetére
Nem mernék rá 100 forintot sem feltenni, de az nem lehet ,hogy a videó kódolásában van valami olyan anomália ,amit egyik tcl szoftver vagy másik márka megkajál gond nélkül , de egy másik meg nem?
Caak mert nagyon furcsa ez így hogy pont mindíg ugyanaz a képkocka. Ugyanakkor feltételezem ,hogy netflixéknél van pénz bőven és profi cuccokkal dolgoznak.Már ami a kódolást illeti a felöltés előtt.Mindenesetre jegyeztem, és én is majd ránézek C835-el. Sajnos nem láttam a sorozatot így nem akarok magamnak spoilert. Ha az slső epizódból esetleg van ilyen konkrét idöpont , hogy mikor van drop, azt szívesen csekkolnám kíváncsiságból is.
-
BreamHunter
tag
válasz
Celtis #28284 üzenetére
Én mondjuk pont nem az ilyen akadásokra gondoltam hanem általános lassúság, akadozás, x idő után kénytelen az ember teljesen áramtalanítani, mert fél perces laggok vannak.
Ilyesmire. Persze alapvetően ez is szoftveres gond inkább, de nyakamat rá, hogy a tök különböző tulajdonságú elvileg ugyan olyan alkatrészek is közre játszanak.Volt egy C1-em azt sosem kellett kihúznom pl. Van samsung és panasonic tv is otthon, azokat sem kell áramtalanítani, hogy normálisan működjön.
Csak ezt a valamit kell állandóan. -
BreamHunter
tag
válasz
Celtis #28279 üzenetére
Nekem van egy gyanúm, hogy mik ezek a nagy különbségek típuson belül is.
Szerintem ahogy esik úgy puffanik alkatrészekkel vannak legyártva a panelok. Mármint egyik nap a “csianghunmin” gyártósorról jön le a kondi a másik nap meg a “csingcseng” sorról. Valszeg még csak nem is ugyan abból a gyárból szerzik be az alkatrészeket sőt még csak nem is ugyan olyan tulajdonságúak. Totál változó, ezért nem tudnak egységes panelokat gyártani. Egyik tévének ez a másiknak az a gondja, egyik tökéletes xy verziójú szoftverrel a másik ugyan olyan típusnak meg minden baja van vele.
Szerintem nincs nekik két tök egyforma paneljuk egy bizonyos típushoz. -
Cartmenn
aktív tag
válasz
Celtis #28240 üzenetére
Ha a tv tudja a DV-t, akkor a netflix csak abban a formátumban adja át ---vagy nem ?
nekem sose írt más formátumot,vagy nem figyeltem----már a film indító lapján is csak az van , dolby vision --néha hozzá az atmos
az előző LGm csak a hdr-t tudta ,annál csak azt írta a netflix,már maga a film indító lapján is
-
kenicsab
tag
válasz
Celtis #28138 üzenetére
"felhős IPS paneles tv szintjét hozza. Nagyon vicces a local dimming. Van egy állandó alap fény és foltokban világosabb a képernyő, illetve nem azok a zónák világosodnak ki, ahol a világos tartalom van."
Nálam dettó , ua. a helyzet, amióta visszajött szervízből, olyan mint ha a tv teljes hátsó részét cserélték volna ki egy bontásosra, az lcd maradt szerintem mert avval a gyári fóliával kaptam vissza amivel elküldtem, a tv 65c805 a menü viszont 75c755-öt mutat, ami egy nagyobb tv bontására utal, ekkor még v028 fw volt rajta.
A local D broblémán nem segített semelyik frissítés sem, a képernyő alsó felén durvább a jelenség, olyan mintha minden zóna
eggyel lejjebb működne , vagy a zóna kábelkötegeit összecserélték volna a vezérlő panelen?!
Nem tudom visszaküldjem-e még, mert félek egyre rosszabbat adnak majd vissza.
U.i: nem bekapcsos volt előtte egy pendrv. hibából kifolyólag. -
classic B
senior tag
válasz
Celtis #28108 üzenetére
Az alaplapcsere borítékolható volt. De bmeg hogy ilyen ősrégi szart tettek rá az meglepő és egyben felháborító. Nyomd fel őket a fogyasztóvédelemnél. Nyomorék support és szerviz. Én belefáradtam az egészbe, hónapokig levelezgettem a tcl-lel és küldözgettem a tévét hiába. Inkább eladtam nyomott áron és lelki békére találtam.
-
droti25
őstag
válasz
Celtis #28108 üzenetére
Én főleg Netflix és Plex használó vagyok. Tapasztaltam akadozást elég sokszor mindkét esetben. Viszont jött rájuk(netflix, plex) frissítés és azóta minden okés. Annyit változtattam még hogy DV sötét módot fényesre tettem(szebb így). Hogy most emiatt vagy az app frissítések miatt szűnt meg az akadozás azt már nem tudom.
-
Imi1981
veterán
válasz
Celtis #27635 üzenetére
Szerintem elég ha kikapcsolja a gyorsindítást egy bekapcsolás erejéig. Nálam nincs bekapcsolva a gyorsindítás és már kor alakú ikonnal indult. Ez olyan változtatás amitől nem lesz szebb. Olyan felesleges. Akkor már lehetne valami dizájn változás ami látványra is szebb/ más ( elrendezés stb).
-
Till@
aktív tag
válasz
Celtis #27516 üzenetére
Érdekes dolog történt
Átraktam a tv-t Netfix közben magyarról - angolra, kilépett a Netflixből normál tv csatornára, és egyből elkezdett smooth lenni a kép.Visszamentem Netflixre hogy ott mi történt, és ha a Dolby Vision IQ-t lentebb veszem, akkor működik a mozgás (motion).
Szellemkép nekem nem volt.
-
ETOM
addikt
válasz
Celtis #27280 üzenetére
Nem fogják cserélni még egyszer sajnos 100% [kép]
"Miből gondolod, hogy a harmadik jobb lesz?"
Nem tudom igazából. Másoknál jó, hátha alaponNálam csak akkor nem visít ha local dimming low-n van, de akkor meg minek vettem ennyiért ezt a TV-t. (bár az új tápegység még úgy is "sistereg" mikor nem kap jelet.. ami még nem is érdekelne)
-
-
mrmft
senior tag
válasz
Celtis #27238 üzenetére
Miert nem tesziket fel akkor az frisebbet resettel egybe kotve? TCL T653T01 platform Google TV Update available in V101:
V8-T653T01-LF1V101.000966.
-
krepp
tag
válasz
Celtis #27092 üzenetére
Rosszul emlékeztem, a jogszabály nem tér ki részletesen erre, viszont ahogy a te esetedben az Emag, én pedig az Alza feltételei közt olvastam a "nem rendeltetés szerű használat" ra hivathoznak (Alzán) ha:
"szakszerűtlen telepítés, használat, üzemeltetés vagy hanyag karbantartás;
PC vírus (a termék vagy a termék részei sérültek);
illegális licenszhasználat miatti szoftverhiba; vagy jogosulatlan szoftver- és eszközhasználat;
helytelen BIOS vagy firmware frissítés;
helytelen vagy hibás szoftver használat;
Tehát HA az update magától települt fel, és nem te pendrive-oztad fel, ÉS szemmel láthatóan (gondolom akkor mérhetően) akad a kép. Akkor pl Alzán a saját jogszabály értelmezésük szerint javítaniuk kell a hibát.
Amúgy az idézhetően pontosan benne van a jogszabályban, hogy a forgalmazónál VAGY a gyártónál is jelezheted a hibát, ahol akarod, és mivel 10kg-nál nagyobb és nem szállítható tömegközlekedési eszközön, ki KELL jönniük, vagy el KELL szállítaniuk javításra. -
krepp
tag
válasz
Celtis #27057 üzenetére
Nagyon egyszerű a megoldás..
A törvény szövege szerint "szoftver" re nem vonatkozik.
De neked a firmware hibásodott meg, egy gyártói update által, simán védhető... Más a kettő definíciója..És pl a kép akadozást elég könnyű bizonyítani, mondjuk egy "emelkedett feketét" szerintem nem..
(Ez nyilván azért került bele a jogszabályba, hogy a sok szetcseszett Windows T ne keljen javítani a szervizek...)
-
HF77
őstag
válasz
Celtis #27057 üzenetére
szoftveres jótállásra, V098 instabil működésre reagálva..
valószínű hogy azokra a problémákra amikre itt a legtöbben panaszkodnak, hááát valóban borítékolható hogy nagy ívben sz@rnak..max ha se kép, se hang effektus jön elő, és bizonyítottan szoftveres a gond, na akkor (talán) lépnek.
amíg van kép, hang addig szerintem senki se reménykedjen, hogy bármit is orvosolni fognak...!! (még ha netán ők is észlelik a zavart a rendszerben...) -
kenicsab
tag
válasz
Celtis #26933 üzenetére
Sziasztok!
Szerintem nem lesz v028 sw elérhető, valamiért nem tudták a Telegrammos srácok sem megszerezni.
Meg hivatalosan sem engednék a "rollback-et", mivel a TCL tévék bootloadere nyitott, ellntétben a telefonokéval, ahol az gyárilag zárt.
És az androidos támogatásban max a biztonsági frissítést engedik 1et vissza, amennyiben kiderült róla, vmi bibi."Szerintem!"
Ui.: a mai napig őrzök egy OTA file-t ami:
V8-T653T01-LF1F011.zip nevű, de így semmire sem jó, mert nincs mire rátölteni, viszont elképzelhetőnek tartom, hogy lehetne belőle pkg (img) filet készíteni, de akkor is hova-tovább, nem frissítené a központ 028-ra, ha fent van már a 098. -
Cartmenn
aktív tag
-
klaya86
senior tag
válasz
Celtis #26862 üzenetére
Picit megkavarodtam 😃 nekem nem az elmosódás volt a probléma, hanem amit mondtál, pasztázó kamera mozgás darabos. [link]
Ezen a teszt videón tudom talán szemléltetni. Na ennél bizony jelen van rendesen a darabosság. Főleg a pályaudvaros részen. Ennek a kiküszöbölésére van opció? -
classic B
senior tag
-
classic B
senior tag
válasz
Celtis #26834 üzenetére
Fura egy cég ez. Hozzám nem akartak kijönni szerelők, pedig a TCL azt mondta, hogy ekkora tévét először helyszínen próbálnak javítani. Aztán mostani esetben sem jönnek ki, de a szerviz küldött volna munkatársat, hogy elhozza a tévét futár helyett. Mint valami rossz startup cég.
-
BlueSteel
tag
válasz
Celtis #26810 üzenetére
Ezt én is, az első posztom óta is, sokszorosan csak megerősíteni tudom. (Korábbi posztom kikereshető, ahol részletesen leírtam mindent. A TV 65c805.) Semmilyen beállítás nem segített. A filmek alapból is akadnak mozgásmegjelenítés nélkül, azzal együtt meg szappanoperává változnak már a minimum értékeken is. Azóta feltettem a v062-t (ott is jobb volt a mozgás és a képminőség is a v098-hoz viszonyítva, viszont voltak hibák (pl. időnkénti villódzás minden film alatt), ezt követően felment a V999 v1. Itt a feketék olyanok, mint a v028-nál, igazán mélyek, a 720p tartalmak is korrektek, DV jól működik, és a mozgás bár nem tökéletes, de sokkal jobb, mint a v098-nál, és skálázható, akárcsak az élesítés (nálam de-judder 2, de-blur 1-es értéken vált be leginkább, itt már simít, de nem szappanopera). A gyári videolejátszó már ugyanúgy működik, mint a v098-nál (pl. automatikusan behúzza a feliratot).
2k 144Hz és 4K 120 Hz gaminget is próbáltam, G-Synccel, HDR-rel, PC Desktopként is használom a TV-t, egyelőre ott sem tapasztaltam problémát.
Hozzáteszem, TV-adásként csak Tarr mobiltv-t nézek böngészőből, durva képhibába eddig nem futottam bele, kábeltv-m nincs.
SDR tartalmaknál, a Local dimming közepes beállítás sokkal jobb képet ad, mint a high. Ott túlszaturálja a fényes jeleneteket (gyertyafényeknél észrevehető halo veszi körbe a fényes területet), és sötétíti a képet.) Ez már igaz volt a v098-ra is.
A v098-nál volt egy másik probléma is, amit akkor nem említettem, az appok sorrendjét nem lehetett elrendezni, visszagombra nyomásnál kilépett az elrendező ablakból és minden maradt úgy mint régen.
Egy-két bug azért itt is van, nem tudom, hogy a V999v3-at érdemes-e még bepróbálni, a fórumokon (pl. Telegramon) azt tartják a legjobbnak.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Celtis #26779 üzenetére
Na megnéztem 2 TVn is azt a jelenetet ( c805 még a gyári szoftver és a hisense u8qf ) mindkettőnél tök folyamatos a mozgás ---a tcl-t átállítottam IQ-fényes-sötét mindegyik ugyan az,igaz nálam már bekapcsoltam valami mozgásjavítást pár napja (mert pont valami 3test probléma jelenetnél nem volt sima,szaggatós volt, egy téglás épület,meg épület szélek háttérben való mozgása)
Mint írtam is én igazán csak letöltött filmekre használom,valószínű ezért nem látok annyi hibát mint aki mindenre is használja a c805-t . Ma épp bekapcsolás után (hogy megnézzem ezt az esetleges hibát,amiről elősször írtam is) ,felajánlotta a frissítést,vagy majd később ,az utóbbit nyomtam --eddig ezt nem csinálta
Direkt ránéztem ,még ott volt a kis piros pont hogy van frissítés ,meg a V28 van még rajta. Na mondom kikapcsolom,és megnézem megint fel ajánlja e a frissítést ---hát nem mert frissített
tehát én se úsztam meg (ugye nálam is kikpacsolva az aut ) Mivel így láttam ezt a jelenetet még pár perce,tudtam hasonlítani ---bizony nekem is ott beszaggat,vagy inkább nem folyamatos ,bárhová is raktam a beállítást fényes-IQ-sötét .A világosnál és az IQ nál van valami dolby vision-al kapcsolatos bekapcsolási lehetőség - szerintem idáig nem volt,bár a bekapcsolására szerintem semmi nem változott ---sötétnél nem lehet bekapcsolni . A gyári médialejátszó kicsit máshogy néz ki. Már késő van de ráfigyelek mostmár a képhibákra ha előjönnek
van egy jó YT tesztvideó amit tök szép,annál semmi nem változott így elsőre,talán kicsit feketébbek a feketék,meg mintha erősebb lenne a fényerő ,de csak talán
-
Stealth
senior tag
válasz
Celtis #26794 üzenetére
A liverpool - crystal palace meccset nem tudod leszedni magról? Nekem a 9,31 gigás van, neked elég lenne a sample-t leszedni és azon megnézni. Ez lenne mérvadó, ugyanis te felvetted a hibásat, persze, hogy rossz mindkét esetben.
Szerk: nem jó, csak 30 másodperc a sample és a meccs eleje... -
Imi1981
veterán
válasz
Celtis #26773 üzenetére
Bosszantóbb hibák vannak v098 -on és több az biztos. Ennyire én még nem láttam szellemképesnek csak csatorna logón. Ez durva. Persze én is kikapcsoltam a mozgásjavítást.
C745-ön durva különbség van fekete megjelenítésben V028 -hoz képest. Sokkal jobb V098-on ( már v1 v999 -től is jobb volt) csak mellette meg nagyon sok hiba jött. V1-en jóval kevesebb hibát vettem észre pedig teszt firmware.Szerintem c805-ön nincs ekkora ( vagy lehet egyáltalán nincs) különbség fekete megjelenítésben mert annak alapból is sokkal jobb a feketéje még local dimming nélkül is. Azért az jobb tévé.
-
nicu71
addikt
válasz
Celtis #26776 üzenetére
A minap direkt negyed óráig néztem focit,vmik sportadón,3/7 ,tehat mozgásjavítás durva level up,és semmi ilyen nem volt,pedig árgus szemmel néztem,hátha meglátom az asztráltestet,de semmi, aztán kezdődött az Álommeló 🙂/805/ A kontrasztba való belepiszkálást észleltem viszont én is.
-
Celtis
veterán
válasz
Celtis #26773 üzenetére
A szellemképpel szemben a mozgás anomáliák erősen zavarnak.
Sikerült egy ilyen frame dobást elkapni. VideóAmikor a csaj a két ablak között megy, hirtelen ugrik egyet, szerintem eldob egy kockát a tv. Percenként több ilyen is előfordul. Kurva idegesítő.
Netflix, Három test probléma DV, DV sötét mód. Minden visszajátszásnál ugyanott csuklik a kép, DV világos módban viszont nem csuklik ugyanott (hanem máshol)Lehet, hogy nem 24p ez a film?
-
Imi1981
veterán
válasz
Celtis #26748 üzenetére
Nekem amúgy szaggatás nem volt annyira probléma c745-ön mert csak ritkán szaggatott be a lajátszás pillanatokra. Amúgy ez is jobbanak tűnik v1-en mert még mintha nem is láttam volna itt akadást. A local dimmingel nem volt problémám V098-on sem. V1-en összességében kevesebb hiba van és a tv adások is szebbnek tűnnek. A v098 -on viszont a fekete megjelenítés brutál jó volt ( c745-ön szerintem V098-on működik legjobban a local dimming) úgyhogy azt kicsit sajnálom. De v1-en se rossz amúgy mert például sokkal jobb mint V028 és V062 -n. Szóval egyelőre szerintem marad a v1 v999 de azért figyelem és ha jön ki új fw akkor kipróbálom hátha egyszer sikerül a TCL-nek egy jót összedobnia.
-
classic B
senior tag
válasz
Celtis #26651 üzenetére
Ez durva. Milyen képbeállításon jön így elő, mert még nálam sem ennyire gáz a helyzet. A local dimming is egyértelműen rosszabb lett, tesztvideókon jól kijön.
Amúgy nekem nincs kábeltévém, így se 480p-t, se focit nem nézek rajta, de 1080p-től felfelé vannak random lagok (nem stream), meg valahogy az emberek arca sem igazi. A laptopom képernyőjén (IPS, 1080p) szebb a kép, mint a tévén, pedig nem valami csúcs kijelző ez sem.
-
Swami
senior tag
válasz
Celtis #26651 üzenetére
Én belenéztem a 3 test problémába, de semmilyen anomáliát nem fedeztem fel. A sorozatot már láttam, az emlékeimhez képest sincs különbség. Youtube-nál meg egyéb feliratnál sincsen blooming.
Mondjuk nálam ki van kapcsolva minden képjavító funkció.
Persze nekem is van bajom az új firmware-rel, de más jellegű. -
Stealth
senior tag
válasz
Celtis #26651 üzenetére
Nem azt állítom, hogy nincs hiba. Csak azt mondom, hogy nálam jó, vagy egyszerűen nem tudom mit kell nézni, nekem nem feltűnő stb.
Egyébként én nem várom azt egy 4K tv-től, hogy a 480p ugyan úgy nézzen ki mint egy 4K.
Most jutottam hozzá a Derrickhez, 480p. Olyan, amilyen, nekem jó. Retro fíling.
Nem, Netflix HD csomagom van csak. -
BlueSteel
tag
válasz
Celtis #26567 üzenetére
Igen, én is írtam ezt a [link] posztomban.
Konkrétan a v098-as firmware-el eltűntek a mély feketék, local dimming high-on lesötétíti magát a teljes képet (kontrasztvesztés), így azóta közepes értéken használom, a helyi kontraszttal együtt (alacsony értéken) úgy valamivel jobban mutat, és semmivel sem kevésbé sötét a kép.
-
Imi1981
veterán
válasz
Celtis #26531 üzenetére
Mozgásjavítás teljes kikapcsolása megoldja. De ez előző firmwareken nem volt ilyen bekapcsolt mozgásjavítással sem! Én használom felső és alsó sávon is 4-es állásban. Vissza kell raknom valami régebbi firmware-t. V1 vagy v3 teszt firmware lesz amíg nem jön ki egy újabb és olvasom itt hogy ez most jó lett 🙂. Vajon lesz ilyen?
Én forma 1 -et nézek csak tévé műsort de egyből feltűnt ez a ghosting vagy mi a franc. -
classic B
senior tag
válasz
Celtis #26503 üzenetére
A TCL weboldalán van telefonszám, jól eldugva, de a tv támogatás résznél keresd. Nem tudom érdemes-e hozzájuk fordulni, mert csupán "tanácsadókkal" tudsz beszélni, azok meg nem tudnak semmit. Csak a szokásos javaslatok: áramtalanítás, visszaállítás.
Holnap felhívom a szervizt, bár ott is két ügyintéző csaj van, akik hát.. olyanok, amilyenek. De itt írta valaki korábban, hogy ő egyből velük kezdte a garanciális ügyintézést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest