Hirdetés
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz
BreamHunter #29422 üzenetére
Ne haragudj haver,de ezt,extrém módon túlreagáltad,és alaptalanul vádaskodsz .Mi ez a giga hiszti,mi ez a hangnem,nem sikerült a vasárnapi rántott hús ,vagy a Forma1 futamon nem a kedvenc nyert a Hungaroringen? A kollega semmi sértőt nem írt, egyszerűen érthetetlen ez a méretű kirohanás.
-
mikrofon
veterán
válasz
Légyszíves akkor vedd a fáradtság és keresd ki és összegezd, hogy pontosan hány ember és nagy típusú készülékre panaszkodik.
Mert lehet nem 5 hanem 6.... De kb ilyen arányú.... -
Stealth
senior tag
válasz
-
boborján2
aktív tag
válasz
BreamHunter #28935 üzenetére
Ár / képminőségben-hangminőségeben.
(Egy elégedett 65C835 tulaj)
-
HF77
őstag
válasz
BreamHunter #28359 üzenetére
most megnéztem....c805 nálam teljesen ok működik!
-
drzsolt74
újonc
válasz
BreamHunter #28359 üzenetére
Ez fura. Nekem is 55C645 van, de nekem eddig az összes firmware-rel mindig váltott csatornát, ha megálltam a listában. Ez a 620 az első, ahol normálisan működik. Magyarországra van beállítva az ország.
-
HF77
őstag
válasz
BreamHunter #28355 üzenetére
ha a Guide gomb csatornalista közben ugrik el egy idő után, azt regio átváltással (pl Svéd) lehet orvosolni
(hangsáv maradjon magyar)
-
drzsolt74
újonc
válasz
BreamHunter #28355 üzenetére
Hali!
Nekem is ezt csinálta elsőre. Majd folyamatosan nyomtam a lefelé nyilat és azóta nem ugrik vissza.
Sőt, most már ha pár másodpercre megállok egy csatornán, akkor nem vált át, csak ha leokézom. -
BreamHunter
tag
válasz
BreamHunter #28308 üzenetére
Na.
Hát jól elcseszett egy verzió lett ez a V620.
A csatornalistában képtelenség keresgélni, mert folyamatosan visszadob arra amiről épp váltanék. 5-10 csatornával odébb léptetek és visszadob.
Csodás.
(55C645 eladó)Colani: Addig vidd vissza amíg tudod.
Olyan ez a TCL mint egy teszteletlen tanulmányautó béta verziója kerekek nélkül. -
Imi1981
veterán
válasz
BreamHunter #28285 üzenetére
Nekem sosem kell áramtalanítani az 55C745 -öt! Gyorsindítás ki van kapcsolva és ennyi. Ha gyorsítás be van kapcsolva akkor egy idő után a ram nem ürül amikor kéne és belassúl. Én kis ideig használtam még újkorában és bizony kb 5 naponta belassúlt meg furcsaságokat csinált. De ilyenkor a beállítások /rendszer /újraindítás és már jó is. Kihúzni a dugaljat felesleges.
-
válasz
BreamHunter #28286 üzenetére
Mivel raktad fel a falra ami így dönthető?
Én sajnos a forgatható dönthető Vogel's-emmel befürödtem a TV cserére, újat kellett rendelnem belőle a súlyhatár miatt, és az már ráadásul nem dönthető -
Vhiktor
nagyúr
válasz
BreamHunter #28286 üzenetére
Eljön az az idő is majd valamiylen formában (lehet modulokból).
Ehhez a mérethez kb 2,2 méteres nézési távolság az optimális a mozis hatás érdekében. -
Celtis
veterán
válasz
BreamHunter #28280 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy passzív alkatrészek szórása okoz ilyet. Nálam az akadás 100%-ban pontosan ugyanazon jelenetek ugyanazon pillanatában következik be. Ha viszont DV módot váltok, akkor másutt. Ez szoftveres probléma vagy ha hardver változat függő, akkor meg rosszul optimalizált a szoftver, tehát megint csak ott vagyunk, hogy szoftveres a probléma.
Maga a vas képes megfelelő működésre. -
dro0py
tag
válasz
BreamHunter #28263 üzenetére
Köszönöm! Ez nagyon furcsa, mert a kisebb modelleken (még a 75-ösön is) a VESA "téglalap" a TV alsó részére esik.
-
BreamHunter
tag
válasz
BreamHunter #28258 üzenetére
43cm -
nicu71
addikt
válasz
BreamHunter #28221 üzenetére
Az enyém/ 805/még soha nem akadt,nem lassult,pedig neha eléggé meggyötröm.Igaz,minden nap használat után fullra áramtalanítom,már ha ez számít valamit.
-
Imi1981
veterán
válasz
BreamHunter #28221 üzenetére
Pedig a c805-ben ugyan az a proci mint a c745 x2-ben . Az tény hogy firmware és firmware között van különbség sebességben! Nekem egy ideje a v121 van fent és ez kicsit lassabb mint például v1, v3, v8 teszt firmware volt. A V098-ra nem emlékszem milyen volt sebességben de az másban volt rossz. Evvel a v121 -el elégedett vagyok összességében. Nem tökéletes ( egyik se lesz az) de már egész jó.
-
Imi1981
veterán
válasz
BreamHunter #28209 üzenetére
Nekem nincs ilyen lassulás 55C745 -ön pedig sokat youtubeozok. Te gyorsindítást használsz? Én nem használom a gyorsindítást így bekapcsolás után kicsit lassú de ha betöltött rendesen elég fürge és nem lassúl be.
-
GrandS
senior tag
válasz
BreamHunter #27898 üzenetére
Most mintha beállt volna...
-
válasz
BreamHunter #27754 üzenetére
Hu de kicsinek látszik ott
De egyébként nagyon szép minden
De kell neked egy nagyobb tv
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
BreamHunter #27759 üzenetére
Ugyanilyet vettem ugyanott decemberben. 5 hónapja minden nap bekapcsolom, nézem, örülök, amire nekem kellett (tv sport adások, HBO, Prime Video, Chromecast-en filemzés, vagy pl. YT és azon a hangalapú keresés, ) arra teljesen jó. Nyilván mások lehetnek a felhasználási szokásaink, de esik szét álló helyzetben, vagy mi a gondod az anyaghasználattal?
-
Parmezan77
junior tag
válasz
Csak mielőtt "temetnénk" a TCL-t itt egy jó kis összahasonlító videó az új QM8-ról (nálunk C855). Szerintem 835-935 után ez lessz az új favorit. Csak kell egy kis idő, hogy normális szintre essen az ára
[link] -
Celtis
veterán
válasz
+1 (C805)
-
boborján2
aktív tag
válasz
65C835 annyira tetszett , hogy az utolsó kiállított darabot elhoztam.
Az anyaghasználat teljesen oké, 2db távirányító, kiváló kép és hang (Onkyo 2.1)
Csak a TCL
Bár az is igaz , hogy ez a széria másik ligában játszik (az ára is) és a szoftvere is rendben van.
-
HF77
őstag
válasz
hát nekem van volt lg, samu, hisense és ugye most az egyik tcl c805...ár értékben ha minőséget vagy designt nézünk hát egyik sem jobb a masiknál! de hogy képminőségben a tcl ráver mindenkire az tuti. természetesen hasonló árfekvesű tv -kről beszélek!
-
cd930
senior tag
válasz
A 6-os sorozattól ne is várjon senki semmi kiemelkedőt, de még a 7-estől se igazán.
Ár-érték arányban talán, de minőségben ne.A MiniLED, amiben jót alkottak a 8-as és 9-es sorozatokban, bár a 805-öst úgy tűnik agyonverték a rossz szoftverrel..
Nem is merem frissíteni a 835-ösömet, kétéves fw van rajta.. -
HF77
őstag
válasz
BreamHunter #27712 üzenetére
nalunk mindket tv produkálja (tcl, samu)
-
beach head
senior tag
válasz
BreamHunter #27707 üzenetére
igen, digi kábel... de az az erdekes hogy a tv guideba ha jol remlik, normalisan mutatja a műsort... csak a csatornaleptetesnel nem... (mondjuk a tv guide is egy nagy hatar sz.r a lg/samsunhgoz kepest. miert nem lehet megoldani h a tv kepet is lehessen latni kozben...) de kulfoldi forumba se latok ilyen problemat. milyen fw fut neked rajt? en meg nem frissitettem a telegramon közzétett legfrisebbre, nemtudom az megoldast jelentene e...
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
BreamHunter #27321 üzenetére
Nekem is csinálja, szintén digi.
LG tv n rendben van pedig. -
ioles
csendes tag
válasz
Ez a Digi rendszerben rossz, maga DIGI hálózat hibája egyes csatornákon késik az EPG, erről nem a TV tehet, viszont ha írsz mailt a DIGI-nek lehet előbb elkezdenek foglalkozni vele, nyugodtan panaszkodj nekik példákkal.
-
nicu71
addikt
válasz
BreamHunter #27325 üzenetére
Nálam a Vodás kártyával tökéletes az EPG a c80-n,és a 735 is jó volt Tényleg meg kéne nézni a régiós beállitásokat,és amúgy a Digi fórumban is folyamat panaszkodnak a nerizálodott Digi minőségromlására.
-
weiss
addikt
válasz
Nem lehet, hogy az időzónákhoz van köze?
-
HF77
őstag
válasz
nálam is jelentkezik...én is azt hittem a c805 produkálja (csak), de a hálóban lévő samsungnál is detto
(tehát itt más a ludas nem a tv...)
-
mrmft
senior tag
válasz
BreamHunter #25262 üzenetére
A C645 tenyleg gyenege. Viszont C725, C635 is van tapasztalatom meg az Onkyo hanggal, ahogy megyunk felfele kepatloban ezek egyre jobban szolnak.
-
L4mie
veterán
válasz
BreamHunter #25296 üzenetére
Legtöbb márka ilyen, ha lehet valahol fogni 1$-t nagy presztizsveszteség nélkül akkor megfogják.
10 éve a sony KDL50W829 en lepődtem meg mennyire ótvar hangja van, pedig ha figyelembe vesszük az inflációt akkor a mostani 4-500k-s tv-k árkategóriába esne.
Na ezt szeretném majd cserénlni 65c805/845 re
csak várok valami jobb akciót.
-
Redlight2
tag
válasz
BreamHunter #25296 üzenetére
Amúgy jah. De hidd el, az àtlag usernek fel sem fog tűnni. Jò'van az úgy
Sőt...lehet a régebbi készüléküknek még rosszabb hangjuk van.
Amíg nem pròbàl ki valami tényleg jòt, addig meg van győződve arròl ,hogy a sajàtja szuper.
Téged,meg úgy az àtlag itteni fòrumozòkat közel sem lehet nevezni àtlag usernek -
Redlight2
tag
válasz
BreamHunter #25293 üzenetére
Amúgy tényleg jò hangja van a c845-nek. Külön kis mélynyomò is van benne
c645 konyhatv-nek is elmegy, de mivel van mind2n itthon , igy össze tudom hasonlítani őket. A nagy tesò sokkal de sokkal jobb.
-
mikrofon
veterán
válasz
Akkor először hallgas meg egy c845-öt vagy c935-öt.
Utána írj általánosságban a márka hangzásáról.
Az hogy te hallottál belépő TV-t szólni miért lenne általános a felső kategóriára is?!Mindegy legalább írhattál néhány plusz HSz-t...
-
joydrv
aktív tag
válasz
Baromság. Nekem 75c645 van és semmi baj nincs a hanggal.
Van rajta elég mély. Normál tvzéshez bőven elég.
A rákötött 2.1-es hangrendszeremet csak legfeljebb kifejezetten zenékhez szoktam bekapcsolni, minimálisra levett basszussal segítve a tv hangját. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
BreamHunter #25258 üzenetére
Ide már projektor kellene. 120-150 coll vászonnal.
Egyáltalán nem lesz nagy a 85-ös tv. -
Stealth
senior tag
válasz
Ha belegondolsz, egy tv-be se fér el normális hangszóró. Három meg pláne.
-
HF77
őstag
válasz
BreamHunter #25258 üzenetére
6m....oda alap a 85 méret
nyugi, nem fog problémát okozni hogy nagy
mi otthon a 65-öst úgy 2,5m-ről nézzük...és simán eltudnám képzelni a 75 méretet -
Mr.Iksz
tag
válasz
BreamHunter #25256 üzenetére
Ez azert eleg fals info. Ertem en h nagyot akartal mondani, de ez ebben a formaban nagyon nem igaz.
Meg a c728asomnak is jobb hangja van mint sok mas mai tv-nek. C835ben meg melynyomo is van...
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
BreamHunter #25244 üzenetére
Van 98as c805 ,de 1,5mill annyit meg nem ér a 85" árához képest,meg annyiért van a 98as c955 is az meg jobb---amúgy jól döntöttetek
nekem a 75ös van ,előtte is akkora tv volt ---3,5méterről nézem pont elég--de legközelebb 85 lesz
-
HF77
őstag
válasz
nyugi, jó döntés volt!
pár euro de konkrétan 805-re van: beállítás -
ρσгτσ
addikt
válasz
BreamHunter #25250 üzenetére
Nem tudod regisztrálni, mert Euronics vásárlásnál nem jár. Csak eMAG, Telekom és Alza.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Az eMAG -nál most 625.500 a 85C805 és élni tudtok a garancia kiterjesztéssel. 5 évre.
Szerk.:
Alza -nál és Telekom -nál van 98 -as is. Náluk vásárolt terméknél is él ez az opció. -
Celtis
veterán
válasz
BreamHunter #22189 üzenetére
"A kiterjesztett 36 hónapra"
Na ezek szerint te sem érted. A garancia kiterjesztés 24 hónap, nem 36.
Nem igaz, hogy nem látjátok miféle hiteltelen, igénytelen iromány ez. Ha mondjuk 4 év múlva baja van a készüléknek és esetleg ez az email címn már nem is létezik a kereskedő meg a fogyasztóvédelem simán körberöhög ezzel a pdf-fel. De ne legyen igazam. -
Celtis
veterán
válasz
BreamHunter #22185 üzenetére
Ugyanezt kaptam. Err írtam amit írtam.
-
Nikeri
friss újonc
válasz
BreamHunter #22027 üzenetére
Rájöttem, csak béna voltam
-
Atis45
aktív tag
válasz
BreamHunter #21931 üzenetére
Az első részhez nem tudok hozzászólni, szerintem az ilyen.
A hangzás nekem is elég gyengének bizonyult. Vettem hozzá egy tcl 6110-es soundbart. Így már egy picit másabb a hangzás. -
rainman72
nagyúr
válasz
BreamHunter #21928 üzenetére
A Samsung is dobálja a figyelmeztetést,szóval ez így maradt.
eMag TCL soundbar 46 ezer venni kell egy olyat hozzá,S643.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Sennheiser HD 650 - 2 év garancia
- Dan Clark Noire X ! Új!!!!
- Árcsökkenés: eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS fülhallgató
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest